Šumsko voće je napisao:
JohntraVolta je napisao:
Šumsko voće je napisao:
Nadam se da su oni koji bar malo razmišljaju svojom glavom otklonili svaku sumnju da se ovdje radi o nekom dobro organizovanom ubistvu u čijem je prikrivanju učestvovalo nekoliko desetina ljudi.
Na osnovu čega?
Послато са HTC U11 уз помоћ Тапатока
Ne kažem da se ne radi o ubistvu ali ne o ubistvu u kojem su saučesnici 2 patologa ,ukućani iz te kuće na Laušu ,nekoliko inspektora i policajaca ,tužilaštvo ,ministar policije i ne znam koliko još momaka čija su se imena povlačila po medijima.
Na osnovu čega ti možeš da vjeruješ da ga je tuklo 20 ljudi ,da je ubijen u Zvorniku,da je silovan,da je kidnapovan ,udavljen u posudi sa vodom i ne znam ni ja šta više.Koliko vidim policija nije odstupila od svoje prve verzije događaja samo su još više dokaza prezentovali.
Ne kontate pricu ili se pravite ludi... Davor po meni optuzuje ljude na pozicijama jer smatra da svojom sutnjom ili nesavjesnim radim nisi ucinili sve ili ne rade sve da se slucaj potpuno rasvjetli...u tom smislu ih proziva da su saucesnici...
ni jedna strana nije iznjela dokaze za svoje tvrdnje a obe strane imaju argumente za svoje pretpostavke...a opet kazem policija je sana sebi napravula haos svojim postupcima, postavlja se pita je samo da li su to svijesno uradili ili jer su nesposobni...u prvom slucaju imaju u svojim redovima saucesnike , u drugom zbog nesposobnosti i sindroma "gazda" se pita sve opet treba stati u kraj tome...
@super koza kakve veze ima grupa pravda za davida sa opozicijom ili ovi neki sta napisu procitala sam tamo ....