banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 15 Avg 2025, 08:26

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 8671 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 362, 363, 364, 365, 366, 367, 368 ... 434  Sledeća

Ko ce uzeti izbore 2018. godine
1. Vukota Govedarica 44%  44%  [ 66 ]
2. Zeljka Cvijanovic 34%  34%  [ 50 ]
3. Neko treci 9%  9%  [ 14 ]
4. Necu izaci na izbore 13%  13%  [ 19 ]
Ukupno glasova : 149
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Izbori 2018
PostPoslato: 15 Okt 2018, 12:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Schlager je napisao:
osim jedne male prozivke sa svadbe ispred Hotel Bosna,vjerovatno pjanske,da vidite tu emociju i koliko mu narod u gradu prilazi i podržava ga...zaustavlja,traži slikanje,žene ljube ruku da nastavi...

A ljudi koji to isto rade Dodiku su vjerovatno budale?

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 15 Okt 2018, 12:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Schlager, da li je istina da su SDS kandidati radili jedni protiv drugih?

Vrh

PostPoslato: 15 Okt 2018, 12:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
To je ta urbana Banjaluka koja ne samo glasa za kandidata, nego mu i ruke ljubi kada ga vidi.

Vrh

PostPoslato: 15 Okt 2018, 12:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Schlager je napisao:
.nije problem u 500 000 nevažećih..ili nisi pročitao,ili se praviš da nisi pročitao...problem je 250 000 potpuno praznih...suludo

To valjda više govori o kvalitetu kandidata za predsjednika RSa nego išta drugo.Znam mnoge koji su glasali za SDS a nisu za Vukotu...zašto,neam pojma.Sa druge strane postojao je i bojkot DNSa da se glasa za Željku...da li si siguran da su oni svoj glas dali Vukoti??

Vrh

PostPoslato: 15 Okt 2018, 12:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Avg 2015, 18:05
Džontra je napisao:
Pošteni Srda je napisao:
Čovjek koji priča manirom rasnog Čenge, a iskustva u vođenju bilo čega ima kao i Đ u vođenju fudbalskog kluba.

Kakve to veze ima?
Ni Hitler nije pobjedio u prvom svijetskom ratu, pa su ga opet izabrali za trenera Njemačke u Drugom...
Ne bih išao tako daleko da poredim njih dvojicu.

Vrh

PostPoslato: 15 Okt 2018, 12:19 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Maj 2010, 09:15
1) Vukota je bio loš kandidat

Krenuvši od toga da je jebeni dezerter, pa preko toga da je profesor fizičkog, pa do toga da je odmah nakon faksa postao direktor i uvalio se u politiku.
Nikad ništa nije radio, a sve što je stekao, stekao je pomoću štela, veza i politike. Sad od meni trubi o čašću, poštenju i pjeva o Mitrovdanskoj ofanzivi.

2) Ivanić je bio loš kandidat

Čovjek je u politici svoj čitav život, od doba KPJ. Imao je prilika i više nego dovoljno da napravi nešto konkretno, ali nije. Politika mu je karijera i poziv.

E sad, svi sa kojima sam pričao o politici su glasali za Vukotu i Ivanića. Misliš li Šlageru da su glasali za njih zato što misle da su dobri kandidati?
Ne! Glasali su za njih zato što im je dozlogrdilo ovo što SNSD radi. E sad, ti ljudi su iz grada i mahom su dobro obrazovani, pa to možda ima nekakve veze sa nečim. Ne znam...

Sad se dešava situacija, gdje ti ljudi koji su glasali za opoziciju ne vjeruju da su izbori pokradeni, već da jednostavno trenutno ima premalo ljudi kojima je stalo do promjene. Sad ti ljudi vjeruju da bi opozicija postala ista kao i vlast, samo da im se ukaže prilika. Ti bi ljudi na sledećim izborima već glasali protiv vas, jer misle da vi ne zaslužujete da budete vlast, ali ste im u jednom trenutku bili neophodni da se riješe SNSD-a.

Ako je problem u brojanju glasova, pa da li je tu bilo vaših i koalicionih brojača i posmatrača?
Zar oni nisu zaduženi, da se spriječe takve malverzacije?

Na kraju krajeva, kako komentarišeš to što vam je pola opozicije okrenulo leđa? Ne govorili vam to nešto?

Još jedna stvar, koju niko nije pitao, a koja je možda bitna za jednog predsjedničkog kandidata. Čime se bave Vukotini roditelji i čime mu se bavi žena?

Ja nisam uštva iz tvoga društva!

Ovde svaka nova vlast ima nove bogataše, batinaše i robijaše.

Vrh

PostPoslato: 15 Okt 2018, 12:20 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jun 2004, 22:13
Schlager je napisao:
Icobh..nije problem u 500 000 nevažećih..ili nisi pročitao,ili se praviš da nisi pročitao...problem je 250 000 potpuno praznih...suludo

Nemam namjeru uopšte da se raspravljam, ali ponavljam, uvijek je tako bilo, barem što se tiče procenata.

Evo 2014-a godina.
Slika

Vrh

PostPoslato: 15 Okt 2018, 12:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2008, 17:42
Ako ima puno praznih listića, to samo može značiti da odbori nisu krali, jer su ladno mogli dodati x na nekog od kandidata i tako ukrasti izbore.

"Beli listići" je bio jako popularan termin onomad u Srbiji kad je Nikolić rasturio Tadića.

Vrh

PostPoslato: 15 Okt 2018, 12:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Meni je zanimljivo da je Željka osvojila više glasova nego Dodik prije četiri godine. I pored tog tihog bojkota DNS-a, nevažećih listića i slično... Jeste veća izlaznost bila, ali je i pored nje Vukota uzeo oko 20000 glasova manje od Ognjena.

Vrh

PostPoslato: 15 Okt 2018, 12:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Резултат избора је изненађујућ само у БЛ. Сви нови гласачи који су изашли на изборе, дали су глас Вукоти, ПДП-у и ДНС-у. Према свих 8 урађених "режимских" анкета (опет ћу ја о њима), предвиђени распон за Жељку је био од 35.000 до 50.000. И све се испунило осим Бања Луке, гдје су сви неопредјељени (у анкети), изашли и гласали против Жељке. У свим осталим мјестима се неопредјељени су се распоређивали по проценту странака. Зато је разлика била 30.000, а не више, како је анализирано. Иначе у свим анкетама, у свим изборним јединицама, неодлучних је било највише у БЛ. Све неодлучне је покупила ПзД, избор контра Жељке (намјерно не Вукота) и Радовићево плаћање гласа за Вукоту. Тамо гдје није било ова три фактора, или гдје су значајно умањени ови утицаји, видјели сте шта се догодило. Резултат избора на истоку РС се никад више неће поновити, ни за једну политичку странку. То треба архивирати, да се користи као примјер чишћења метлом.

Апропо крађа, ја сам био предсједник једног бирачког одбора. Од укупног броја свих неважећих 80% су празни листићи. И то је нека порука, а не знак неписмености, или крађе.
На мом БО је било 10 посматрача, и 5 чланова и различитих странака. Свака прича о манипулацији и крађи, поготово по основу празних листића је ноторна глупост и искрено сажаљевам сваког ко то мисли.

Vrh

PostPoslato: 15 Okt 2018, 12:29 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

super_koza je napisao:
Krenuvši od toga da je jebeni dezerter

E jebiga, sad iz tebe ona sa konjskom glavom priča. Kakav dezerter sa 15 godina?

Vrh

PostPoslato: 15 Okt 2018, 12:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Okt 2006, 17:20
super_koza je napisao:
Pokušavam da skontam zašto Draško ovo radi, ali mi ne ide...

Decku je dosadno. Nema obaveza a vremena i para koliko hoce. Treba mu samo paznja.

Vrh

PostPoslato: 15 Okt 2018, 12:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Da li je iko izašao sa upoređenim rezultatima stranačkih komisija bilo kog biračkog mjesta i rezultata CIKa??Ima li takav podatak da se ne poklapaju rezultati npr u Han Pijesku ,izborno mjesto Pjenovac??

Vrh

PostPoslato: 15 Okt 2018, 12:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:
Citiraj:
A ti Šlageru, nemoj zaboraviti šta si sve pisao po forumu, koliko su puta mijenjao priču i za šta si sve forumaše isprozivao.

Ja sam ovdje vrijeđao kostu,tns-a,manitua,dzontru,rockera,sinip-a,imenjaka...i oni šta god urade,imaju pravo na to..

Ali šta se Alky ušlihtava,koji qurac?

I ko su ova govna što izniču kao pečurke poslije kiše,nikole,besparice,eksemi...?

Nisam ni primjetio da postoje,a kamoli im se obratio ili vrijeđao kao ove gore pomenute

Koji q?? :-?

Moram ti reci da sam uvrijedjen i posramljen....mene si zaboravio....

Vrh

PostPoslato: 15 Okt 2018, 12:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2011, 06:54
Ja bih samo da prijavim prazan listić za Predsjednika RS ... toliko :D

Vrh

PostPoslato: 15 Okt 2018, 12:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:
Pošteni Srda je napisao:
Jel toliko teško prihvatiti poraz?

Pazi ovo..gubimo godinama...niko nikad nije kukumavčio..i sad mislim da je naš narod više za Milu nego za Mladena....Čak i stranačke liste su mi skoro pa očekivano...

Ali ovo za Predsjednika Republike Srpske,je krađa iz očiju....otimačina....Samo zbog toga mislim da se ovdje izborima ne može ništa promjenit.

Srbin sam...živim ovdje čitav život..i znam da je to jednostavno-nemoguće da Željka pobjedi Vukotu!!

Ja sam mislio da od zeljkice nema veceg promasaja za kandidata...onda je sds rekao: sad ces da vidis sta je promasaj.

Vrh

PostPoslato: 15 Okt 2018, 12:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Nego jebe mi se, izbori priošli, mene interesuje štaže D&Ž uraditi povodom saznanja o sakrivenim dokumentima masakra nad Srbima....

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 15 Okt 2018, 12:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:
Uostalom,ko im jebe mater..sad sam bar def siguran da će vladat dok stranim centrima moći to bude odgovaralo..tj,dok nas nastavi ovako kvalitetno zaduživati,raseljavati i rasprodavati.

Bar se neću ložiti više da se izborima nešto može promjeniti,nakon ovoga što je Željka dobila Vukotu.
Icobh..nije problem u 500 000 nevažećih..ili nisi pročitao,ili se praviš da nisi pročitao...problem je 250 000 potpuno praznih...suludo

Što se tiče Vukote,volio bih da ste vidjeli sinoć kad smo od stranke išli do Trga...osim jedne male prozivke sa svadbe ispred Hotel Bosna,vjerovatno pjanske,da vidite tu emociju i koliko mu narod u gradu prilazi i podržava ga...zaustavlja,traži slikanje,žene ljube ruku da nastavi...

O joj boze...pa ovo vise nije ni smijesno.

Vrh

Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
Nea više šatora ni pežova, a već sam očekivao neku mješalicu, siporex blokove, i ganola...

Vrh

Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Čiča iz Rogače je napisao:
Da li je iko izašao sa upoređenim rezultatima stranačkih komisija bilo kog biračkog mjesta i rezultata CIKa??Ima li takav podatak da se ne poklapaju rezultati npr u Han Pijesku ,izborno mjesto Pjenovac??

Sinoć sam predsjednika mjesnog odbora SDS-a, tamo kod mene na selu, zamolio da prokomentariše rezultate, obzirom da je PDP čak osvojio više glasova od SDS-a (doduše, ovo je kao u BL, ovdje je dosta glasalo za našeg doktora koji je iz PDP-a). Za narodnu skupštinu i predsjednika, njegovi podaci slažu se 100% sa CIK-ovim.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 8671 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 362, 363, 364, 365, 366, 367, 368 ... 434  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]