banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 12 Avg 2025, 13:21

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 18654 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 177, 178, 179, 180, 181, 182, 183 ... 933  Sledeća

Kome vise vjerujete u vezi smrti Davida Dragicevica
Institucijama 66%  66%  [ 89 ]
Grupi Pravda za Davida 34%  34%  [ 46 ]
Ukupno glasova : 135
Autoru Poruka
PostPoslato: 10 Maj 2018, 16:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Mirat je napisao:
U moje vrijeme nama su davali keceve kad smo pobjegli sa nastave na miting "da Brcko ostane srpsko". Nismo smjeli zucnuti, vec se poklopiti po usima i morali obecati da necemo nikad vise.

A kako se zove ovo kad djecurlira stoji ispred Skupstine i glumi neku silu? Demokratija, ups - anarhija.

Вишак слободног времена...

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2018, 16:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jan 2002, 01:00
NoisyBoy je napisao:
Kakav pavijan ovaj Stevandic.Na stranu sto ga jedva razumijem zbog njegove govorne mane,pa mi treba prevod, ali da izjavis kako je dobro bilo dok je bila Titova policija koja je mogla da tuce kako hoce i da bi bilo dobro da to imamo opet.Kim Dzong Un bi bio ponosan na njega.

Nekad je potrebno malo izbubati.
Ako shvatas sta hocu da kazem.

Послато са LG-D605 уз помоћ Тапатока

Allow me to introduce first, Makaveli the Don.

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2018, 16:52 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jul 2009, 10:16
Dce/02 je napisao:
NoisyBoy je napisao:
Kakav pavijan ovaj Stevandic.Na stranu sto ga jedva razumijem zbog njegove govorne mane,pa mi treba prevod, ali da izjavis kako je dobro bilo dok je bila Titova policija koja je mogla da tuce kako hoce i da bi bilo dobro da to imamo opet.Kim Dzong Un bi bio ponosan na njega.

jel torbicom? :lol:

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2018, 16:52 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
što se lukača tiče,izjasnio sam se jednom o njemu na ovom forumu,možda se stariji forumaši i sjećaju....kroz svu ovu temu o malom Davidu,sve olajavanje njega od strane Vaskovića,i svemu ovome,moje mišljenje se ni za jotu o njemu nije promjenilo....ako nekog zanima,evo šta sam na ovom forumu napisao o njemu prije 4 godine.kad me neko pitao..niti mi je otad postao monstrum,niti sam o njegovim ratnim zaslugama išta promjenio u mišljenju..

Citiraj:
pa kad me vec pominjes,iznijecu i svoje licno misljenje o njemu,ono sto nema na google i ovim biografijama...

jedna od najkontroverznijih licnosti koje sam upoznao u zivotu...tamo iza rata,1996,1997,svako vece je dolazio u dijamant u novu varos gdje sam radio....divio sam mu se....nikad nije pricao o ratu,ali od drugih za sankom sam saznao u kakvim borbama,akcijama je ucestvovao,...njegovi saborci sa bihackog ratista su mi pricali koliko je sposoban,kako u malom prstu ima rukovanje svim vrstama naoruzanja i eksploziva,borilacke vjestine..muda!!!....uostalom,sve ono sto komandiru specijale i prilici.....kako je tesko ranjavan da su mu i plasticna crijeva stavljali,izdrzao je i to,oporavio se...ko me imalo zna,moze znati koliki je bio u mojim ocima sa tim patriotskim i ljudskim osobinama....jos onako dodje mirno,ne pusi,ne pije (samo djus),tih...ostavi baksis,nasmije se..: ...obozavao sam ga,mozda mi je i najdrazi gost bio....

i dolazi 1997...antisrpski pokret sa biljanom i milom dodikom...rusenje ustavnog poretka,istjerivanje legalno izabranog predsjednika rs naglavacke iz banskog dvora :( :( ...moji drugari bjeze u bijeljinu....ostajemo bez dinara kao plateznog sredstva,bez oznake RS u pasosu,bez cirilicnih tablica...bez vojske...bez icega!! :( :(

a na celu svega toga,i gadjanja krajisnika jajima,i docekivanje medlinke kao narodnog heroja-niko drugi nego dragan lukac koga sam obozavao :( :( :(

jedno od najvecih razocarenja u ljude koje sam imao uopste :( :( :(

kasnije vise nisam ni pratio...znam samo da je za nekoga sa takvim backgroundom mjesto nacelnika komunalne policije,ne samo sa konja na magarca,nego sa konja na glistu!! :(

ni sad ne ocekujem nista :(
[/quote]

Poslednji put menjao Schlager dana 10 Maj 2018, 17:01, izmenjena 2 puta

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2018, 16:53 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Maj 2018, 17:52
Dce/02 je napisao:
NoisyBoy je napisao:

Ako shvatas sta hocu da kazem.

Kad postoji opravdan razlog,pa cak i tad mozda.A sto se nekom u uniformi digla neka stvar da bi nahranio svoj ego nece da moze.Tj moze ali zaboravi onda EU i njene standarde.A koliko sam shvatio Crveni Mundiri podrzavaju i zalazu se za ulazak BiH a samim tim i RS u EU.

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2018, 16:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Srebrenka bolje da ne prica.

Послато са LG-H870 уз помоћ Тапатока

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2018, 16:57 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Maj 2018, 17:52
Apsolutno.

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2018, 16:57 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jul 2009, 10:16
bigman je napisao:
Srebrenka bolje da ne prica.

tacno ko da su je u po noci probudili i doveli tu, i sad ona izvlaci neke floskule iz malog mozga onako bunovna

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2018, 17:03 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
ma dobro,srebrenku nikad niko nije ozbiljno ni doživljavao...al za lukača i stevandića,želim da lažem sam sebe da su ucjenjeni nečim da rade protiv naroda ovo što rade...ovu podjelu

Poslednji put menjao Schlager dana 10 Maj 2018, 17:04, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2018, 17:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Mar 2014, 13:26
Džontra je napisao:
Vidim ja Šlager polako kuje plan...
To što piše mu je alibi(gledo si "Niske strasti").

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2018, 17:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Zeljka u oba izlaganja na moralnom nivou apsolutno dominira.

Послато са LG-H870 уз помоћ Тапатока

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2018, 17:05 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Maj 2010, 09:15
Sad pita Davor, otkud Lukačevo dijete od 10 godina u pola 3 ujutro u gradu.
Jel on nas zajebava i spinuje stvari, ili nije skontao kad je Lukač rekao da bi to možda bilo moguće da njegov sin ima 20 godina, a pošto ima 10 godina bio je u kući...

Ja nisam uštva iz tvoga društva!

Ovde svaka nova vlast ima nove bogataše, batinaše i robijaše.

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2018, 17:07 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jul 2013, 18:28
Kako se Željka ispiša po levatima iz BN-a.

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2018, 17:15 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 25 Apr 2018, 11:01
Prvo sam mislio da je bila greska - druga obdukcija, pres konferencija, pa cak i to da se N skupstina ovim bavi. Nigdje na svijetu to nema!

A sad kontam koliko bi ih razapeli tek da sve to nije dozvoljeno.

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2018, 17:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2008, 18:33
Na pocetku ove price sam napisao da je pored samog tragicnog dogadjaja sa nesrecnim mladicem, najveca steta je izbacivanje Lukaca iz svih politickih kombinatorika...kao jednog od najboljih kandidata za izbore. Nakon ovoga danas, nadam se da cu rijec "izbacivanje" zamjeniti sa "pokusaj izbacivanja".

Sent from my MHA-L29 using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2018, 17:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jan 2002, 01:00
NoisyBoy je napisao:
Kad postoji opravdan razlog,pa cak i tad mozda.A sto se nekom u uniformi digla neka stvar da bi nahranio svoj ego nece da moze.Tj moze ali zaboravi onda EU i njene standarde.

Naravno na to i mislim.
A vjeruj mi i u njemackoj se to desava.

Allow me to introduce first, Makaveli the Don.

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2018, 17:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

NoisyBoy je napisao:

Па знаш како, тад си могао да спаваш у парку, са новчаником у џепу и да изађеш из стана а да га не закључаш, ал пошто смо увели демократију то сад иде малчице другачије...

Vladimir RUS je napisao:
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2018, 17:22 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 10 Maj 2018, 13:51
Al' Lukac ovdje 'ladno ima profesionalne botove. :D Cijenim da je pojava ovih likova neki vrhunac bijednog stanja u kojem se nalazi ne samo B.Luka, vec i RS. :roll: Prosto je nemoguce da neko ko je rodjen ili bar dosta dugo zivi u BL ne poznaje "opus" doticnog, tj. o kakvom kriminalcu se radi. Odnosno, nemoguce je da se neko u toliko mjeri pravi malouman i ignorise stvari, a da na ovaj ili onaj nacin nema neku korist od toga.

Ovdje neki napisase da je Lukaceva verzija "najlogicnija". :oops: Dakle, momak presao "pola" BL, otisao da kupi burek, pojeo burek, zatim pod dejstvom alkohola i droge bio potpuno pribran da prvo, valjda, obije bravu od kuce, a onda da pronadje i pokupi kljuceve, kreditne kartice, laptop i sta sve ne (naravno, sve to je nekim slucajem bilo na jednoj gomili, pa nije ni morao traziti po mraku), potpuno necujno, a onda smireno izasao iz kuce...i kraju perfektnog zlocina BUC - upade u rijeku koja to nije (rekose i da je sam skocio). Ovo objasnjenje je bukvalno na nivou scene iz jednog filma(koji je vise bio parodija) kada ovaj jedan mafijas objasnjava da je sef mafije oslobodjen jer je glavni svjedok izvrsio samoubistvo tako sto je prvo samom sebi zabio noz u ledja, a onda je i skocio sa mosta. Na stranu to da ispada da je David prakticno Ocean's One, jer fascinantno je to kako je jedan klinac, i to pod dejstvom droge i alkohola, uspio da obije i opljacka kucu na nacin za koji su potrebne godine iskustva. Da mu i vrhunski profi pozavidi. :confused2:

Jeste nepobitna cinjenica da je momak u odredjenoj mjeri bio konfliktna osoba. Ako i nije bio drogeras, moguce da je bio na putu da to postane, pa samim tim su postojale sanse da danas-sutra trazimo pravdu za nekog klinca kojeg je taj isti David unakazio. Medjutim, to je sve stvar licnog misljenja, kao i gomila hipoteza. Cinjenica je da je momak nastradao, da je ON zrtva, a da su kriminalac Lukac i njegove pudlice u prikrivanju zlocina napravili gresku u koracima i sve su dosta traljavo odradili, vjerovatno ne ocekujuci ovakvu reakciju i poteze Davidovog oca, a pogotovo ne ocekujuci ovakvu reakciju naroda. I to ne samo u B.Luci, vec se to sada poprilicno prosirilo. U sustini, na vidjelo je izasla sva problematika i nacin na koji ovo krimogeno uredjeno okruzenje funkcionise. Vjerovatno bi i sve ovo proslo neopazeno da bagra nije dosla do tog nivoa da i sami vjeruju da mogu raditi bas sve sto pozele, pa ih je ta opustenost i dovela do gresaka u necemu sto je trebalo da bude puka formalnost, jer ni sami nisu vjerovali da jedan, iz njihovog ugla potpuno nebitan lik moze pokrenuti ovakvu lavinu koju cak ni bijedni RTRS, kao ni placeni botovi ne mogu drugacije predstaviti.

Ovdje je vec odavno prividno stvorena atmosfera da sve funkcionise besprekorno (funkcionise, al' samo za posebno krimogeno okruzenje), jer su ljudi vec odavno dosli do tog stanja da jednostavno vise nemaju zelju da reaguju, pa su postali potpuno melanholicni i ravnodusni u vezi svega. Predsjednik vec nekoliko godina unazad vodi politiku koja bukvalno svaku reakciju i nezadovoljstvo ljudi povezuje sa nekim navodnim "rusenjem RS". Medije je privatizovao, a Dnevnik RTRS je pretvoren u dugometrazni animirani film Masa i Medo(aka Zeljka i Dodik), jer tu se bukvalno nista drugo ne moze vidjeti osim njihovih dogodovstina. Kao da je on stvorio RS, a ne da je bio dezerter i ratni profiter. Bukvalno se ugurao u sve sfere i napravio je brojne "poligone" za pranje novca, ukljucujuci i tu Igokeu u koju mahom dovodi skupocjene strance koji ekspresno dodju i odu, sve sa ciljem da ukradeni novac procirkulise (Heslip je rekao da je za njega cak i placeno obestecenje, iako je sezona bila skoro na samom kraju!?). Covjek je bukvalno unakazio B.Luku, unakazio aleju, sa brda doveo brojne seljake i seljacine, unistio sportske kolektive u BL (od najavljenog novog stadiona FK Borac dobio neku polutribinu), zajahao u centru grada, doveo brojne kriminalce iz Srbije (Djuric, Miskovic, itd...), doveo sinove kriminalaca, a od Zeljke napravio pocasnog gradjanina B.Luke!? Cak je i smijesno i tuzno kad vidim da ljudi od njegovih privatizovanih institucija traze sigurnost za djecu B.Luke, a taj isti Dodik je u periodu dok jos nije bio na vlasti napucao svoje gorile da u dvorani Borik tuku tu istu djecu B.Luke(interesantno da ovo vise niko i ne spominje). Bukvalno je tukao klince samo zato sto su nesto dobacivali nakon meca Borac-Igokea. Juce proziva jednu pjevacicu, a s druge strane izdvaja desetine hiljada evra za dovodjenje jedne druge pjevacice koja je osudjivani kriminalac i zena jos veceg kriminalca i ratnog profitera i pljackasa, za koga je jos pride, u aktovkama, iznosen novac iz RS tokom rata.

Ovi protesti su dobri iz "milion" razloga, jer ipak je napravljen bar neki korak naprijed, da se napokon probudi svjest kod ljudi i da se bar malo trgnu i reaguju, a ne da zive u uvjerenju da ce svaki njihov bunt dovesti do "rusenja RS", dok ovi sviraju ku*cu i uzivaju u parama koje kradu gdje stignu (od onih kvazi-legalnih do droge i prostitucije)!? Jedan ovakav slucaj je vec zataskan od strane ovih istih institucija - "Slucaj Djurovic" (Inace, otac nastradalog momka, Darko je moj komsija, zivi u centru, automehanicar i ujedno prijatelj mog oca. Covjek godinama ne moze izgurati pravdu, iako ima konkretne dokaze koji ukazuju na nepravilnosti.). Takodje, ovi bijedni nastupi i poprilicno smusene izjave Dodika, Lukaca i ostalih i te kako pokazuju da su i oni sami svjesni da su ovog puta napravili ozbiljne greske u koracima.

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2018, 17:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
BN ladno prenosi skup sa Trga.
Sad plasiraju priču kako je donešena odluka da se hapse nakon skupstine...ova kratke kose prijeti da će nam sjebat život ako kazemo išta loše o Davidu i ocu... ja ne znam jel se to računa od kad je rekla ili od vajkad...
Jebo ih i David i otac njegov, kako god da se zove...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2018, 17:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Coventry City je napisao:
Ovdje neki napisase da je Lukaceva verzija "najlogicnija". :oops: Dakle, momak presao "pola" BL, otisao da kupi burek, pojeo burek, zatim pod dejstvom alkohola i droge bio potpuno pribran da prvo, valjda, obije bravu od kuce, a onda da pronadje i pokupi kljuceve, kreditne kartice, laptop i sta sve ne (naravno, sve to je nekim slucajem bilo na jednoj gomili, pa nije ni morao traziti po mraku), potpuno necujno, a onda smireno izasao iz kuce...

Ево овде прва кућа до одакле пишем :) људима су обили приземно/подрумски дио куће, украли гомилу алата, моторну тестеру, агрегат за струју!!! и то све док су они спавали спрат изнад. Сконтали да су опљачкани тек ујутро.

Тако да, мани ме шупље.

Vladimir RUS je napisao:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 18654 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 177, 178, 179, 180, 181, 182, 183 ... 933  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]