_Krol_ je napisao:
.dje onaj volim borac sto se sprdao kad sam rekao da se bojim da neko drugi diriguje
Tu sam ...
Ja tebe postujem zbog tvoj vojnog puta, kao i neke ostale ispravne perjanice VRS na ovome forumu na koje smo svi ponosni,vi ste za mene VRS, za razliku od kukolja kojeg je i te kako bilo i u komadnom kadru a da ne pricam paravojnom,i koji su glavni krivci za "status" VRS , ali to je druga tema ...
Da bilo kojeg trenutka bude upitno ukidanje ovlasti RS ili same RS, siguran sam 100% da bi kao i na referendumu 100% ljudi bili ujedinjeni i jaci nego ikada. Zapravo donjeo bi u ustav odredbu da se slijedecih 1000 godina ne moze raspravljati i promjenama statusa iz dejtona (izvornog) , a da se izbori pocnu dobijati idejama od kojih ce narod bolje zivjeti, umjesto standardnih penala Bakira i Dodika o ukidanju i samostalnosti RS.
Kada pricamo o dirigovanim stvarima, naravno da sam svijestan da je to preraslo u bunt protiv nepravde svih vrsta, ali na mojoj tabeli ide na prvom mjestu david, pa deset mjesta prazno pa onda razno razne teze, stranke i sve ostalo.
Kod tebe na prvom mjestu je instrumentalizacija smrti Davida i to je razlika izmedju nas.
Ja smatram da izgubljeni mlad zivot daje pravo Davoru i svim ljudima koji ga podrzavaju da rade to sto rade, dok god ima imalo sumlje u istinu tj. policijsku verziju dogadjaja.
Davor je dobio 10 minuta, Lukač 90 minuta. Kao sto neki rekose, Lukac je dominirao, pa to mu je i posao, on je tu na svom terenu za razliku od konobara, je li tako ?!
Ali isto tako osoba koja je tu na svom terenu, isto tako lako moze i da manipulira , jer je obucen za to sto radi on i njegovi saradnici.
I dalje me nisu ubijedili u svoju pricu, pogotovo jer sam u medjuvremenu pricao sa dosta ljudi o Davidu, prototip Davida ne odgovara ovome sta oni iznose kao dokaze za koje i oni nisu sigurno da su 100% validni.
I da ne zaboravimo mozda i najbitniju stvar koju ovdje koliko sam uspio procitati niko nije spomenuo, Davor je javno rekao pred svima, ako je David kriv za to za sto ga lukacev izvjestaj tereti, Davor ce se izviniti i spreman se ubiti pred Boskom.
Toliko ...