The_new_Statesman je napisao:
Schlager je napisao:
Izvini,ne bih vise...samo cu ti prebacit ovdje sta sam napisao prekjuce na temi SDS,i zavrsicu sa tim...a ti se i dalje bori protiv federalaca,ambasada,bjelih miseva ili cega god hoces....ja imam pametnija posla nego da ovu vlast branim po citav dan na internetu...
Citiraj:
Ali dobro,ja se sa njima družim od 2009,na više foruma,tako da nisam nešto ni prepametan da bih provalio koncept njihovog djelovanja na principu,dobar policajac i loš policajac,ali u bukvalno svakoj diskusiji pobjede i odvedu vodu na svoj mlin!
Ako "stane",na ovom forumu je oproban recept ubacit jednog "federalca" u diskusiju i onda više nema problema...a na sportskim forumima jednog "zvezdaša" koji tačno zna šta će napisat

Ja se nimalo ne ljutim ni na ljude koji nasjedaju na to..čak ni na njih..jer osjetim neku dozu patriotizma tu,i čak bih se smio opkladit da to sve rade besplatno,iz patriotizma,entuzijazma i ljubavi prema srpskom narodu i partizanu!!
Pametniji posao je trazenje zavjere ispod svakog grma protiv SDS-a?
Ajd da je taj SDS neka monolitna ogranizacija, okupljena oko monumentalne ideje. Politicki reper. Bilo sta respektabilno.
Ne budi smjesan.
Na ovom temi bi se pominjanje SDS-a odavno zavrsilo da ti svakodnevno tri puta ne pomenes nekakav pakleni plan u vezi SDS-om
Ali ajde da bacimo jednu po tvome rezonu:
Ovaj "divljasporac" ChilsTM, moze biti i malo vispreniji SDS.ovac koji takvima poput tebe daje materijal da vicete: Vidi kako SNSD.ovci botuju glumeci skandinavske Bosnje!
Ja sam i sinoc pokusao izbjeci pominjanje SDS,bar direktno....a ti si ga u ovom postu od pet recenica pomenuo okruglo pet puta.
Bolest.
Dzontra,ne da mi se ponavljat sto puta,ali nisi ti mene razumio,niti sam ja napisao da je ova grupa osnovana ad hoc zbog Davida....Uostalom,i sam sam napisao da ne razumijem ideju te pobjede u diskusiji,jer i taj koji pobjedi u diskusiji na internetu-je ipak idiot!
Nemojte me vise pominjat,ni citirat pa da ispadnem uobrazen i da necu da odgovaram,ali bas mi je dosadilo nesto....bar pisati...citati mi je jos uvijek zanimljivo.