banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Avg 2025, 17:59

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 18654 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 279, 280, 281, 282, 283, 284, 285 ... 933  Sledeća

Kome vise vjerujete u vezi smrti Davida Dragicevica
Institucijama 66%  66%  [ 89 ]
Grupi Pravda za Davida 34%  34%  [ 46 ]
Ukupno glasova : 135
Autoru Poruka
PostPoslato: 22 Maj 2018, 20:41 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Jan 2014, 19:55
manitu uci da svira je napisao:
nema veze je napisao:
ko o cemu ... o postenju
koventri od svih ovdje najvise lici na placenog bota

Pa druze, ja sam cesto o politici pisao i kritikovao realno i jedne i druge, i drzavni i republicki nivo, komentarisao afere, javne politike i diskurse...i na ovoj temi mogu se pogledati moji upisi od prvog do zadnjeg, ne moze se nekaznjeno ubijati i zelim odgovore. I onda dodju juce registrovani i prozivaju..e pa gospodo, do izbora ce biti Mile BOG na svakoj temi, sad cu vam prisjesti, ne sjecam se da sam ikada glasao za SNSD, prije za Cavu, zadnji put na njegovu molbu za komsu prebjega koji je sad kod onog indijanca u Gradskoj skupstini u Klubu Sloboda, al sad sva familija i najrodjeniji ima da izadju i glasaju za Milu, ko ne uslika noge cu mu polomiti, samo iz moje familije ima da bude 30 glasova.
Pu picka vam materina, aad ce te naučiti koliki je Mile BOG, a ja.dzabni bot.

a sta sam ja kriva? :D

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2018, 20:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
Nista, tebi cmok :D

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2018, 20:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Coventry City je napisao:
I onda ti botovi objasnjavaju da medijski mrak ne postoji, iako i slijep covjek vidi da mnogi mediji, na celu RTRS-om, izbjegavaju da informisu javnost o Davidovom slucaju. Tek u poslednjih nekoliko dana su poceli da kao nesto izvjestavaju, a i to je samo rezultat velikog pritiska javnosti, a ne njihova zelja.

Јесте ено, БН је угашен, комплетна власничка структура у затвору, кључ је бачен а опрема и мрежа предајника се демонтира. Какав ниво интелиигенције треба да имаш да дрвиш о медијском мраку у РС у доба БН-а са националном фреквенцијом и интернета, никад ми неће бити јасно.

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2018, 20:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2008, 17:42
Pravda za Davida: U Skupštini ništa ne rade, mi smo od sad Narodna skupština

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2018, 20:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Hehe, bice mare po kičmi i bajbokane kad se besposlicari zaigraju

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2018, 20:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Nigdje kompletan snimak današnjeg zasjedanja anketnog odbora ?

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2018, 20:57 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Maj 2010, 09:15
Rocker je napisao:
Pravda za Davida: U Skupštini ništa ne rade, mi smo od sad Narodna skupština

Hahahahahahahahahahahahaha

Ja nisam uštva iz tvoga društva!

Ovde svaka nova vlast ima nove bogataše, batinaše i robijaše.

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2018, 21:12 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 10 Nov 2011, 18:38
Ne znam samo koji qrac vas novopridosle registrovane samo zbog ove teme boli qrac za misljenjem ljudi koji ovdje pisu godinama?
Zasto ste dosli,zar nemate pametnija posla od toga da neistomisljenike nazivate botovima? Ja sam prosto zaprepasten spoznajom da ovaj forum ima toliki uticaj na javno misljenje da morate i ovdje dolaziti i traziti da se svi povinuju vasem misljenju. Sta ste vi,borg???

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2018, 21:15 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 10 Nov 2011, 18:38
Ps:steta sto i sukalo nine u tom anketnom odboru pa da i njega pocnu prozivati kada utvrde da odbor ne rade onako kako oni zele (jebes objektivnost i istinu ako se ne slaze sa njihovom istinom)
Elem,ima li slika sa danasnjeg okupljanja ili od juce?

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2018, 21:17 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 28 Apr 2018, 18:47
Како сам и написао, овдје имамо двије групе људи, они који мисле својом и они који мисле туђом главом.
Ту неку расправу и није смислено водити, и ничему не води.

Код било којег мислећег човјека ово проституисање и ријалитизација једног догађаја изазваће одбојност, гађење, природна реакција је да направи отклон од таквог инфантилног поимања ствари и такве агресивне експлоатације једне приче.

Но, упорни су ови који мисле главом једног блогера, блогера који лешинари на овој причи (а и буквално лешинари, замислите болесника који ће качити слике са обдукције неког утопљеника), ту нам на тенане преносе спинове тог блогера, произвољна и неозбиљна нагађања, ти аргументе не уважавају, на било који покушај објашњења постављају глупа питања, о материји о којој појма немају умују онима који су у том послу (отприлике као кад шаховски пацер прекори велемајстора "глупане, па што му не даде шах", и ту овај може само да се поклопи), а ако види да му измичу аргументи, а измичу увијек, назваће ове друге ботовима, или плаћеницима режима. Ботови, ботови, јашта.

То су често и падобранци из ефбиха, воле се они убацити на ове теме, можда и нису локацијом из ефбиха, може бити и да су из бијела свијета, може бити да су из града на Врбасу, но то је та матрица размишљања, умови заробљени у мржњи према Српској, па тако један падобранац назва једнг патолога љигавцем, а љигавац је зато што ради овај зајебан посао (који ја никад не бих радио), ваљда, а у подужем посту (значи није да је штедио тастатуру) неколико пута за Српску написа РС, пардон RS. Препознатљиво.
И шта од таквих очекујете? Разумну комуникацију? Не бидите смијешни.

И ту на подјебавачка питања, а што овај из Словеније, а што полиција не каже, а што ово, а што оно, једини исправан одговор је дао @dadotb (један + за dadotba) "да би тебе сврбило, ето зашто".

Но добро, наставиће се и потрајаће ово надјебавање, а и подјебавање.

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2018, 21:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Predlažem da naš načelnik za istrage i dokumentaciju super koza napravi jednu rekapitulaciju do sada potvrđenih činjenica uz time line, te da se posebno osvrne na moguće motive ubistva.
Do daljnjeg da ne pišemo.

Morel ?

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2018, 21:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Feb 2013, 16:31
Taman bi sjeo jedan kvalitetan "highlight"... :D

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2018, 21:30 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 16 Jun 2017, 11:57
Eto sad citam sta je Kostresevic rekao pred anketnim odborom. Kaze lik da ne moze sa sigurnoscu reci da je David bio u kuci Radjenovih, i da RS nema laboratoriju u kojoj se moze utvrditi konzumiranje narkotika. To u najmanju ruku govori da su Ilic i Karan lagali na konferenciji za stampu. Zasto je Karan uopste vrsio tu analizu i kako??? ako ne postoji laboratorija za to u RS? Zasto uopste izlaziti s tom pricom u javnost ako se ne zna sa sigurnoscu da je stvarno on opljackao kucu i da ta nazovi analiza uopste nije zakonski validna? Da se momak sto vise ocrni, da narod kaze ma pusti ga narkoman i lopov, zasluzio je? SMH

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2018, 21:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Postoji laboratorija, ali izgleda da nisu platili sertifikaciju/kalibraciju za uređaje pa shodno tome nalazi nisu validni na sudu, ne mora značiti da su neispravni i da nalazi nisu tačni.

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2018, 21:40 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Maj 2010, 09:15
Rocker je napisao:
Predlažem da naš načelnik za istrage i dokumentaciju super koza napravi jednu rekapitulaciju do sada potvrđenih činjenica uz time line, te da se posebno osvrne na moguće motive ubistva.

Morel ?

Etot sad... :lol: :lol: :lol:
Sumnjam da cete gledati taj film... :cat:

U stvari, ova tema je brate mili gola voda. Svela se na obicna perpucavanja...
Ovi padobranci neka slobodno pogledaju sta sam ranije pisao, mislim da se nista znacajno nije promijenilo.

@Danjamin
Procitaj i dalje izjavu. Kaze Kostresevic da ne moze odgovoriti na to pitanje sa da ili ne.

Citiraj:
Govorio je i kako nigdje u BiH nema toksikološke laboratorije, te da su sve analize bile "skrining preliminarne analize", te da je koncentracija narkotika u Davidovom tijelu bila na donjem pragu.

https://faktor.ba/vijest/karan-o-smrti- ... rti-296350

E sad, ako skrining pokaze da nesto ima, onda definitivno ima i radi se dalja pretraga.
Ako skrining ne pokaze da ima nesto, onda vjerovatno nema nista, ali i dalje postoji mogucnost da ipak nesto ima.
Jelte, skrining analize su samo preliminarne...

:cat:

Ja nisam uštva iz tvoga društva!

Ovde svaka nova vlast ima nove bogataše, batinaše i robijaše.

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2018, 21:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Avg 2015, 10:35
_Krol_ je napisao:
znaci jos je na snazi da se sav politcki i policijski vrh urotio da ubije i sakrije ubistvo jednog nebitnog narkomancica kabadahije i siledzije koji je studirajuci informafiku preko interneta razvalio sve njihove tajne pa popasao Crkvenu....nista novo....citam ponovo za 7 dana

Tako nekako....al jbg....ima dalje hehehe

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2018, 21:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Avg 2015, 10:35
Rocker je napisao:

Morel ?

More... :evil3: .....a onda diskusija

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2018, 22:00 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Maj 2018, 14:13
Danjamin je napisao:
Eto sad citam sta je Kostresevic rekao pred anketnim odborom. Kaze lik da ne moze sa sigurnoscu reci da je David bio u kuci Radjenovih, i da RS nema laboratoriju u kojoj se moze utvrditi konzumiranje narkotika. To u najmanju ruku govori da su Ilic i Karan lagali na konferenciji za stampu. Zasto je Karan uopste vrsio tu analizu i kako??? ako ne postoji laboratorija za to u RS? Zasto uopste izlaziti s tom pricom u javnost ako se ne zna sa sigurnoscu da je stvarno on opljackao kucu i da ta nazovi analiza uopste nije zakonski validna? Da se momak sto vise ocrni, da narod kaze ma pusti ga narkoman i lopov, zasluzio je? SMH

Ma svi lažu ,pojma nemaju...
Sve je savršeno isplanirano.
Jedino im se malo omaklo ,pa leš bace u Crkvenu,pa su onda morali da potkupe pola MUP-a,dva patologa ,tužilaštvo..
Inače baš neki fin i uzoran dečko.
Ne drogira se ,samo ponekad malo duva i lsd ,ali nije to strašno.Tih 0.15% alkohola u krvi ,to je isto normalno ,ipak je bio vikend.Ni fizički obračuni mu izgleda nisu bili strani.
Ali nema veze to ,mi ćemo i dalje sve da idealizujemo,jer bezveze je da sada nazivamo stvari pravim imenom.

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2018, 22:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

pinkara je napisao:
Ps:steta sto i sukalo nine u tom anketnom odboru pa da i njega pocnu prozivati kada utvrde da odbor ne rade onako kako oni zele (jebes objektivnost i istinu ako se ne slaze sa njihovom istinom)
Elem,ima li slika sa danasnjeg okupljanja ili od juce?

Slika

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2018, 22:12 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 16 Jun 2017, 11:57
Rocker je napisao:
Postoji laboratorija, ali izgleda da nisu platili sertifikaciju/kalibraciju za uređaje pa shodno tome nalazi nisu validni na sudu, ne mora značiti da su neispravni i da nalazi nisu tačni.

Da, ali ako se zna da nalazi nece biti validni zasto uopste raditi iste? To nije trosenje vremena, a jeste trosenje vremena raditi analizu vode iz Crkvene jer pobogu Crkvena stalno mjenja svoj hemijski sastav!? Aj' vi sad meni recite da je to normalno.

@super koza, poenta je da covjek ne moze sa sigurnoscu potvrditi da je to bio David. Obzirom da uvidjaj nije izvrsen i da su se svi moguci dokazi do sad hiljadu puta unistili ne znam zasto oni kao i dalje pokusavaju utvrditi da li je on provalio u kucu ili ne.

I na kraju zaboravih nick ovog zadnjeg sto se kao podsmijava i sa ironijom prica o Davidu kao svecu. Druze (drugarice?), pa taman i da jeste najveci narkoman i lopov nije zasluzio da izgubi zivot. Kakvo vam je to razmisljanje? Pa jel' se vi druzite s nekom moralnom eltiom koji nikad travu nisu popusili i nikad se ni sa kim nisu potukli? Aj' ne seri zivota ti, kad moram psovati.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 18654 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 279, 280, 281, 282, 283, 284, 285 ... 933  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]