banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Avg 2025, 13:59

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 18654 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 261, 262, 263, 264, 265, 266, 267 ... 933  Sledeća

Kome vise vjerujete u vezi smrti Davida Dragicevica
Institucijama 66%  66%  [ 89 ]
Grupi Pravda za Davida 34%  34%  [ 46 ]
Ukupno glasova : 135
Autoru Poruka
PostPoslato: 20 Maj 2018, 11:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2008, 17:42
I još:

Slika

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2018, 11:39 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 21 Sep 2017, 18:40
Ima li i jedan komentar da nema pravopisnih grešaka?

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2018, 11:41 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
zasto visite vi tamo non stop i ovdje,u realnom vremenu,prenosite sta je bilo koja budala napisala tamo?

koji je vas poriv da tamo visite non stop u toj grupi pravda za davida?

mazohizam?

ili na vaskovicev blog,gdje se izgleda non-stop radi refresh,jer nakon minut od objave textamvec se ovdje kpira i analizira kolika je on budala...

mada,posto sam dugo ovdje,pretpostavljam da je vas univerzalni odgovor "zelim da vidim do koje mjere ide ljudska glupost" :D

Poslednji put menjao Schlager dana 20 Maj 2018, 11:42, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2018, 11:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Okt 2015, 08:26
giometar je napisao:
jedna nevezana vijest

Citiraj:
Policijskoj upravi Banjaluka juče je prijavljen nestanak 13-godišnje djevojčice koja je poslije nekoliko sati potrage pronađena živa i zdrava u zaseoku Ćatići u Omarskoj kod Prijedora.

Kako saznaje SrpskaCafe, djevojčica je nestala u banjalučkom naselju Borik i njena porodica je odmah alarmirala policiju. Dok su istražioci prikupljali sve podatke o nestanku, 13-godišnjakinja je mobilnim telefonom kontaktirala članove porodice tvrdeći da je oteta.

– Dijete je histerisalo govoreći da je oteta i da ne zna gdje se nalazi – tvrdi izvor blizak istrazi.

Odmah su na noge podignute sve raspoložive snage policije koje su krenule u potragu za djevojčicom. Na osnovu signala s mobilnog telefona, kojim je pozvala porodicu, i pomoću baznih stanica utvrđeno je da se djevojčica kreće prema Prijedoru. Nedugo zatim, policija je uspjela da je locira i pronađe u zaseoku Ćatići.

Djevojčica na sebi nije imala nikakve povrede, ali je i dalje tvrdila da je bila žrtva otmice. Stručna lica s njom su obavila razgovor i pokušala da utvrde kako je došlo do otmice i ko stoji iza nje, ali su mnogi detalji nejasni pa se priča 13-godišnjakinje detaljno provjerava i ispituje.

– U toku je provjera svih navoda iz prijave. Za sada još ne možemo reći da li se tu zaista radilo o otmici ili nečemu drugom. Više detalja biće poznato po okončanju istrage – navodi dobro upućeni izvor SrpskaCafea.

cisto me zanima komentar ovih dezurnih pljuvaca (citaj Sakal, Dzontra, ostali botovi), kako ce ovo okarakterisati
da li ce osporavati i ismijavati kao i sve, ili ce reci kako policija eto odlicno radi svoj posao
Napusis se ti botovima redom!

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2018, 11:46 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jul 2009, 10:16
a jest se covjek sam pronadje, ko prstom u govno :lol:

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2018, 12:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Zbog ovakvih budala demokratija i jedan covek jedan glas nije dobra. Kada vidis kakvi sve maloumnici imaju pravo glasa i pri toma taj glas vredi koliko i glas akademika kakvi dmo Caca i ja, dodje ti da uvedes diktaturu

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2018, 12:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Gio, zasto da Dzontra ne komentarise jednu opstu temu i pri tome ne zauzme stav nasuprot neceg? Ne nuzno i za nesto.
Nisam ti pametan sta zelis poruciti.

Jel me ko prozivao u zadnje vrijeme?

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2018, 12:40 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jul 2009, 10:16
The_new_Statesman je napisao:
Gio, zasto da Dzontra ne komentarise jednu opstu temu i pri tome ne zauzme stav nasuprot neceg? Ne nuzno i za nesto.

cudno mi je to kako ga ne dotice smrt nekoga ko nema veze sa njim (sto je u redu) ali ga doticu komentari na tu smrt koji isto tako nemaju veze sa njim. i ajd covjek se i osvrne na to jednom, da svoj stav, u redu; ali iznova i iznova, sa takvom zustrinom, to ide u beskraj. pokusavam da shvatim tu psihologiju (pod pretpostavkom da taj neko nije stranacki kadar)

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2018, 12:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Dokonos'
A normalno da me dotiču komentari, ticu se svih nas...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2018, 12:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Feb 2013, 16:31
Coventry City je napisao:
sale82ful je napisao:
Dokon narod, šta ćeš... Ili je u pitanju sendvič. Trećeg nema.

:lol:

Al' kako botovi fino rade na smjenu. :) Standardni, samo njima duhoviti one-lineri. 8) Pa, valjda radis za taj sendvic!? Nije valjda da to radis samo iz licnog uvjerenja!?

Samo zato sto Vaskovic ne propusta priliku da iznapusava Dodika

Nema tebi lijeka buraz... Preš'o si igricu...
Apropo botovanja, vaskovica i dodika, a naposljetku i tebe, nabijem vas svu trojicu na "penis". Toliko.
:roll:

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2018, 12:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

giometar je napisao:
The_new_Statesman je napisao:

cudno mi je to kako ga ne dotice smrt nekoga ko nema veze sa njim (sto je u redu) ali ga doticu komentari na tu smrt koji isto tako nemaju veze sa njim. i ajd covjek se i osvrne na to jednom, da svoj stav, u redu; ali iznova i iznova, sa takvom zustrinom, to ide u beskraj. pokusavam da shvatim tu psihologiju (pod pretpostavkom da taj neko nije stranacki kadar)

Cudno mi je da ti tu vidis bilo kakvu zustrinu. Kod Dzontre? De budi ozbiljan.

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2018, 12:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

TNS ko Bubi brani svoga Đ...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2018, 12:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Sto? Jasno je da ti nije napor pisati. Jasno je da bi u suprotnom radio nesto drugo sto je manje zahtijevno :-D

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2018, 13:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Maj 2018, 09:42
majamun je ušao u tenak, biće katastrofa

Citiraj:
Zna Davor šta sam mu rekao kad mi je saopštio kakav zadatak mi dodjeljuje.

Citiraj:
I još samo jedna „sitnica“ – obrasci prijava biće prevedeni na više stranih jezika, a da bi i građanima diljem svijeta omogućili da zatraže pravdu za našeg Davida. Kad ovo odjekne u svjetski poznatim medijima – uf(!) biće svašta. Sad moram završiti čeka me obimna dokumentacija, sijaset obaveza i štošta pride.

Citiraj:
Dakle, sutra će Davor Glavnom republičkom tužiocu Mahmutu Švraki predati prijedlog da promijeni Lepira i „njegov tim“, da ih odreda eliminiše iz postupka, a naprosto kako ne bi i dalje uništavali dokaze i opstruirali istragu. I baš čekam da je Švraka odbije kao nedozvoljenu, pa da Vrhovnom sudu obrazlaže zašto otac ubijenog djeteta od njega traži ono šta je davno bio dužan učiniti.

Slika

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2018, 13:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Hertzog je napisao:
Zbog ovakvih budala demokratija i jedan covek jedan glas nije dobra. Kada vidis kakvi sve maloumnici imaju pravo glasa i pri toma taj glas vredi koliko i glas akademika kakvi dmo Caca i ja, dodje ti da uvedes diktaturu

+1

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2018, 13:52 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 16 Jun 2017, 11:57
Htjedoh odgovoriti pojedincima na njihove provokacije, ali preskocicu jer sam to trolovanje davno prevazisla i za razliku od vecine ovde nemam vremena trositi svaki minut, svakog sata u danu na forumu. Dakle, na ovom forumu sam bila aktivna jos davne 2006. godine, rodjena sam banjalucanka, a ne neki bot sa BN-a. Vaskovica smatram polupismenim senzacionalistom, kao uostalom i sve ostale koji se sada nazivaju novinarima.
Zalosni ste svi vi koji slijepo vjerujete u ovu nasu policiju i slijepo prihvatate sve sto vam se kaze, posebno kada se zna sta je sve ova nasa policija radila. Jos ste zalosniji ako smatrate da su oni dobro obavili posao u slucaju smrti Davida Dragicevica. Nekada je ovaj forum bio mjesto na kom su se skupljali mladi, stranacki neopredjeljeni ljudi, ljudi koji su barem koliko-toliko upoznati sa desavanjima u gradu. Sad se, koliko vidim, ovde vodi prepucavanje izmedju SNSD-ovaca i SDS-ovaca. Smijesno...

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2018, 13:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

E, pa ako si rođena banjalučanka, to sve mjenja...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2018, 14:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

I da, ostarilo se jbt.

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2018, 14:01 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Maj 2018, 17:52
kutak je napisao:
Da, dosljedni su, ne vidim problem. Ja, npr. sam išla na onaj veliki skup 21. aprila, ali i dalje mislim da su nerealnije konstrukcije koje sklapaju ljudi iz grupe i Vaskovic od konstrukcije koju je dala policija.

Problem je sto za 60+ dana policija uopste nije dala konstrukciju sta se sa mladicem stvarno desilo.
Tj,da li je skocio sam,okliznuo se ili ga je neko sacekao pretukao i bacio u Crkvenu.
A ako su utvrdili njegovo kretanje do tog mostica,nesto od tog troje se moralo desiti.

Poslednji put menjao NoisyBoy dana 20 Maj 2018, 14:02, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2018, 14:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Džontra je napisao:
E, pa ako si rođena banjalučanka, to sve mjenja...

Japanska ruza

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 18654 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 261, 262, 263, 264, 265, 266, 267 ... 933  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]