banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 22 Jul 2025, 17:54

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11505 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 370, 371, 372, 373, 374, 375, 376 ... 576  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 01 Nov 2018, 16:17 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Pfc...Što se tiče prvog dijela pitanja,svako je znao da Kostadin ne može 500 SDS-ovaca iz Regije Birač dovest,već upravo onih sa kojima se naslikavao u BL lokalima sutradan,u nedjelju..ovih kojima prelazi....i to ne bi dolazili slučajnim odabirom,da su imali želju za tim..to je izazivalo zabrinutost,i iniciralo određeni stepen organizacije....drago mi je što nisu...toliko o tome,bilo,prošlo,ništa se nije desilo..tačka

A što se drugog dijela pitanja,da Cicka izabere Skupština SDS,tj većina za Predsjednika Srpske Demokratske Stranke,on je od tog momenta moj Predsjednik.

Sad nije tako...već čak i dezavuiše odluke stranke...ali ima bar toliko klikera da to radi na način da još ostavlja Predsjedniku Vukoti Govedraici manevarskog prostora da ga ne izbaci.

Poslednji put menjao Schlager dana 01 Nov 2018, 16:29, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2018, 16:23 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

I Miću Mićića uopšte ne stavljajte u ovu priču..njegovo izlaganje na Glavnom Odboru je bilo još legalističkije od ovog što ja pišem...."Do kraja poštujem odluke stranačkih organa"!

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2018, 16:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Feb 2012, 22:52
I Obren je u Teslicu rekao da je Vukota predsjednik.
Vidjet cemo sad posle Obrena kakve ce reakcije biti kod ostalih.

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2018, 16:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Mićo je takođe rekao da će ukoliko se nešto u vrhu ne promjeni,na sledećim lokalnim izborima sasvim sigurno izgubiti.To što se on postavio legalistički i da će poštovati odluke vrha stranke se uklapa sa mojom pričom ,sedmom decenijom života i totalnim boliqrstvom šta će budale odlučiti.

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2018, 16:58 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Kako možeš to preko tastature prebaciti "šta će budale odlučiti" ako zaista toliko voliš našu stranku?

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2018, 17:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Koliki to podsticaj Cica ganja kad mu je toliko bitna ta koalicija sa SNSDom? :D

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2018, 17:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:
Kako možeš to preko tastature prebaciti "šta će budale odlučiti" ako zaista toliko voliš našu stranku?

Kako drugačije nazvati gubitnike koji iznova srljaju u propast.? Pametnim glavama??
skeva je napisao:
Koliki to podsticaj Cica ganja kad mu je toliko bitna ta koalicija sa SNSDom? :D

Nemam ja podsticaja niti ga mogu ostvariti.Većinu zemlje koju radim u zakup je imovinski nerješena,naslednici u svađi i sl.Ne mogu napraviti ugovor.

Poslednji put menjao Čiča iz Rogače dana 01 Nov 2018, 17:22, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2018, 17:21 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Otišlo sve u q :(

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2018, 17:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

E moj Schlagere,davno je sve otišlo u q samo što je to nekima tek danas jasno.Znao sam da će se na ovaj način dobojlije ponašati i zalud smatraš da je Obren u svom odboru nebitan.Ovo je samo početak.

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2018, 17:54 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
Ajte ljudi pa Vukota ce odleprsati dok se ukaze prva prilika i stavi na glasanje svoj status. Doce neko koga izabere istocno krilo SDS kao i zadnjih 20 godina.
Nego mene cudi Banjalucki odbor. Umjesto da izadju sa nekim svojim stavom i pokusa preuzeti najzad stranku oni se svrstaju uz Vukotu nejakog.

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2018, 17:57 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Čiča..Meni je i logičnije vidjet Obrena sa Sinipom...Dodikom...i kompanijom...pisao sam i poslije "zajednice turskih opština" da nam više autogolova zabija nego golova...ti mi se ne uklapaš u tu bratiju,u se ,na se i poda se...teško te svrstavam tu...Veteran,nije baš tako kako pričaš,bio je i Dragan Čavić,iz Banjaluke, predsjednik Srpske Demokratske Stranke,sve do one Skupštine u Doboju 2007 ili 2009 kad ga je Mladen izbacio...A Vukota je baš na izborima u Banjaluci pokazao da nije nejak,naprotiv..

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2018, 18:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Avg 2015, 18:05
Schlager je napisao:
Mozda zato što razmišlja svojom glavom?

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2018, 18:11 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pa onda nek se kandiduje kao nezavisni kandidat, i traži podršku birača,ako misli 100% mislit svojom glavom...u strankama možeš samo jedno 70% mislit svojom glavom....dok većina,i ako,ne odluči drugačije

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2018, 18:15 
Stara kuka
Stara kuka

Schlager je napisao:
Čiča..Meni je i logičnije vidjet Obrena sa Sinipom...Dodikom...i kompanijom...pisao sam i poslije "zajednice turskih opština" da nam više autogolova zabija nego golova...ti mi se ne uklapaš u tu bratiju,u se ,na se i poda se...teško te svrstavam tu...Veteran,nije baš tako kako pričaš,bio je i Dragan Čavić,iz Banjaluke, predsjednik Srpske Demokratske Stranke,sve do one Skupštine u Doboju 2007 ili 2009 kad ga je Mladen izbacio...A Vukota je baš na izborima u Banjaluci pokazao da nije nejak,naprotiv..

Da bio je Cavic i zna se kako su ga najurili. Kad prvi put nije poslusao podmazane su mu skije. Da ne pricam o Kasagicu u ratu i o pok Sendicu.
Drugo nije Vukota pokupio glasove zato sto je omiljen nwgo su ljudi glasali protiv Biserke. Bar o tome se ovde slaze vecina. Evo pitam ako Vukota ode ima li Banjalucki odbor ambicije i covjeka da preuzme stranku.

Poslednji put menjao veteran 1987 dana 01 Nov 2018, 18:16, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2018, 18:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

veteran 1987 je napisao:
Ajte ljudi pa Vukota ce odleprsati dok se ukaze prva prilika i stavi na glasanje svoj status. Doce neko koga izabere istocno krilo SDS kao i zadnjih 20 godina.
Nego mene cudi Banjalucki odbor. Umjesto da izadju sa nekim svojim stavom i pokusa preuzeti najzad stranku oni se svrstaju uz Vukotu nejakog.

Zašto te čudi banjalučki odbor?Pa taj odbor je pro istočni još od vremena kad je Čavić napustio stranku.Nije Čava napustio SDS zbog pritiska istočnog dijela SDSa već zato što nije u svom odboru imao oslonac.Za razliku od Obrena

Poslednji put menjao Čiča iz Rogače dana 01 Nov 2018, 18:19, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2018, 18:19 
Stara kuka
Stara kuka

Čiča iz Rogače je napisao:
veteran 1987 je napisao:

Zašto te čudi banjalučki odbor?Pa taj odbor je pro istočni još od vremena kad je Čavić napustio stranku.Nije Čava napustio SDS zbog pritiska istočnog dijela SDSa već zato što nije u svom odboru imao oslonac.

Pa cudi me to. Malo je neprirodno. U politici si a nemas ambicije da napadnes sam vrh iako ti on na neki nacin pripada.
Mada si vjerovatno u pravu jer istocni blok progura svog kandidata na celo BL odbora bez boje ukusa i mirisa i mirni onda.

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2018, 18:20 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Veteran..Neću odg na ovo,ovdje gdje svi čitaju...možda negdje u kafani,ili na utakmici ako opet nekad krenemo..ali razumijem šta hoćeš da kažeš

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2018, 18:24 
Stara kuka
Stara kuka

Schlager je napisao:
Veteran..Neću odg na ovo,ovdje gdje svi čitaju...možda negdje u kafani,ili na utakmici ako opet nekad krenemo..ali razumijem šta hoćeš da kažeš

Ok postujem.

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2018, 18:25 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2010, 10:22
Schlager je napisao:
A Vukota je baš na izborima u Banjaluci pokazao da nije nejak,naprotiv..

Gdje su onda svi ti što su mu dali glas na "narodnom protestu" nakon izbora?

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2018, 18:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Schlager je napisao:
Čiča..Meni je i logičnije vidjet Obrena sa Sinipom...Dodikom...i kompanijom...

:lol: :lol: :lol:

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11505 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 370, 371, 372, 373, 374, 375, 376 ... 576  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]