banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Avg 2025, 16:02

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 18654 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 280, 281, 282, 283, 284, 285, 286 ... 933  Sledeća

Kome vise vjerujete u vezi smrti Davida Dragicevica
Institucijama 66%  66%  [ 89 ]
Grupi Pravda za Davida 34%  34%  [ 46 ]
Ukupno glasova : 135
Autoru Poruka
PostPoslato: 22 Maj 2018, 22:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2008, 17:42
Te analize koje su rađene su preliminarne, i rade se zbog više stvari a jedna od njih je da vide ima li uopšte smisla trošiti novac na pravu analizu. Ako preliminarni rezultat bude negativan, pretpostavljam da se donosi odluka da nova analiza nije potrebna.
Kontam da su to neki "brzi" testovi, koji nisu precizni ali su indikator.

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2018, 22:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
Mile BOG, naredio drugu obdukciju, pojačao istragu, izrazio saučešće porodici u njihovoj kuci, otišao na sahranu, obecao pomoc pa omogućio nastup na Skupštini, osnovao odbor i dao upravljanje predmetom opoziciji da sve detaljno utvrde...

Mile BOG
Refresh

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2018, 22:29 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Maj 2018, 14:13
Danjamin je napisao:
Rocker je napisao:
Postoji laboratorija, ali izgleda da nisu platili sertifikaciju/kalibraciju za uređaje pa shodno tome nalazi nisu validni na sudu, ne mora značiti da su neispravni i da nalazi nisu tačni.

Da, ali ako se zna da nalazi nece biti validni zasto uopste raditi iste? To nije trosenje vremena, a jeste trosenje vremena raditi analizu vode iz Crkvene jer pobogu Crkvena stalno mjenja svoj hemijski sastav!? Aj' vi sad meni recite da je to normalno.

@super koza, poenta je da covjek ne moze sa sigurnoscu potvrditi da je to bio David. Obzirom da uvidjaj nije izvrsen i da su se svi moguci dokazi do sad hiljadu puta unistili ne znam zasto oni kao i dalje pokusavaju utvrditi da li je on provalio u kucu ili ne.

I na kraju zaboravih nick ovog zadnjeg sto se kao podsmijava i sa ironijom prica o Davidu kao svecu. Druze (drugarice?), pa taman i da jeste najveci narkoman i lopov nije zasluzio da izgubi zivot. Kakvo vam je to razmisljanje? Pa jel' se vi druzite s nekom moralnom eltiom koji nikad travu nisu popusili i nikad se ni sa kim nisu potukli? Aj' ne seri zivota ti, kad moram psovati.

Pa ti pokušavaš da ga idealizuješ.
Ne podsmijavam se ,samo iznosim činjenice.
Taman da je bio najgori ,nije zaslužio da bude ubijen.
Samo prvo moramo da dokažemo da je ubijen !
Ne družim se da "moralnom elitom" ,a još manje sa narkomanima,huliganima i lopovima.
Ja ne znam sa kim se Vi družite ali dobro znam da niko od mojih bližih prijatelja nikada nije konzumirao narkotike i znam kakav je njihov stav prema tome.Neki čak ni cigare ne konzumiraju.Nije mi poznato ni da su učestvovali u nekim tučama,jednostavno ljude takve stvari ne zanimaju.
Interesuju ih djevojke,putovanja,automobili ,nauka manje-više.
Kakvi narkotici i tuče,šta tu da me privlači ?!

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2018, 22:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Maj 2018, 09:42
dobra noć dobri botovi i rođeni banjalučani.
iz centrale mi javili da je Coventry razbio večeras i da moram sad u sitne sate uskočiti i sanirati štetu.

biću kratak: živio prezident, dolje izdajnici i strani plaćenici!
eto, molim dežurnog da mi upiše +.

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2018, 22:38 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Maj 2010, 09:15
Danjamin je napisao:
Rocker je napisao:
Postoji laboratorija, ali izgleda da nisu platili sertifikaciju/kalibraciju za uređaje pa shodno tome nalazi nisu validni na sudu, ne mora značiti da su neispravni i da nalazi nisu tačni.

Da, ali ako se zna da nalazi nece biti validni zasto uopste raditi iste? To nije trosenje vremena, a jeste trosenje vremena raditi analizu vode iz Crkvene jer pobogu Crkvena stalno mjenja svoj hemijski sastav!? Aj' vi sad meni recite da je to normalno.

@super koza, poenta je da covjek ne moze sa sigurnoscu potvrditi da je to bio David. Obzirom da uvidjaj nije izvrsen i da su se svi moguci dokazi do sad hiljadu puta unistili ne znam zasto oni kao i dalje pokusavaju utvrditi da li je on provalio u kucu ili ne.

I na kraju zaboravih nick ovog zadnjeg sto se kao podsmijava i sa ironijom prica o Davidu kao svecu. Druze (drugarice?), pa taman i da jeste najveci narkoman i lopov nije zasluzio da izgubi zivot. Kakvo vam je to razmisljanje? Pa jel' se vi druzite s nekom moralnom eltiom koji nikad travu nisu popusili i nikad se ni sa kim nisu potukli? Aj' ne seri zivota ti, kad moram psovati.

Rocker je objasnio za analizu. Poenta je da se analizom vode iz Crkvene nista ne moze dokazati jer ima previse promjenjiv sastav. Jebi ga, neko baci kenj i pusti vodu i eto ti drugog sastava Crkvene...
Sa ovom toksikoloskom analizom se moze nesto dokazati.

Da, nije 100% siguran i nece nista da tvrdi. Tako i treba da bude jer je odgovorno lice. Dok ti i ja mozemo pisati teorije i gluposti, on ne smije...
Dokle je dosla ona analiza kamera u Sloveniji?

Koji su dokazi konkretno unisteni?

@manitu
Zaboravio si Dodine proteste ispred Tuzilastva...

Ja nisam uštva iz tvoga društva!

Ovde svaka nova vlast ima nove bogataše, batinaše i robijaše.

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2018, 22:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Hvala :)

Eto koliki je to BOG

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2018, 22:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

I još ponudio da dođe austrijska policija !
Toga se govedarica nikad ne bi sjetio. :D

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2018, 22:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ponosan sam što živim u istom vijeku kada živi najveći Srbin od svih Srba.

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2018, 22:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Maj 2018, 09:42
molim dežurnog da manituu upiše 2 plusa.

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2018, 22:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

I jogurt uz sendvič. Zaslužio je.

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2018, 22:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Sve mi diraj, al' Milu i Republiku ne dam!!!

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2018, 22:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Rocker je napisao:
I jogurt uz sendvič. Zaslužio je.

И то домаће производње, јер "Српско је боље". :)

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2018, 22:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Može Padjeni

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2018, 23:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Sace od nekuda iskočiti onaj Derby County da me kritikuje

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2018, 23:06 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Evo još nekih informacija:

https://www.youtube.com/watch?v=zQptd2rqOMU

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2018, 23:22 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 16 Jun 2017, 11:57
Šumsko voće je napisao:
Danjamin je napisao:
Rocker je napisao:

Pa ti pokušavaš da ga idealizuješ.
Ne podsmijavam se ,samo iznosim činjenice.
Taman da je bio najgori ,nije zaslužio da bude ubijen.
Samo prvo moramo da dokažemo da je ubijen !
Ne družim se da "moralnom elitom" ,a još manje sa narkomanima,huliganima i lopovima.
Ja ne znam sa kim se Vi družite ali dobro znam da niko od mojih bližih prijatelja nikada nije konzumirao narkotike i znam kakav je njihov stav prema tome.Neki čak ni cigare ne konzumiraju.Nije mi poznato ni da su učestvovali u nekim tučama,jednostavno ljude takve stvari ne zanimaju.
Interesuju ih djevojke,putovanja,automobili ,nauka manje-više.
Kakvi narkotici i tuče,šta tu da me privlači ?!

Ma koga ja bre idealizujem!? Niti znam momka, niti znam ikoga od njegovih prijatelja i rodbine. Ja niti se drogiram, niti pusim cigarete, niti pijem alkohol, a ni kavu, kad se vec hvalimo, ALI to ne znaci da ja sebe smatram sad nekim moralnim titanom spram svih onih koji to cine. Jbt pola svijete je vec legalizovalo marihuanu a ti se kao nesto zgrazavas spram Davida jer pusi travu. Vidi se da si mlad/mlada i da nisi puno toga dozivjeo/la u svom zivotu, pa sad nesto filozofiras. Ali neka, zgrazavaj se ti, nije to problem. Problem je to sto ti zbog tog njegovog stila zivota ocito imas odredjene predrasude prema njemu i sto onda sebi dozvoljavas da se sprdas sa ljudima koji ne vjeruju u sve sto im cika milicajci kazu.

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2018, 23:25 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

@Danjamin
Odgovor na moj post?

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2018, 23:27 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

super_koza je napisao:
Danjamin je napisao:
Rocker je napisao:

Rocker je objasnio za analizu. Poenta je da se analizom vode iz Crkvene nista ne moze dokazati jer ima previse promjenjiv sastav. Jebi ga, neko baci kenj i pusti vodu i eto ti drugog sastava Crkvene...
Sa ovom toksikoloskom analizom se moze nesto dokazati.

Da, nije 100% siguran i nece nista da tvrdi. Tako i treba da bude jer je odgovorno lice. Dok ti i ja mozemo pisati teorije i gluposti, on ne smije...
Dokle je dosla ona analiza kamera u Sloveniji?

Koji su dokazi konkretno unisteni?

@manitu
Zaboravio si Dodine proteste ispred Tuzilastva...

Kako mislis koji dokazi? Pa ljudi dva mjeseca zive u toj kuci kao da se nista nije dogodilo. Ako je bilo ista od dokaze isti vise ne postoje. Oni cak i da sad nadju nesto to nijedan normalan sud ne bi prihvatio kao legitiman dokaz. Kakvo je to uzimanje dokaza dva mjeseca poslije pljacke? Dokazi su trebali biti uzeti 18.03. kada je trebao biti izvrsen uvidjaj, sto nikad nije ucinjeno. Ali, uostalom vidjeli smo na onom snimku od 18.03. ujutro kako policija obavlja svoj posao...

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2018, 23:31 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Moja greska, mislio sam da aludiras da policija namjerno unistava dokaze. Nisam dobro procitao... :D

Nisam nikakav ekspert, ali i ja kontam da je ta kuca kao mjesto zlocina propala. Ne znam sta su uradili po tom pitanju uopste, da li su sakupili ista iz kuce ili napravili ikakve biljeske...

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2018, 23:51 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

super_koza je napisao:
Moja greska, mislio sam da aludiras da policija namjerno unistava dokaze. Nisam dobro procitao... :D

Nisam nikakav ekspert, ali i ja kontam da je ta kuca kao mjesto zlocina propala. Ne znam sta su uradili po tom pitanju uopste, da li su sakupili ista iz kuce ili napravili ikakve biljeske...

Sta god da su pronasli, AKO su pronasli ista, mogu okaciti macku o rep. Svaki ispodprosjecan advokat bi te dokaze mogao pobiti na sudu bez i da trepne.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 18654 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 280, 281, 282, 283, 284, 285, 286 ... 933  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]