banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 14 Avg 2025, 18:10

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 18654 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 187, 188, 189, 190, 191, 192, 193 ... 933  Sledeća

Kome vise vjerujete u vezi smrti Davida Dragicevica
Institucijama 66%  66%  [ 89 ]
Grupi Pravda za Davida 34%  34%  [ 46 ]
Ukupno glasova : 135
Autoru Poruka
PostPoslato: 10 Maj 2018, 22:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
NoisyBoy je napisao:
Znaci tvrdis da SNSD u Oktobru osvaja apsolutnu vecinu?Podsjeticu te na ovu izjavu za par mjeseci i castis kafom gdje god hoces ako promasis u prognozi?

Не тврдим него сам написао ово

"Једино је неизвјесно да ли СНСД узима апсолутну већину, али ако пусте Мектића још који пут у програм, имају и то 1/1."

Пошто до октобра има још ихахај, а познавајући Дудекове политичке способности до сада, као и тотално расуло опозиције, које ће, ако брзо не сјашу са "Правде за Давида" бити само још веће, плус Мектић и Вукота, јесте, постоји реална шанса за преко 50% СНСД-а на нивоу Српске.

Што се тиче кафе, није никакв проблем, али ријетко свраћам у БЛ...

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2018, 22:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
manitu uci da svira je napisao:
The_new_Statesman je napisao:
Ne kontriram ti, sta ti je?

Ma znam, nego ta upadica oko broja drustava unutar društva...
Pa da pojasnim :D
Zamisli, kad iz cijele RS krene 100 autobusa Srba u Srebrenicu da oda pocast pobijenim Bošnjacima, dok u isto vrijeme oni kamenuju zene koje nose buket cvijeca u Dobrovoljacku. Itd, valjda 12 juli treba da bude simbol okupljanja, ili 1 mart, laz koju objasnih..moze al kome? Neki dan diskutovah s nekim ovde, Bosnjaci bi bili zadovoljni sa drzavom na 51% samo da jos malo Srbi poture ledja. A Hrvati su pusha

Ja mislim da Bosnjaci ne znaju sta zele. A za sada imamo vise drustava. Podjela se prenijela i u dijasporu. Srbi se druze sa Srbima, ma odakle bili, a Bosnjaci sa Bosnjacima, ma odakle bili. Pogodi sta rade Hrvati?

Mislim, postoji jos ono klasicno "zemo" za sve iz Yu. Ali to je povrsnije nego kada pitas nekog "sta ima".

Btw. stava sam da Tuzla treba da ima Krsnu slavu grada.

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2018, 22:18 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 17 Avg 2011, 13:21
ja navijam za kozlic (slagera).....samo hrabro i ko ih jebe sto napadaju

Vrh

Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 24 Mar 2015, 20:12
Schlager je napisao:
moto,tebi sam vec par puta rekao da ti ne odgovaram na javnom djelu...ali posto si uporan

ne znam...

slusam

Ispravio sam se ..... mada nedovoljno brzo....

Preformulisacu pitanje , ko je tad bio na vlasti u cijeloj RS ??? Ko je odlucivao koliko ce Centrex slepera cigara poslati za Sa???
Pa mi smo u 1.bVP provalili za sverc nafte u Krajinu pa je sve zataskano i prekinute su istrage ???? Ko je o tome donio odluku???

Poslednji put menjao motozeljo dana 10 Maj 2018, 22:20, izmenjena samo jedanput

Vrh

Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
dobro

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2018, 22:19 
Stara kuka
Stara kuka

_Krol_ je napisao:

Kad ti ne bi dodo koju ..... :lol: :D

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2018, 22:20 
Stara kuka
Stara kuka

Schlager je napisao:
dobro

Sta dobro????

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2018, 22:23 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Maj 2018, 17:52
motozeljo je napisao:
Schlager je napisao:
Schlager je napisao:
Slageru brate, ti ko da si pao s lude kruske ili te jos drzi rakija od slave. Ne moze se odbraniti to sto ti branis

sta ti tacno demantujes iz mog izlaganja? 8)

Pa kako mozes reci da se kralo da bi se finansirao rat? Pa mislim, stvarno..

tebi cudan moj stav,a meni tvoj da je rat jeftin....slazemo se da se ne slazemo :D

Ajmo ovako....93 Posavina , malo prije septembra 93 , upadam u (bicu korektan) neprijateljski rov i nalazim sanduke municije ppu 1993 7.62mm za ap.... odakle neprijatelju to godiste municije - jedini odgovor je sverc koji je neko omogucio....
Sutradan se pobijemo medjusobno , nastradaju neki momci , da bi BL (napokon) dobila struju kad ono k**** ..... nema struje za BL jer je ,opet neko , odlucio da se ista prodaje hrvatima .....

pitam se ko je dogovorio sverc i ko je odlucio da se struja prodaje hrvatima .....

zna li odgovor neko ????

Mozda isti oni koji su dogovorili da kamioni iz Srbije za RS idu preko teritorije Hrvatske pod kontrolom Hrvata dok su na snazi bile "sankcije" SRJ protiv RS i medjunarodne kontrole duz Drine?

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2018, 22:25 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

zeljo,ja sam,a vjerujem i krol,pratio cisterne nafte koje idu iz makarske i splita za vojsku rs,nakon sporazuma mate boban karadzic.....

ni to nije bilo dzaba...trebalo je vratit hrvatima il u novom seheru,kiseljaku,zepcu,mostaru...

Poslednji put menjao Schlager dana 10 Maj 2018, 22:25, izmenjena 2 puta

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2018, 22:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
Ne kontriram ti, sta ti je?

Ma znam, nego ta upadica oko broja drustava unutar društva...
Pa da pojasnim :D
Zamisli, kad iz cijele RS krene 100 autobusa Srba u Srebrenicu da oda pocast pobijenim Bošnjacima, dok u isto vrijeme oni kamenuju zene koje nose buket cvijeca u Dobrovoljacku. Itd, valjda 12 juli treba da bude simbol okupljanja, ili 1 mart, laz koju objasnih..moze al kome? Neki dan diskutovah s nekim ovde, Bosnjaci bi bili zadovoljni sa drzavom na 51% samo da jos malo Srbi poture ledja. A Hrvati su pusha

Ja mislim da Bosnjaci ne znaju sta zele. A za sada imamo vise drustava. Podjela se prenijela i u dijasporu. Srbi se druze sa Srbima, ma odakle bili, a Bosnjaci sa Bosnjacima, ma odakle bili. Pogodi sta rade Hrvati?

Mislim, postoji jos ono klasicno "zemo" za sve iz Yu. Ali to je povrsnije nego kada pitas nekog "sta ima".

Btw. stava sam da Tuzla treba da ima Krsnu slavu grada.

Pa to, ljudi ne znaju iscitati sarkazam i malo retorickih prestavki, kamo li nesto vise...

Strasno je to sto se desava, no ima neka uzvisena pravda u umiranju komsijine krave :D

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2018, 22:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
motozeljo je napisao:
Schlager je napisao:
dobro

Sta dobro????

Па оно, добро, био је СДС.. Пусти сад то...

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2018, 22:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:
zeljo,ja sam,a vjerujem i krol,pratio cisterne nafte koje idu iz makarske i splita za vojsku rs,nakon sporazuma mate boban karadzic.....

ni to nije bilo dzaba...trebalo je vratit hrvatima il u novom seheru,kiseljaku,zepcu,mostaru...

Nije li bilo logicno da su sva ta sredstva bila transparentna i upisana? Nego se kupovalo s donacijama od onih koji su imali "tapiju" na tokove života. I usput se zamracilo...

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2018, 22:32 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:

Nije li bilo logicno da su sva ta sredstva bila transparentna i upisana? Nego se kupovalo s donacijama od onih koji su imali "tapiju" na tokove života. I usput se zamracilo...

manitu,poenta je sto se moj drug cudi otkud u hrvatskom rovu municija proizvedena te i te godine...kad bih mu rekao da sam nosio denicev poziv iz naseg vojnog odsjeka,mom komsiji iz ulice,miroslavu hrvatu,da se javi lozancicu u hvo zepce tad i tad,vjerovatno bi me svi na forumu proglasili ludim :(

Poslednji put menjao Schlager dana 10 Maj 2018, 22:32, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2018, 22:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
_Krol_ je napisao:

Uvjek za tim koji gubi...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2018, 22:36 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:
Schlager je napisao:

manitu,poenta je sto se moj drug cudi otkud u hrvatskom rovu municija proizvedena te i te godine...kad bih mu rekao da sam nosio denicev poziv iz naseg vojnog odsjeka,mom komsiji iz ulice,miroslavu hrvatu,da se javi lozancicu u hvo zepce tad i tad,vjerovatno bi me svi na forumu proglasili ludim :([/quote\
Gadan osjecaj.Saradnja je znaci funkcionisala do najnizih nivoa.

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2018, 22:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:
Schlager je napisao:

manitu,poenta je sto se moj drug cudi otkud u hrvatskom rovu municija proizvedena te i te godine...kad bih mu rekao da sam nosio denicev poziv iz naseg vojnog odsjeka,mom komsiji iz ulice,miroslavu hrvatu,da se javi lozancicu u hvo zepce tad i tad,vjerovatno bi me svi na forumu proglasili ludim :(

Razumijem ja tebe, nego i to sto si rekao samo baca dodatno svjetlo na kvalitet i sposobnost tog famoznog SDS a. Gdje nas je poveo i kako..

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2018, 22:38 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Jedno pitanje,da li je iko od vas poznavao IDO policajce iz Srpca u tom ratnom periodu?Konkretno pitam za covjeka koji je tad nosio nadimak "Zivco"

Poslednji put menjao NoisyBoy dana 10 Maj 2018, 22:43, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2018, 22:40 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

NoisyBoy je napisao:
Schlager je napisao:
Schlager je napisao:

manitu,poenta je sto se moj drug cudi otkud u hrvatskom rovu municija proizvedena te i te godine...kad bih mu rekao da sam nosio denicev poziv iz naseg vojnog odsjeka,mom komsiji iz ulice,miroslavu hrvatu,da se javi lozancicu u hvo zepce tad i tad,vjerovatno bi me svi na forumu proglasili ludim :([/quote\
Gadan osjecaj.Saradnja je znaci funkcionisala do najnizih nivoa.

pa jeste..i ja sam tad pizdio....ali sve nam je lozancic vratio,i to sa kamatama,

kad su se oni ponovo slizali,i bio onaj opsti napad armije bh na doboj sa deset puta jacim snagama od nasih,22 oktobra 1994.....car nam je sve njihove pravce napada javio,brojnost,sposobnost jedinica,motivisanost...ziv bio gdje cuo i ne cuo!!!

manitu,nije nam lose..niti tjesno..bar meni..imamo finu republiku od trebinja do novog grada,ogroman prostor i resurse...a manje nas je od milion na tolikom prstoru,predgradje neke evropske metropole....slavimo slavu..masemo trobojkama...nije nam tijesno...samo malo dobronamjernosti fali u vlasti,pa da svakome bude potaman...cak ni pameti ne treba na tolikom prostoru sa tolikim resursima za nas ovoliko malo....treba samo malo dobronamjernosti

Poslednji put menjao Schlager dana 10 Maj 2018, 22:42, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2018, 22:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Vise je nudio Ante Markovic :lol:

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2018, 22:44 
Stara kuka
Stara kuka

sta ti tacno demantujes iz mog izlaganja? 8)[/quote]
Pa kako mozes reci da se kralo da bi se finansirao rat? Pa mislim, stvarno..[/quote]

tebi cudan moj stav,a meni tvoj da je rat jeftin....slazemo se da se ne slazemo :D[/quote]

Ajmo ovako....93 Posavina , malo prije septembra 93 , upadam u (bicu korektan) neprijateljski rov i nalazim sanduke municije ppu 1993 7.62mm za ap.... odakle neprijatelju to godiste municije - jedini odgovor je sverc koji je neko omogucio....
Sutradan se pobijemo medjusobno , nastradaju neki momci , da bi BL (napokon) dobila struju kad ono k**** ..... nema struje za BL jer je ,opet neko , odlucio da se ista prodaje hrvatima .....

pitam se ko je dogovorio sverc i ko je odlucio da se struja prodaje hrvatima .....

zna li odgovor neko ????[/quote]
Mozda isti oni koji su dogovorili da kamioni iz Srbije za RS idu preko teritorije Hrvatske pod kontrolom Hrvata dok su na snazi bile "sankcije" SRJ protiv RS i medjunarodne kontrole duz Drine?[/quote]

Pisem o 93 ne citas .....

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 18654 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 187, 188, 189, 190, 191, 192, 193 ... 933  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]