banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Avg 2025, 05:53

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 18654 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 254, 255, 256, 257, 258, 259, 260 ... 933  Sledeća

Kome vise vjerujete u vezi smrti Davida Dragicevica
Institucijama 66%  66%  [ 89 ]
Grupi Pravda za Davida 34%  34%  [ 46 ]
Ukupno glasova : 135
Autoru Poruka
PostPoslato: 19 Maj 2018, 20:53 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
danijell je napisao:
Šta ako je stvarno bio sitni diler. Oni uvijek imaju štekove negdje po zavučenim mjestima gdje neće tek tako neko naići i vidjeti... Ako je on imao negdje tu kod Crkvene, okliznuo se i pao. Čak ne mora ni prodavati, jer isto tako ti koji stalno puše nabave više pa opet zaštekaju negdje da ne drže u kući ili kod nekoga...

imenjace,moguc scenarij,ali,priznaces i sam,prilicno nerealan....
potpuno sam uvjeren da se ni vlast nece zaustaviti na tom scenariju i da ce biti ovdje jos dosta "preokreta"..ovo je ujedno i veteranu odgovor

Poslednji put menjao Schlager dana 19 Maj 2018, 20:54, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2018, 20:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Maj 2010, 00:48
Herco prijatelju, da li si ti pogledao slike obdukcije malog ?
Sta ja znam, drugar pokaza pre neki dan... momku izbijeni zubi, poderana koljena, nozem rasjecena ruka...plus ona fotka glava od ranije... Tesko je ubjediti ljude da je te povrede nisu opasne po zivot i da je MUP svojim izvjestajima upravu.

Poznanik je ljeceni ovisnik, za sebe kaze da je prava krmaca i da je trpao u sebe sve i svasta pa i taj LSD. Halucinacije su mu takve da ne zna gdje se nalazi a ne da pljacka i krece se. Takodje kaze da poslije toga nije gladan 3 dana a ne da jede burek...

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2018, 20:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
baki, jesi ti ikad do sada vidio les, a da nije na TVu? Ikakav.

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2018, 20:57 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
V@nja je napisao:

Upravo, pola od onih podliva je moglo nastati od betonskog korita crkvene, ja i dalje mislim da je Dzontra najbolje opisao situaciju...
Samo bi volio da vidim da je Davor napisao u onoj grupi da je Dudakovic zlocinac, pa da vidis sta je zurka...

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2018, 20:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2008, 17:42
Kako izbijeni zubi ako su oba obducenta napisali nalaz "nema izbijenih ni rasklimanih zuba" ?

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2018, 21:01 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 28 Apr 2018, 18:47
Schlager je napisao:
@Khal Drogo....danas si sa istom pricom probao na drugom mjestu....

nimalo te nije pomjerio nijedan od onih odgovura tamo sto si dobio, pa si dosao ovdje prodavat muda pod bubrege, gdje si bolje prihvacen?

Обратио си ми се, манипулишући мојим коментарима. Некоректно.
Манипулишеш јер мој коментар на БН ТВ и овај нису ни слични, ни у једној јединој ријечи.
Нисам имао појма да ми је прошао коментар на БН ТВ, обично ми никад не прође (који им је к***ц). Заправо прође само када је текст о годишњици српских страдања, па је мало незгодно да на том порталу на годишњицу масакра тузланске колоне имају само злураде коментара из ефбиха, па ваљда кажу, ајд један који није такав.

Тако напишем понекад на том антисрпском порталу пост, и касније нити гледам да ли је прошао нити се обазирем на одговоре, знам и какви ће бити, нити ме нешто посебно занимају.
Такође немам исти однос према том антисрпском порталу (БН ТВ) и према другим (присутан сам на бројним) порталима и форумимка. Ове друге и уважавам и поштујем, и на тим уздржавам се од дискурса којим ћу повредити неког.

На овом форуму сам тек око 3 недјеље, и не марим нешто како ћу бити прихваћен. Ако се неком допадну моји коментари, добро и јест, када могу и одговорићу, но и на дубокоумне поруке "муда за бубреге" убудуће нећу одговарати.

Извињавам се што сам у одговору отишао от теме.

Poslednji put menjao Khal Drogo dana 19 Maj 2018, 21:03, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2018, 21:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Maj 2018, 09:42
baki je napisao:
...momku izbijeni zubi, poderana koljena, nozem rasjecena ruka....

zar obdukcioni nalaz(i) ne tvrdi/e da nema oštećenih zuba? i za ovu rasjekotinu nožem prvi put čujem, može li neko da potvrdi ovo?

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2018, 21:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

V@nja je napisao:

Ma na srecu brate nisam, ja onako ko laik pisem... I te slike jednom preslista ne zelim vise...

Cinjenica je kad ono pogleda neko ko nema iskustvo u tim stvarima i ajmo reci laik da stvori misljenje da tu ima nesto vise...

Al je cinjenica da ima fotka sa izbijena 2-3 zuba... Jbg ko god se potuka zna kakav to udarac mora biti da ih izbije...

Vrh

Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Feb 2013, 16:31
baki je napisao:
Herco prijatelju, da li si ti pogledao slike obdukcije malog ?
Sta ja znam, drugar pokaza pre neki dan... momku izbijeni zubi, poderana koljena, nozem rasjecena ruka...plus ona fotka glava od ranije...

Kontam, ovo moze objasniti nekontrolisano tumbanje po koritu (dijelom) izbetonirane nabujale Crkvene.
Rasjekotine lako nastanu, kad se uzme u obzir sta sve seljacine bacaju u istu.
(limovi, komadi zeljeza, jednom vidjeh pokrivljen ram od djecijeg bicikla)

Cesto kod betoniranih korita, viri armatura itd. itd... Ima stotinu nacina da tijelo od
mosta do usca dobije takav izgled.

Vrh

Bič božji
Bič božji

Khal Drogo je napisao:
Schlager je napisao:
@Khal Drogo....danas si sa istom pricom probao na drugom mjestu....

nimalo te nije pomjerio nijedan od onih odgovura tamo sto si dobio, pa si dosao ovdje prodavat muda pod bubrege, gdje si bolje prihvacen?

Обратио си ми се, манипулишући мојим коментарима. Некоректно.
Манипулишеш јер мој коментар на БН ТВ и овај нису ни слични, ни у једној јединој ријечи.
Нисам имао појма да ми је прошао коментар на БН ТВ, обично ми никад не прође (који им је к***ц). Заправо прође само када је текст о годишњици српских страдања, па је мало незгодно да на том порталу на годишњицу масакра тузланске колоне имају само злураде коментара из ефбиха, па ваљда кажу, ајд један који није такав.

Тако напишем понекад на том антисрпском порталу пост, и касније нити гледам да ли је прошао нити се обазирем на одговоре, знам и какви ће бити, нити ме нешто посебно занимају.
Такође немам исти однос према том антисрпском порталу (БН ТВ) и према другим (присутан сам на бројним) порталима и форумимка. Ове друге и уважавам и поштујем, и на тим уздржавам се од дискурса којим ћу повредити неког.

На овом форуму сам тек око 3 недјеље, и не марим нешто како ћу бити прихваћен. Ако се неком допадну моји коментари, добро и јест, када могу и одговорићу, но и на дубокоумне поруке "муда за бубреге" убудуће нећу одговарати.

Извињавам се што сам у одговору отишао от теме.

Pa radis li ti ista ili samo pises po portalima...

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2018, 21:05 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Maj 2018, 17:52
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
V@nja je napisao:

Upravo, pola od onih podliva je moglo nastati od betonskog korita crkvene, ja i dalje mislim da je Dzontra najbolje opisao situaciju...
Samo bi volio da vidim da je Davor napisao u onoj grupi da je Dudakovic zlocinac, pa da vidis sta je zurka...

Sam Karan je nastale povrede podijelio na zazivotne i postmortalne.Za povrede koje su nastale od betonskog korita Crkvene naveo je da su u pitanju postmortalne,a za zazivotne povrede je rekao da su mogle nastati u tuci,udarcima tupog predmeta i sl.
Nikako ih nije doveo u vezu sa koritom Crkvene.

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2018, 21:06 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
Sta bi zadovoljilo ovu csi grupu. Mislim ovako nesto: ubio ga Karan, Lukac pomaga a ovaj Ilic ih cekao u autu sa upaljenim motorom. Auto sluzbeno naravno a u tom trenutku Seka iz elektrokajine ugasila struju na Lausu uz pomoc kaldere da oni to mogu odraditi. Motiv mali pogledao nekog klinca od rukovodecih glava poprijeko pa da se ulizu kod sefa stranke uoci izbora i dobiju kakvu funkciju.
Evo Vaske teorije aj sad nesto napisi i optuzi.
Ako ima i jedan dokaz da je mali ubijen svi trebamo na trg.
Ja cu prvi. Ali ja nemogu ici zato sto se nekom nesvidja vlast. To rijesite u oktobru.

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2018, 21:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
I ja prvi put cujem za tu posekotinu, za zube nijedan nalaz nema, ona slika je od podliva na licu pa izgleda kao da nema zuba.

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2018, 21:07 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
Rocker je napisao:
Kako izbijeni zubi ako su oba obducenta napisali nalaz "nema izbijenih ni rasklimanih zuba" ?

Pa sta znaju oni, kupili diplomu u Sirokom Brijegu.

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2018, 21:08 
Bič božji
Bič božji

NoisyBoy je napisao:
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
V@nja je napisao:

Sam Karan je nastale povrede podijelio na zazivotne i postmortalne.Za povrede koje su nastale od betonskog korita Crkvene naveo je da su u pitanju postmortalne,a za zazivotne povrede je rekao da su mogle nastati u tuci,udarcima tupog predmeta i sl.
Nikako ih nije doveo u vezu sa koritom Crkvene.

Dobro majstore, pa koje su koje, kakva ti je to bezvezna prica, ova voda nije radioaktivna, ona je malo radioaktivna...

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2018, 21:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Maj 2018, 09:42
baki je napisao:
V@nja je napisao:

Ma na srecu brate nisam, ja onako ko laik pisem... I te slike jednom preslista ne zelim vise...

Al je cinjenica da ima fotka sa izbijena 2-3 zuba... Jbg ko god se potuka zna kakav to udarac mora biti da ih izbije...

nisam lud za fotografijama sa obdukcije (nisam ih ni gledao) ali - da li je još neko ovdje vidio tu konkretnu fotografiju sa izbijenim zubima? to je drug pokazao sa nekog sajta?

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2018, 21:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Hertzog je napisao:
I ja prvi put cujem za tu posekotinu, za zube nijedan nalaz nema, ona slika je od podliva na licu pa izgleda kao da nema zuba.

Ima, posjekotima na ruci od sake prema laktu neka 3cm...

Moguce da je Vaskovic objavio, drugar mi pokaza sa svog telefona pa nisam skontao sajt ali koga interesuje vjerujem da se moze googlati.

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2018, 21:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
E ako je vaskovic objavio onda dobro

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2018, 21:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Avg 2015, 18:05
Jel iko od vas patologa ikad dobio o pički? Mislim fela,dve? E vi koji niste, da znate da najružnije izgleda nakon nekoliko dana-ljubičasta,plava,zelena,crna. E zamislite tek kako izgleda kad leš provede neko vrijeme u vodi. Kad čujem ovo isprebijan, naježim se.

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2018, 21:24 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 21 Sep 2017, 18:40
Ni meni nije jasno, gledao sam one slike i vidi se da mu fali pola zuba i vidi se milion nekih dubokih posjekotina i modrica koje ne izgledaju kao da je napravila rijeka? Sad ne razumijem kako se na slikama vidi sve to, a ovamo to niko ne spominje od policije i patologa?

Prosto ne mogu da se ubijedim da ga je Crkvena nosila i sve to mu napravila, nema šanse.

Mislio sam otići u tu grupu na fb i postaviti pitanje da mi neko nabroji tezu po tezu šta to oni znaju da su činjenice sto posto dokazane da znam, a ne ovako nagađam i ne mogu da podržavam nešto ne znajući šta. U onoj grupi teško je naći koristan post sem lažne patetike članova.

Poslednji put menjao boroiswanka dana 19 Maj 2018, 21:27, izmenjena 3 puta

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 18654 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 254, 255, 256, 257, 258, 259, 260 ... 933  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]