banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Avg 2025, 11:14

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 8671 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 332, 333, 334, 335, 336, 337, 338 ... 434  Sledeća

Ko ce uzeti izbore 2018. godine
1. Vukota Govedarica 44%  44%  [ 66 ]
2. Zeljka Cvijanovic 34%  34%  [ 50 ]
3. Neko treci 9%  9%  [ 14 ]
4. Necu izaci na izbore 13%  13%  [ 19 ]
Ukupno glasova : 149
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Izbori 2018
PostPoslato: 10 Okt 2018, 19:51 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
dado_n je napisao:
Manitu je Ariel Livne.
Nije, oni su drugari iz vrtića.

Послато са Lenovo K33a48 уз помоћ Тапатока

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2018, 19:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Nov 2008, 18:35
manitu uci da svira je napisao:
Molim vas, Vukota i Borenovic porucuju s trga da traze nove izbore :(
Ajde Vukota i Borenovicu, izadjite iz Davorove guzice i prestanite da se skrivate iza njegovih ledja, budite ljudi i budite odgovorni. P vam materina, kome sam ja davao glasove, ruka mi se osusila dabogda. M v j obojici.

+1
Nisam htio komentarisati bilo šta vezano izbore i post, ali ovi iz SzP su najobičnije jajare i ljigavci.

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2018, 19:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Avg 2015, 10:35
Meni više liči na Slavka Mitrovića...al ajd znaj...

Poslano sa mog 5023F koristeći Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2018, 19:59 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
Znaci Mile ce pokusati da ocisti dns od mangupa, a ako se Pavic pobuni u cekaonici je pola sds.
BN se polako vraca u prvobitno stanje poslije 2 dana totalne konfuzije.

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2018, 20:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Mile igra 3D šah, dok Vukota pokušava na abakusu da ušićari neki glas....

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2018, 20:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Sve opcije za cevape su jos uvijek u igri.

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2018, 20:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
Btw, kad se vec zezate, danas sjedim sa covjekom koji je bio u GO SDS B.Luka i koji je nakon par razgovora sa Govedaricom napustio GO i stranku. Njegov impresum Goveda je sledeci: na prvu ugladjen, lijepo spakovanih 50 fraza koje odaju covjeka s pet fakulteta, na drugu, cim krene prica o problematici po dubini odmah svatis da je tabuleraza koja neznanje krije arogancijom. Pri tome je tesko sujetan i pomalo osvetoljubiv.
Ukratko, pravo gatacko govedo na novosadskoj "priuzi"

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2018, 20:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Da ne glumim Manitua, al odavno sam Vukotu nazvao sujetnim luzerom...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2018, 20:08 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Avg 2015, 00:30
krajo je napisao:
manitu uci da svira je napisao:
Molim vas, Vukota i Borenovic porucuju s trga da traze nove izbore :(
Ajde Vukota i Borenovicu, izadjite iz Davorove guzice i prestanite da se skrivate iza njegovih ledja, budite ljudi i budite odgovorni. P vam materina, kome sam ja davao glasove, ruka mi se osusila dabogda. M v j obojici.

+1
Nisam htio komentarisati bilo šta vezano izbore i post, ali ovi iz SzP su najobičnije jajare i ljigavci.

Ne, oni su naj sposobniji ljudi u Republiki Srbskoj, lijepi, hrabri, pametni, SPOSOBNI i znaju da barataju zoljama...

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2018, 20:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Nov 2008, 18:35
Ivanić, "ozbiljan intelektualac, profesor", prije izbora izjavljuje kao nema šanse da išta bude namješteno.poslije zna se šta je izjavio.Ima li se imalo dostojanstva i obraza.

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2018, 20:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Izvinite gospodo, bome se ne zezam sa cevapima :-D

Kada je opozicija imala okupljanje podno Parka MS jedino se Ivanic nije derao sa Mile Lopove.

To je prvo, a drugo je sto je V@nja tu.
Iako se pravi nevjest, zna taj kako doci do pravog komada mesa. Sifra W :-D

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2018, 20:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Šifra cicja austrijska...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2018, 20:15 
Stara kuka
Stara kuka

Steta sto je sinip banovan on je obozavalac lika i djela Obrenovog. :lol:

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2018, 20:17 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
krajo je napisao:
Ivanić, "ozbiljan intelektualac, profesor", prije izbora izjavljuje kao nema šanse da išta bude namješteno.poslije zna se šta je izjavio.Ima li se imalo dostojanstva i obraza.

Da kazem zasto sam napisao da niko cist ne bi trebao imat nista protiv provjeravanja da li se slaze ono sto je u vrecama sa onim sto je u zapisniku...

Prvo,u gradovima,pogotovo vecim,to je nemoguce,ili jako tesko,skoro ista ukrast...jer posmatraci i clanovi BO se uglavnom ne poznaju....U manjim sredinama,nazalost,to je pravilo...pogotovo,ako su clanovi birackog odbora iz iste koalicije,ili cak i ako jedan ili dva nisu,ne zali se da im se da ni 500 ili 1000 maraka da zazmire..pogotovo sto se svi znaju,ili su cak i familija,pa nece da se zamjeraju....kako...

Evo,primjer mjesta gdje sam ja bio u birackom odboru...Vukota 247,Zeljka 180.....I samo u zapisniku napises obrnuto!!...To je vec njoj 67 vise,a njemu 67 manje,samo na jednom mjestu 134 glasa ukradena!!!

To se desavalo cak bez ikakvog dogovora i potkupljivanja,ako popusti u sitne sate paznja i koncentracija posmatracima ili clanu BO..a kamoli kad se "pocasti" ili zaprijeti
Ako znamo da se za jedan glas placa 20-50 m

araka,onda mozete misliti koliko se da onome clanu birackog odbora da zazmiri na 134 glasa!!!

Zapisnici se broje,onaj zuti,a ne glasovi u vreci...

Da ne bude kme,kme...Ne mora znaciti ni da je to presudilo....Jedino ne znam zasto bi ikome normalnom smetalo da CIK prebroji da je isti sadrzaj u vreci kao i na zapisnicima? :-?

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2018, 20:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Najtragicnija je ta igra s voljom naroda, pa imali ste posmatrace, ne vodi Mile izbore nego CIK, pa optuzuju i CIK...
Pa kako vas nije sramota, instrumentalizujete DD, sad i izbore, prizivate intervenciju iz inostranstva , pa jebem vas usta, pa da je i za jedan glas a ne 65.000 i 30.000 razlike, kako mozete toliko nepostovati ovaj narod? Smradine, zarad fotelje bi rušili i voljeli da Srbi pucaju na Srbe. Smradovi.
Ako narod zeli da sve propadne, neka propadne, ako babama nije zao unuka, sta vas boli wurac, ako ce nastaviti omladina ici vani, neka ide, uvijek se mozete vaditi na to da se tako glasalo.

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2018, 20:22 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Citiraj:
Jedino ne znam zasto bi ikome normalnom smetalo da CIK prebroji da je isti sadrzaj u vreci kao i na zapisnicima?

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2018, 20:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Okt 2006, 17:20
Schlager je napisao:
krajo je napisao:

Da kazem zasto sam napisao da niko cist ne bi trebao imat nista protiv provjeravanja da li se slaze ono sto je u vrecama sa onim sto je u zapisniku...

Prvo,u gradovima,pogotovo vecim,to je nemoguce,ili jako tesko,skoro ista ukrast...jer posmatraci i clanovi BO se uglavnom ne poznaju....U manjim sredinama,nazalost,to je pravilo...pogotovo,ako su clanovi birackog odbora iz iste koalicije,ili cak i ako jedan ili dva nisu,ne zali se da im se da ni 500 ili 1000 maraka da zazmire..pogotovo sto se svi znaju,ili su cak i familija,pa nece da se zamjeraju....kako...

Evo,primjer mjesta gdje sam ja bio u birackom odboru...Vukota 247,Zeljka 180.....I samo u zapisniku napises obrnuto!!...To je vec njoj 67 vise,a njemu 67 manje,samo na jednom mjestu 134 glasa ukradena!!!

To se desavalo cak bez ikakvog dogovora i potkupljivanja,ako popusti u sitne sate paznja i koncentracija posmatracima ili clanu BO..a kamoli kad se "pocasti" ili zaprijeti

araka,onda mozete misliti koliko se da onome clanu birackog odbora da zazmiri na 134 glasa!!!

Da ne bude kme,kme...Ne mora znaciti ni da je to presudilo....Jedino ne znam zasto bi ikome normalnom smetalo da CIK prebroji da je isti sadrzaj u vreci kao i na zapisnicima? :-?

Imas li ti koji dokaz za to junace?

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2018, 20:25 
Stara kuka
Stara kuka

Schlager je napisao:
krajo je napisao:

Dobro. Ima logike. Ali zasto ovo niste trazili na proslim izborima kad je Mladjo prosao u odnosu na Zeljku sa 7 000 glasova. Cisto da se utvrdi istina. Ili se krade od ovih izbora a oni su bili posteni.

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2018, 20:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Mogao zamjeniti brojeve glasova...znači taj završni papir se u nekoliko komada odradi, ljepi se i na biračko mjesto i na sve, i da niko to od posmatrača ne provjerava i ne upoređuje sa svojim spiskom...daj molim te...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2018, 20:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:
Citiraj:
Jedino ne znam zasto bi ikome normalnom smetalo da CIK prebroji da je isti sadrzaj u vreci kao i na zapisnicima?

Pa nikome, prebrojali su vec u Foci i brojace i dalje samo da bi smradovi odrzali tenziju. A rezultat isti. Problem je sto pomenuta dva govneta ignorisu da se to vec desilo i desava.

A da je ovo drzava kao sto nije, samo bi trebalo zbrojiti dnevnice i uspostaviti racun SDS PDP i dovesti ih u bankrot, tj uzeti om ovo sto im pripada kao parlamentarnim strankama.
Kakvo je to samo bezobrazno igranje sa ljudima

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 8671 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 332, 333, 334, 335, 336, 337, 338 ... 434  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]