banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 11 Avg 2025, 21:50

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 18654 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 167, 168, 169, 170, 171, 172, 173 ... 933  Sledeća

Kome vise vjerujete u vezi smrti Davida Dragicevica
Institucijama 66%  66%  [ 89 ]
Grupi Pravda za Davida 34%  34%  [ 46 ]
Ukupno glasova : 135
Autoru Poruka
PostPoslato: 10 Maj 2018, 11:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jan 2002, 01:00
Poslanicima koji nisu pravnici treba zabraniti da govore jer nemaju pojma o ovome. Iz svih stranaka da se razumijemo.

Послато са LG-D605 уз помоћ Тапатока

Allow me to introduce first, Makaveli the Don.

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2018, 11:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Kada sve ovo prođe, ostaje još samo Dodik da organizuje koncert na Ušču.

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2018, 11:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Pfc88 je napisao:
The_new_Statesman je napisao:
Pfc88 je napisao:
Ima li dje Vaskovica, javlja li se?
U sta cete da je sledeca teorija da ga je neko na mostu sahvatao i bacio.

Da, to je to. I taj je tacno znao gdje kamere ne snimaju. Kako je dosao i otisao da ga ne kamere ne snime?
Ne znam. To je sumnjivo.
Plivajuci.

Doplivao i otplivao. Kako je znao kada ce ovaj izaci iz kuce? Da nije malo pohladno za cekati?

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2018, 11:52 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
Krsmanovic sada objasnjava kako je mislio da je prikrivanje dokaza Lukacev nedolazak na neku sjednicu? Da li je samo meni ovo jadno?

Ovaj drugi spremio Vaskovicev spisak pitanja i sam kaze da je na mnogo toga odgovoreno, ali eto ne znaci da ce vjerovati.

Jos jadnije.

Jebt, sta Vaskovic radi ovim jadnicima.

Upravo to. Odacno sumnjam da Vaskovic radi i da ga placa Snsd. Jer je vise uradio za njih od Mile.

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2018, 11:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

danijell je napisao:

Mozda skupi vise posjetilaca nego Karleusa onomad. Mada, kako se prica, to i nije neki izazov.

Poslednji put menjao The_new_Statesman dana 10 Maj 2018, 11:54, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2018, 11:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Zašto on čita ovaj govor?
Koja je poenta? Da postavlja pitanja na koje je Lukač dao odgovore? Čemu to care?
Citiraj:

Još će , zato što mu se moze, dovesti Karleušu i njen bend kao predgrupu...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2018, 11:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pa kaze da ga je pripremio. Razbio ih je Lukac kao zvecku sa filmskim prikazom kretanja.
Rezbijanje bi bilo potpuno da je omoguceno prikazivanje videa. Mozda se cekaju rezultati vjestacenja snimaka.

Poslednji put menjao The_new_Statesman dana 10 Maj 2018, 11:58, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2018, 11:58 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Maj 2010, 09:15
Utvrditi istinu da li se David ubio ili je ubijen, a onda proširiti istragu na izvršioce ubistva...

Tako nešto je sad rekao ovaj lik iz SDS-a. Znači on je 1/1 ubjeđen da je riječ o ubistvu?

Ja nisam uštva iz tvoga društva!

Ovde svaka nova vlast ima nove bogataše, batinaše i robijaše.

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2018, 11:58 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
Sta rece ovaj Vukotin citac?

"Ljudi ovo treba USTAVITI da se ne ZLOUPOTREBLJAJE.
JTZM

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2018, 11:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:01
Sta je do sada receno na skupstini a da je 100% istina i cinjenicno stanje? Nisam gledala nistaaa.
Ima li ista oko cega nema sumnje i neslaganja sa obe strane?

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2018, 12:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citam kako kukaju u onoj grupi...ko mošnje na kliksu...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2018, 12:00 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Maj 2018, 17:52
Ono kad je vrh duhovitosti preCednika jedne drzave rasprava sa kafanskom pjevacicom.Evo mene je malo blam umjesto njega.Dozvoliti sebi da udjes u raspravu sa doticnom kokoskom i jos da te ona nazove Dzukcem.Sto bi rekao Schlager ako ovo nije dno onda ne znam sta je.

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2018, 12:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

seven je napisao:
Sta je do sada receno na skupstini a da je 100% istina i cinjenicno stanje? Nisam gledala nistaaa.

Ima, snimci kretanja Davida do tog mosta.
Istog onog koji ranije gepekovan, pa se poslije gepekovanja tukao kod Metalske.

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2018, 12:03 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:42
NoisyBoy je napisao:
Cinjenica je da ce ovo uveliko uticati na izbore u Oktobru,da nije tako ne bi se ovi Mekticevi trudili da se slikaju na trgu a niti bi se ovi Crvenokosci trudili da skup omladine i porodica sa malom djecom i bebama proglase "pink revolucijom" .Isto tako ce to i biti najbolji pokazatelj kako ce ko izaci nakon ove afere. A za tvoju informaciju ne pisem iz federacije,pisem iz Saudijske Arabije.Evo i tebe cu zavesti pod sifru F72.

Uticaće jedino ako ovi iz Restarta dobiju dovoljno glasova da uđu skupštinu (imaće moj glas u oktobru iako su se u ovom slučaju pokazali kao lešinari). Ovi ostali, neće se ništa značajno promijeniti. Onaj ko bude na vlasti će se reklamirati kao čuvar RS, Bakir i ekipa će pričati protiv RS, sirotinja raja neće biti svjesna da o RS odlučuje Vašington i Kremlj, a ne BH političari. Iza zavjese će vlast na svim nivoima zajedno jesti janjetinu dok MMF zadovoljno trlja ruke. Davora će svi šutnuti i neće nikad saznati istinu o smrti svog sina i čime mu se sin sve bavio.

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2018, 12:05 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

seven je napisao:

Zasto sa tim snimcima nisu nikad izasli u javnost i jednostavno otklonili svaku sumnju sa tog slucaja?Kad se stvorio ovoliki pritisak javnosti to je bilo jedino rijesenje da taj pritisak prestane.Ako vec zbog istrage ne mogu objaviti snimak zasto to nisu pokazali Davoru i rekli mu "evo tvog Davida na mostu ajd sad trokorakom odskakutaj kuci".Ovako cutanjem su samo dosipali ulje na vatru teorije ubistva,i pokazali cisti diletantizam.

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2018, 12:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:01
seven je napisao:

A izvjestaji patologa, procitala sam da je to Lukac uporedjivao?

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2018, 12:07 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Sass Drake je napisao:
NoisyBoy je napisao:
Cinjenica je da ce ovo uveliko uticati na izbore u Oktobru,da nije tako ne bi se ovi Mekticevi trudili da se slikaju na trgu a niti bi se ovi Crvenokosci trudili da skup omladine i porodica sa malom djecom i bebama proglase "pink revolucijom" .Isto tako ce to i biti najbolji pokazatelj kako ce ko izaci nakon ove afere. A za tvoju informaciju ne pisem iz federacije,pisem iz Saudijske Arabije.Evo i tebe cu zavesti pod sifru F72.

Uticaće jedino ako ovi iz Restarta dobiju dovoljno glasova da uđu skupštinu (imaće moj glas u oktobru iako su se u ovom slučaju pokazali kao lešinari). Ovi ostali, neće se ništa značajno promijeniti. Onaj ko bude na vlasti će se reklamirati kao čuvar RS, Bakir i ekipa će pričati protiv RS, sirotinja raja neće biti svjesna da o RS odlučuje Vašington i Kremlj, a ne BH političari. Iza zavjese će vlast na svim nivoima zajedno jesti janjetinu dok MMF zadovoljno trlja ruke. Davora će svi šutnuti i neće nikad saznati istinu o smrti svog sina i čime mu se sin sve bavio.

Slazem se sa svim ,jedino jos vazem kome dati glas.Ali do oktobra ima jos vremena da se razmisli.

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2018, 12:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

seven je napisao:

Otac od Davida dođe, kaže sin mi je ubijen, bačen u vodu, polomljeni zubi, silovan, mučen. Još se pozvao na obe ovdukcije i razlicita vremena smrti, dao je objasnjenje, zaboravio sam koje, nije ni bitno, bitno je da je taj drugi doktor kasnije u sudu dodatno pojasnio to što je napisao, i da ne ide nikako kontra prve obdukcije.
Lukač pokaže izvjestaj sa dve obdukcije koji pobijaju sve i jednu izjavu ovog gore.
I onda nakon tih dokaza, uporedi dokaze sa dešavanjima dok je David bio živ.
I onda opozicionar pita sto kriju dokaze.
Obe strane se nikad neće složiti.

Sa korita Ivanova

Poslednji put menjao Džontra dana 10 Maj 2018, 12:11, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2018, 12:09 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Maj 2010, 09:15
@ Seven

Dragičević iznapadao sve redom. Iznio neke novine tipa silovanja ili postavio pitanje zašto bi David ukrao Lenovo laptop, kad kući ima već Lenovo laptop od 2000 KM. U tom njegovom pitanju ne vidim nikakav značaj što su oba laptopa marke Lenovo, a na šta je on stavio naglasak.

Lukač je, barem po mom mišljenju, jako realno opisao tok događaja i objasnio šta se i kako desilo.
Lepir je objasnio stvari po pitanju Tužilaštva. Rekao je da se trude svim silama da sve ispravno i korektno urade.

Poslanici Narodne skupštine seru uglavnom. Nisam čuo ništa konkretno...

Ja sam iskreno mišljenja da se ništa ne zataškava i da se ljudi trude da ovo urade korektno. Čini mi se da je Dragičević malo izgubio kompas i da jednostavno ne može da prihvati ono što se desilo, pa se trudi da dokaže neku svoju istinu. Lukaču zamjeram one priče o svom sinu i komentar kako će se on lično pogledati u 4 oka sa onima koji njegovoj djeci nešto urade...

Da, Lukač je poredio izvještaje patologa. Ne slažu se samo u vremenu smrti. Ovaj beogradski doktor je saslušan u Tužilaštvu, pokazani su mu meteo uslovi i odveden je na lice mjesta. Navodno je poslije toga ostavio i mogućnost svoje greške...

@ Sass
Ja sam se duboko razočarao u ReStart. Pokazali su se kao pravi šalabahteri i dok pozivaju političare na neku odgovoronost, oni rade isto ono što i sami ti političari rade. Prihvatam i karakterizaciju lešinara.
Mislim da su oni kao i opozicija. Sjaši Kurta da uzjaše Murta...
Ali ih opet nisam isključio kao opciju. Mislim da treba malo razdrmati sistem. Čisto da ljudi vide da se na svakim izborima može mijenjati vlast, a ne da imaju po 3-4-5 mandata...

@ Noisy
Tajnost postupka, zato se ne puštaju informacije u javnost...

Ja nisam uštva iz tvoga društva!

Ovde svaka nova vlast ima nove bogataše, batinaše i robijaše.

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2018, 12:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
NoisyBoy je napisao:
seven je napisao:

Zasto sa tim snimcima nisu nikad izasli u javnost i jednostavno otklonili svaku sumnju sa tog slucaja?Kad se stvorio ovoliki pritisak javnosti to je bilo jedino rijesenje da taj pritisak prestane.Ako vec zbog istrage ne mogu objaviti snimak zasto to nisu pokazali Davoru i rekli mu "evo tvog Davida na mostu ajd sad trokorakom odskakutaj kuci".Ovako cutanjem su samo dosipali ulje na vatru teorije ubistva,i pokazali cisti diletantizam.

Zato idiote, sto ni u jednoj iole normalnoj zemlji policija nije duzna otkrivati bilo kome detalje istrage dok je ista u toku. Pogotovo rulji po trgovima

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 18654 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 167, 168, 169, 170, 171, 172, 173 ... 933  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]