veteran 1987 je napisao:
Schlager je napisao:
veteran 1987 je napisao:
Dali ti stvarno mislis da nam i nasoj djeci ovi iz federacije zele i misle dobro.
I ovi iz Danske i Svedske.
nisu mi nesto stali na zulj,cak sam ih ja prvi na forumu prozvao "prva laka helsingborg" i "treca brdska motorizovana st loise"
nemoj se ljutit,ali neko se slabo u zadnje vrijeme uspijevam nalozit na ovo prebacivanje loptice i nase i njihovo.... ,9 januar,naoruzavanje policije rs,proizvodnja oruzja u fbih,pa da ce nas djeca od deset godina pobit kad postanu askeri (trebalo bi tu i fizicko zabranit za svaki slucaj),ili njih nasa srbska cast ili bajkeri iz nocnih vukova...
priznajem,lakse mi je islo da se nalozim da takve stvari nekad,sad sam vec osenilio i ostario i apsolutno prebacim kanal kadme bakir i mile pokusaju uhvatit na foru ko klena

Vrlo vjesto si izbjegao odgovor. Ne lozim se ni ja na te gluposti sto si nabrojao.
Pitam nesto drugo. Ali dobro.
znas da ja bar nisam od tih koji izbjegavaju uvijek rec sta misle
zaista sam pokusao odgovorit,a ako mislis na ovu njihovu emociju,i ovo "sta nam misle",pa to je nemoguce odgovorit i generalizovat...i inace ne volim generalizacije u zivotu ono "svi hrvati ustase,svi srbi super,itd".....
takvim poslom se bavim,da jako puno ljudi srecem iz tih skandinavskih zemalja....za neke sam siguran da ih ima koji bi voljeli da sam mrtav,ali eto moraju doc kod mene,pogotovo nekih koji su na ruzan nacin otisli odavde....a isto tako sam siguran da ih ima i koji mi dobro zele,koji me pocaste i fin baksis ostave,i koji me na sva zvona preporucuju,masu klijenata su mi poslali...
ali i jednima i drugima je zajednicko da bi voljeli da republike srpske nema,da ne postoji!
i onima koji to otvoreno kazu,i onima koji izbjegavaju tu temu....
nadam se da si na to mislio,jer zaista ne znam sta drugo si jos pitao...
ono sto mi je smijesno,i zasto prozvah forumase cvorovicima,je to sto vas je dodik ubjedio da nakon njega i lukaca nema republike srpske,poslije mene potop!!
juce sam u par postova pokusao objasnit da je upravo suprotno,i kako su se ponasali prema institucijama dok smo jos sva obiljezja drzave imali,pa ne bih da se ponavljam..a i kasno je...laku noc