manitu uci da svira je napisao:
Pa ti si jedan od rijetkih koji pamti sta sam ja ovde pisao 10 godina. Npr 2006 sam glasao ga Cavica, 2010 za Ivanica, 2014 za Ivanica a od tada me Slager poceo slamati i da sad ne pišemo ranije lokalne, zadnji put sam dao glasove komsi Jacimovicu jer mi je bilo svejedno. A sutra me tek boli kurac za svima, Mile i glupa plavusa dobijaju moj glas, samo sa noc ne bude preduga. Ja sam ko Alija, ujutro jedno, popodne drugo a naveče trece.
Samo da Slager ostavi makar post.
Кренуо сам куцати један подужи "пост" али сам морао ићи купити пиву, па ме однијело.
Имам осјећај да СДС очекује да је њихов ред, природно право. Довољно је Миле владао, дај сад ми. Сад мало она! - што рекао Мирко.
И као да се сходно томе и понашају. Нема потребе за јаким идејама, реторикама, дај само да ми па ћемо видјети како и шта.
Онај "уговор са народом" је тја... Оних 10.000 мјеста за запошљавање је провала.
Плус, поставиш млаку киту од кандидата. Ни пишати ни јебати.
Као да нису препознали да ће ово бити избори гдје ће се листом гласати против, а не за кандидата.
Искрено ме интересује ко има довољно снаге да се погледа у огледало након што заокружи неког попут
Шукала, Стевандића, Шпирића...
Буди што је могуће нормалнији, не брљај пуно, стави најбоље кандидате, и пусти да Жељкица одради посао за тебе.
А не - ђед усташа, зоља, ПЗД, Миле лопов, Жељкицин син бјежи преко границе... Јебо их Васковић и они њега.
Ако је то кампања, ја сам Вики Миљковић.
Citiraj:
Koliko vam je Slager usao u glavu

Tacno se treba aktivno baviti politikom

Можда зато што не разумијеш да такви наступи односе више гласова него што доносе.