banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 12 Avg 2025, 13:31

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 18654 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 178, 179, 180, 181, 182, 183, 184 ... 933  Sledeća

Kome vise vjerujete u vezi smrti Davida Dragicevica
Institucijama 66%  66%  [ 89 ]
Grupi Pravda za Davida 34%  34%  [ 46 ]
Ukupno glasova : 135
Autoru Poruka
PostPoslato: 10 Maj 2018, 17:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
A Cvijanovićka u full Vučić modu, napada druge a od sebe pravi žrtvu...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2018, 17:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Написах и раније, да ми је неко рекао да ће премијерка бити најпаметнија, не би му вјеровао.
Ово је приви пут да се о овоме оглашава.

Богами фино људи на тргу, био сам мало. Углавном, омладина, женска популација већином. Од 7-77.

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2018, 17:31 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jul 2009, 10:16
EVO GA I HALOOOO ILIJAAAA :lol:

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2018, 17:32 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Maj 2018, 17:52
sinip je napisao:
NoisyBoy je napisao:
Kakav pavijan ovaj Stevandic.Na stranu sto ga jedva razumijem zbog njegove govorne mane,pa mi treba prevod, ali da izjavis kako je dobro bilo dok je bila Titova policija koja je mogla da tuce kako hoce i da bi bilo dobro da to imamo opet.Kim Dzong Un bi bio ponosan na njega.

Па знаш како, тад си могао да спаваш у парку, са новчаником у џепу и да изађеш из стана а да га не закључаш, ал пошто смо увели демократију то сад иде малчице другачије...

Da,samo sto nisi smjeo da kazes nista protiv Marsala.Pa makar taj Marsal dao sva prava Albancima na Kosovu i napravio im drzavu.Tucao se kamen ko je makar i pomislio nesto ruzno o njemu.Ali bar se nije dokazivao kako bolje pjeva od Nede Ukraden ako nista drugo.

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2018, 17:35 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Maj 2010, 09:15
@Coventry

Nisam čitao čitav tvoj post, ali evo ti nekoliko mojih komentara.
Rođen i odrastao u BL, kao i moja uža porodica. Niti smo sa strane, niti šta drugo. Ne vidim zašto ti je to relevantno, ali ajde...
Niti sam malouman, niti ignorant, ali o Lukaču ne znam mnogo. Znam samo da je bio faca u ratu, da je bio belaj sa onim momkom i krampom i da je sad ministar.
Eto, nisam stranački ostrašćen niti bit, što možeš vidjeti ako malo pogledaš moje postove.

Za razliku od svih verzija, ovo što je Lukač iznio je potkrijepljeno nekim dokazima, saslušanjima i analizama ljudi koji su školovani za takve stvari. Za sve što je on rekao, iznio je i dokaze. Za razliku od svega onoga što se spominje na trgu ili Fejsbuku.
Dalje, ljudi previše spinuju stvari. David nije pojeo burek prije same pljačke, već na putu u grad. Sa još dva druga, kupio je dva bureka, koje su podijelili i pojeli. U povratku je kupio i pojeo još neko pecivo. Mislim da je tako objašnjeno u NS.
Po njegovim navodima, David je bio pod uticajem alkohola. Mislim da nije nužno bio pod uticajem narkotika, jer se tragovi mogu naću nekoliko dana nakon korištenja. Dakle, on je nekoliko dana prije smrti mogao koristiti narkotike, a da oni budu pronađeni nakon smrti...

Eto to je sve od mene...

Ja nisam uštva iz tvoga društva!

Ovde svaka nova vlast ima nove bogataše, batinaše i robijaše.

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2018, 17:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Nemoj koza odustajati, malo si napisao :iconbiggrin: :iconbiggrin:

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2018, 17:36 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Нова Варош je napisao:
Написах и раније, да ми је неко рекао да ће премијерка бити најпаметнија, не би му вјеровао.

Богами фино људи на тргу, био сам мало. Углавном, омладина, женска популација већином. Од 7-77.

miriše li da će biti kakvih nemira,nisam odavno dobio po pički i mislim da bi mi fino sjelo,da me malo razdrma to "po glavi stanovnika" :D

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2018, 17:40 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Maj 2010, 09:15
Нова Варош je napisao:
Nemoj koza odustajati, malo si napisao :iconbiggrin: :iconbiggrin:

Brt, znaš kad mi se ne da više.
Izbijaju me likovi koji neće da čuju drugu stranu priče. Ufate se jednog kvazi argumenta i samo mlate praznu slamu...

Za ne povjerovati šta Cvijanovićeva priča. Nisam očekivao ovakvu kulturicu od nje, mislio sam da je ona kompletna budala, al evo fino se ponaša.
Moram sad odslušati ono kako je produžila životni vijek, da se malo popravim... :lol:

EDIT:
Ovo mi je baš ostavilo neki gorak ukus u ustima: https://www.youtube.com/watch?v=u5rU8g-qtuM

Ja nisam uštva iz tvoga društva!

Ovde svaka nova vlast ima nove bogataše, batinaše i robijaše.

Poslednji put menjao Castra dana 10 Maj 2018, 17:42, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2018, 17:40 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Maj 2018, 17:52
Pitanje za Schlagera posto mi ti djelujes kao jedini covjek koji ima neutralno i svoje misljenje ovdje.Mozes li objasniti meni "laiku" kako da ja povjerujem u pricu da je SDS stranka koja je pravila drzavu krvarila zajedno sa tim istim Lukacem devedesetih sad tu istu drzavu rusi,dok stranka koja je dosla na SFOR-ovim tenkovima na vlast odjednom je postala Sveti Sava u najmanju ruku zastitnik bez koje ostajemo bez svega.Sve preko noci u par godina.Naravno molio bih ove Crvenokosce osvjedocene da se uzdrze od komentara jer se ne obracam njima.

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2018, 17:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
NoisyBoy je napisao:
Pitanje za Schlagera posto mi ti djelujes kao jedini covjek koji ima neutralno i svoje misljenje ovdje.

Ovo će jednog dana pisati u čitankama...

Sa korita Ivanova

Vrh

Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Шлагере, нема немира, неће ни бити.
Јебига, овдје ако дође до белаја тачно смо будале епске :lol: :lol:

Vrh

Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
NoisyBoy je napisao:
sinip je napisao:
NoisyBoy je napisao:
Kakav pavijan ovaj Stevandic.Na stranu sto ga jedva razumijem zbog njegove govorne mane,pa mi treba prevod, ali da izjavis kako je dobro bilo dok je bila Titova policija koja je mogla da tuce kako hoce i da bi bilo dobro da to imamo opet.Kim Dzong Un bi bio ponosan na njega.

Па знаш како, тад си могао да спаваш у парку, са новчаником у џепу и да изађеш из стана а да га не закључаш, ал пошто смо увели демократију то сад иде малчице другачије...

Da,samo sto nisi smjeo da kazes nista protiv Marsala.Pa makar taj Marsal dao sva prava Albancima na Kosovu i napravio im drzavu.Tucao se kamen ko je makar i pomislio nesto ruzno o njemu.Ali bar se nije dokazivao kako bolje pjeva od Nede Ukraden ako nista drugo.

Апсолутно то све стоји, ал прије већ финих година након што сам ишао у'сарај'во да подигнем увјерење о некажњавању (након што сам прво ишао да поднесем захтјев), и дођем кад су ми рекли и кажу није готово, што није, па пао систем.

И излазим ја из Кантоланног МУП-а и јебем све по реду, и Предсједништво, и државу и Кантон и оне који су правили систем, стоје мурјаци у обезбјеђењу и гледају...

А ја сам опет морао да дођем у'сарај'во и да платим пут по трећи пут, јер им је пао систем. Е у СФРЈ огромној већини није пад'о систем те није било ни потребе да се "лаје", ако конташ шта хоћу да кажем.

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2018, 17:43 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 25 Apr 2018, 11:01
"Jeste nepobitna cinjenica da je momak u odredjenoj mjeri bio konfliktna osoba. Ako i nije bio drogeras, moguce da je bio na putu da to postane, pa samim tim su postojale sanse da danas-sutra trazimo pravdu za nekog klinca kojeg je taj isti David unakazio."

Pa unakazio je onog momka na Sehitlucima, u avgustu 2017. Samo to niko ne spominje.

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2018, 17:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
NoisyBoy je napisao:
Pitanje za Schlagera posto mi ti djelujes kao jedini covjek koji ima neutralno i svoje misljenje ovdje.Mozes li objasniti meni "laiku" kako da ja povjerujem u pricu da je SDS stranka koja je pravila drzavu krvarila zajedno sa tim istim Lukacem devedesetih sad tu istu drzavu rusi,dok stranka koja je dosla na SFOR-ovim tenkovima na vlast odjednom je postala Sveti Sava u najmanju ruku zastitnik bez koje ostajemo bez svega.Sve preko noci u par godina.Naravno molio bih ove Crvenokosce osvjedocene da se uzdrze od komentara jer se ne obracam njima.

Прије него што ти Шлагер сложи причу, све је почело од другог Дудековог доласка на мјесто премијера, и покушаја реформе Полиције.

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2018, 17:47 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
NoisyBoy je napisao:

Ja sam to jednom pokušao pojasnit,pa sam iznapušavan...Kratko sam rekao da su mediji uvijek imali uticaj na javno mnijenje,ali da su sad u stanju da od ljudi naprave potpune budale!!

Mnogima i ovdje je dezerter i švercer Mile- Car Lazar!!

a ratni vojni invalid Davor Dragićević ,koji je izgubio djete u cudnim okolnostima,rusi Republiku Srpsku!

S tim što sam ja davno shvatio moć medija,i na ljude se ne ljutim uopšte...

Poslednji put menjao Schlager dana 10 Maj 2018, 18:00, izmenjena 2 puta

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2018, 17:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Feb 2017, 23:20
super_koza je napisao:
Ovo mi je baš ostavilo neki gorak ukus u ustima: https://www.youtube.com/watch?v=u5rU8g-qtuM

Da, ali je ovo izvučeno iz konteksta. Lukaču nije jasno da Davor, iako sam Davor tvrdi da zna ko su krivci, ne imenuje te krivce. Te da Lukač zna šta bi bilo kad bi se njegovom djetetu desilo nešto ovako kao Davorovom djetetu.

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2018, 17:50 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
Dzontra jebi se :D

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2018, 17:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Mar 2014, 13:26
Нова Варош je napisao:

Ako je ovo što gledam na kamerama blicneta http://blic.net/cam/trg_krajine.html "fino ljudi" onda ga jebi.
Toliko dođe na slavu!

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2018, 17:51 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 26 Okt 2014, 07:58
super_koza je napisao:
@Coventry

Nisam čitao čitav tvoj post, ali evo ti nekoliko mojih komentara.
Rođen i odrastao u BL, kao i moja uža porodica. Niti smo sa strane, niti šta drugo. Ne vidim zašto ti je to relevantno, ali ajde...
Niti sam malouman, niti ignorant, ali o Lukaču ne znam mnogo. Znam samo da je bio faca u ratu, da je bio belaj sa onim momkom i krampom i da je sad ministar.
Eto, nisam stranački ostrašćen niti bit, što možeš vidjeti ako malo pogledaš moje postove.

Za razliku od svih verzija, ovo što je Lukač iznio je potkrijepljeno nekim dokazima, saslušanjima i analizama ljudi koji su školovani za takve stvari. Za sve što je on rekao, iznio je i dokaze. Za razliku od svega onoga što se spominje na trgu ili Fejsbuku.
Dalje, ljudi previše spinuju stvari. David nije pojeo burek prije same pljačke, već na putu u grad. Sa još dva druga, kupio je dva bureka, koje su podijelili i pojeli. U povratku je kupio i pojeo još neko pecivo. Mislim da je tako objašnjeno u NS.
Po njegovim navodima, David je bio pod uticajem alkohola. Mislim da nije nužno bio pod uticajem narkotika, jer se tragovi mogu naću nekoliko dana nakon korištenja. Dakle, on je nekoliko dana prije smrti mogao koristiti narkotike, a da oni budu pronađeni nakon smrti...

Eto to je sve od mene...
Nisam ga ni ja citao do kraja al ni meni nije jasno kako si sposoban da se potuces, jedes, setas po carsiji, upadnes u kucu kao da je otkkjucana i pokupis stvari, kao nindza se iskrades da te ukucani koji su dosli ne vide i onda se udavis u nekom potoku???

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2018, 17:57 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Nemoguce je to .. al je moguce da se otima neki anonimus, prebija 5 dana i noci .. mjesecima planira njegova likvidacija, potkupljuje desetine svjedoka eksperata, montiraju kamere .. i onda ga za kraj bacis u CENTAR JEBENOG GRADA.

Mozda je Lukaceva prica SF i nije istinita, ja to stvarno ne znam, niti mu apsolutno vjerujem al’ Vaskoviceva spejs opera promil veze sa mozgom nema.

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 18654 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 178, 179, 180, 181, 182, 183, 184 ... 933  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]