banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Jul 2025, 23:25

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1795 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74 ... 90  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 11 Jul 2018, 00:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Или ако двапут заредом добију на пенале, освајају титулу без побједе у нокаут фази. Ал кад смо већ код кошмара, више волим оне с вампирима.

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2018, 06:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Заслужено иде даље Француска. Белгија се није саставила, веома лоше су одреаговали на агресивност и трчање француза. Лукаку одсјечен потпуно. Французи играју као у трансу.

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2018, 15:28 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Maj 2018, 17:52
Na sajtu Blica u anketi za koga navijati veceras 1900 glasova za Englesku i 3200 za Hrvatsku u trenutku kad sam ja glasao...Pomalo iznenadjujuce,ili ipak ne?Bas me zanima kakvi bi rezultati bili na BL forumu... :D

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2018, 15:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Mar 2014, 13:26
Ako je gledat svjetsku istoriju, Englezi su mnooooogo veća gamad.
Sreća je što ujke nisu bili u mogućnosti da djeluju globalno.
Meni je svejedno- ne mogu smislit ni jedne.

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2018, 15:42 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Citiraj:
Na sajtu Blica u anketi za koga navijati veceras 1900 glasova za Englesku i 3200 za Hrvatsku

Daje rezultat ovo što Mile veže zastave sa Čovićem na skoro svakom Dnevniku,a istovremeno laje po Teheranu...i što se više bori za ustaški treći entitet nego oni sami...
Da igra Bosna bilo bi 5100-100,za bilo kojeg protivnika "Djeke" i ne bi se skakalo po BL kafićima...niko ne bi ni pomenuo ovaj argument "oni su mi bliži,isti jezik,bla,bla,bla" :lol: :lol:

Ali nadam se da nas ipak ima više od tih 37% posto koliko ta anketa pokazuje...i koji će sa velikim entuzijazmom biti uz Gordi Albion večeras...

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2018, 16:07 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 28 Apr 2018, 18:47
На сајту Б92 до овог момента се 8,714 изјаснило да ће навијати за Енглеску и чак 8.854 за Хрватску. Значи. блага предност Хрватској.
Но овдје је, као и на оном Бљуцу, питање ко је гласао? Те портале, а посебно ту тему, прате и читаоци из лијепе њихове. Такође, погани су то портали, свему склони (барем ја то знам, имао сам са њима рђава искуства), и ти ће, ако се укаже потреба, и лажирати резултате анкете, како би се стекао жељени привид.

Међутим, не треба ту имати заблуда, нити протурати неку неозбиљну причу, подилазити тамо некима, попут оног јадног Милојка Пантића који ће "дубокоумно" поручити како ће грађанска Србија навијати за Хрватску. Ма јашта, ево ја ћу увијек у таквој подјели бити супротан тој грађанској опцији, оно што се каже сељобер.
Додуше, Срби и у Србији и још више у Српској су у зајебаној дилеми. Мрски, барем већини, Енглези, а куд ћеш нагињати за коцкасте. Тако да ће симпатије међу Србима и у Србији и у Српској бити 90% за Енглезе, 10% за коцкасте, то је то, +/- који %.

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2018, 16:11 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 23 Nov 2015, 23:59
Come on England !!!

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2018, 16:12 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Na jednoj strani ustase, a na drugoj kolijevka fudbala. Cuj za koga navijati.

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2018, 16:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Maj 2016, 13:46
3318:2009 за хрвате на блицу. Има и тога, то је и намјештено и нерелевантно. Али кад се већ прича о томе, ето тренутног резултата

Уметник - онај који умеће.
Pozvao sam u pomoć Boga i đavola, pa ko se prije odazove.
вицо ДАЉЕ РУКЕ ОД БОРЦА!

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2018, 16:16 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

to mi ima smisla,ovo sto Khal drogo napisa...i realno je da ima 10% ljudi neiskvarenih ničim...i koji će večeras navijat za hrvate..ono,samo komšije,ljubav,sport,mir u svijetu,da ne bude gladnih....stakleno zvono,dijapora....ta priča.....ali sigurno ima i nas 90% koje je iskvario bilo koji momenat naših međusobnih odnosa zadnjih 100 godina i koji teško možemo navijat za njih

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2018, 16:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2011, 16:14
Milojko Pantić je pijana budaletina koju niko ovdje u Beogradu ne jebe ni 2 posto. Iako je u pravu što se tiče funkcionisanja saveza , sve ostalo mu je truba. Naročito geopolitičke teorije ko je kakav i zašto. A inače što nije zanemarivo , žena mu je uz Trogira kod Splita , pa mora da se šlihta.Prejadno. Što se tiče večerašnje utakmice , nameću mi se dvije varijante . Englezi su fizički spremniji , izdržljiviji, igraju agresivno i brzo. Uočili su da Hrvatska po tom pitanju ima deficit. Vidjelo se u meču protiv slabe Rusije, od 70-te minute i u produžecima da 4-5 igrača HR jedva trče....Ovo je strahovito bitno, Hrvatska je u osmini i četvrt finalu oba puta igrala produžetke, Engleska nijednom.Ako krenu ofanzivno, i ako im brzo upadne gol, Hrvatska bi mogla doživjeti katastrofu kao u kvalifikacijama za Južnu Afriku 2010 , kad su ih Englezi pregazili sa 5-1 i 4-1, ali ako Hrvatska u prvom dijelu povede ( naravno slučajno) , mogli bi biti svjedoci čupave utakmice.

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2018, 16:22 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Citiraj:
Hrvatska je u osmini i četvrt finalu oba puta igrala produžetke, Engleska nijednom

Ovdje si jedino 50% promašio,u drugom djelu rečenice..ostatak posta,ima smisla

Englezi su uz Francuze i još nekog,najmlađa ekipa na SP

Poslednji put menjao Schlager dana 11 Jul 2018, 16:23, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2018, 16:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Zar nije Engleska sa Kolumbijom otišla na penale?

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2018, 16:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2011, 16:14
Schlager je napisao:
Citiraj:
Hrvatska je u osmini i četvrt finalu oba puta igrala produžetke, Engleska nijednom

Ovdje si jedino 50% promašio,u drugom djelu rečenice..ostatak posta,ima smisla

Englezi su uz Francuze i još nekog,najmlađa ekipa na SP

pardon, moja greška.i pored svega djeluju znatno , znatno odmorniji , svježiji i puni snage.

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2018, 16:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Dec 2012, 01:06
:)
Gledano van sporta naravno ako je to moguce jer sport je uvijek nosio u sebi skrivene simbole i duboko odslikavo ne sportsku stvarnost.

Ta nasa stvarnost i ta poredjena za koga navijat ja bi vise poredio sa:

Kad bi igrali Ameri protiv Izraela a pitali Palestince za koga navijaju. :wink:

Iz govora Perikla poginulim vojnicima.

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2018, 16:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Schlager je napisao:
Citiraj:
Na sajtu Blica u anketi za koga navijati veceras 1900 glasova za Englesku i 3200 za Hrvatsku

Daje rezultat ovo što Mile veže zastave sa Čovićem na skoro svakom Dnevniku,a istovremeno laje po Teheranu...i što se više bori za ustaški treći entitet nego oni sami...
Da igra Bosna bilo bi 5100-100,za bilo kojeg protivnika "Djeke" i ne bi se skakalo po BL kafićima...niko ne bi ni pomenuo ovaj argument "oni su mi bliži,isti jezik,bla,bla,bla" :lol: :lol:

Ali nadam se da nas ipak ima više od tih 37% posto koliko ta anketa pokazuje...i koji će sa velikim entuzijazmom biti uz Gordi Albion večeras...

Jebo te mile. Da hoce dozivotno vladati, a nama sve gore da bude, samo da te pojede pasjaluk iznutra

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2018, 16:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jan 2009, 00:45
Ne kontam kako neko odavde moze navijati za ustase.
Navijaju li oni za nas?
Inace drug iz Osjeka mi pricao kad su pobijedili argentinose na ulicama se pjevalo i slavilo, uglavnom pjesmama u kojima se pominju srbi (ne moram konteks ni spominjati).
ne mozes navijati za ustase TACKA

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2018, 17:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Maj 2016, 13:46
Управо то што richa каже. Навијао бих ја за њих у смислу словенство, браћа, али онда се сјетим и опаметим...

Уметник - онај који умеће.
Pozvao sam u pomoć Boga i đavola, pa ko se prije odazove.
вицо ДАЉЕ РУКЕ ОД БОРЦА!

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2018, 17:18 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 26 Okt 2014, 07:58
Oprostio bih joj i Jasenovac i KrajinuSlika

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2018, 17:57 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

sve ok i ovi vickasti,a i ovi hercovi uvrijedljivi komentari...sve ok....ali poslije ovoga sto je borac izbacen u pizdu materinu,za zelenim stolom,jer je neko rastalio pare sa turcima i celikom..i pritom se niko ne buni ...ni na forumu ni uzivo!!....pa sto argentina i srbija ispadose...doduse na stitu,hrabro ali ispadose....jos mi samo treba da hrvati odu do kraja i da potpuno prestanem pratit fudbal...ne bi vise bilo smisla :(...to bi za moj stari organizam bilo previse,i jasan znak da ovaj sport prekrizim za sva vremena...ako hrvati podignu pehar,meni ce to biti jasan znak da batalim za sva vremena ovo sto 11 morona trci za nekim naduvanim predmetom...previse mi je i da udju u finale...samo vecerasnji poraz,i isto tako i sa belgijom u borbi za trece mjesto,bi mi opet ucinile zanimljivim ovo banantas-sarajevo,trnava-zrinjski,i soartaks-zvezda...koje u ovom trenutku od pakosti ne mogu ni gledat :(

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1795 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74 ... 90  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]