banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Avg 2025, 09:39

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 8671 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 262, 263, 264, 265, 266, 267, 268 ... 434  Sledeća

Ko ce uzeti izbore 2018. godine
1. Vukota Govedarica 44%  44%  [ 66 ]
2. Zeljka Cvijanovic 34%  34%  [ 50 ]
3. Neko treci 9%  9%  [ 14 ]
4. Necu izaci na izbore 13%  13%  [ 19 ]
Ukupno glasova : 149
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Izbori 2018
PostPoslato: 04 Okt 2018, 23:51 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
znam..i trebas glasat za njega...nisam samo znao da se prikljucio SP

pozdrav,i laku noc

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2018, 01:29 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Avg 2015, 00:30
Ovo da mi bude precjednik
Slika

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2018, 05:30 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
gavranpero je napisao:
_зока je napisao:
Na ovo pitanje nema odgovor niko u istočnoj Evropi. Starenje sopstvene populacije zapadna Evropa pokušava ublažiti uvozom radne snage sa istoka i to nije problem samo RS ili BiH. I niko to neće zaustaviti. Svako pominjanje toga u priči oko izbora samo pokazuje o kakvom nerazumijevanju politike se radi.

To što nema odgovora, ne znači da ne treba ništa činiti. Zar je gadjanje zoljom i ustaštvo bitnije od stope nataliteta/mortaliteta ? Bogatije zemlje mogu uvesti radnu snagu, a šta mi da uvezemo ? Boljom platom, radnim mjestima se ne bi povećao broj stanovnika, ali bi možda usporio odlazak.

Nerazumijevanje politike da, ali ove balkanske.
Majstore ja sam ovde prije deset godina pisao da nije patriota onaj koji se busa u prsa nego onaj ko ovome narodu omogući da normalno živi i pravi djecu pa rekoše da sađ izdajnik. Sad sam okrenuo ćurak. Srbuj makar slamu jeo.

Послато са Lenovo K33a48 уз помоћ Тапатока

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2018, 05:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Feb 2012, 22:52
Džontra je napisao:
Ja bi glasao za Miću, mislim da sam to nekoliko puta rekao...
Kao što sam nekoliko puta rekao da nikad ne bi za dezertera glasao...
Možda je do mene, ali Mićić odudara od ostalih političara ovde... I mislim da ga puno ljudi tako vidi...
Al neka, nek sad guraju Vukotu i Mektića i nek ste prije njih gurali Bosića... Jebali vas oni...i vaših 17% i 55%...
Ja bi ga stavio kao kandidata samo zbog one izborne noci kad Zlatko slavi, a Mico mrtav hladan polako nije jos sve prebrojano
Ostalo je istorija...

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2018, 06:07 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Avg 2010, 05:30
Citiraj:
Zar je gadjanje zoljom i ustaštvo bitnije od stope nataliteta/mortaliteta?

Da, ali bas je opozicija PRVA pokrenula i pricu o bacanju zolje a i ustastvo umjesto da pricaju o natalitetu, ekonomiji, kriminalu....

Znaci opozicija koja na temi "stope nataliteta/mortaliteta" ili "odlaska mladih" moze poentirati i treba prezentovati svoju viziju, kako to rijesiti oni to ne rade ali uopste, mislim tako se tesko dobijaju glasovi odnosno izbori.

Sto se tice pozicije, oni rade sve i svasta da se zadrze tu gdje jesu, otvaraju ceste ili hidroelektrane par dana pred izbore, maksimalno bezobrazno koriste te neke projekte kojih je ruku na srce saka jada.

Mislim da dok je ovih u Sarajevu za vratom, ovih tipa Bakir ili Emir H. nama tesko da se cunak moze okrenuti na neke druge teme, "bolje ekonomije", "natalitet", "brze pruge" sta vec ne. Jer njima tamo (u Sarajevu) je glavni prioritet i cilj urusavanje i konacno ukidanje Republike Srpske, znaci glavni prioritet. Sta onda nama ostaje, naravno samo odbrana, gola borba za zivot.

Vecina te energije a i para se koristi za tu odbranu nase Republike Srpske i sve ostale teme ekonomije ili natalitet su u zaprecku, tj. nemogu dobiti paznju koju stvarno trebaju. Konstantno smo pod napadom iz Sarajeva i to je realnost. Tesko nama s njima, a njima s nama.

Dok god je ova drzava ovakva nakaradna kakva jeste (BiH), dok nam stranci sijeku i mjere, nemozemo mi napredovati bio na vlasti bilo ko. Znaci skinuti jaram s ledja prvo pa onda sam svoje graditi, onda bi se tek vidjelo ko je gdje i za sta. Ovako je sve samo suplja.

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2018, 07:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Avg 2015, 10:35
gavranpero je napisao:
Pusti SNSD-ovce. Kao da takvi imaju sa čim razmišljati. Za njih razmišlja mesar i nastavnica engleskog, šta će im demokratija. Takodje, za njih je kriminal i korupcija normalna stvar, jebo zakon i prava pojedinca.
A svi školovaniji od vas?

Poslano sa mog 5023F koristeći Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2018, 08:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
-Evo kako politika funkcioniše

https://twitter.com/i/status/1048104319915118597

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2018, 08:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Meni je i dalje smiješno kako je Šlager ponosan na sebe jer je od mene "izvukao" priznanje za koga ću glasati....

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2018, 08:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Sibir je napisao:

Mislim da dok je ovih u Sarajevu za vratom, ovih tipa Bakir ili Emir H. nama tesko da se cunak moze okrenuti na neke druge teme, "bolje ekonomije", "natalitet", "brze pruge" sta vec ne. Jer njima tamo (u Sarajevu) je glavni prioritet i cilj urusavanje i konacno ukidanje Republike Srpske, znaci glavni prioritet. Sta onda nama ostaje, naravno samo odbrana, gola borba za zivot.

Vecina te energije a i para se koristi za tu odbranu nase Republike Srpske i sve ostale teme ekonomije ili natalitet su u zaprecku, tj. nemogu dobiti paznju koju stvarno trebaju. Konstantno smo pod napadom iz Sarajeva i to je realnost. Tesko nama s njima, a njima s nama.
.

Slika

Ajde, ruckaj malo

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2018, 08:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

S obzirom o kakvom se postu radi, mislim da je zaslužio

Slika Slika

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2018, 08:20 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
The_new_Statesman je napisao:
Zaboravio sam RBA reci da bi ovaj zoljista u slucaju pobjede SDS.a danas sutra zaduzio znacku MUP.a i pistolj jer bi postao vozac nekog SDS ministra kurca palca. I onda bi po selu sprovodio neku svoju pravdu.

Nagradno pitanje je koliko je jos takvih zoljista u SDS-u koji bi u slucaju pobjede SDS-a pomislili da su uhvatili Boga za muda?

Birajuci SDS, ne biramo samo vrh stranke na funkcije, vec i ovakvi nizerangirani stranacki zoljisti dolaze do opipljive moci.

Malo kasnim, ali da ti odgovorim, nemamo mi pojma sta je bio motiv ispaljivanja zolje, da nije predizborno vrijeme o tome niko nebi ni slova progovorio, nazvali bi stvar pravim imenom, to je teroristicki akt i samo kao takav ga treba posmatrati, odrezati mu robiju i cao...
Sbbkbb, opet je stvar nagadjanja, simpatizera SDS ce reci da ce ga zatvoriti i ako pobijedi, a simpatizer SNSD ce reci da ce on kao zoljista biti ministar unutrasnjih poslova, a realno covjek je kriminalac i treba da bude tamo gdje mu je mjesto i da celiju dijeli sa pljackasima sa autoputa koji su usput budi receno zamalo slobodni ljudi...

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2018, 08:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Ne znamo motiv, ali se sjecamo dreke oko te zolje. Sta je sada? Zasto smo se zavukli u misju rupu i lazemo kako je drug zoljista drug clan biblioteke tek od 2015.

Dzontra je fino rekao sta su trebali uraditi.

I opet, da se prisjetimo Milinih naslikavanja sa likovima iz Srbske casti i dreke koja se digla zbog toga.

Sta je onda sa redovnim naslikavanjem ovakvih zoljista sa spiskom kazni duzim od spiska tvojih saobracajnih prekrsaja u neposrednoj blizini Govedarice, a sve preko ljudi bliskih Govedarici?

Cetiri osobe se pojavljuju na dvije slike sa Govedaricom. Sam Govedarica, plavusa (ocigledno nebitna), zoljista i vjerovatno lik preko koga se zoljista utrpao u kadar.

Zasto muk?

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2018, 08:42 
Bič božji
Bič božji

Ma u pravu si ti, ali opet kazem ko hoce, naci ce opravdanje i za jedne i za druge, a kazem ti, to je za mene terorizam i kao takvog ga treba osuditi...

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2018, 08:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

V@nja, ove mrsave sendvice vjerovatno dijeli opozicija.

Kod Mile je standard :-D

Spoiler:
Slika

Poslednji put menjao The_new_Statesman dana 05 Okt 2018, 08:45, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2018, 08:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
Ma u pravu si ti, ali opet kazem ko hoce, naci ce opravdanje i za jedne i za druge, a kazem ti, to je za mene terorizam i kao takvog ga treba osuditi...

Naravno. Sve se moze izvrnuti, ali izvrtanje i vrdanje sada ne koristi SDS-u i njihovim zeljama da budu vlast.

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2018, 08:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ja ne znam da li je ispravno reći zoljista, ali žao mi je što to nije dio našeg svakodnevog vokabulara...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2018, 08:57 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ne znam ni ja :-D

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2018, 09:22 
Bič božji
Bič božji

https://www.nezavisne.com/novosti/bih/D ... kup/501104

Kako ovo protumaciti...

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2018, 09:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Nikako. O koaliciji se prica nakon izbora. Sada se skupljaju glasovi. A oni dolaze i ovih sto su za PzD i ovih sto su za MUP :-D

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2018, 09:32 
Bič božji
Bič božji

Narodski receno kurvanje...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 8671 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 262, 263, 264, 265, 266, 267, 268 ... 434  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]