banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 22 Avg 2025, 02:48

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 18654 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 294, 295, 296, 297, 298, 299, 300 ... 933  Sledeća

Kome vise vjerujete u vezi smrti Davida Dragicevica
Institucijama 66%  66%  [ 89 ]
Grupi Pravda za Davida 34%  34%  [ 46 ]
Ukupno glasova : 135
Autoru Poruka
PostPoslato: 26 Maj 2018, 07:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2008, 18:33
Rocker je napisao:
Sad se ispostavilo, nakon Kostreševićevog svjedočenja, da je David najvjerovatnije pretučen prije smrti. Da li brutalno ili ne nije toliko ni važno.
Lepir kaže da čekaju mišljenje vještaka iz Zagreba da se konačno odrede po tom pitanju.
Ako je pretučen, a po svemu sudeći jeste, mnogo vjerovatnije je da je smrt posljedica batinanja, odnosno da su ga ti isti koji su ga pretukli i bacili ili gurnuli u Crkvenu gdje se utopio.

Vodeći se logikom, to može biti zločin iz strasti ili koristoljublja. Pare u njegovim džepovima isključuju koristoljublje, ostaje zločin iz strasti.
Mali je nekom jebo ženu, taj neko ga uhvatio i pretukao i bacajući u crkvenu pokazao svirepost kakva se obično viđa upravo u slučajevima zločina iz strasti.

Živi bili pa vidjeli.
Daj vracajte na forum onog lika iz FBIH. Covjek isto rekao na samom pocetku.

Sent from my MHA-L29 using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 26 Maj 2018, 07:12 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Nov 2003, 17:28
verbal je napisao:
angelo_gabriel je napisao:
verbal je napisao:
...

opet dušebrižnik, neces ti docekati tresanja ovde :lol:

kao da ja nisam svjestan da ce me slanciti cim se prvi forumski drot probudi... samo znas koliko mi to znaci da li cu biti n nekom seljackom forumu ili ne... malo manje od manituovog brata koji je dao svoj bezvrijedni zivot za zlocinacki projekat Velike Srbije

e onda odjebi sa seljačkog foruma, nije ni mjesto ni vrijeme za teme koje potežeš, i odaj malo respekta za nastradale
nebitno na kojoj su strani.

Da se pitalo većinu, još bismo bili na istom baobabu u Africi, jahali grane i krezavo se smijali onoj budali s vizijom što je sišla dolje, umislivši da može hodati na dvije noge i toljagom zatući mamuta...

Vrh

PostPoslato: 26 Maj 2018, 07:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ovaj Danac je zajebo i Dzontru.

Vrh

PostPoslato: 26 Maj 2018, 07:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Šta sam ja sad uradio?

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 26 Maj 2018, 07:33 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
Meni je ovakvih likova bas zao.
Evo za mjesec ili dva ce rentirati auto na 20 dana i malo kod Muje na cevape,pa malo na kafu uz obalu Vrbasa. Poslije toga Makarska i nazad. I onda sve ispocetka. Ubjedice sam sebe da je kod nas sve lose, da je njemu sve super i raditi godinu dana sanjajuci tih 10 dana dole. A pisanje po seljackom forumu mu dodje onako da malo lijeci svoj jadni promaseni zivot i objasnjava sebi kako su za sve krivi drugi.

Vrh

PostPoslato: 26 Maj 2018, 07:34 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 01 Okt 2009, 00:14
Živiš u zemlji gdje imas gotovo neograničene mogućnosti za rad i usavršavanje i nalredovanje, školovanje kakvo god zamislis, svjetske destinacije za putovanja su ti pred nosom i mozes si ih priuštiti, kulturno uzdizanje na dohvat ruke, kurve lijepe a jeftine - ma nemoguće mnogo svega - a ti gnojis i mrziš po nekom tamo forumu. Koliko je to tužan i promašen život, a mnogi bi bubreg dali da zive u takvoj zemlji.

Vrh

PostPoslato: 26 Maj 2018, 07:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Ja ne kontam kako ložite na lika? I da vjerujete njegovoj priči...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 26 Maj 2018, 07:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Džontra je napisao:
wizzy_bl je napisao:
Ovaj Danac je zajebo i Dzontru.

Šta sam ja sad uradio?
.Slika

Vrh

PostPoslato: 26 Maj 2018, 07:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
verbal je napisao:
necu ja vise offtopicit, samo sam htio svezat verbalnu samarcinu onom "akademskom gradjaninu" iz Banjaluke kod Bukvaleka... btw, on jadan misli da je to BL kod Bukvaleka zajebancija, a ne shvata da je to realnost... dovoljno je samo vidjeti ko su vam vodi "grad"... nijednom roditelji nisu iz BL, a cesto ni oni sami... sve go papak Bronzani Majdan, Bukvalek, i ostalo... al moram priznati da ste lijepo betonirali svaki kvadrat zelenila i pocupali lipe... a cujem i da sve vise "Banjalucana" zna plivati!!!

Nije mi se dalo sve citirati

Sabane, kad si dobio poziv za Slavoniju trebao si ici ratovati, kad su islamiski fundamentalisti rušili BiH sa ustasama nisi ustao u odbranu, nego si glasao da 64% jeste 2/3. Sve sto se poslije desilo jeste bosnjacko nerazumjevanje demokratije. Nije BiH tvoja, nego je i moja, i nece nikada biti samo tvoja, nego sastavljena od dva entiteta i tri naroda. Mozes vrijedjati mog brata, od mentalnog sklopa kojem su puna usta tolerancije dok masu zastavama zlocinacke tkz Ar BiH je to ocekivano. Zbog takvih i pisem, uzivam kad vam zuc proradi.:D
Uskoro ce i cvijet Stebrenice, pa zamjeni profilnu Jasenovca na FB, multikulturalisto.
Dijasporac :lol:

Poslednji put menjao manitu uci da svira dana 26 Maj 2018, 07:56, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 26 Maj 2018, 07:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2008, 17:42
Ja ne kontam kako vas je toliko budno ovako rano.

Vrh

PostPoslato: 26 Maj 2018, 07:58 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Nov 2003, 17:28
Rocker je napisao:

radna subota :lol: :lol: :lol:

Da se pitalo većinu, još bismo bili na istom baobabu u Africi, jahali grane i krezavo se smijali onoj budali s vizijom što je sišla dolje, umislivši da može hodati na dvije noge i toljagom zatući mamuta...

Vrh

PostPoslato: 26 Maj 2018, 07:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Sep 2006, 09:31
@verbal, cemu ovo sve?

Vjerujem da pisemo iz iste perspektive, ali stvarno ne kontam zasto trosis vrijeme na ovom forumu i prosipas neki svoj jed ako vec toliko mrzis ove iste ljude koji tu pisu i diskutuju?

Da se pitalo većinu, još bismo bili na istom baobabu u Africi, jahali grane i krezavo se smijali onoj budali s vizijom što je sišla dolje, umislivši da može hodati na dvije noge i polugom zatući mamuta...

Vrh

PostPoslato: 26 Maj 2018, 08:00 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2010, 17:13
Ne dolazi sendvič sam od sebe, treba ga zaraditi.

Vrh

PostPoslato: 26 Maj 2018, 08:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

zidarR je napisao:
Živiš u zemlji gdje imas gotovo neograničene mogućnosti za rad i usavršavanje i nalredovanje, školovanje kakvo god zamislis, svjetske destinacije za putovanja su ti pred nosom i mozes si ih priuštiti, kulturno uzdizanje na dohvat ruke, kurve lijepe a jeftine - ma nemoguće mnogo svega - a ti gnojis i mrziš po nekom tamo forumu. Koliko je to tužan i promašen život, a mnogi bi bubreg dali da zive u takvoj zemlji.

To je jedan toleranran lik koji se htjeo vratiti na konju k'o aga, dok srpska raja kleci. Elem, umrijece, a nece taj film gledati. Pritisak je to.

Vrh

PostPoslato: 26 Maj 2018, 08:03 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Rocker je napisao:
Smeta mi politizacija i lešinarenje svima nam poznatih tipova, smeta mi pljuvanje institucija RS iako znam koliko su bušne i koliko toga lošeg treba popraviti.

Isto. Jedina prava zamjerka. Svi znamo da je vlast loša, institucije pune stranačkih kadrova koje nemaju veze sa strukom ali ovo, slučaj sa Davidom, nije razlog oko koga bi se trebali okupiti da bi krenuli u mijenjanje režima. Ni razlog, ni način. Tupi se narodno nezadovoljstvo. Do oktobra će ljudi ispirati usta ovim, realnog efekta od toga neće biti jer je slučaj šupalj, u oktobru će reći da ionako ne mogu ništa promijeniti i neće izaći na izbore. Umjesto da opozicija naće bitnu, realnu i solidnu stvar oko koje će se okupiti i sa kojom će motivisati ljude da izađu na izbore i naprave promjenu oni se kače na ovaj voz koji ekipa u lokomotivi (ova dva blogera) tjera u provaliju.
Rocker je napisao:
Jbg, prva smjena stalno, ne možeš više ni vikendom duže ostati u krevetu.

Vrh

PostPoslato: 26 Maj 2018, 08:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

ERROR je napisao:
@verbal, cemu ovo sve?

Vjerujem da pisemo iz iste perspektive, ali stvarno ne kontam zasto trosis vrijeme na ovom forumu i prosipas neki svoj jed ako vec toliko mrzis ove iste ljude koji tu pisu i diskutuju?

Evo Error je Bosnjak koji nema iste stavove kao ja, al shvata da smo svi skupa zrtve sasvim drugih geopolotickih igrica i da u tom ratu nije bilo "nevinih"

Vrh

PostPoslato: 26 Maj 2018, 08:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

angelo_gabriel je napisao:
Rocker je napisao:

radna subota :lol: :lol: :lol:

Nije, sledeća je radna :lol:

Vrh

PostPoslato: 26 Maj 2018, 08:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

motozeljo je napisao:
skotovi ubiju covjeka u meni

Lijepo je to kad imas visoko misljenje o sebi , vidi se da si VELIK covjek da ne kazem Evropejac SIROKIH shvatanja po kvalitetu postova i kolicini mrznje ...

Ne nerviraj se druze, zelio sam samo omladini pokazati sts o Srbima misli 95% od onih 250.000 tamo. To je odmah tu, ispod povrsine, nisu kadri ni sakriti, jer samo potpuno podjeljena osoba moze u jednoj recenici pricati o gradjanskoj opciji a u sledećoj ono napisano.

Vrh

PostPoslato: 26 Maj 2018, 08:13 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Nije ti građanska negp graDŽanska opcija.

Послато са Lenovo K33a48 уз помоћ Тапатока

Vrh

PostPoslato: 26 Maj 2018, 08:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Sep 2006, 09:31
manitu uci da svira je napisao:
ERROR je napisao:
@verbal, cemu ovo sve?

Evo Error je Bosnjak koji nema iste stavove kao ja, al shvata da smo svi skupa zrtve sasvim drugih geopolotickih igrica i da u tom ratu nije bilo "nevinih"

ERROR je sebi davno dopustio da pokusa da razmislja svojom glavom, da se izmakne iz stada i sablona, da mozda neke stvari posmatra iz druge perspektive... Nije to uvijek bas zahvalno, ali mene ko osobu to cini strasno zadovoljnim. Svi smo mi ljudi, sposobni i za dobro i za zlo, samo je pitanje koje ce da ispliva , koje ce okolnosti da ga izvuku van. Treba biti covjek zbog sebe, ne zbog drugih.

Da se pitalo većinu, još bismo bili na istom baobabu u Africi, jahali grane i krezavo se smijali onoj budali s vizijom što je sišla dolje, umislivši da može hodati na dvije noge i polugom zatući mamuta...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 18654 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 294, 295, 296, 297, 298, 299, 300 ... 933  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]