manitu uci da svira je napisao:
gavranpero je napisao:
Džontra je napisao:
Ja govorim o tvom stavu na forumu, stranačke pripadnosti nemaju veze s tim...
Pa recimo da sam frustriran okruženjem, lošim ljudima, pa se to sve reflektuje kroz moje postove.

Po tom tumacenju nisi ti pošten ni dobar čovjek, jer si neobjektivan. Potenciras i insistiras na zlu jedne strane, mane druge presucujes, pravis se da ih ne vidis etc

Pogrešno.
Potenciram mane vlasti, zakonodavne i izvršne. To sam toliko puta napisao, ali izgleda da je džaba. Ako dodje do smjene vlasti, a nastavi se sa kriminalom i korupcijom, isto ću ih pljuvati kao i trenutnu. I to sam pisao, ali izgleda da nikako ne možete (ili nećete) da shvatite da loš čovjek ne može biti dobar, samo zato što vam je recimo drag (najblaže rečeno).
Presjednik Republike mora da bude osoba koju treba poštovati, makar i ne glasao za njega. Presjednica Vlade takodje. Kad čujem i vidim šta govore trenutni presjednik i premijerka, zgadi mi se. Da ti olakšam, ne podnosim ni Mektića, Govedaricu i ostale, ali oni nisu VLAST!! Ne znam koliko puta treba da to napišem.
Za mene je presjednik onaj ko čini sve da njegov narod živi bolje, jača ekonomiju, zdravstvo, školstvo. Čak bi se moglo reći da se i radilo po tom pitanju, ali samo za i pred izbore. Cesta se ne jede, od nje se ne živi. Grade se crkve, kružni tokovi, a ni od toga se živi.
Kad se bude živjelo bolje, tada ću glasati za tu stranku, partiju. Ovako, glasam za drugog, jer ne valjaju ti koji ne rade ništa i zadužuju nas.
Možete sad nastaviti pisati kako opozicija ne valja i gora je sto puta, ali tom demagogijom se služe vladajući, umjesto da navedu jedan pogon, fabriku koju su izgradili, smanjili korupciju i kriminal, povećali plate realnom sektoru itd. To želim da čujem, ne ko je pucao iz zolje.