NoisyBoy je napisao:
sinip je napisao:
Аха, ал на основу чега онда би ти да се масе дигну и сруше "режим"? Акцизе? Завршено. Пензије (веће него за СДС-а)? Плаћена година за породиље (није постојало за вријеме СДС-а)? Плате буџетлија (веће него за СДС-а)? Незапосленост (иста као за СДС-а)?
Дакле шта је покретач ако није исконструисана ситуВација око "убиства", а видимо да од тога у принципу ништа бити неће...
I onda ja zivim u paralelnom univerzumu.
Jeste,zivi se ovdje bolje nego u Austriji,Njemackoj,Svicarskoj,a manje se radi.
Ovdje je cak toliko dobro da je premijer drzave produzio zivotni vijek gradjana.
Ekonomija u procvatu,nema bijele kuge.Ljudi ostaju ,ne iseljavaju se iz drzave.
Nema korumpiranih sve je transparentno,idila jedna.
Твој основни проблем је да ти видиш оно што желиш да видиш.

Гдје сам написао да се живи добро?
Причам ти да су највеће групе гласача, типа буџетлије (здравство, школство, мурија) и пензионери а сада и незапослене младе мајке боље збринути него за вријеме СДС-а. Плус, сви који могу и хоће да оду, одоше вани, и мислим да им живо пуца qрац за изборима.
Додај на то понашање СзП/СДС у'сарај'ву, скини се са информативног програма БН-а па ћеш да видиш да Дудек може ове секунде да оде на годишњи и да добије изборе у октобру.
А само немој да ми причаш о борби против криминала и корупције коју предводи СДС.

Kad pobjedimo Doboj ćemo nazvati Obren Vakuf,usprkos tebi i Vulićki
Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade.

Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika.
Milion KM po radnom mjestu.