banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 22 Jul 2025, 06:24

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 9556 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 183, 184, 185, 186, 187, 188, 189 ... 478  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 25 Avg 2018, 00:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Feb 2013, 16:31
Besparica je napisao:
Sta li je Super Hika zadrzalo...

Garant neko loše vino po ličnom ukusu. :lol:

Vrh

PostPoslato: 25 Avg 2018, 00:54 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 24 Avg 2018, 23:44
Ovi bicikli za iznajmljivanje negdje se zezali pa rekli da su ih likovi odvezli kuci jer su posteno platili 5km :lol: .Neki su vec osteceni,Neznam hoce to opstati kod nas,treba odrzavati bicikle,a ceste pune stakla,stob ja kaznjavo te sto krigle iz Paba razbijaju po cesti :x,a nisu bas ni jeftini platices mjesecnu clanarinu 5km pa svaki sat1.5km kozna koliko ti sati treba dok sve obavis :lol: .

Vrh

PostPoslato: 25 Avg 2018, 01:00 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Maj 2010, 09:15
Hertzog je napisao:
super_koza je napisao:
Mater ti je moron, barabo jedna neotesana...

To sto tebe vredja istina ne znaci da je u redu drugima majku spominjati. Zato mi se napusi kurca moronu, studiras po austrijama ovde pametujes i isterujes pravdu, cenim da lose zivis dok imas za studije u inostranstvu. Gde bi studirao da ne zivis u losem sistemu, na Harvardu?

Pun je nama kurac debila kao sto si ti i onaj mali becki konjusar, pusite kurceve po becu, nosate leptir masne i pricate kako se lose zivi i kako treba menjati sistem.

Ne znam jesam li napisao, al napusite mi se kurca bi sto ukazujete na lose stvari sistema

To što studiram vani ne znači da sam na tuđoj grbači. Seratori jedni, sjedite na kafi po čitav dan i igrate tikete, stisnite muda pa otiđite sa 18 godina vani i zaradite sebi za studiranje. Zagrijte stolicu pa uz posao kojim sve finansirate završite i taj fakultet maltene u roku...

Meni mama i tata nisu mogli platiti diplome i fakultete, nisu mogli podmititi profesora, nisu mogli platiti radno mjesto. Sve što sam postigao, postigao sam svojim radom.

Da se ne živi loše ne bih ja nigdje ni išao. Ja sam otišao vani da studiram zato što mislim da je tamo fakultet bolji i da mogi više naučiti, a ne da ispijam kafe i palamudim od danas do sutra...

Ti si zaboravio izgleda koliko se naših ljudi školovalo u inostranstvu i koliko su oni uradili za sve nas? Ili misliš da su i svi oni samo konjušari? Misliš da si veći Srbin ili bolji Banjalučanin od mene zato što si ostao da se školuješ u BL? Jesi malo sutra...

Ne vidiš dalje od svog nosa i lupaš gluposti, a pojma nemaš o kome pišeš. Srbi tačno praštaju sve osim uspjeha...

Uostalom, šta se ja kog đavla imam vama pravdati? Ako te nerviram, imaš opciju ignorisanja. Svi ste neke moralne vertikale u tri lijepe...

Ja nisam uštva iz tvoga društva!

Ovde svaka nova vlast ima nove bogataše, batinaše i robijaše.

Vrh

PostPoslato: 25 Avg 2018, 04:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

A i ti se ložiš... I to dva dana. Kako nisi provalio da je pun mjesec? Kažu, veoma utiče na ljude.

Ovo je napušavački forum, da je drugačije, isti vjerovatno ne bi ni postojao... :wink:

Vrh

PostPoslato: 25 Avg 2018, 06:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
super_koza je napisao:
Hertzog je napisao:
super_koza je napisao:
Mater ti je moron, barabo jedna neotesana...

To sto tebe vredja istina ne znaci da je u redu drugima majku spominjati. Zato mi se napusi kurca moronu, studiras po austrijama ovde pametujes i isterujes pravdu, cenim da lose zivis dok imas za studije u inostranstvu. Gde bi studirao da ne zivis u losem sistemu, na Harvardu?

Pun je nama kurac debila kao sto si ti i onaj mali becki konjusar, pusite kurceve po becu, nosate leptir masne i pricate kako se lose zivi i kako treba menjati sistem.

Ne znam jesam li napisao, al napusite mi se kurca bi sto ukazujete na lose stvari sistema

To što studiram vani ne znači da sam na tuđoj grbači. Seratori jedni, sjedite na kafi po čitav dan i igrate tikete, stisnite muda pa otiđite sa 18 godina vani i zaradite sebi za studiranje. Zagrijte stolicu pa uz posao kojim sve finansirate završite i taj fakultet maltene u roku...

Meni mama i tata nisu mogli platiti diplome i fakultete, nisu mogli podmititi profesora, nisu mogli platiti radno mjesto. Sve što sam postigao, postigao sam svojim radom.

Da se ne živi loše ne bih ja nigdje ni išao. Ja sam otišao vani da studiram zato što mislim da je tamo fakultet bolji i da mogi više naučiti, a ne da ispijam kafe i palamudim od danas do sutra...

Ti si zaboravio izgleda koliko se naših ljudi školovalo u inostranstvu i koliko su oni uradili za sve nas? Ili misliš da su i svi oni samo konjušari? Misliš da si veći Srbin ili bolji Banjalučanin od mene zato što si ostao da se školuješ u BL? Jesi malo sutra...

Ne vidiš dalje od svog nosa i lupaš gluposti, a pojma nemaš o kome pišeš. Srbi tačno praštaju sve osim uspjeha...

Uostalom, šta se ja kog đavla imam vama pravdati? Ako te nerviram, imaš opciju ignorisanja. Svi ste neke moralne vertikale u tri lijepe...

Nit sam srbin nit sam banjalucanin, a to i dalje ne menja stvari, da si moron koji misli da sve zna, a u stvari si glup ko kurac. Cuj veci srbin i banjalucanin, o majko mila koja si ti moroncina.
Cuj meni mama i tata nisu mogli platiti diplome i profesore, o sve ti jebem, ti svaki put iznova iznenadis svojim retardiranim postovima.
Daj jos leba ti, sto ne ostade da branis onog kolegu morona po sekovica, stvarno si kapacitet za to, a ne da zaradjujes po gracu puseci kurac matorim bogatunima

Vrh

PostPoslato: 25 Avg 2018, 07:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Osim elitizma koji poručuje "bolji sam od svih vas zajedno, ipak je najbolja izjava "Ne vidiš dalje od svog nosa i lupaš gluposti, a pojma nemaš o kome pišeš. Srbi tačno praštaju sve osim uspjeha"
Jebo ja samog sebe, ako lik za sebe ne misli da je novi (mali) Tesla...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 25 Avg 2018, 07:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Avg 2015, 18:05
Njegove će sjene hodati po Beču,lutati po dvoru,duvati gospodi.

Vrh

PostPoslato: 25 Avg 2018, 08:06 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Maj 2010, 09:15
Ma tačno me zaboli šta ćete vas trojica pisati po forumu...

Ja nisam uštva iz tvoga društva!

Ovde svaka nova vlast ima nove bogataše, batinaše i robijaše.

Vrh

PostPoslato: 25 Avg 2018, 08:16 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 01 Okt 2009, 00:14
Jutros na rtrs gost Radojičić:
- Dobrodošli gradonacelnice, jeste li se naspavali?
- Nisam.
-?
- Marija Serifovic na Kastelu...

Touche! :lol: :lol: :lol:

Ima za ovo glas od mene za dvije godine :lol:

Vrh

PostPoslato: 25 Avg 2018, 10:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2010, 21:21
Ima tvoj glas zato što je otišao na taj koncert??? Pa nije ni čudo da je pola grada gluvo od onolike buke...
I on i brada u vip loži...

Slika

Sutra kad se isti parkira na trotoar i ne bude ti žena mogla proć sa kolicima, hoćeš mu i onda dati glas?

Vrh

PostPoslato: 25 Avg 2018, 10:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Mar 2014, 13:26
Da nije, kukavac, bio na koncertu?
Edit:
Preteče me Munja s dokazima.

Vrh

PostPoslato: 25 Avg 2018, 10:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jul 2012, 11:29
Radojicic Serfovic, similis simile gaudet.

I grieve in stereo, the stereo sounds strange, I know that if you hide, it doesn't go away

Vrh

PostPoslato: 25 Avg 2018, 11:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Nema ženska oko njega kao pravi forumaš :lol:

Vrh

PostPoslato: 25 Avg 2018, 11:14 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 01 Okt 2009, 00:14
Do mene je, mislio sam da je bio sardonican prema banjalucanima, to jeste - da nije bio na koncertu, što bi bila fora do jaja...

Vrh

PostPoslato: 25 Avg 2018, 11:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Cuj da propusti priliku za slikanje i kacenje slika na drustvene. Mreze. Pa to je narcis i egoista necidjeni. Cim mu kritikujes rad on te blokira, covek zvani hodajuca samoreklama.

Vrh

PostPoslato: 25 Avg 2018, 12:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Hertzog je napisao:
Cim mu kritikujes rad on te blokira, covek zvani hodajuca samoreklama.

Bezobrazluk... :lol:

Vrh

PostPoslato: 25 Avg 2018, 13:22 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
Znamol koe ova koza, i zaštoe izabro baš ovai forum. I kolkob koštalo da ode na neki drugi. Forum.

Vrh

PostPoslato: 25 Avg 2018, 13:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Svi ste vi isti koji opankom stanete na becki asfalt

Vrh

PostPoslato: 25 Avg 2018, 13:26 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
Znam ja nas, jebo ti nas.

Vrh

PostPoslato: 25 Avg 2018, 20:02 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 24 Avg 2018, 23:44
Jel neko primjetio ovu katastrofalnu rasvjetu na Mejdanu svaku noc jedna cijela ili pola rasvjete neradi,semafori zarasli u ulicno drvece,dobro da neko nesrecu ne skrivi...?!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 9556 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 183, 184, 185, 186, 187, 188, 189 ... 478  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]