banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 15 Avg 2025, 15:22

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 18654 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 201, 202, 203, 204, 205, 206, 207 ... 933  Sledeća

Kome vise vjerujete u vezi smrti Davida Dragicevica
Institucijama 66%  66%  [ 89 ]
Grupi Pravda za Davida 34%  34%  [ 46 ]
Ukupno glasova : 135
Autoru Poruka
PostPoslato: 11 Maj 2018, 21:37 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 17 Avg 2011, 13:21
pocecu psovati majke mi pa nek je 100 grehota i sramota

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2018, 21:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Evo mjesto Krola...Jebo david tim sto su to okacili mater...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2018, 21:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Avg 2015, 18:05
A trg Pičke Materine.

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2018, 21:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Sad komunalna fino nek opali ćaći kaznu...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2018, 21:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Okt 2015, 08:26
borke je napisao:
Spoiler:
Slika
....
GOLIJATOV TRG

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2018, 21:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Avg 2015, 18:05
U svjetlu nedavnih saznanja,usudio bih se reći da, pored stranih sila i domaćih izdajnika, podršku ovim skupovima daje i svemoćni gej lobi.

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2018, 21:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2010, 21:21
Idemo dalje, znal ko kako da se "krivi" sat preimenuje u Davidov sat?

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2018, 21:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Sat davidovih goluba...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2018, 21:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Gospodska je nova Davidova

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2018, 21:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2010, 21:21
shakal je napisao:
Gospodska je nova Davidova
Valjda Crkvena? Više mi je logično jbg...

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2018, 21:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Najgluplja fora svih vremena za 3...2...1...

Tamo svi puše Davidov

Hi hi hi baš sam šega

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2018, 21:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
Najveći minus u organizaciji Pravda za Davida je bila ova Skupština, gdje su odvratni ljudi koji stoje iza politizacije nesretnog Davida insistirali da njegovog oca isture pod svaku cijenu, a zarad vlastitih političkih poena i promocije. Pri tome, raspolažu sa istim podacima s kojima raspolaže i policija, i nemaju nikakvo "odlucujuce saznanje" da bi uzdrmali poziciju, koja se, btw, za tu skupštinu pripremila. Ne znam šta su očekivali, da će vlast kleknuti i reci "evo ostavke, evo smjene, evo vam vlast"?

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2018, 22:07 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2010, 17:13
manitu uci da svira je napisao:
Ne znam šta su očekivali, da će vlast kleknuti i reci "evo ostavke, evo smjene, evo vam vlast"?

Misliš da bi se snašli u takvoj situaciji?

Bilo bi kao u onom slučaju kad čovjek pusti u kuću jehovine svjedoke pa jadni ne znaju šta dalje raditi jer ih uvijek odjebu čim pozvone.

Evo i sad kad su dobili više mjesta u nekoj komisiji za utvrđivanje istine o ovom slučaju kukaju što ih ima više i da će oni biti odgovorni šta god da urade. Jebali bi se, ali da im ne uđe.

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2018, 22:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Philby je napisao:
Ne znam šta su očekivali, da će vlast kleknuti i reci "evo ostavke, evo smjene, evo vam vlast"?

Bilo bi kao u onom slučaju kad čovjek pusti u kuću jehovine svjedoke pa jadni ne znaju šta dalje raditi jer ih uvijek odjebu čim pozvone.

Evo i sad kad su dobili više mjesta u nekoj komisiji za utvrđivanje istine o ovom slučaju kukaju što ih ima više i da će oni biti odgovorni šta god da urade. Jebali bi se, ali da im ne uđe.

A taj Anketni odbor je tek teška puša, uskoro će u grupi pisati kako su Borenovic i ostali isti kao Lukac, živi bili pa vidjeli

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2018, 22:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
Sva ova je priča je otišla predaleko i još jednom se dokazalo kakva govna žive na ovim prostorima i da mi bolje ne zaslužujemo. Činjenica je da je društvo još više podijeljeno nakon onog cirkusa od juce u NS. Takođe je činjenica da su institucijr blago rečeno nespremne i jako krhke. U suprotnom, slučaj Dragičević ne bi nikad došao u Narodnu skupštinu. Institucije su te koje trebaju to završavati. Ovako smo gledali mrcvarenje svih.
Bilo kako bilo, vlast (SNSD) je neočekivano dobila jako težak zadatak u vidu smirivanja javnosti i popravljanja žestoko poljuljanog rejtinga u zadnjih mjesec dana. Dosad nisu imali uspjeha, šta god su pokušali, sve je imalo kontraefekat. Ono što je takođe za mene indikativno je da se Mile mudro drži po strani i nikako nije slučajno to što se juče nije pojavio (usudio bih se reći da je to dio nekog dogovora, jer taj čovjek ne propušta bilo koju priliku da na bilo koju temu nešto kaže), takoreći od prepucavanja sa Karleušom nije se nešto posebno oglašavao niti su mediji posebno njegove izjave isticali u prvi plan. Moja neka pretpostavka je da se mogu očekivati promjene u vrhu MUPa RS, ne samo da će Lukač otići, već još njih.
Koliko se sjećam, na forumu je davno zaključeno da kad su u pitanju bilo kakve prognoze o tome ko se i koliko uplusao na nekoj dnevnopolitičkoj priči, sve bude suprotno od mišljenja ljudi ovde.

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2018, 22:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
Philby je napisao:

A taj Anketni odbor je tek teška puša, uskoro će u grupi pisati kako su Borenovic i ostali isti kao Lukac, živi bili pa vidjeli

To sa anketnim odborom mi liči da se neko sjetio one Čerčilove u vezi formiranja komisija.

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2018, 22:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Otprilike

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2018, 22:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2008, 17:42
Anketnim odborom je uvaljen vruć krompir u ruke opozicije, win-win situacija za SNSD.
Ako ništa ne naprave, kriv je Borenović kao predsjednik, a ako nešto nađu biće krivo tužilaštvo koje nije pod kontrolom parlamenta.

Mile ih je opet natego ko pavijane.

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2018, 22:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Otprilike

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2018, 22:34 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 28 Apr 2018, 18:47
Е ови га претјераше. Бања Лука има на стотине линости, људи који су нешто за живота урадили, иза себе оставили траг, задужили Бања Луку, свој завичај и који заслужују да се по њима нешто именује, улица, алеја, парк.
И који су препуштени забораву, јер у овом времену ријалитизације и када лоботомирана гомила чека шта ће "дубокоумно" Карлеуша поручити, у тако постављеном систему вриједности ти и немају шансе.

Ова прича је испроституисана, ријалитизована, разумијемо и да је отац скрхан болом, да је и доживио емотивни слом, разумијемо и да је стању опсесије, да тражи, вјероватно и ирационално, неку истину и правду.

Но то се отело, људи када изгубе најмилијег оплакују га, ожале, неће то искористити као повод за митинговање.
А овдје имамо митинговање, гдје један грлато диригује масом "ко смо ми" а присутна грла, једна безлична маса, хорски одговара "правда за Давида", или "идемо до краја" а присутна грла хорски одговарају "идемо", перфоманси карактеристични за навијачке скупине, или разуздану гомилу као на Максимиру када малоумни Џое Ђимунић започиње "за дом" а присутна грла хорски одговарају "спремни".
У реду, то су навијачке скупине, али овдје имамо такво понашање својствено чопору мотивисано личном трагедијом. У почетку то бјеше гротексно, сада је болесно.

И човјек помисли да не могу посрнути ниже у каљугу кад ово;
Spoiler:
Slika
....
Ако је зајебанцију у покушају, говори о морбидности зајебаната, ако су озбиљни, онда је то већ озбиљно помрачење ума. И тај криви сат нешто симболизује, и Трг Крајине се зове баш тако јер и он је симбол Крајине, и по њему је Бања Лука препознатљива.
А шта тек рећи ако неки гледају благонаклоно на овакву изопаченост? Пада ми на ум само једна ријеч. Лоботомија.

Poslednji put menjao Khal Drogo dana 11 Maj 2018, 22:36, izmenjena samo jedanput

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 18654 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 201, 202, 203, 204, 205, 206, 207 ... 933  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]