banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 11 Avg 2025, 19:53

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 18654 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 154, 155, 156, 157, 158, 159, 160 ... 933  Sledeća

Kome vise vjerujete u vezi smrti Davida Dragicevica
Institucijama 66%  66%  [ 89 ]
Grupi Pravda za Davida 34%  34%  [ 46 ]
Ukupno glasova : 135
Autoru Poruka
PostPoslato: 09 Maj 2018, 13:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2008, 17:42
Pfc88 je napisao:
Ajd ovako, svako ko prati tu stranicu zna da su politicki ostrasceni i da oni to i ne kriju. Cak sta vise skoro je bila situacija kad su brisali neke svoje politicke neutemeljene objave jer su ih ljudi u komentarima najstrasnije ispljuvali.
Posto cemo se sloziti da je tekst vecinom ispravan i da ima istine u svemu tome, onda se moramo sloziti i da je vlast (ma koja bila) bila nezainteresovana za bilo kakav vid pobune protiv svega gore napisano. Hocemo se sloziti i da su na celu u raznim borackim i drugim "vojnim" udruzenjima uglavnom stranacki poltroni kojima je jedino bitan sopstveni polozaj i finansijska situacija. Pa kad vec pisu o tome kako se niko nije bunio, nek posalju njima pitanje, zasto cute na sve ovo gore. I zbog cega ne izadju da se bune na polozaj boraca, majki i djece poginulih boraca.

Svi znamo zbog cega, necemo se praviti ludi.

Sinoc je na dnevniku BN neki sudija iz suda BIH dao izjavu, pa su je dijelom prenijeli, imali gdje u pisanom formatu. Covjek od rijeci do rijeci, rekao koje su sve greske napravljene i svaka mu cast.

Prvo u vezi Perića jer je jedini on sa dovoljno velikim mudima (ili obrazom) iz sudstva taj koji izlazi u javnost i definitivno je u pravu po svim tačkama, radi se o možda najsposobnijem pravniku u BiH.

Drugo, ni opozicija ni vlast, niti iko drugi nije preduzeo ništa da okupi narod povodom silnih nepravdi koje su se događale i još događaju.
Za razliku od ovog slučaja sa Davidom gdje se opozicija uplela i upliće bez ikakve mjere i idu tako daleko da Mektić tvrdi da će policija napasti narod, a on će kao biti taj ko će narod braniti.

--
Tekst nije nešto posebno kvalitetan, ali ukazuje na fenomen da je narod kivan na sistem. U tolikoj mjeri da će dati pare iz vlastitog džepa da se dokaže da je sistem kvaran.

U najmanju tuku - čudno.

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2018, 13:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Kakve grozote ja ovde citam i trpim

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2018, 13:46 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 25 Apr 2018, 11:01
Gledao sam emisiju prije mjesec dana, kad je Davor gostovao na BN-u. Nije tada spominjao silovanje. Rekao je da nisu pronadjene tecnosti znate vec kuda, osim ako nije utvrdjeno na neki drugi nacin... al to vece Davor nije spominjao silovanje.

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2018, 13:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pa mora malo da začini priču, ipak je Beograd metropola...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2018, 13:49 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:42
Beograd, grad u kome niko nije protestovao zbog sramne presude Miškovićevom izrodu.

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2018, 13:53 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Maj 2018, 17:52
Nego pitanje za Shakala i Dzontru,citam izgleda da ce RVI izaci na trg i podrzati protest.Sta vam je rekao Vozd kako ce te njih okarakterisati?Ne ide da njih nazovete teroristima i placenicima koji ruse RS,ipak su to ljudi koji su dali dijelove tijela za Republiku Srpsku.

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2018, 13:57 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Čekaj dok dobijemo instrukcije

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2018, 13:57 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ja imam Vožda na speeddial moraću ga odma nazvati...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2018, 13:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2008, 17:42
Ja sam mu poslo poruku na fejsu pa čekam da se javi. Ima "seen" znači da je pročito . . .

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2018, 14:05 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Sass Drake je napisao:
Beograd, grad u kome niko nije protestovao zbog sramne presude Miškovićevom izrodu.

Ili jos gore slucaj "pijanih pilota" Od najvecih profesionalaca ljudi koji su imali sate i sate letova u najtezim mogucim uslovima besprijekorne karijere prije toga,pojedinci to sve preokrenu i serviraju javnosti ono sto im odgovara.

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2018, 14:08 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:42
Što opet ne znači da iza Davidove smrti stoji MUP RS i SNSD.

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2018, 14:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Džontra je napisao:
Ja ne podvijam rep, već te nazivam jebenim idiotom zato što porediš Trampa kojem se jebe za srbima i čovjeka zbog kojeg je hiljade srba ubijeno kao istu stvar.
Sto te čini, kao što sam rekao, jebenim idiotom...

А чуј, постоји шанса да није јебени идиот, него једноставно муслиман...

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2018, 14:12 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 31 Jan 2013, 18:13
Džontra je napisao:
Pa mora malo da začini priču, ipak je Beograd metropola...
Za Banjaluku je svakako hyper metropola

Sent from my SM-A720F using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2018, 14:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Jeste, pa?

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2018, 14:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Feb 2012, 22:52
Rocker je napisao:
Pfc88 je napisao:
Ajd ovako, svako ko prati tu stranicu zna da su politicki ostrasceni i da oni to i ne kriju. Cak sta vise skoro je bila situacija kad su brisali neke svoje politicke neutemeljene objave jer su ih ljudi u komentarima najstrasnije ispljuvali.
Posto cemo se sloziti da je tekst vecinom ispravan i da ima istine u svemu tome, onda se moramo sloziti i da je vlast (ma koja bila) bila nezainteresovana za bilo kakav vid pobune protiv svega gore napisano. Hocemo se sloziti i da su na celu u raznim borackim i drugim "vojnim" udruzenjima uglavnom stranacki poltroni kojima je jedino bitan sopstveni polozaj i finansijska situacija. Pa kad vec pisu o tome kako se niko nije bunio, nek posalju njima pitanje, zasto cute na sve ovo gore. I zbog cega ne izadju da se bune na polozaj boraca, majki i djece poginulih boraca.

Svi znamo zbog cega, necemo se praviti ludi.

Sinoc je na dnevniku BN neki sudija iz suda BIH dao izjavu, pa su je dijelom prenijeli, imali gdje u pisanom formatu. Covjek od rijeci do rijeci, rekao koje su sve greske napravljene i svaka mu cast.

Prvo u vezi Perića jer je jedini on sa dovoljno velikim mudima (ili obrazom) iz sudstva taj koji izlazi u javnost i definitivno je u pravu po svim tačkama, radi se o možda najsposobnijem pravniku u BiH.

Drugo, ni opozicija ni vlast, niti iko drugi nije preduzeo ništa da okupi narod povodom silnih nepravdi koje su se događale i još događaju.
Za razliku od ovog slučaja sa Davidom gdje se opozicija uplela i upliće bez ikakve mjere i idu tako daleko da Mektić tvrdi da će policija napasti narod, a on će kao biti taj ko će narod braniti.

--
Tekst nije nešto posebno kvalitetan, ali ukazuje na fenomen da je narod kivan na sistem. U tolikoj mjeri da će dati pare iz vlastitog džepa da se dokaže da je sistem kvaran.

U najmanju tuku - čudno.
Ma sve to stoji, ali ja te pitam ko je trebao zapoceti sa protestima recimo po pitanju boraca?
Nije da ih nije bilo u parku Mladena Stojanovica, a je nesto ne vidjeh da im se kolege pridruzise, ili da razne boracke i paraboracke organizacije pozvase svoje clanstvo da se pridruze tom nekom nesrecniku. Eto da je Davor Dragicevic zapoceo sa protestima zbog toga sto nema sta da jede, a RVI je, ko bi ga podrzao? Ili bi rekli vidi one budale buni se nesto. Kazes sto nije opozicija, pa zato sto bi pozicija rekla da je u pitanju napad na Republiku Srpsku, kao sto su to i te radili, kao sto to i sada rade, kao sto ce to i u narednom periodu raditi. A narod glup ko kurac pa pusi tu pricu, a u medjuvremenu hiljade pobjegose odavde, stopa mortaliteta sve veca, nikad veci broj socijalnih slucajeva, ali nemojte da se bunite, jer tako rusite RS.

Evo ti reci, ali iskreno da li vidis bilo kakvu mogucnost za nekakve proteste recimo za akcize za gorivo (to me bas mnogo licno pogodilo), a da ne kazu da je u pitanju politicki motivisano okupljanje.
I ko je taj neko u citavoj RS ko bi mogao da se buni za nesto, a da ga ne opljujemo i kazemo da je budala i stranacki opredeljen?

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2018, 14:18 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

sinip je napisao:
Džontra je napisao:
Ja ne podvijam rep, već te nazivam jebenim idiotom zato što porediš Trampa kojem se jebe za srbima i čovjeka zbog kojeg je hiljade srba ubijeno kao istu stvar.

Jos predrasuda.I opet "ako nisi sa nama protiv nas si".Nekoliko muskih glava iz moje porodice je ucesnik rata,i sam sam bio pripadnik VRS.Hoces li jos,ili je ovo dovoljno?

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2018, 14:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Evo, svaka čast

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2018, 14:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Avg 2015, 18:05
Nemam ja toliko koina koliko je debila na ovoj temi.

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2018, 14:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pfc88 je napisao:
Evo ti reci, ali iskreno da li vidis bilo kakvu mogucnost za nekakve proteste recimo za akcize za gorivo (to me bas mnogo licno pogodilo), a da ne kazu da je u pitanju politicki motivisano okupljanje.
I ko je taj neko u citavoj RS ko bi mogao da se buni za nesto, a da ga ne opljujemo i kazemo da je budala i stranacki opredeljen?

У чему је факин' проблем са акцизама?

Хоћете паре ММФ-а - усвојите акцизе.

Нећете паре, нема проблема, нађите их негдје друго.

Који дио није јасан?

Vladimir RUS je napisao:
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2018, 14:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

NoisyBoy je napisao:
sinip je napisao:
Džontra je napisao:

Jos predrasuda.I opet "ako nisi sa nama protiv nas si".Nekoliko muskih glava iz moje porodice je ucesnik rata,i sam sam bio pripadnik VRS.Hoces li jos,ili je ovo dovoljno?

Који дио у "постоји шанса" ти није јасан? Или треба да цртам?

Vladimir RUS je napisao:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 18654 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 154, 155, 156, 157, 158, 159, 160 ... 933  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]