Hertzog je napisao:
super_koza je napisao:
Mater ti je moron, barabo jedna neotesana...
To sto tebe vredja istina ne znaci da je u redu drugima majku spominjati. Zato mi se napusi kurca moronu, studiras po austrijama ovde pametujes i isterujes pravdu, cenim da lose zivis dok imas za studije u inostranstvu. Gde bi studirao da ne zivis u losem sistemu, na Harvardu?
Pun je nama kurac debila kao sto si ti i onaj mali becki konjusar, pusite kurceve po becu, nosate leptir masne i pricate kako se lose zivi i kako treba menjati sistem.
Ne znam jesam li napisao, al napusite mi se kurca bi sto ukazujete na lose stvari sistema
To što studiram vani ne znači da sam na tuđoj grbači. Seratori jedni, sjedite na kafi po čitav dan i igrate tikete, stisnite muda pa otiđite sa 18 godina vani i zaradite sebi za studiranje. Zagrijte stolicu pa uz posao kojim sve finansirate završite i taj fakultet maltene u roku...
Meni mama i tata nisu mogli platiti diplome i fakultete, nisu mogli podmititi profesora, nisu mogli platiti radno mjesto. Sve što sam postigao, postigao sam svojim radom.
Da se ne živi loše ne bih ja nigdje ni išao. Ja sam otišao vani da studiram zato što mislim da je tamo fakultet bolji i da mogi više naučiti, a ne da ispijam kafe i palamudim od danas do sutra...
Ti si zaboravio izgleda koliko se naših ljudi školovalo u inostranstvu i koliko su oni uradili za sve nas? Ili misliš da su i svi oni samo konjušari? Misliš da si veći Srbin ili bolji Banjalučanin od mene zato što si ostao da se školuješ u BL? Jesi malo sutra...
Ne vidiš dalje od svog nosa i lupaš gluposti, a pojma nemaš o kome pišeš. Srbi tačno praštaju sve osim uspjeha...
Uostalom, šta se ja kog đavla imam vama pravdati? Ako te nerviram, imaš opciju ignorisanja. Svi ste neke moralne vertikale u tri lijepe...