banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 08 Avg 2025, 10:05

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 8671 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 392, 393, 394, 395, 396, 397, 398 ... 434  Sledeća

Ko ce uzeti izbore 2018. godine
1. Vukota Govedarica 44%  44%  [ 66 ]
2. Zeljka Cvijanovic 34%  34%  [ 50 ]
3. Neko treci 9%  9%  [ 14 ]
4. Necu izaci na izbore 13%  13%  [ 19 ]
Ukupno glasova : 149
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Izbori 2018
PostPoslato: 09 Nov 2018, 16:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Ono što Šlager želi reći, svi su govna osim PDP i pola SDSa...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2018, 16:06 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
I Mirne i Mede iz NDP.

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2018, 16:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2008, 17:42
Bolje pumpa nego kladionica ...

Ne kontam u čemu je problem da bilo gdje bude pumpa? Apropo Draška, negdje sam pročitao nešto tipa "...pritisaka na porodični biznis..." ali kao on ne odustaje :D

Gosn Dodik još nije počeo sa razjebavanjem njega i njegove šuplje, kad bude počeo biće jako glasno i po svim pravcima. >Bilo bi šteta da ga ućutkaju jer njegov primjer pokazuje da se sa samo malo truda može napraviti značajan rezultat na izborima. Politički aktivizam treba vratiti u bazu i natjerati njih sve da se bore za glasove i pozicije u bazi, a ne na odborima stranaka.

No, kao i svemu, i njemu će doći neslavan kraj, ne bih rekao da će Dodik dopustiti da mu balavac otme izbore na lokalu 2020.

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2018, 16:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:
I Mirne i Mede iz NDP.

Dakle svako ko se ne dopada Šlageru, taj je šupak?

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2018, 16:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Dec 2012, 01:06
Rocker je napisao:
Bolje pumpa nego kladionica ...

Ne kontam u čemu je problem da bilo gdje bude pumpa? Apropo Draška, negdje sam pročitao nešto tipa "...pritisaka na porodični biznis..." ali kao on ne odustaje :D

Gosn Dodik još nije počeo sa razjebavanjem njega i njegove šuplje, kad bude počeo biće jako glasno i po svim pravcima. >Bilo bi šteta da ga ućutkaju jer njegov primjer pokazuje da se sa samo malo truda može napraviti značajan rezultat na izborima. Politički aktivizam treba vratiti u bazu i natjerati njih sve da se bore za glasove i pozicije u bazi, a ne na odborima stranaka.

No, kao i svemu, i njemu će doći neslavan kraj, ne bih rekao da će Dodik dopustiti da mu balavac otme izbore na lokalu 2020.

Ima tu nekih ok nijansi malo izmjesanih!! :)

Ali sta sam thio reci Rocker pravi jednu fundamentalun gresku, ne namjerno.

Rocker nekad na neku ponudu ti si prosao (ne mislim na tebe licno) pored 100 evrica i pljuno u lice a danas podizes ruku i saginjes glavu...eheee !!
Zasto?

Ne politicki akivizam u bazu. U bazu ekonomski opstanak, pare u narod i radna mjesta. Zaustavi odliv mladih i doslovce unistavanje ovog naroda.

Oces iz bjede i neimastine da izvlacis vrline, pozitivu i aktivizam...samo naprijed!

Iz govora Perikla poginulim vojnicima.

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2018, 16:57 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Schlager je napisao:
Uglavnom,najveći benefit ovih Izbora je to što sad i mutav može vidjet ko je govno a ko čovjek u toj političkoj igranci...kome ništa ne znači šta je pričao narodu ni koliko juče

Pa što onda predsjednik Vukota ne ispoštuje riječ i da ostavku?

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2018, 17:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Побједник не даје оставку. :evil3:

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2018, 17:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jan 2002, 01:00
Schlager je napisao:
Uglavnom,najveći benefit ovih Izbora je to što sad i mutav može vidjet ko je govno a ko čovjek u toj političkoj igranci...kome ništa ne znači šta je pričao narodu ni koliko juče,kad mu se ponudi mrvica sa Milinog stola...a ko to odbija,i čak i napušta stranku jer nema obraza svojim drugarima pričat drugačije od onoga što je pričao do juče,a velika većina se zbog njega i zbog njih,i učlanila u te stranke....dosad je to bilo zakukuljeno,zamumuljeno,zamaskirano....Prvi put će svi lopovi biti na jednom mjestu,i ovo su možda i najbolji Izbori dosad!

..Maske su pale...skoro sve....a do srijede,nadam se i ove preostale
Ništa to ne vrijedi za narod druže.
I dalje će glasati kao i do sada.

Послато са Redmi 5 Plus уз помоћ Тапатока

Allow me to introduce first, Makaveli the Don.

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2018, 17:04 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 21 Maj 2008, 14:24
Davno bi Mile razorio porodicni biznis Stanivukovica da malog smatra za neku prijetnju , trojanac vrlo moguce ( ja od pocetka tvrdim da jeste ) nevezano za to sto je glasao da sve kredite koje grad dzie , za Luburica , kampanju mu radi Aquarius , napadao je samo one nesretnike iz dns-a itd...po meni je on gradonacelnik 2020 pod Dodikovom rukom , Mile nema covjeka koji se malom moze suprostaviti....da mali nanosi stetu Mile bi porodici zavrnuo slavinu i rastavio ih , kao sto je rastavio Aquarius u roku 20 min..

Hoce li se Trivicka odreci mandata ?...ako ne , kako to tretirati onda ?...jel to postenje i rijec itd..

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2018, 17:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Jos jedan bezvremenski hitic mi se ovde sam namece:
https://youtu.be/C_KHpzEKBXk

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2018, 17:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Schlager je napisao:
Uglavnom,najveći benefit ovih Izbora je to što sad i mutav može vidjet ko je govno a ko čovjek u toj političkoj igranci...

:lol: :lol: :lol:

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2018, 17:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2008, 17:42
Brale, pogresno si shvatio.

U BL su Drasko i Sukalo pokazali da se moze dobiti 20.000 glasova bez ikakve politicke tezine u smislu da su kandidati uradili nesto konkretno za zajednicu, osim kokodakanja i pljuvanja vlasti.
Sisli su u bazu, Drasko malo autom malo pjehe malo preko instagrama, sukalo preko fb-a i par klipova i uz PzD. Tih 20.000 glasova su ozbiljno talasanje, i ko god se bavio analizom mora precizno oznaciti uzroke i investitoru predloziti korake da se takva stvar ne ponovi.
Baza ne glasa glavom nego kurcem, shodno tome i reqkcija ce biti ‘kurcevita’.

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2018, 17:43 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Citiraj:
Baza ne glasa glavom nego kurcem, shodno tome i reqkcija ce biti ‘kurcevita’.

Blago onome kome razum u srcu spava.

Prastara mudrost.

OzrenX,odlicno pitanje za Jelenu i odricanje mandata....Tacno,da sam na njenom mjestu,ne znam sta bih uradio...Ali vec sam i pisao,da na njeno mjesto ne bih mogao ni doci,jer onom Tolstolobiku koji ih je na galamu i na foru uzeo na Trgu,bih vec tada rekao sta ga sljeduje...Al,jbg..sta god odluci,podrzacu je,sekunde,masa i galama su tada odlucivale sta ce reci...

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2018, 17:44 
Majstor
Majstor

Ja davno napisa ovdje da ce Draska kontejneri , bandere i asfalt odvesti u NSRS...jednostavno nas narod tako razmislja , prvi moj komsija kaze , ko mi izganja da se asfaltira prilaz parkingu tu idu glasovi , nebitno ko je , hdz , sda , ante pavelic ili marko pavic..nebitno je , uradi ti meni ono sto meni znaci i ima koristi a vi cete ionako krasti na visem nivou meni je isto bio srbin hrvat ili neko treci

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2018, 17:45 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

shakal je napisao:
Schlager je napisao:
Uglavnom,najveći benefit ovih Izbora je to što sad i mutav može vidjet ko je govno a ko čovjek u toj političkoj igranci...kome ništa ne znači šta je pričao narodu ni koliko juče

Pa što onda predsjednik Vukota ne ispoštuje riječ i da ostavku?

Srpska Demokratska Stranka,po Statutu, nakon svakih Parlamentarnih izbora ima Skupstinu,koja je najcesce i Izborna...Ako me pitas da li ce Vukota tu ponuditi ostavku,mislim da prije hoce nego nece....Iako je dobio skoro 170 000 glasova vise nego stranka.

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2018, 17:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Vukota je u predizbornoj rekao da će dati ostavku ako ne pobijedi. Imao je prilike i vremena do sada.

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2018, 17:52 
Majstor
Majstor

Slager nemoj biti naivan i vjerovat da je galama tu odlucina i da ju je uhvatilo nespremnu..nije to tako ..
I kako misli ne znas sta bi uradio , vodis se kao postena , dala si rijec , ispostuj je do kraja makar 4 god ne usla u nsrs , nema covjeka koji ti nece prici na ulici i stisnuti ruku i reci svaka cast...ili je drugi par opanaka da je zinula za lezanjem 4 god i 2000 + km svaki mjesec ? ako bude ovo drugo nemaju pravo prigovarati Cavi ( nije ista tezina , istina ) ali je to ono , nije govno nego se pas posrao...licna korist , biznis i samo biznis

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2018, 17:52 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Shako.....Ne samo ako ne pobjedi,vec i ako pobjedi...Jer zaista ne bi imalo smisla da je postao Predsjednik Republike Srpske,pa da pred lokalne Izbore za 2 godine ide otvarati asfalt u Papazanima,i naziva izdajnicima sve koji ne misle kao on...sto je radio dosadasnji Predsjednik.

Vjerujem da ce i ponuditi ostavku...praticemo.

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2018, 17:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

shakal je napisao:
Vukota je u predizbornoj rekao da će dati ostavku ako ne pobijedi. Imao je prilike i vremena do sada.

Možda to nije pisalo u ugovoru s narodom, pa nema pravno obavezujuć karakter...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2018, 17:54 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Ozrenx je napisao:
Slager nemoj biti naivan i vjerovat da je galama tu odlucina i da ju je uhvatilo nespremnu..nije to tako ..
I kako misli ne znas sta bi uradio , vodis se kao postena , dala si rijec , ispostuj je do kraja makar 4 god ne usla u nsrs , nema covjeka koji ti nece prici na ulici i stisnuti ruku i reci svaka cast...ili je drugi par opanaka da je zinula za lezanjem 4 god i 2000 + km svaki mjesec ? ako bude ovo drugo nemaju pravo prigovarati Cavi ( nije ista tezina , istina ) ali je to ono , nije govno nego se pas posrao...licna korist , biznis i samo biznis

Ima smisla...Osim,naravno poredjenja sa Cavicem,Obrenom,Stevandicem i ostalima.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 8671 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 392, 393, 394, 395, 396, 397, 398 ... 434  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]