banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 12 Maj 2025, 11:55

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 18 Posta ] 
Autoru Poruka
PostPoslato: 02 Jun 2005, 16:13 
Urednik
Urednik

Pridružio se: 26 Jun 2003, 21:50
Evo ovdje ako nekog interesuje nestho o podizanju "privatnog" lan servera, mogu se postaviti pitanja da se ne bi otvarali uzastopne teme ili nestho slicno. Za pocetak, idite na stranicu http://www.wddg-online.com . Registrujte se i informishite se koja je najnovija verzija servera i skinite je.

Kad skinete server, instalirajte ga. Poslije ovoga dobicete grupu u start meniju sa nekim programcicima. Po zavrshetku instalacije, program ce vas upitati zelite li da napravite map bazu. Map baza je ustvari slika cijelog svijeta. Ako prihvatite, ovi podaci ce biti extraktovani iz .mpq arhiva i to ce vam zauzeti oko 3 GB. Medjutim, iako nije neophodno, preporucuje se da potrosite ta 3 GB jer je bezveze igrati wow bez mape, jel ;)

Kad zavrshi taj program sa tim mapama, otidjite sa explorerom u folder u koji je instalirana igra. I tu uradite slijedece:

Otvorite fajl example.txt i zamijenite njegov sadrzaj sa ovim
Kod:
[host]
keyver=1
user=WDDG User
copyright=Copyright (c) 2004,2005 by WoWEmu team, contact:wad@inbox.lv
counter=http://wad.eclub.lv/~wad/wowemu/counter.php?ver=
server_name=WDDG Server 1.4.0 - 1.4.2
ws_host=127.0.0.1/255.255.255.255
ws_port=8085

Ok, nakon toga pokrenite program keymaker.exe i kao ime fajla dajte mu example.txt. To ce srediti wowemu.exe koji inace nece raditi. Sad mozete da pokrenete program AccountCreator i napravite par accounta. Kasnije sa ovim programom mozete da mjenjate level, zlato i ostale cheaterske poslove.

Zatim otidjite u folder u kojem se nalazi wow i tu pronadjite fajl realmlist. (ima neku ekstenziju, nisam siguran koja). Kopirajte taj fajl ako hocete da imate backup u slucaju da jednog dana zelite da igrate na ofisijelnom serveru ;) Otvorite ga sa notepadom i upishite u njega umjesto postojeceg texta
Kod:
set realmlist localhost

To bi trebalo biti to. Pokrenite wowemu.exe iz WDDG foldera (Start->Programs->Wddg Armageddon->WowEmu) i sacekajte koji minut sekund zavisi od jacine racunara. Sve je spremno, pokrenite wow i ulogujte se sa prethodno kreiranim accountom. Odgovorite na neka od glupih pitanja koje ce vam wow postaviti i to je to.

"Problemi":
e to prijavite ovdje :-)

I da, postho ovaj tekst pishem onako "iz glave" ako sam ishta propustio imate u readme fajlu a ako vam treba pomoc pitajte 0X

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Jun 2005, 18:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
OT:

Che, e'o ti podforuma .. 'ebo te podforum :)))

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Jun 2005, 22:22 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jun 2004, 11:43
samo jedno pitanjce gdje mogu skinuti WOw patch 1.4.2 English prebih se trazeci :mad:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Jun 2005, 19:54 
Urednik
Urednik

Leg0las je napisao:
samo jedno pitanjce gdje mogu skinuti WOw patch 1.4.2 English prebih se trazeci :mad:

prvo instaliraj 1.4.0 pa onda se konektuj na "orginal" server i wow će sam da skine 1.4.2 (ili koja je aktelna) ...

a patch za 1.4.0 je prevelik (oko 100 MB) tako da bi najbolje bilo da ti neko (ja npr.) to nareže na cd da ne moraš da skidaš ...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Jun 2005, 07:48 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Imam ja patch v1.4.0 i imam ona dva fajla "W0W 1.4.0 to 1.4.1" i drugi
"W0W 1.4.1 to 1.4.2" ali sam mislio da ima stand alone verzija 1.4.2 patcha.
I jos nesto pokusao sam dici Armageddon v1.4.2 na 1.2.1 verziji W0W-a i sve uradim i on ekstraktuje mape ali se nemos logovati. Da li je to do verzije W0W-a ili sta ???

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Jun 2005, 21:07 
Urednik
Urednik

to je do verzije wow'a, moraš da imaš 1.4.2 i ne znam šta će ti standalone 1.4.2 ... mislim, kad već imaš to što imaš ...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Jun 2005, 22:03 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

ma mislio sam da skinem samo patch v 1.4.2 , a ne sva ova cuda, ali nema veze sad imam drugi problemcic. Naime kad pokrenem Account Creator pokaze mi neki error I/O 32 ili error I/O 112 i nece da napravi account ???

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Jun 2005, 01:47 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2003, 20:20
imas li napravljen direktorij accounts u serveru?
mozda zbog toga nekad uz server nedodje napravljen pa moras rucno

From this time forward, you will service us.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Jun 2005, 16:23 
Urednik
Urednik

i meni se to pojavljivalo kad sam experimentisao, ali poslije sam fino sve instalirao nacisto (obavezno 1.4.2 patch i 1.4.2 server - armageddon) i sve je radilo ...

cak imash mogucnost za cheating.
evo ja imam 1k zlata, ergelu konja u rancu i josh neke sitnice ;)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Jun 2005, 10:33 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Mar 2004, 14:24
Leg0las je napisao:

Pozdrav kolegama...

Evo vam link ovdje za sve za WoW, nemojte pogresno shvatiti, i nije promocija ali imate to sve u LAN-u ..... :):):):):)):)

http://blwireless.net/forum/viewtopic.php?t=456

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Avg 2005, 12:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Apr 2003, 12:32
ja sam kupio iz arene wow i server, trebalo bi da je namjesten ali kad udjem pise unable to conect, promjenio sam u realmlist.wtf na localhost i na ip configuration da ide preko localhosta, ali onda pise unable to validate game version.

kod mene nema keymakera, a ni example.txt-a.

HELPPPPPPPPPPP!!!!!!!!!!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Avg 2005, 17:58 
Urednik
Urednik

pela, bolje ti je da se manesh warcrafta. dijagnosticirali smo da igraci ove bolesne igre moraju da idu na preglede itd tako da nije vrijedno truda.

Ako ipak insistirash, evo ti odgovora ispod:

Verzija LanServera ne odgovara verziji tvog Warcrafta. Vjerovatno ga morash patchovati na neku vishu verziju ...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Avg 2005, 20:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

evo ovako pravo pise u prevodu na srpski: Nemoguce je identifikovati verziju igrice. Ovo se desilo zbog promjene konfiguracijskih fajlova ili zbog mjesanja drugih programa.

a isti ovaj server radi u areni, sa istim ovim warcraftom, tako da je nemoguce da je do verzije. gdje mogu naci patch za wow?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Avg 2005, 17:12 
Urednik
Urednik

pela je napisao:
evo ovako pravo pise u prevodu na srpski: Nemoguce je identifikovati verziju igrice. Ovo se desilo zbog promjene konfiguracijskih fajlova ili zbog mjesanja drugih programa.

a isti ovaj server radi u areni, sa istim ovim warcraftom, tako da je nemoguce da je do verzije. gdje mogu naci patch za wow?

joj cova daj upregni taj google nemoj da dosadjujesh sa tim pitanjima "gdje mogu naci patch za wow" i ostalo ... ljudi umiru praveci uputstva, a tebi lenjo da ih procitash ... GOOGLE - STFG - SEARCH THE FU GOOGLE (moja skracenica :) )

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Avg 2005, 08:08 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Mar 2004, 14:24
Cova... Evo ti svi patchevi pa downloadaj ...

http://www.strategyinformer.com/pc/worl ... loads.html

Ali i ja sam odustao od gubljenja vremena sa Serverima za free igranje...
Cekam da WDDG tim napravi ovu Ljudmilu program koji ce da objedini i updateuje sve MMporg i ostale tog tipa igre na netu sto idu, to im je navodno velik projekat pa bumo vidjeli dokle ce to da stigne??? Kamo srece da profitiramo od toga, na njhovom forumu su sve info!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Sep 2005, 23:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Sad mi treba nesto potpuno drugo. Namjestio sam server, radi odlicno, jedini je problem sto je mnogo bug-ovit. Npr. u Thunder Bluffu nema lifta koji je inace jedini ulaz u grad, u Teldrasilu nema pola trenera(npr. nema trenera za alhemiju ni za herbalizam), takodje ni u Stormwindu nema dosta trenera, ima malo kripova itd...
Pa me zanima gde mogu skinuti patch za ispravljanje ovih bug-ova, trazio sam na googlu, ali jedino sto nadje su neki forumi i tako to!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Apr 2006, 17:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

taj server je skoro najbolji server od fush servera, taj problem se sada pojavljuje i meni, ne znam zasto, kad je radio prije jedno 3-4 mjeseca. stvarno ne kontam

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Apr 2006, 23:34 
Urednik
Urednik

Imam ja sve to upakovano, ali opet postoje bug'ovi :P

5KM prodajem CD (btw ovo je legalno da se razumijemo) ;)

Moram da stavim toliku cijenu jer ja sam ga platio 10, lol

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 18 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]