banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Avg 2025, 09:56

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 18654 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 275, 276, 277, 278, 279, 280, 281 ... 933  Sledeća

Kome vise vjerujete u vezi smrti Davida Dragicevica
Institucijama 66%  66%  [ 89 ]
Grupi Pravda za Davida 34%  34%  [ 46 ]
Ukupno glasova : 135
Autoru Poruka
PostPoslato: 22 Maj 2018, 15:14 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 16 Jun 2017, 11:57
super_koza je napisao:
Danjamin je napisao:
@super koza, druze, jel' ti stvarno mislis da policija nista nije objavila jer nije duzna? Pa smjenili su Ilica, oformili tu neku nazovi komisiju vezanu za smrt Davida Dragicevica, ali eto crtu su podvukli tu po pitanju objave dokaza koja im samo moze ici u korist. Ne budi smjesan i naivan.

Mislim. Mislim i da sve sto su objavili, objavili su da bi pokusali malo smiriti narod...

Smijenili Ilica? Ilic nije smijenjen sa svoje pozicije, nego je njegovoj upravi oduzet predmet.
Kakvu je policija komisiju oformila? Koliko ja znam, NS je oformio anketni odbor.

Ajde sad ti daj neke konkretne stvari. Nemoj samo optuzbe i uvrede...

A sta ti mislis koji bi bio najlaksi nacin da se smiri narod? Sta mislis da li bi to mozda bila objava snimaka koji bez ikakve sumnje podrzavaju njihovu teoriju? Mislis da bi se sve ovo sto se desava uopste desavalo da su to odmah na pocetku uradili? Po kojoj logici je npr. objava snimka iz te pekare nesto sto bi moglo dovesti njihovu istragu u pitanje, a nije objava snimka one tzv. pljacke? Po kojoj logici policija vrsi uvidjaj samo kad im je ceif? Eto maloprije si rekao da su ti opljackali stan i policija nije izvrsila uvidjaj? Jel' ti stvarno mislis da je to ispravno obavjljanje policijske duznosti? Tvoja logika je dakle da nasa policija nikad ne radi sta treba pa eto zato ni tad nisu uradili sta treba i to je onda ok?

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2018, 15:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
Danjamin je napisao:
super_koza je napisao:
Danjamin je napisao:
@super koza, druze, jel' ti stvarno mislis da policija nista nije objavila jer nije duzna? Pa smjenili su Ilica, oformili tu neku nazovi komisiju vezanu za smrt Davida Dragicevica, ali eto crtu su podvukli tu po pitanju objave dokaza koja im samo moze ici u korist. Ne budi smjesan i naivan.

Mislim. Mislim i da sve sto su objavili, objavili su da bi pokusali malo smiriti narod...

Smijenili Ilica? Ilic nije smijenjen sa svoje pozicije, nego je njegovoj upravi oduzet predmet.
Kakvu je policija komisiju oformila? Koliko ja znam, NS je oformio anketni odbor.

Ajde sad ti daj neke konkretne stvari. Nemoj samo optuzbe i uvrede...

A sta ti mislis koji bi bio najlaksi nacin da se smiri narod? Sta mislis da li bi to mozda bila objava snimaka koji bez ikakve sumnje podrzavaju njihovu teoriju? Mislis da bi se sve ovo sto se desava uopste desavalo da su to odmah na pocetku uradili? Po kojoj logici je npr. objava snimka iz te pekare nesto sto bi moglo dovesti njihovu istragu u pitanje, a nije objava snimka one tzv. pljacke? Po kojoj logici policija vrsi uvidjaj samo kad im je ceif? Eto maloprije si rekao da su ti opljackali stan i policija nije izvrsila uvidjaj? Jel' ti stvarno mislis da je to ispravno obavjljanje policijske duznosti? Tvoja logika je dakle da nasa policija nikad ne radi sta treba pa eto zato ni tad nisu uradili sta treba i to je onda ok?

Ok, koji narod?

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2018, 15:22 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Maj 2010, 09:15
Moguce je da su povrede nastale u kuci Radjena ili prilikom upada u Crkvenu i tumbanja neposredno prije utapanja.
Ako su nastale u Crkvenoj, onda nemaju koga uhapsiti.
Ako su nastale kod Radjena, onda imaju...

Ja sam mislio da je ona dala izjavu, pa povukla. Pretpostavljam da Vaskovic i Dragicevic imaju tu izjavu i bilo bi fino da je objave...

Ja nisam uštva iz tvoga društva!

Ovde svaka nova vlast ima nove bogataše, batinaše i robijaše.

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2018, 15:32 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Rocker je napisao:
Sad bez zajebancije, ali ovo je već ozbiljno:

Citiraj:
Na pitanje da li zna ko je nanio povrede na tijelu Davida Dragičevića, Kostrešević je rekao da se ne zna, jer da znaju taj neko bi bio uhapšen.

Dakle povrede nisu nastale tokom tuče/koškanja o kojoj se pričalo, nego nakon toga, a prije utapanja.
[quote]

Pa da su sve one povrede nastale usled te tuce (koja se desila negdje oko ponoci) iste bi valjda bile i vise nego vidljive na onom snimku sa trga. Okvalifikujte povrede koje se mogu vidjeti na slikama sa obdukcije kako hocete, ali cinjenica je da bi iste itekako bile vidljive i primjetne.

Sto se tice te tuce kod metalske skole, o istoj se pricalo i prije nego sto je Davidovo tijelo bilo pronadjeno. Znaci nije u pitanju nikakva izmisljotina ili teorija zavjere.

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2018, 15:37 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

super_koza je napisao:
Moguce je da su povrede nastale u kuci Radjena ili prilikom upada u Crkvenu i tumbanja neposredno prije utapanja.

Ja sam mislio da je ona dala izjavu, pa povukla. Pretpostavljam da Vaskovic i Dragicevic imaju tu izjavu i bilo bi fino da je objave...

Znaci ti vjerujes u tu verziji da je David opljackao kucu iako je bio pod uticajem LSD-a? Momak sa snimka po izlasku iz kuce vidno sepa. Da li je obudkcijom utvrdjeno da ima bilo kakvih uganuca noge?

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2018, 15:39 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Danjamin je napisao:
super_koza je napisao:

Znaci ti vjerujes u tu verziji da je David opljackao kucu iako je bio pod uticajem LSD-a? Momak sa snimka po izlasku iz kuce vidno sepa. Da li je obudkcijom utvrdjeno da ima bilo kakvih uganuca noge?

ja tebi vjerujem sve,i sviđa mi se kako pišeš,mada ne razumijem ni ovo na srpskom sve,a ovo na engleskom nimalo :D

Jedino mi nije jasno šta imaš protiv stranaka?..Ono što si napisala? 8)

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2018, 15:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Maj 2018, 09:42
Danjamin je napisao:
Citiraj:
iskusno si, kako i priliči rođenoj banjalučanki, iskulirala primjedbe na ekspertizu ove vrste
:

Kosta, imas li ti preca posla nego da visis na banjaluckom forumu i lijecis komplekse zbog cinjenice da nisi iz Banja Luke? Ne bih rekla..

.

ne znaš ti koja je muka ne biti banjalučanin, peče me to, razumi me mila!

nego, šta bi sa ovim gore kvotom, i dalje ne plijeni tvoju pažnju?

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2018, 15:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2008, 17:42
Danjamin je napisao:

Sto se tice te tuce kod metalske skole, o istoj se pricalo i prije nego sto je Davidovo tijelo bilo pronadjeno. Znaci nije u pitanju nikakva izmisljotina ili teorija zavjere.

Pod uslovom da se ta tuča i dogodila, na osnovu čega se može sa sigurnošću tvrditi da je žrtva bio David ?

Ta žena je, valjda, izjavila da njih 10-15 tuku jednog.

Danjamin je napisao:

To su već špekulacije - prisustvo LSD-a u urinu ne znači da je LSD konzumiran to veče, niti je iko iz policije to rekao.
Isto važi i sa "vidno šepanje". Na kraju, nije 100% rečeno da je to David, nego 80%.

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2018, 15:47 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Ne mogu sad traziti koji od vas je rekao da je Ilic izjavio da se "vjerovatno" radi o zadesnoj smrti. Evo sad gledam snimak na Youtube-u i Ilic izjavljuje sledece: "Kriminalisticka verzija JASNO ukazuje da se radi o zadesnoj smrti."

Kako sepanje nije vidno? Da li je to na snimku David ili nije nemam pojma, moze biti bilo ko realno. Ali cinjenica da je da taj momak sepa po izlasku iz kuce.

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2018, 15:57 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 23 Nov 2015, 23:59
A mozda su Davida vlasnici zatekli u kradji, namlatili ga ko vola u kupusu i sutnuli iz kuce ? Navedi mi nekog ko ne bi tako postupio kad bi lopova uhvatio u svojoj kuci ?
To implicira, bar po meni, da Radjen ili bilo ko ko je bio tu nije kriv za smrt, jer je David ziv izasao iz kuce i otisao. ( ovo je samo jedna o milion verzija kad danjamin spominje sepanje )

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2018, 16:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ok, sve zaboravimo, idemo kao da je strana 1, uvodni post
Cinjenica da na slucaju radi tridesetak ljudi u strogoj konspiraciji, da je bilo bar dvadeset direktnih ucesnika po pisanju blogera i da o tome pise jos pedesetak ljudi po medijima, da su tu i clanovi grupe i Davidov otac, te medijska i logisticka podrska, govori i postavlja veoma znacajno pitanje: ko je bio David i cime se tacno bavio? Jer, ne trose se desetine hiljada maraka sedmicno na obe strane bez razloga? I nema tu x opcija, ili su ga prebili u kuci ili kod Metalske ljudi kojima je gadno stao na zulj ili ostao duzan, ili se nesretno udavio.
Dakle, ko je bio David?

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2018, 16:02 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Maj 2018, 17:52
"Ćulum je rekao da su Tužilaštvu podnijeli izvještaj 28. 3. i u izvještaju piše da je David Dragičević stradao na nepoznat i neutvrđen način."

Sve ostale izjave i jedne i druge strane su po mom misljenu samo nagadjanja tipa "moglo bi biti ali ne mora".

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2018, 16:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2008, 17:42
"Kriminalistička verzija" je vjerovatno rekonstrukcija događanja koja su dovela do utapanja, a do koje su došli razmatranjem do tada poznatih činjenica. Sam termin "kriminalistička verzija" ti valjda govori da je u pitanju jedan od mogućih ishoda, inače ne bi bila "verzija".

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2018, 16:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Okt 2015, 08:26
Vidila ih zena koja ne postoji, prica cula kazala.

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2018, 16:05 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

supersonic je napisao:
A mozda su Davida vlasnici zatekli u kradji, namlatili ga ko vola u kupusu i sutnuli iz kuce ? Navedi mi nekog ko ne bi tako postupio kad bi lopova uhvatio u svojoj kuci ?
To implicira, bar po meni, da Radjen ili bilo ko ko je bio tu nije kriv za smrt, jer je David ziv izasao iz kuce i otisao. ( ovo je samo jedna o milion verzija kad danjamin spominje sepanje )

Mozda, ali zasto onda lagati o tome? Ako nisu uradili nista pogresno zasto to kriju? Zasto su prijavili kradju tek sutradan ujutro?

Dalje, Radjen je tvrdio da i ne zna Davida, a na onom screenshot-u sa Vibera se fino vidi kako ga optuzuje imenom i prezimenom, i jos kaze da odjeca odgovora? Odgovara cemu? Kako on moze znati kako je neko (koga on navodno i ne zna) bio obucen te veceri?

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2018, 16:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ok, lincujmo Radjene

Evo lijepo Kostresevic kaze da se ne moze iskljuciti i da je bilo ubistvo, no policija nema dokaza da bi mogla nekog optuziti.
I sta sad? Nerjesen slucaj, ili ce pustiti rulji da ga rješava na ulici?

Poslednji put menjao manitu uci da svira dana 22 Maj 2018, 16:11, izmenjena 2 puta

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2018, 16:09 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 23 Nov 2015, 23:59
Mozda zato sto covjek nije nista ni ukrao jer su ga ovi uhvatili na djelu, izbubali i to je to. Nije vjerovatno bila frka za momentalnim zvanjem policije,tako su razmisljali mozda. Bilo kako bilo, mali milion teorija/opcija je u pitanju i glupo je glumiti csi miami. Ok je uz kafu prditi ovdje, al nesto ozbiljno se zalijetati u ovo je ici glavom kroz zid.

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2018, 16:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pa da, i sve se poklopilo sa zeljom policije da se "dokaze"' kako je uspjesna i efikasna, a ispali su maksimalno povrsni i brzopleti. Ali to ne moze na silu dovesti do zatvaranja slucaja.

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2018, 16:15 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

supersonic je napisao:
Mozda zato sto covjek nije nista ni ukrao jer su ga ovi uhvatili na djelu, izbubali i to je to. Nije vjerovatno bila frka za momentalnim zvanjem policije,tako su razmisljali mozda. Bilo kako bilo, mali milion teorija/opcija je u pitanju i glupo je glumiti csi miami. Ok je uz kafu prditi ovdje, al nesto ozbiljno se zalijetati u ovo je ici glavom kroz zid.

Kako nije nista ukrao? Pa ukrao je laptop, 200 km, cakiju...kljuceve od kuce!

Smijurija...

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2018, 16:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

To ne mora znaciti da je policija podmetnula dokaze, nego onaj ko je bio s njim. Kako dokazati da je podmetnuto ili da zaista nije uzeo?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 18654 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 275, 276, 277, 278, 279, 280, 281 ... 933  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]