banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 23 Jul 2025, 20:59

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 512 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 26  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 12 Jun 2018, 09:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
dtkbl je napisao:
Citiraj:
Za danas najavljeni kontraprotesti ZA poskupljenje goriva
Nakon što su nezadovoljni vozači u Banjaluci juče blokirali saobraćajnice nezadovoljni zbog poskupljenje goriva, za danas su najavljeni kontraprotesti vozača koji podržavaju poskupljenje goriva.

Predsjednik udruženja „Zadovoljni vozači“ Slavko Budžetlijanović kaže da oni imaju kapacitet da izvedu veliki broj auta na ulice, a riječ je mahom o zaposlenim u državnoj upravi i javnim preduzećima. Oni su zahvalni i svjesni da je uvođenje akciza i posljedično poskupljenje goriva bilo za njihovo dobro kako bi im se plate nesmetano isplaćivale.

„Umjesto zaustavljanja vozila i blokade saobraćaja mi ćemo da napravimo veliku kolonu i da se vozimo po gradu i kružnim tokovima ne dozvoljavajući nezadovoljnim vozačima da nam se ubace. Angažovaćemo sva privatna, službena i stranačka vozila i siguran sam da ćemo tako učesnike saobraćaja koji nastoje da blokiraju saobraćaj“, rekao nam je on.

On dodaje i da se jedan sličan kontramiting pokazao uspješnim a da je okupljena masa naročito dobro reagovala na taktove pjesme „Ne može nam niko ništa jači smo od sudbine“ te se nada da će se i ovaj put svi dobro zabaviti i zapjevati.

„Ovi kontrprotesti su neophodni jer gorivo nije skupo za one koji imaju siguran posao na državnim jaslama i mi ćemo, dok god su nam plate redovne i rastu, na ovaj način izražavati svoje zadovoljstvo i zahvalnost“, zaključio je Budžetlijanović.

http://50nijansipive.com/2018/06/12/za- ... je-goriva/

Da se upiskis koliko je vickasto :lol:

Vrh

PostPoslato: 12 Jun 2018, 09:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Da se kladimo kako ce vlast iskoristiti ovu situaciju? :D

Predvidjam povrat/preklapanje poreskih obaveza porodicama sa djecom mladjom od 12 godina u iznosu od 15-20 KM mjesecno, RVI isto tako, bolesnima kojima je neophodan prevoz (dijaliza npr.) isto tako, zaposlenima koji putuju vise od 5 km do radnog mjesta bez mogucnosti alternativnog prevoza i vozilima jeftinijim od X.000 KM...

Ukupan trosak za vlast nije nikakav, a poeni kroz socijalni pristup problemu enormni. Zapusavanje samo takvo.

Racunam da se u prosjeku sipa oko 70 litara mjesecno. Neko vise, neko manje ali to otprilke odgovara prosjeku predjenih km godisnje. Naravno, sve se moze daleko preciznije odrediti mada se tako komplikuje posao.

Vrh

PostPoslato: 12 Jun 2018, 09:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Avg 2015, 18:05
The_new_Statesman je napisao:
dtkbl je napisao:
Citiraj:
Za danas najavljeni kontraprotesti ZA poskupljenje goriva
Nakon što su nezadovoljni vozači u Banjaluci juče blokirali saobraćajnice nezadovoljni zbog poskupljenje goriva, za danas su najavljeni kontraprotesti vozača koji podržavaju poskupljenje goriva.

Predsjednik udruženja „Zadovoljni vozači“ Slavko Budžetlijanović kaže da oni imaju kapacitet da izvedu veliki broj auta na ulice, a riječ je mahom o zaposlenim u državnoj upravi i javnim preduzećima. Oni su zahvalni i svjesni da je uvođenje akciza i posljedično poskupljenje goriva bilo za njihovo dobro kako bi im se plate nesmetano isplaćivale.

„Umjesto zaustavljanja vozila i blokade saobraćaja mi ćemo da napravimo veliku kolonu i da se vozimo po gradu i kružnim tokovima ne dozvoljavajući nezadovoljnim vozačima da nam se ubace. Angažovaćemo sva privatna, službena i stranačka vozila i siguran sam da ćemo tako učesnike saobraćaja koji nastoje da blokiraju saobraćaj“, rekao nam je on.

On dodaje i da se jedan sličan kontramiting pokazao uspješnim a da je okupljena masa naročito dobro reagovala na taktove pjesme „Ne može nam niko ništa jači smo od sudbine“ te se nada da će se i ovaj put svi dobro zabaviti i zapjevati.

„Ovi kontrprotesti su neophodni jer gorivo nije skupo za one koji imaju siguran posao na državnim jaslama i mi ćemo, dok god su nam plate redovne i rastu, na ovaj način izražavati svoje zadovoljstvo i zahvalnost“, zaključio je Budžetlijanović.

http://50nijansipive.com/2018/06/12/za- ... je-goriva/

Da se upiskis koliko je vickasto
Kao i obično, dokazuju da im je amputiran smisao za humor.

Vrh

PostPoslato: 12 Jun 2018, 10:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

https://www.nezavisne.com/novosti/drust ... oci/483235

Volio bih znati ime policajca pored kojeg ovi pregledaju vozilo hitne pomoci bez ikakve njegove reakcije. Uostalom, sta i da je prazno, mozda je u povratku dobio poziv na novu intervenciju?

Vrh

PostPoslato: 12 Jun 2018, 10:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Avg 2015, 18:05
E pa pička vam materina.

Vrh

PostPoslato: 12 Jun 2018, 10:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pokusavam zamisliti koliko je vremena hitnoj trebalo da se probije kroz kolonu od Zaluzana do prijedorske petlje i do ovih "skretnicara".

Vrh

PostPoslato: 12 Jun 2018, 10:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Možda policajac tek prilazi, ali čuj oni kontrolišu hitnu pomoć. Fino ga drot pendrekom u glavu i onda ga stave u to vozilo i čekaju da prođe blokada.

Vrh

PostPoslato: 12 Jun 2018, 10:35 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Maj 2010, 09:15
Stvarno me sramota ovakvih ljudi...

Ja nisam uštva iz tvoga društva!

Ovde svaka nova vlast ima nove bogataše, batinaše i robijaše.

Vrh

PostPoslato: 12 Jun 2018, 10:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Mozda tek prilazi, ali je svejedno imao kada reagovati. Doduse, sam je pa i nije pametno cackati mecku. A stoka navija sa nadvoznjaka.

Da li su im sljemovi opremljeni kamerama?

Vrh

PostPoslato: 12 Jun 2018, 10:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Nisam vidio da ima snimak. Ghostery sve to blokira :) Ipak je policajac tu koliko-toliko regulisao. Nije sve u rukama mase. Ali nešto je vlast popustljiva. Hoće li biti anketni odbor i za ovo? :lol:

Vrh

PostPoslato: 12 Jun 2018, 10:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Žalosno šta se dopušta, da rulja kontroliše vozila hitne pomoći i odlučuje da li će proći ili ne. Toliko o njihovoj svjesti o protestima. Za koje kurčevo bolje sutra se boriš kad nemaš u glavi da trebaš pustiti hitnu nesmetano da prolazi.

Jebem vam mater debilnu

Poslednji put menjao shakal dana 12 Jun 2018, 10:57, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 12 Jun 2018, 10:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Avg 2015, 10:35
shakal je napisao:
Žalosno šta se dopušta, da rulja kontroliše vozila hitne pomoći i odlučuje da li će proći ili ne. Toliko o njihovoj svjesti o protestima. Za koje kurčevo bolje sutra se boriš kad nemaš u glavu da trebaš pustiti hitno nesmetano da prolazi.

Jebem vam mater debilnu

+1

Vrh

PostPoslato: 12 Jun 2018, 11:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Koliko je debilno blokirati na prijedorskoj kada znas da ce do Zaluzana nastati haos kroz koji se ne moze probiti ni hitna ni vatrogasci. Ali eto, tu je hladovina, a imaju i podrsku sa tribina.

Vrh

PostPoslato: 12 Jun 2018, 11:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ali stvarno, zašte ne blokiraju benzinske pumpe. Krenu od onih sa najvišim cijenama. Pa blokiraš dok ne spuste, pa onda pređeš na narednu. Ili one gdje ovi iz institucija sipaju gorivo. Još malo to razradim, ali odoh prvo da spremim flaše za trotoar :D
Original rumunski, malo čudne boje od transporta :D

Vrh

PostPoslato: 12 Jun 2018, 11:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Ma sve OK,ne treba se uzbuđvati.Biće još ovih NATO pokusnih protesta....ko fol,narod se samoorganizovao.

Vrh

PostPoslato: 12 Jun 2018, 11:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Znači Šlager je NATO plaćenik? Sva sreća nema vikendicu blizu tebe :lol:

Vrh

PostPoslato: 12 Jun 2018, 11:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Jel NATO ili tako neki kvaziliberali, ali eno u Sarajevu murija rastjerala zainteresovane.

Vrh

PostPoslato: 12 Jun 2018, 11:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2008, 17:42
Ima par sedmica, na FB-u je bio neki post/poster kako su nekad u Njemačkoj vozači zaustavili sabraćaj i tako . . .
Nemogu se sjetiti sa koje grupe je bio, ali očigledno da je da nije slučajno.

Ne sporeći potrebu da se cijene stave pod kontrolu i dovedu u neki razuman nivo, imam par nedoumica o ljudima koji svoja auta koriste za blokadu.
Da li su svjesni da će im policija uredno poslati kazne, možda čak i krivične prijave ?
Ko će te kazne platiti, i zašto bi ti "aktivisti" svojom žrtvom (novčanom) pomagali "narodu" kad znamo da neki ni pješake na prelazu ne propuštaju, a da ne pominjemo obično uključenje na neregulisanoj raskrsnici ?

Zašto se Draško u to sve petlja, i šta njega boli kurac za cijenu goriva ?

Slika

---
Ovih par što su poprijeko parkirani + autobus u suprotnoj traci će sigurno fasovati neku kaznu, da li su vlasnici glupi ili im j neko obećao te kazne platiti i nadoknaditi štetu ?

Vrh

PostPoslato: 12 Jun 2018, 11:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Jebo bi im ja majku, svima koji su sprecili hitnu:vatrogasce da produ. Naslo se deset debila da prave zastoj u 17.00 jer im se ne ide kuci, sto mudonje nisu ujutro pravile pa i firme da osete rezultate, za to treba muda a ne ovo debilno popodnevno blokiranje. Pravo resenje je bojkot pumpi i voznje auta, al mi smo poznati kao narod kojem ne pada na pamet da se odrekne auta pa makar posao bio 100m od kuce

Vrh

PostPoslato: 12 Jun 2018, 11:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Nisam siguran, ali cini mi se da sam BMW vidio na slikama sa drugih mjesta 8)
Hertz? Jes ti to? :lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 512 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 26  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]