banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Avg 2025, 07:30

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 18654 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 266, 267, 268, 269, 270, 271, 272 ... 933  Sledeća

Kome vise vjerujete u vezi smrti Davida Dragicevica
Institucijama 66%  66%  [ 89 ]
Grupi Pravda za Davida 34%  34%  [ 46 ]
Ukupno glasova : 135
Autoru Poruka
PostPoslato: 21 Maj 2018, 07:29 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 28 Apr 2018, 18:47
Овдје @Rocker дефинитивно исправно размишља, но овдје је важнија шира слика. Узнемиравање јавности свакако јесте, но овдје је важније што проституисањем и ријалитизацијом ове приче имамо слуђивање јавности.

Навео је и одличан и најбољи примјер колико се далеко отишло у овој подлој (а подла јесте) накани. Имамо школарце који носе мајицу ПзД и они који не носе. Ту ће временом доћи до нежељених ситуација (оно "што ти то не носиш, мој тата каже ко не носи тај је...", знамо наставак), мора доћи, неизбјено је, трујемо умове дјеце једном подваљеном причом и трачевима које спинује један љигавац блогер.
Разумијемо и бол оца, и да је емотивно и ментално скрхан, разумијемо и да су га под своје узели лешинари које се настоје окористити на овој причи, али Бања Лука и Српска постадође талац ове подваљене приче.

Само о томе се пише, спинују текстови, тачније трачеви, дозира анимозитет и према институцијама о према свима који мисле својом главом.
Имамо (на жалост) још трагедија, задесних смрти, о којима постаде забрањено писати, ето и несрећна Изабела се изгубила, нађено тијело у Врбасу (и шта би сада требали да болесници каче слике са обдукције како то раде болесници са сликама са обдукције Давида), страдао је и овај мали Драган (додуше, ту је ова поган из БН ТВ то покушала приказати на њима пожељнији начин, изгледа да су одустали), у Лопарама је убијен младић, и на овај нестанак тринаестогодишњакиње имали смо хорско негодовање ове лоботомиране масе у ПзД "ма полиција намјестила, лажу" (лажу око нестанка 13годишњакиње? који морони), има много тога о чему би се могло писати, но ова прича је одабрана и максимално експлоатисана, само наивни могу вјеровати да ту нема и других намјера.

Уосталом, зашто се овом причом толико баве сви медији у ефбиху? Чему ти митинзи подршке ПзД у Тузли, Мостару, то они немају својих брига? Зашто се толико баве и имамо по неколико текстова сваки дан у антисрпски порталима (БН ТВ и Бука) у самој Српској?

Овдје имамо двије групе људи, оне који мисле својом или туђом главом.

Poslednji put menjao Khal Drogo dana 21 Maj 2018, 07:43, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2018, 07:35 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 31 Jan 2013, 18:13
Drogo objasnio

Sent from my SM-A720F using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2018, 07:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Dec 2007, 18:06
Drogov svaki post je isti.

Ovo je POST.

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2018, 07:57 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 28 Apr 2018, 18:47
Морам примијетити нешто (и отићи ћу мало од теме), додуше то сам већ примијетио на порталу "Бука" када сам имао идентичну реакцију неких коментатора из ефбиха.

Ето имамо форумаше који воле нагласити како не читају постове овог Дрога, а некако опет знају да је сваки пост исти, или да подсјећају на текстове једног другог форумаша (ма ко ли је тај).
Занимљиви, симпатични ликови.

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2018, 08:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Ja procitah dva i bio mi je jedan viska. A nisam iz Federacije.

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2018, 08:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2011, 14:43
Khal Drogo je napisao:
Навео је и одличан и најбољи примјер колико се далеко отишло у овој подлој (а подла јесте) накани. Имамо школарце који носе мајицу ПзД и они који не носе. Ту ће временом доћи до нежељених ситуација (оно "што ти то не носиш, мој тата каже ко не носи тај је...", знамо наставак), мора доћи, неизбјено је, трујемо умове дјеце једном подваљеном причом и трачевима које спинује један љигавац блогер.
Овдје имамо двије групе људи, оне који мисле својом или туђом главом.

i ja sam ti prestao citatit postove, ali preletim... sa puno rijeci malo kazes, mozda obrnuto da pokusas , sa malo rijeci puno da kazes.

Nego sta cemo sa skolarcima kojima od malena mozak ispiraju dva najveca drzavna projekta zvezda i partizan ili ti obrnuto partizan ili zvezda, pa dijele dijecu od malena, truju ih propagandom do ludila, sto dovodi do tuca, povredjivanja, a i povecih sukoba. Sta cemo sa tim ispranim umovima ...Tu nece sa vremenom doci do nezeljenih situacija vec dolazi do nezeljinih situacija redovno, a poslije kukanja ...

pusti bolan suplju pricu, davno ste izgubili kompas i ti i kolege... dajte kamere te so su Davida snimale tu noc, da vidimo neoborive dokaze za kretanje Davida, samo suplje price , koje se svode, cija je teorija realnija , gdje vjerovatnoca veca ...

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2018, 08:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Khal Drogo je napisao:
Морам примијетити нешто (и отићи ћу мало од теме), додуше то сам већ примијетио на порталу "Бука" када сам имао идентичну реакцију неких коментатора из ефбиха.

Ето имамо форумаше који воле нагласити како не читају постове овог Дрога, а некако опет знају да је сваки пост исти, или да подсјећају на текстове једног другог форумаша (ма ко ли је тај).
Занимљиви, симпатични ликови.

Zena nije rekla da nije procitala, vec da ne zna sta je procitala. Opet.

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2018, 08:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Avg 2015, 18:05
skitnica je napisao:
Opširan i niko ga ne čita.

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2018, 08:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Dec 2007, 18:06
Lazu da ne citaju, moj ti Drogo.

Ovo je POST.

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2018, 09:05 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Maj 2010, 09:15
Citiraj:
Nezapamćeno je da roditelj teško razoren ličnom tragedijom i pravni laik odgovornom licu tužilaštva mora predlagati službene radnje koje je ovaj BIO U PRAVNOJ OBAVEZI PREDUZETI prije najmanje 30 dana.

Slika

Ja nisam uštva iz tvoga društva!

Ovde svaka nova vlast ima nove bogataše, batinaše i robijaše.

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2018, 09:06 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 21 Sep 2017, 18:40
Svaki put kad neko u ovoj temi spomene FBiH jedan mali slatki mačić umre.

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2018, 09:08 
a zato su meni ona tri nestala....

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2018, 09:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Ima li iko na kraju da neće biti saučesnik?
Ja sve čekam plavu kovertu...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2018, 09:43 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Maj 2018, 17:52
skitnica je napisao:

Pitanje je samo koliko ce se puta rijec "prostituisanje"spominjati.
Izgleda da su kritike urodile plodom pa je smanjio upotrebu te rijeci.

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2018, 09:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
Davor nema prijatelja, inače bi mu već neko sugerisao ovo što je Skitnica primjetila: Imaš još jedno dijete, možda je u težoj situaciji nego što si ti, i možda još manje razumije sav haos koji proizvodis. Mislim, izjavis da ne stiže otići na grob deteta od obaveza?!?
De se ti malo priberi, savjest se ne može kupiti, ako si se Davidu posvećivao koliko ovoj curici sad, smješan si lik. Da ne napišem nešto gore.

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2018, 10:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2008, 17:42
@Rajkane
Mudrov si ti stari prevejani, kažeš nije Rocker talaš'ka ali svejedno nema pojma :D

MUP, odnosno prateće institucije nije bez putera na glavi, imamo slučajeve inspektora koji su osuđeni za organizovanu prodaju zaplijenjenih narkotika, imamo specijalce koji su uz upotrebu oružja (pucali, ne samo pokazali da imaju) opljačkali transport novca, imamo na stotine saobraćajaca koji "klapnu" cvaju svaki dan i od svakoga, sjetimo se anegdote prnjavorskih sa "Ali Sredoje nas je dvojica" :D

Dakle, u toj i takvoj situaciji MUP-u ne trebaju još i lažne optužbe i dodatno srozavanje ugleda (ako ga uopšte imaju).
Ja govorim iz ugla roditelja, čije dijete izlazi u grad i čija majka se trese od straha ako se ne vrati prije mraka.
Očekujem da demantuju optužbe, javno, jasno i detaljno, te da preduzmu radnje protiv tih koji takve glasine šire.

Jeste naivno, ako uzmemo u obzir ko smo i šta smo (i gdje smo) ali svejedno mislim tako kako mislim - defetizam mi nikad nije bio jača strana, radije ću biti naivčina.

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2018, 11:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Avg 2015, 18:05
manitu uci da svira je napisao:
Davor nema prijatelja, inače bi mu već neko sugerisao ovo što je Skitnica primjetila: Imaš još jedno dijete, možda je u težoj situaciji nego što si ti, i možda još manje razumije sav haos koji proizvodis. Mislim, izjavis da ne stiže otići na grob deteta od obaveza?!?
De se ti malo priberi, savjest se ne može kupiti, ako si se Davidu posvećivao koliko ovoj curici sad, smješan si lik. Da ne napišem nešto gore.
Kako nema? Pa mi smo mu najveći prijatelji,iako toga nije svjestan.

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2018, 11:30 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Dec 2017, 15:11
Džontra je napisao:
Ima li iko na kraju da neće biti saučesnik?
Ja sve čekam plavu kovertu...

Моји укућани су добили детаљна упутства шта чинити ако ме поштар буде тражио :roll:
А и пас је одвезан стално :D

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2018, 11:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2011, 14:43
Rocker je napisao:
@Rajkane
Dakle, u toj i takvoj situaciji MUP-u ne trebaju još i lažne optužbe i dodatno srozavanje ugleda (ako ga uopšte imaju).
Ja govorim iz ugla roditelja, čije dijete izlazi u grad i čija majka se trese od straha ako se ne vrati prije mraka.
Očekujem da demantuju optužbe, javno, jasno i detaljno, te da preduzmu radnje protiv tih koji takve glasine šire.

sami ga sebi srozavaju, pored stvari koje si naveo, ne treba zaboraviti ni ostale ljude koji jos uvijek traze pravdu ... da su lazne optuzbe prvo se treba potvrditi, osim ako vjerujes forumskim smekerima kojima sutra da izadjes na proteste zbog ponovnog poskupljenja goriva, bi rekli rusis RS ...

sa nestrpljenjem ocekujem da policija rijesi neoborivim dokazima kompletan "slucaj" i da se ovaj "slucaj" zatvori.

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2018, 12:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2008, 17:42
Volim Borac je napisao:
sami ga sebi srozavaju, pored stvari koje si naveo, ne treba zaboraviti ni ostale ljude koji jos uvijek traze pravdu ... da su lazne optuzbe prvo se treba potvrditi, osim ako vjerujes forumskim smekerima kojima sutra da izadjes na proteste zbog ponovnog poskupljenja goriva, bi rekli rusis RS ...

sa nestrpljenjem ocekujem da policija rijesi neoborivim dokazima kompletan "slucaj" i da se ovaj "slucaj" zatvori.

Odličan primjer onoga o čemu govorim.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 18654 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 266, 267, 268, 269, 270, 271, 272 ... 933  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]