banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Avg 2025, 12:47

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 18654 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 278, 279, 280, 281, 282, 283, 284 ... 933  Sledeća

Kome vise vjerujete u vezi smrti Davida Dragicevica
Institucijama 66%  66%  [ 89 ]
Grupi Pravda za Davida 34%  34%  [ 46 ]
Ukupno glasova : 135
Autoru Poruka
PostPoslato: 22 Maj 2018, 19:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Avg 2015, 10:35
Danjamin je napisao:
Rocker je napisao:
@ružo
Ne laži.

Ilić je rekao da se "najvjerovatnije radi o sadesnoj smrti" Naravno da se jedino tako mogu odrediti ako nemaju nikakvih drugih indicija.

A jeste bolidi, nemam rijeci. Jel ta ruza jedina zena na ovom forumu? Ne bi me cudilo obzirom na vas muskarcine i nacin na koji se ophodite prema svakome ko se ne slaze sa vasim bljuvotinama. Kazes da je razlog sto nisam procitala vise o tvojoj STRUCNOJ teoriji cinjenica da ne znam engleski. No, the reason I didn't waste my time Googling some bullshit theory of yours is the fact that I SIMPLY DIDN'T WANT TO, because, as of yet, you didn't prove yourself to be someone who's worth paying much attention to. Since you're such an expert, maybe you should contact Karan and Ilic and offer them this theory of yours. I mean, they clearly need all the help they can get.

Znam ja likove poput vas. Veliki cyber ratnici, a na ulici ste manji od makovog zrna. Mozda je onaj sav narod poludio i pod uticajem neke masovne histerije, ali bar nisu picke ko vi. Bar se bore za nesto u sto vjeruju.

Nisi ti srećo vidjela mene,Krola,Motoželju po sto kila a nismo teški i ne bojimo se na ulici a ima još nekih te kategorije da ih ne spominjem ali nemamo ni oraha u njedrima.....al ako budeš imala želju da upoznaš tešku kategoriju ....javi nam se....srećooo

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2018, 19:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2008, 17:42
Ti ko Sekula kad je saranjivo ženu . . . :D

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2018, 19:39 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 17 Avg 2011, 13:21
bogam ce mimikrija jebat...aj bar neka korist od ove teme

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2018, 19:55 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 10 Maj 2018, 13:51
Danjamin je napisao:
Kosta, imas li ti preca posla nego da visis na banjaluckom forumu i lijecis komplekse zbog cinjenice da nisi iz Banja Luke? Ne bih rekla..

To im je posao. :D Valjda i po nacinu na koji ucestvuju u diskusijama vidis koji je cilj njihovog djelovanja (otvori neke druge teme i vidjeces da nema razlike u njihovim nastupima, tako da se ovdje ne radi u razmimoilazenju u stavovima oko Davidovog slucaja, vec se forsiraju politicki obojeni komentari i sve sto napisu ima samo tu politicku konotaciju). Naravno, ima onih koji to rade iz licnog uvjerenja, tj. bez koristi, dok vecina na ovaj ili onaj nacin ima neku korist od ovako uredjenog okruzenja, pa im ni najmanja promjena nije po volji. Pa, Vucic vec godinama ima botove. :D I to botove koji su placeni za taj posao, da stancaju stotine komentara dnevno, sve u fazonu "Nas predsjednik je pokazao svima, bla, bla...", "Srbija napokon ide u pravom smijeru", itd...Gomila takvih i slicnih gluposti. Ovo sa sendvicima za botove je sprdnja i karikiranje (iako mozda ima i takvih), ali oni zaista zaradjuju odredjenu sumu novca za to sto rade i to vise nije nikakva tajna.

Vucic je tamo ugusio slobodu medija, isto kao i Dodik ovdje. Otjerao Olju Beckovic (koja ga je "unakazila" u njegovom poslednjem gostovanju u njenoj emisiji, sto je i bio okidac), otisao Jugoslav Cosic (presao na N1), nema tu vise nijednog 'tv duela', nema prakticno nicega izvan Vucicevog rezima. Sada dominiraju Pink i TV Happy(tacnije, Mariceva "Cirilica") kao glavna Vuciceva glasila, a naravno da je "slucajnost" to sto je Alternativna Televizija, nakon sto je Dodik i nju privatizvao, pocela redovno da prikazuje tu istu "Cirilicu". I onda ti botovi objasnjavaju da medijski mrak ne postoji, iako i slijep covjek vidi da mnogi mediji, na celu RTRS-om, izbjegavaju da informisu javnost o Davidovom slucaju. Tek u poslednjih nekoliko dana su poceli da kao nesto izvjestavaju, a i to je samo rezultat velikog pritiska javnosti, a ne njihova zelja.

Botovi konstantno forsiraju pricu da ljudi ne traze istinu, vec je cilj da se rusi RS!? I to je retorika koju bez prestanka furaju, na celu sa RTRS-om. Eno, Dodik i juce na RTRS-u prica da Amerikanci sa 12 miliona dolara zele da sruse njega i RS!? Kaze da to zele uraditi i preko medija, valjda suptilno implicirajuci da je Vaskovic americki placenik. :D U fazonu, vjerujte samo RTRS-u i ATV-u. :D Ludilo mozga! I ta teorija zavjere im je realnija od teorije, koja je potkrijepljena cinjenicama, da je David pretucen i vrlo vjerovatno nastradao nasilnim putem!? Realnija im je i teorija da je David nicim izazvan upao i ubrzo se i utopio u Crkvenoj gdje je skoro pa nemoguce da se utopi (bukvalno najsupljiji dio teorije koju niko vise i ne uzima za ozbiljno osim njih) ili da je sam napravio lastu! Realnija im je i teorija da je Davidov otac terorista koji, preko Vaskovica, finansiran americkim novcem ima za cilj da rusi RS!

Kad se malo pogleda unazad i pregledaju izjave, samo u poslednjih nekoliko mjeseci, i prije ovog slucaja, cak je i Lukac konstantno forsirao tu retoriku o rusenju institucija i RS! Postoji dosta takvih njegovih izjava. Cak je i na vanrednoj sjednici tvrdio da Amerikanci preko Vaskovica ruse RS. Mislim, ako jedan Vaskovic moze rusiti bilo sta, onda covjek da se zapita da li te institucije uopste i funkcionisu. :confused2: Lukac je u istom izlaganju prijetio i Davidovom ocu i Vaskovicu. Lukac je u istom izlaganju rekao da "zna sta bi uradio" u slucaju da njegovom sinu neko oplali i cvoku, a da institucije ne rade posao. Indirektno poziva Davidovog oca da preuzme pravdu u svoje ruke!? Ministar koji se poziva na te iste institucije javno poziva ljude da sami preuzmu stvari u stvoje ruke!?

Ovi kriminalci jos uvijek nisu ni okvalifikovali smrt!? A to nisu uradili jer bi morali odstupiti od "Lukaceve verzije", sto bi nakon svega znacilo da su lagali od samog pocetka. Nista oni ovdje vise ne istrazuju, vec samo gledaju kako da prebace odgovornost na drugu stranu. Lukac je jos na samom pocetku, na onoj konferenciji koju je drzao sa Dodikom, rekao Davidovom ocu da ce on i MUP saznati istinu, ma kako ona teska bila!? Nije u stanju da okvalifikuje smrt, ali je znao kako da okvalifikuje istinu!? Je l' tu unaprijed bilo pripremljeno da ce David biti okarakterisan k'o pljackas i drogeras, pa su malo prpremali teren da za njihovu verziju!? Povrh svega, zasto se Dodik pojavio na sahrani?

Ljigavac Karan je rekao da Davidove povrede ni pojedinacno ni skupno ne mogu dovesti do smrtne posljedice. Nije rekao da nisu uzrok smrti, vec da ne mogu dovesti do toga, sto je laz. Jedan od najpoznatijih specijalista sudske medicine prof. dr Slobodan Savic je rekao da takve povrede (dakle, ti brojni hematomi/podlivi koje je David imao po tijelu), kao pojedinacne nisu opasne po zivot i po zkp-u se automatski kvalifikuju kao lake, ali, ukoliko ih ima u vecem broju, one svojim skupnim djelovanjem i te kako mogu dovesti do smrtnog ishoda.

Dobili smo ponovo i potvrdu Zavod za sudsku medicinu RS nema laboratoriju u kojoj se moze utvrditi konzumiranje narkotika, a ipak su tvrdili da je bio pod dejstvom droge. Toksikolsiki nalaz koji je izdao i potpisao Karan nema dokaznu i sudsku vrijednost.

Potvrdjeno je da nemaju nijedan dokaz da je David bio u toj kuci. Spomenuto je da postoji mogucnost i da su stvari iz dzepa podmetnute.

Inace, mjesto na kojem je David, prema njegovom ocu pretucen... i mjesto s kojeg je, valjda, primjecena ta tuca...

Slika
Slika

Poslednji put menjao Coventry City dana 22 Maj 2018, 20:00, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2018, 19:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Feb 2017, 23:20
Jel ti i ostale stvari u zivotu posmatras crno/bijelo?

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2018, 20:02 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Dec 2017, 15:11
@Koventri jel' ti ne znas cirilicu ili neces da mi odgovoris? Evo pisem latinicom pa ako me i sad budes ignorisao znaci nije do nepismenosti nego do arogancije i bezobrazluka.

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2018, 20:07 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 17 Avg 2011, 13:21
znaci jos je na snazi da se sav politcki i policijski vrh urotio da ubije i sakrije ubistvo jednog nebitnog narkomancica kabadahije i siledzije koji je studirajuci informafiku preko interneta razvalio sve njihove tajne pa popasao Crkvenu....nista novo....citam ponovo za 7 dana

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2018, 20:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
Nece nam te uzeti niko
Ne damo te Srpska Republiko
Mile BOG
Refresh

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2018, 20:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2008, 17:42
Botovski je kruh sa sedam kora.

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2018, 20:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Na braniku otadzbine dzaba
A za dan drzavnosti, ako me se sete - sete

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2018, 20:15 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Jan 2014, 19:55
ko o cemu ... o postenju
koventri od svih ovdje, najvise lici na placenog bota.... vaskovicu, jesi li to ti?

Poslednji put menjao nema veze dana 22 Maj 2018, 20:29, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2018, 20:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pa druze, ja sam cesto o politici pisao i kritikovao realno i jedne i druge, i drzavni i republicki nivo, komentarisao afere, javne politike i diskurse...i na ovoj temi mogu se pogledati moji upisi od prvog do zadnjeg, ne moze se nekaznjeno ubijati i zelim odgovore. I onda dodju juce registrovani i prozivaju..e pa gospodo, do izbora ce biti Mile BOG na svakoj temi, sad cu vam prisjesti, ne sjecam se da sam ikada glasao za SNSD, prije za Cavu, zadnji put na njegovu molbu za komsu prebjega koji je sad kod onog indijanca u Gradskoj skupstini u Klubu Sloboda, al sad sva familija i najrodjeniji ima da izadju i glasaju za Milu, ko ne uslika noge cu mu polomiti, samo iz moje familije ima da bude 30 glasova.
Pu picka vam materina, aad ce te naučiti koliki je Mile BOG, a ja.dzabni bot.

Poslednji put menjao manitu uci da svira dana 22 Maj 2018, 20:26, izmenjena 2 puta

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2018, 20:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Okt 2015, 08:26
Treba mu dati srda poklon. Samo dok se ukljuci primice ga lahko

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2018, 20:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:
Danjamin je napisao:
super_koza je napisao:
Moguce je da su povrede nastale u kuci Radjena ili prilikom upada u Crkvenu i tumbanja neposredno prije utapanja.
Ako su nastale u Crkvenoj, onda nemaju koga uhapsiti.
Ako su nastale kod Radjena, onda imaju...

Ja sam mislio da je ona dala izjavu, pa povukla. Pretpostavljam da Vaskovic i Dragicevic imaju tu izjavu i bilo bi fino da je objave...

Znaci ti vjerujes u tu verziji da je David opljackao kucu iako je bio pod uticajem LSD-a? Momak sa snimka po izlasku iz kuce vidno sepa. Da li je obudkcijom utvrdjeno da ima bilo kakvih uganuca noge?

ja tebi vjerujem sve,i sviđa mi se kako pišeš,mada ne razumijem ni ovo na srpskom sve,a ovo na engleskom nimalo :D

Jedino mi nije jasno šta imaš protiv stranaka?..Ono što si napisala? 8)

Lovac i košuta....
:lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2018, 20:29 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Maj 2010, 09:15
Ovde je jedino tuzno sto zapravo niko nije placen. :D
Ja bih razumio da su ljudi placeni pa da zbog toga pisu gluposti, ali ovo je sasvim novi nivo...

@Koventri
Ajd daj te dokaze koje spominjes, da i mi vidimo to cudo...

@Neki_to_vole_vruce
Brate mili, ajmo se mi malo prepucavati na onoj temi o biciklizmu, boli me mozak od ovog... :lol:

Ja nisam uštva iz tvoga društva!

Ovde svaka nova vlast ima nove bogataše, batinaše i robijaše.

Poslednji put menjao Castra dana 22 Maj 2018, 20:30, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2018, 20:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jan 2002, 01:00
@Coventry City

O cemu ti pricas druze. Naravno da takve povrede.mogu dovesti do smrti. Pa i udarac u sljepoocnicu moze pod odredjenim uslovima dovesti do smrti.
Ali te povrede se NE mogu dovesti u direktnu vezu sa davidovom smrti, i to su rekla oba patologa.
UZROK smrti je.utopljenje.
Kako je on dospio u crkvenu je druga prica.
I pusti te price zakon kaze jedno ali istina je drugo.
Zkp je jasan i to je jedini procesni zakon koji se u ovim slucajevima primjenjuje.

Ps nikad nisam glasao za SNSD, eto cisto ako ti to nesto znaci.

Послато са LG-D605 уз помоћ Тапатока

Allow me to introduce first, Makaveli the Don.

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2018, 20:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Rocker je napisao:
To sa tom kućom je i dalje nejasno.

Rađeni su spavali. Ok.
Ko su dva tipa koji jedan za drugim ulaze u dvorište kuće, nakon što je tamo ušao i 80% david ? Koja i kakva je njihova uloga u svemu, i šta su oni radili tamo ? Kad su izašli ?

To su pitanja na koja nikako da dobijemo odgovore.

E to je pitanje svih pitanja..i imali kuća izlaz na crkvenu a ima...al ne do mosta....

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2018, 20:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

mimikrija je napisao:
Schlager je napisao:
Danjamin je napisao:
super_koza je napisao:
Moguce je da su povrede nastale u kuci Radjena ili prilikom upada u Crkvenu i tumbanja neposredno prije utapanja.
Ako su nastale u Crkvenoj, onda nemaju koga uhapsiti.
Ako su nastale kod Radjena, onda imaju...

Ja sam mislio da je ona dala izjavu, pa povukla. Pretpostavljam da Vaskovic i Dragicevic imaju tu izjavu i bilo bi fino da je objave...

Znaci ti vjerujes u tu verziji da je David opljackao kucu iako je bio pod uticajem LSD-a? Momak sa snimka po izlasku iz kuce vidno sepa. Da li je obudkcijom utvrdjeno da ima bilo kakvih uganuca noge?

ja tebi vjerujem sve,i sviđa mi se kako pišeš,mada ne razumijem ni ovo na srpskom sve,a ovo na engleskom nimalo :D

Jedino mi nije jasno šta imaš protiv stranaka?..Ono što si napisala? 8)

Lovac i košuta....
:lol: :lol: :lol:

:lol:

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2018, 20:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Džontra je napisao:
Ko još ide u tuđu kuću jebat tuđu ženu?

Nema dalje .....domination...Džontra za kralja ovog foruma....allli

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2018, 20:40 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:42
Convetry koji se registrovao prije 12 dana optužuje dugogodišnje forumaše da su botovi. JTŽM :lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 18654 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 278, 279, 280, 281, 282, 283, 284 ... 933  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]