sanda je napisao:
interesuje me sta mislite o ovim nasim djevojcicama 89,90 godiste sto hodaju napucane po gradu kao da im je 23,24 god.?????premlado,preglupo,ili tezimo ka Europi???
Mlado-ludo,a roditelji u neprestanoj borbi za egzistenciju imaju premalo vremena da se ozbiljnije posvete vaspitavanju.
Evropa?Ma kakva crna Evropa?
Pojma mi nemamo kako je u Evropi,a pogotovo klinke od 14-15.
99,9 % njih nije prismrdilo Evropi.
Ali zato je tu Pink sa svojim "obrazovnim programom",tamo one gledaju svoje idole (Stoju,Indiru i slicne).
Iskreno,hodati polu go ne znaci *ebati se s kim stignes,ali privlaci paznju pogresnih osoba,te je veca mogucnost da se uradi neka glupost.
U tim godinama pustiti djetetu da izigrava seks bombu je po meni ogromna greska.
E sad,nasi roditelji su takvi,pustice cerku polu golu u grad (mame ce jos biti ponosne kako im je cerka lijepa),a kad ta ista cerka u 15-16 ostane trudna onda ce nju sikanirati,prijetiti izbacivanjem iz kuce,praviti scene.
Ima i onih koji ne znaju kakve im cerke izlaze iz kuce (presvlace se u WC-u kafica u odjecu koju ponesu ili obuku nesto drugo kod prijateljice ciji su roditelji liberalniji).
Vidim,sad su medju tinejdzerkama popularne one bijele pamucne suknjice,koje sa lijeve i desne strane imaju po dvije spagice koje sluze da pomrezas minic.
Tako da pretpostavljam da izlaze iz kuce sa minicem u punoj duzini,a vec u haustoru ga pomreskaju na nesto jedva sire od gaca.
Kad se vracam iz druge smjene kuci (pola 12) vidjam ih kako idu takve u Hol ili izlaze iz zgrada.
Ti minici nista ne sakrivaju,jer su bijeli i tanki (pretpostavljam da je pamuk u pitanju).
Medjutim,posto one njega tako smrezuraju,onda im je problem sto im gace izviruju (gore) pa i njih namjestaju iduci.
To dodje kao neki siri kais,a na tu jadu od odjece one cak i stavljaju tanke crne kaise koji vise ukoseni,kao modni detalj.
Zaista zanimljivi minici,prekriju goozu,a sa strane nogu su pomrezani,tako da je najduzi dio minica onaj preko gooze.
Vjerovatno je problem namjestiti to sve tako da ti ne ispadnu guzovi dole ili da ti se minic ne sroza pa ti gore izviri pola sjedeceg organa.
Ali eto,bar imam zanimaciju dok se vikendom vracam kuci.