banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 22 Avg 2025, 14:48

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 18654 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 303, 304, 305, 306, 307, 308, 309 ... 933  Sledeća

Kome vise vjerujete u vezi smrti Davida Dragicevica
Institucijama 66%  66%  [ 89 ]
Grupi Pravda za Davida 34%  34%  [ 46 ]
Ukupno glasova : 135
Autoru Poruka
PostPoslato: 27 Maj 2018, 18:09 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 03 Jan 2012, 12:51
Rocker je napisao:
Trg upravo sad:
Slika
Opet bih rekao, više od 100 ljudi.

Nedeljom nema ni ozvucenja i sam Davor je rekao da se nedeljom ne izlazi na trg. Ovo naroda sto je veceras bilo tu vjerujem da je "zadesno" tj setali pa zastali.

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2018, 18:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Feb 2012, 22:52
Taj anketni dobro je najgluplja stvar u citavoj ovoj prici.
Sta sad kao Borenovic i ekipa ce doci do zakljucka sta je se i kako dogodilo, ispitujuci ove.

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2018, 18:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Feb 2013, 16:31
Schlager je napisao:
nije sramota pasti,sramota je ne podici se....

Ma nije sramota ni to, ne podici se. 8)
Ja sam oboren, i ne daju mi ustati... Udaraju nogama dok si na dnu,na zemlji.

Znaju "oni" ako ustanem i dobijem zalet, da je sa "njima" svršeno.
:evil3:

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2018, 18:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Dec 2012, 01:06
ferdinand je napisao:
Odavno sam na ovom forumu i nekada mi je shlager bio simpatican sa svojim stavovima i pisanjem. Sad mi ga je zao...propali politicki potrcko i nista vise...na zalost.

Nije tema ali kad naidjem na ovako nesto, nemam ja nista sa tim ali nije u redu...
Nemoj se mucit i dvoumit, koliko sam ja vidio ovde za kratkog staza duplo manjeg od tvog, Schlager ne mijenja misljenje i stavove.

Bolje se ti uzdaj u nekog ko je drugaciji. Sa njegovim svejtnonazorom se nekad ne slazem (stranku nebi komentariso jer nije tema) ali bi ga uvijek volio imat na krilu kad zaugusti iz jednog obicnog razloga ne ideoloskog vec ljudskog, znam na cemu sam.

Da li je potrcko mozda, nije "granitni stub" za razliku od drugih jednih te istih koji nicu i pojavljuju se kao nosaci u razlictim mostovima kako koje godine i kako kad bujica nanese! Valjda se to vise cijeni.

Takva "potrckala" su trcala na mnoga mjesta kad neki ni puzevim korakom nisu primicali a vecina trcala otuda.
btw, nikad u zivotu covjeka nisam sreo ali poznajem tu vrstu.

A opet mozda si ti u pravu i ozaloscen a ja u zabludi.

Iz govora Perikla poginulim vojnicima.

Poslednji put menjao Brale001 dana 27 Maj 2018, 18:59, izmenjena 6 puta

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2018, 18:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2008, 17:42
@pfc
Anketni odbor treba utvrditi da li su institucije napravile neku grešku, i kako se koji nivo ponašao u procesu.
To uopšte nije loša stvar, kamo sreće da se tako radilo i prije, po bilo kojem pitanju.
Na taj način zakonodavac, odnosno NSRS može poboljšati zakonsku regulativu, i smanjiti mogućnost malverzacija i opstrukcija u nekom budućem vremenu.

@wrangler
Otprilike je isti broj ljudi svako veče, između 100 i 150 max. To uopšte nije malo, znajući koliko je narod inertan i zainteresovan za aktivizam te vrste. Pravo je čudo u stvari da se još okupljaju.

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2018, 18:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Okt 2006, 17:20
Brale001 je napisao:
ferdinand je napisao:
Odavno sam na ovom forumu i nekada mi je shlager bio simpatican sa svojim stavovima i pisanjem. Sad mi ga je zao...propali politicki potrcko i nista vise...na zalost.

Nije tema ali kad naidjem na ovako nesto, nemam ja nista sa tim ali nije u redu...
Nemoj se mucit i dvoumit, koliko sam ja vidio ovde za kratkog staza duplo manjeg od tvog, Schlager ne mijenja misljenje i stavove.

Bolje se ti uzdaj u nekog ko je drugaciji. Sa njegovim svejtnonazorom se nekad ne slazem (stranku nebi komentariso jer nije tema) ali bi ga uvijek volio imat na krilu kad zaugusti iz jednog obicnog razloga ne ideoloskog vec ljudskog, znama na cemu sam.

Da li je potrcko mozda, nije "granitni stub" za razliku od drugih koji nicu i pojavljuju se kao nosaci u razlictim mostovima kako koje godine i kako kad bujica nanese! Valjda se to vise cijeni.

Takva "potrckala" su trcala na mnoga mjesta kad neki ni puzevim korakom nisu primicali a vecina trcala otuda.

Neko ko ne mijenja stavove i brani sds kao sto shlager to radi znaci samo da ne vidi dalje od svog nosa.
Ono kako on brani sds i pravda greske te steanke ne bi radio ni Govedarica.

Jedno je imati stav i drzati ga se a drugo je slikepo nesto braniti i ici glavom kroz zid.

I ja sam samo komentarisao njegovu slijepu vjeru u stranku a nisam spominjao njegpve zasluge u ratu ili hrabrost.

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2018, 19:08 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 03 Jan 2012, 12:51
Ovo ljudi sto jos izlazi je uglavnom tu zbog Davora dok su Vaskovic i Radovanovic odvratili mnoge ukljucujuci i mene i sto je interesantno vecina ovih sto izlaze ne vjeruju da ce istina ikada izaci na vidjelo.

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2018, 19:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Rocker je napisao:
@pfc
Anketni odbor treba utvrditi da li su institucije napravile neku grešku, i kako se koji nivo ponašao u procesu.
To uopšte nije loša stvar, kamo sreće da se tako radilo i prije, po bilo kojem pitanju.
Na taj način zakonodavac, odnosno NSRS može poboljšati zakonsku regulativu, i smanjiti mogućnost malverzacija i opstrukcija u nekom budućem vremenu.

@wrangler
Otprilike je isti broj ljudi svako veče, između 100 i 150 max. To uopšte nije malo, znajući koliko je narod inertan i zainteresovan za aktivizam te vrste. Pravo je čudo u stvari da se još okupljaju.
I sta ce biti kad dokazu ono sto i glup i corav vidi. Da je konferencija bila ogromna greska, da je onaj sto ne radi nedeljom magarac, da je bilo jos nekih traljavosti?

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2018, 19:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Dec 2012, 01:06
ferdinand je napisao:
Brale001 je napisao:
ferdinand je napisao:

Bolje se ti uzdaj u nekog ko je drugaciji. Sa njegovim svejtnonazorom se nekad ne slazem (stranku nebi komentariso jer nije tema) ali bi ga uvijek volio imat na krilu kad zaugusti iz jednog obicnog razloga ne ideoloskog vec ljudskog, znama na cemu sam.

Da li je potrcko mozda, nije "granitni stub" za razliku od drugih koji nicu i pojavljuju se kao nosaci u razlictim mostovima kako koje godine i kako kad bujica nanese! Valjda se to vise cijeni.

Neko ko ne mijenja stavove i brani sds kao sto shlager to radi znaci samo da ne vidi dalje od svog nosa.
Ono kako on brani sds i pravda greske te steanke ne bi radio ni Govedarica.

Jedno je imati stav i drzati ga se a drugo je slikepo nesto braniti i ici glavom kroz zid.

I ja sam samo komentarisao njegovu slijepu vjeru u stranku a nisam spominjao njegpve zasluge u ratu ili hrabrost.

Nacelno se slazem sa ovako postavljenim argumentima, mada nebi rekao da je on jedan obicni poslusnik i klimator glavom, u ostalom, nije tema a i ne interesuje me Schlager kao pripadnik neke stranke. Vise sam reagovao na to ljudsko kvalifikovanje covjekovog karaktera.

Hajmo mi na temu, jel preduzela sta SAD Ambasada bar jednog CNN novinara bio bi red da dovuku ekipu ili nekog sa Fox-a stvarno me zabrinjavaju :)

Iz govora Perikla poginulim vojnicima.

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2018, 19:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pfc88 je napisao:
I sta ce biti kad dokazu ono sto i glup i corav vidi. Da je konferencija bila ogromna greska, da je onaj sto ne radi nedeljom magarac, da je bilo jos nekih traljavosti?

Konferencija, sama po sebi, nije nikakva greška. Čak šta više, da nije bilo te konferencije slučaj se lako mogao provući ispod radara javnosti i do sad je mogao biti i zaključen. Dakle, ako je neko baš imao namjeru nešto zataškati, debelo se prešao.

NSRS će biti u obavezi da preduzme korake da se oni koji su napravili greške kazne, i da izmijeni zakonsku i drugu regulativu koja je omogućila da se greške dese. Da li će anketni odbor izaći sa usaglašenim stavovima, ostaje da se vidi, a ukoliko se to desi i usvoje izvještaj jednoglasno, to će sigurno ostaviti pozitivne posljedice.

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2018, 19:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Na BN prilog o anketnom odboru...prilog je napravljen tako da sve izjave vade iz konteksta...lik kaže, parafraziram mrtav covjek plus povrede na licu, ukazuju na ubistvo, i rez. I onda komentar voditelja, eto vode istragu o ubistvu.
Ja sam mislio da je RTRS jadna po pitanju ovakvih priloga, ali naspram BN su amateri...
Na pitanje da li je moguće da su davidu stvari u dzep stavljene nakon smrti, ljudi kažu moguće je, istraga se vodi. Ovi odma komentarišu u fazonu, priznali su da je moguće...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2018, 19:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
Gledam i zbog ovakvih stvari prezirem Slagerovu sektu.

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2018, 19:42 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
Wrangler je napisao:
Ovo ljudi sto jos izlazi je uglavnom tu zbog Davora dok su Vaskovic i Radovanovic odvratili mnoge ukljucujuci i mene i sto je interesantno vecina ovih sto izlaze ne vjeruju da ce istina ikada izaci na vidjelo.

Pa sta se desilo sa tobom i Vaskovicem. Koliko se sjecam zestoko si branio njegove nebuloze.

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2018, 19:47 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Dec 2017, 15:11
Питање ван теме. Добио сам ПП, одговорио и пише да је у фолдеру за слање а не у посланим порукама. Јел' то тако треба или сам ја нешто погрешио?

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2018, 19:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Rocker je napisao:
Pfc88 je napisao:

Konferencija, sama po sebi, nije nikakva greška. Čak šta više, da nije bilo te konferencije slučaj se lako mogao provući ispod radara javnosti i do sad je mogao biti i zaključen. Dakle, ako je neko baš imao namjeru nešto zataškati, debelo se prešao.

NSRS će biti u obavezi da preduzme korake da se oni koji su napravili greške kazne, i da izmijeni zakonsku i drugu regulativu koja je omogućila da se greške dese. Da li će anketni odbor izaći sa usaglašenim stavovima, ostaje da se vidi, a ukoliko se to desi i usvoje izvještaj jednoglasno, to će sigurno ostaviti pozitivne posljedice.
Pa valjda se vec dokazalo da je konferencija greska, da su ishitreno iznijeli neke podatke koje do dana danasnjeg nisu utvrdjeni (pljacka kuce). Da Karan nije ni trebao prisustvovati, a da je neki drugi lik trebao, da ne spominjem naslove Srne, RTRS proistekle iz te konferencije.

Ja tvrdim da se nista nece promjeniti ma sta god odbor zakljucio, da niko nece biti kaznjen, i da sta god zakljuce bice da je to tako zbog politicke pozadine, i da ih vlast nece uzimati za ozbiljno.
Pred nama je vidjet cemo.

Edit:
Izgleda da su dobili sve slike sa obdukcija, sto ce lesinar Vaskovic iskoristiti da svaki dan postavi po jednu, sa glupim propratnim tekstom.

Poslednji put menjao Pfc88 dana 27 Maj 2018, 19:52, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2018, 19:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

АлександарБЛ je napisao:
Питање ван теме. Добио сам ПП, одговорио и пише да је у фолдеру за слање а не у посланим порукама. Јел' то тако треба или сам ја нешто погрешио?

Tamo je dok onaj kome si je poslao ne pročita...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2018, 19:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

@pfc
Nemaš povjerenja u Borenovića i njegove kolege, ili šta ?
Odbor će sačiniti izvještaj, predstaviti ga skupštinu i to ostaje zadokumentovano.

Ja sam mišljenja da je anketni odbor dobra stvar, ako ništa a ono iz razloga da dokazuje da građanski aktivizam može natjerati skupštinu da uradi nešto. U svakom slučaju ne odmaže, i po meni je korak napred u izgradnji institucija. Naravno da će biti opstrukcija i pokušaja da se odbor iskoristi i za ne ke druge ciljeve i političku borbu, ali bez obzira na sve opet mu dajem +.

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2018, 20:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Rocker je napisao:
Pfc88 je napisao:
Da li će anketni odbor izaći sa usaglašenim stavovima, ostaje da se vidi, a ukoliko se to desi i usvoje izvještaj jednoglasno, to će sigurno ostaviti pozitivne posljedice.

Nisam puno obraćapo pažnju n anaketni odbor, ali ono što sam vidio, meni njihov rad predstavlja katastrofu.
na stranu što su se diskreditovali dovodeći onu budalu, koja nema pravo glasa, ali je svejedno član grupe.
Drugo, cilj anketnog odbora je da uspostave da li se istraga vodila primjereno ili ne. Ali pitanja koja oni postavljaju u 80% su postavljena u formi optužbe i napada a ne nekog konkretnog pitanja s ciljem razjašnjavanja nepoznanica.
A politička pitanja, tipa Lukaču da li će dati otkaz tek tu govore o stručnosti tih ljudi da se bave ovom tematikom.

Ono što ja kao laik glup ko kurac mogu da predvidim je to da će rezultat anketnog odbora biti takav,da neće ništa reći. Ne smioju sami sebe ubaciti u sranje ipa reći da je pogrešno vođena istraga, ali će na sav glas reći da je bilo propusta, iako ni sami neće navesti kakvih.

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2018, 20:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
АлександарБЛ je napisao:

Тако треба.

Особа којој си послао није тренутно пријављена на форум.

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2018, 20:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
manitu uci da svira je napisao:
Gledam i zbog ovakvih stvari prezirem Slagerovu sektu.

Ко је теби хаковао налог? :lol:

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 18654 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 303, 304, 305, 306, 307, 308, 309 ... 933  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]