banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Avg 2025, 20:17

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 18654 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 287, 288, 289, 290, 291, 292, 293 ... 933  Sledeća

Kome vise vjerujete u vezi smrti Davida Dragicevica
Institucijama 66%  66%  [ 89 ]
Grupi Pravda za Davida 34%  34%  [ 46 ]
Ukupno glasova : 135
Autoru Poruka
PostPoslato: 25 Maj 2018, 17:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Nije vario hranu zbog frke oko nestanka?

Vrh

PostPoslato: 25 Maj 2018, 17:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Bio zatvoren na više načina?

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 25 Maj 2018, 17:37 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 16 Jun 2017, 11:57
@ rocker I to sto narod prica (ako mislis na eventualnu ljubavnicku vezu izmedju ovo dvoje) bi se moglo relativno lako provjeriti. Ako je vjerovati Vaskovicu i Co. Culumova sestra radi u Upravi za organizovani i teski kriminal, ciji je nacelnik Ilic. Ilic tvrdi da doticnu gospodju nije video vec 5 godina. Ako je istina da ona tamo radi, a oni su jos i bivse komsije, cudno bi bilo da se nisu vidjeli 5 godina.

@danijelli ...ako su ga drzali u tom stanu kao sto Vaskovic tvrdi, a nisu ga planirali ubiti, ocito da su mu morali davati da nesto jede jbg.

Poslednji put menjao Danjamin dana 25 Maj 2018, 17:39, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 25 Maj 2018, 17:38 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Avg 2015, 00:30
danijell je napisao:
Nije vario hranu zbog frke oko nestanka?
Vario je nešto drugo

Послато са ајфон трипл икс

Vrh

PostPoslato: 25 Maj 2018, 17:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2008, 17:42
Da vam samo kažem to u vezi hrane, jedna anegdota iz mog bogatog iskustva delikventa i upadača u nevolje.
Kad sam bio na ratištu u zap. slavoniji, bio sam u istoj jedinici sa neka dva tipa od kojih je jedan bio sa Lauša. Njhiv dvojica su krali po kućama, te robu prodavali u BL. Uglavnom posuđe i pribor i deterdžente, i slične kućne potrepštine.
Sve do jednom kad ih je pohapsila korpusna i jedno 15 dana svakodnevno mlatila u staroj gradiškoj.
Taj drugar sa Lauša, kad se vratio iz bajbokane nije moga ni kašljati, iz nekog čudnog razloga po rebrima je imao neke masnice.

Prva stvar što mu se desila kad su ga priveli dole, dali mu dvije sardine. On pitao šta je to, oni mu rekli "Da te ne udaramo gladnog, grehota je". On naivno konto da se zajebavaju pa nije ni jeo, ali oni se nisu zajebavali.
Posle je ipak jeo, kaže da se batine bolje podnose kad nisi gladan.

Vrh

PostPoslato: 25 Maj 2018, 17:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Ok, Dunjo, da li se iko u medjuvremenu javio da posvjedoci o agresivnom ponasanju Davida prema tom Culumu?

Jbg, ako je doslo do te tacke da ovaj mora zvati khm khm da intervenise to sve nije moglo proci nezapazeno medj rajom.

Kontas.

Poslednji put menjao The_new_Statesman dana 25 Maj 2018, 17:42, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 25 Maj 2018, 17:42 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Ne znam sta je tu cudno. Sve dok krajnja namjera nije ubistvo (a pretpostavimo da nije), logicno je da zatvoreniku dajes povremeno da nesto pojede.

Vrh

PostPoslato: 25 Maj 2018, 17:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Hajd se vrni na ovo sto te pitam.

Vrh

PostPoslato: 25 Maj 2018, 17:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2008, 17:42
Danjamin je napisao:
@ rocker I to sto narod prica (ako mislis na eventualnu ljubavnicku vezu izmedju ovo dvoje) bi se moglo relativno lako provjeriti.

Eksperimentalno ili ? Zainteresovana ? :D
Citiraj:

Ako je vjerovati Vaskovicu i Co. Culumova sestra radi u Upravi za organizovani i teski kriminal, ciji je nacelnik Ilic. Ilic tvrdi da doticnu gospodju nije video vec 5 godina. Ako je istina da ona tamo radi, a oni su jos i bivse komsije, cudno bi bilo da se nisu vidjeli 5 godina.

Ja apsolutno ne sumnjam u Vaskovićev integritet, ipak je čovjek novinar preko 30 godina, do sada nijedne mrlje na karijeri. Ne vidim zašto bi se on služio lažima, ipak će biti da ovi drugi, svi, lažu.

Vrh

PostPoslato: 25 Maj 2018, 17:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Danjice, motivi/svjedoci situacija koje bi mogle dovesti do motiva... Ajde malo...

Vrh

PostPoslato: 25 Maj 2018, 17:48 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

The_new_Statesman je napisao:

Ako se ovo na mene odnosi, iskreno nemam pojma. I jedan i drugi (Filip i Culum) su isuvise mladi da bih ih poznavala. Isto se odnosi na krug ljudi u kom su se oni kretali. Cinjenica je da je David u poruci prijatelju imenovao Filipa Culuma kao nekoga ko je odgovoran ako mu se nesto desi. Znaci medju njima je ocito vladao animonizitet.

Vrh

PostPoslato: 25 Maj 2018, 17:52 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
Danjice, motivi/svjedoci situacija koje bi mogle dovesti do motiva... Ajde malo...

Ili nek saceka novu Vaskovicevu nebolozu. Izbacice on vec nesto novo za par dana. Prvo ubio ga Culum , pa meksicka kasa, pa metalska i tuca. Broj onih na trgu opada proporcionalno sa svakim novim Vaskovicevim blogom. A kad restart skupi potpise pogodi koliko ce ih ostati.

Vrh

PostPoslato: 25 Maj 2018, 17:54 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:42
Ako su izmislili da je Filip Ćulum sin Ćuluma iz vrha policije, neće me začuditi da je izmišljeno da je Filipova sestra policajka. Ako bi to bilo istina i da su Ilić i sestra njegova organizovali ubistvo, onda bi tijelo bilo pronađeno na obali Save ili zakopano u nekoj šumi, a ne na ušću Crkvene. :evil3:

Vrh

PostPoslato: 25 Maj 2018, 17:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Zamisli scenu da ti se lik toliko popne na kicmu da moras moljakati svalera iz familije da te spasava sa policijskim inspektorima.

I da za to i toliko penjanje na kicmu ne zna pola grada. Ili bar neko od drustva i jednog i drugog.

Ma daj.

Poslednji put menjao The_new_Statesman dana 25 Maj 2018, 18:03, izmenjena 2 puta

Vrh

PostPoslato: 25 Maj 2018, 18:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Danjamin je napisao:

Ako se ovo na mene odnosi, iskreno nemam pojma. I jedan i drugi (Filip i Culum) su isuvise mladi da bih ih poznavala. Isto se odnosi na krug ljudi u kom su se oni kretali. Cinjenica je da je David u poruci prijatelju imenovao Filipa Culuma kao nekoga ko je odgovoran ako mu se nesto desi. Znaci medju njima je ocito vladao animonizitet.

Ne znas njih dvojicu, ali znas da ima tamo neka sestra i tamo neki zandar zagondzija.

Fino.

Vrh

PostPoslato: 25 Maj 2018, 18:03 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:42
Filip Ćulum je jedan mladić. Onaj drugi ćulum je matorac u vrhu policije za koga je prvobitno slagano da je Filipov otac.

Vrh

PostPoslato: 25 Maj 2018, 18:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Vjerovatno je mislila na Davida. Tako same je ja shvatio.

Vrh

PostPoslato: 25 Maj 2018, 18:09 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Sestra mu je malo starija ;). Filip je bas klinjo. A niko sestru ne krivi, citajte malo sta se pise. Njena sva veza sa ovim slucajem (ako je vjerovati pricama) je da je Iliceva ljubavnica. Ako i radi u MUP-u ne vjerujem da je ista vise od sekretarice.

Vrh

PostPoslato: 25 Maj 2018, 18:12 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Dec 2017, 15:11
Онда су оба патолога узела паре само се нису стигли договорити око времена смрти па овај из Бг ували Карана. Васковић и Давор тврде да је Давид убијен вече прије проналаска а оба патолога се слажу да је био неко време у води леш. Давор се сликао у дуксу од покојника, види се флека на једној страни али требало би тога бити више ако је тукло 15+ људи. И зар сад нису и они саучесници ако знају имена убица а неће да их кажу?

Vrh

PostPoslato: 25 Maj 2018, 18:20 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Zamisli scenu da ti se lik toliko popne na kicmu da moras moljakati svalera iz familije da te spasava sa policijskim inspektorima.

I da za to i toliko penjanje na kicmu ne zna pola grada. Ili bar neko od drustva i jednog i drugog.

Ma daj.

To sto ti i ja ne znamo sta su oni jedan drugome radili ne znaci apsolutno nista. Drama medju klincima na svakom koraku. Eto nedavno sam citala izjavu mladica koji je to kobno vece sreo Davida koji je bjezao od nekih likova (pretpostavljam od tih s kojima je bio u tuci ispred Meta kafica), i koji javno pita zasto ga niko iz policije nije zvao na razgovor iako se sam javljao nekoliko puta da im kaze sta je on video. Znaci ima (mladih) ljudi s informacijama ali ih niko nije pozvao na razgovor. Koliko je to sta su oni vidjeli relevantno je druga prica, ali svaka ozbiljna policija bi trebala ispitati svakoga ko je to vece imao kontakt sa Davidom.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 18654 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 287, 288, 289, 290, 291, 292, 293 ... 933  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]