banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Avg 2025, 06:59

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 18654 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 149, 150, 151, 152, 153, 154, 155 ... 933  Sledeća

Kome vise vjerujete u vezi smrti Davida Dragicevica
Institucijama 66%  66%  [ 89 ]
Grupi Pravda za Davida 34%  34%  [ 46 ]
Ukupno glasova : 135
Autoru Poruka
PostPoslato: 08 Maj 2018, 23:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Biće bolje da ti on sam pojasni ujutro

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2018, 23:50 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Maj 2018, 17:52
sinip je napisao:
Ал је проблем да осталих 8 вјероватно не подржава СзП/СДС. Јер би иначе исти били на власти све ове године умјесто СНСД-а. Чиста логика.

I ne bas ako ti na izbore izlazi 50% ljudi.Onda je pitanje koga podrzavaju ona preostala trojica od pet.

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2018, 23:53 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 26 Okt 2014, 07:58
Pošteni Srda je napisao:
Šta znači "dobije borbu"? Uzdrma vlast ili sazna "pravu" istinu o smrti sina što je,priznaćeš, već odavno u drugom planu?
Ma jebo te vlast, kao da je bitno koja je kad ni jedna ne valja, nije valjala nikad i nikad nece valjati
Volio bih radi njega kao oca da opere sina, jer ovako ispade da se jedan narkoman i lopov okliznuo nadrogiran i udavio se pod tezinom ukradenih stvari. Mozda i jest al eto ja bih vise volio da nije, volio bih da mu je napakovano i da se dokaze, kao sto munja rece, Davidu ne treba pravda, treba samo Davoru, lakse bi covjeku bilo cekati smrt tako

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2018, 23:58 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 06 Jul 2009, 21:45
Slika Slika

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2018, 23:59 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 28 Apr 2018, 10:08
sinip je napisao:
Volim Borac je napisao:
shakal je napisao:
A Davor ne ruši institucije nego je okružen debilima i bolesnicima i pod čiji je uticaj potpao, a koji bi lagano mogli da budu spremni i na takav scenario. Dovoljno je pogledati najuži krug njuški na trgu oko njega.

Ne vrijedjajte mi ovo malo bistrosti sto mi je ostalo ...

sta tebe to tangira osim ako ne radis u istima?!

Мени су овакве изјаве већ пра'о фасцинантне. Та немогућност поимања да постоји "50 нијанси сиве" а не само "ако ниси с намана онда си против нас", то ми је врх. Истински. И скоро искључиво резервисан за "антирежимску" екипу.
Volim Borac je napisao:
To su kao institucije za primjer ? Ne kradu od naroda pare koji jedva prezivljava da bi se obnavljao vozni park, trosili na kurve i ljubavnice, dzet set putovanja i slicno ...

Нисам ово одавно качио, па морам. :) Значи предсједник општинског одбора СДС-а општине која је у голом курцу и у кредитима да их ни унуцу неће моћи вратити је са платом од 2500 зарадио ОВО - https://www.glassrpske.com/novosti/vije ... 35462.html и ти ми ту дробиш о крађи ових на власти?!?

To sto je Branislav Garic ubijen 2009 i sto je ubica pusten nakon toga zato sto je proglasen "neuracunljivim", a nakon toga ta neuracunljiva ubica pusta se u biznis i zaradjuje milione i jos mu se na kraju vrati pistolj s kojim je izvrsio ubistvo :)

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2018, 00:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
И прије тога је тај "неурачунљиви" убица био у бизнису, због којег је Гарић и "настрадао". Тзв. обрачун "грађевинске мафије".

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2018, 04:18 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 31 Jan 2013, 18:13
shakal je napisao:
A Davor ne ruši institucije nego je okružen debilima i bolesnicima i pod čiji je uticaj potpao, a koji bi lagano mogli da budu spremni i na takav scenario. Dovoljno je pogledati najuži krug njuški na trgu oko njega.
Ja vidim samo curice neke...ne znam sta to ti vidis?

Sent from my SM-A720F using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2018, 06:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Avg 2015, 18:05
sinip je napisao:
Pošteni Srda je napisao:
Sad bi te na trgu neko već razapeo. Bogohuliš.

Знам. Али то и даље стоји као сасвим равноправна могућност.
Ali to nije istina koju oni žele.

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2018, 07:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Dakle ne zna se da li je ubijen ili nije, al bilo bi dobro da jeste, onda bi došla smjena vlasti?

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2018, 07:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Sep 2006, 09:31
Džontra je napisao:
Dakle ne zna se da li je ubijen ili nije, al bilo bi dobro da jeste, onda bi došla smjena vlasti?

A jest vam i vlast za sacuvati u pm. U ovoj cijeloj prici je jedina nesigurna tacka je li ubijen ili nije, ali sve ostalo je sigurno i istina i to ljudima niko ne moze poreci ni osporiti. Vlast i kriminalci se bahate, postoje nedodirljivi i ti isti upravljaju svim i svacim. Ljudima je preostalo samo da puse i sute. Ljudi su jednostavno siti i ovo sad koriste da kao masa daju do znanja da ih ipak malo boli k...c i da im je svega puna kapa.

E, sad sto je neko samo kontrash, ili se uhljebio i uvalio u sistem na ovaj ili onaj nacine je vec druga stvar. Takodje ne treba zanemariti onu "vjecita teorija zavjere"- grupu kojoj je za sve od Isusa na ovamo kriv neko treci, neka strana sila i masoni koji nas zaprskavaju iz aviona i cine nas bezvoljnim zombijima zarad svojih skrivenih ciljeva.

Da se pitalo većinu, još bismo bili na istom baobabu u Africi, jahali grane i krezavo se smijali onoj budali s vizijom što je sišla dolje, umislivši da može hodati na dvije noge i polugom zatući mamuta...

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2018, 07:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ja ne vidim gdje si ti pročitao da čuvam vlast. Ja sam samo napisao do cega je diskusija došla.
Ja samo čuvam na tajnoj lokaciji steroide...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2018, 07:28 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Schlager je napisao:
sto se tice bezopasne strane himalaja,vjerujte da nije ni izbliza slicno sa koje strane i kako se popnes na mount everest :D ..nisam ni ja to znao,nije me zanimalo.....isto sam tako mislio kao i vi kad je bio onaj docek tog pecanca u banjaluci u parku petar kocic prije destak godina,kad se popeo..tacno mi neki ponos i adrenalin proradio,"hvala Bogu da i neki nas covjek napravi u sportu nesto veliko,globalno,svjetski"!!!!

nazalost,entuzijazam mi je potpuno splasnuo,kad je neko sutradan u novinama,u clanku koji je trebao biti afirmativan, objavio njegovu sliku sa tog vrha,a kraj njega jedno 25 ljudi,od kojih jedno 20 zena,medju kojima ima i baba starijih od mene i nekih curica koje su vjerovatno i maloljetne :(
De šlageru umij se. Ne postoji bezopasna strana, čaj mislim da je staza maltene samo jedna i da ljudi neprestano ginu na njoj. To što je neko žena i stariji od tebe ne znači da nije u boljoj formi nego ti ikada.

Послато са Lenovo K33a48 уз помоћ Тапатока

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2018, 07:42 
Administrator
Korisnikov avatar

Pa to ubistvo u Doboju je savršen način ilustracije kako vlast čuva svoje. Uhapsili izvršioca, našli pogodnog sudiju i vještaka i oslobodili čovjeka. Sad je čist za "vijeki vjekova". Ne vidim razlog zašto bi policija i vrh države uložili toliko napor u organizaciji zataškavanja smrti jednog nebitnog lika kad se to da srediti da sve izgleda čisto.

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2018, 07:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Što bi neko rekao, kad su se potrudili toliko oko kidnapovanja, mučenja, specijalnog udaranja, ovog onog, sto ga onda nisu samo zakopali negdje...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2018, 07:57 
Administrator
Korisnikov avatar

Il bacili u Vrbas da ga odnese dalje?

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2018, 07:58 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 28 Apr 2018, 18:47
И опет морам реаговати и опет ћу отићи ван теме. У овом препуцавању агитатора политичких партија, поменут је случај убиства Бранислава Гарића.
И поменута је нетачна тврдња да је убица пуштен због неурачуњивости.
То није тачно. Убица је пуштен, ослобођен због привремене неурачињвисти. Огромна разлика, да је неурачуњив, био би смјештен у специјализовану установу (читај лудницу), наравно да не би могао имати возачку, дозволу за шиштољ, и нарадно да не би водио било какав бизнис.
Са пресудом да је био у стању привремене нерачуњивости (то вам је оно што би нас народ рекао, пао му мрак на очи), све то може.

Овавква пресуда (привремена неурачуњивост) када су у питању убиства никад у судској пракси у бившој нам Југи није донесена. Иста је највјероватуије преузета из судске праксе у Сједињеним Државама гдје је уведена (има један одличан филм на ту тему "A Time to Kill" из 1996-е) због правичније пресуде у парницама, и доноси се само у изузетним, понављам изузетним случајевима.
Упрошћено, таква пресуда би се могла донијети у случају убиства Гарића, само у случају да је убијени (Гарић) претходно побио најмилије убици и овај услијед емотивног слома, прсне и узме правду у своје руке.
Овдје је потпуно друга прича, и судија је овдје бестидно злоупотребио своју позицију, одредбе казненог закона и изиграо правду.

Е сад, оно што је веза са овим случајем смрти Давида Драгичевића је да након што је кроз ову причу криминализована полиција, па и креће медијска хајка на полицију, СДС поводом годишњице убиства Гарића организоваo испред станице полиције (???) у Добоју протесте, тако сваљујући кривицу на полицију.
Наравно да ће, не ја, него било ко разуман рећи, побогу, јесте ли нормални, какве везе има полиција са ослобађањем убице Гарића. Полиција је своје одрадила, убица је ухапшен, кривица је искључиво судије који је бестидно изиграо правду, не полиције, не ни судског вјештака (на којег су покушали свалити кривицу) већ искључиво судије.

И наравно да ће у тој хајци на полицију Српске (у реду, имају они "гријехова", знају и упрскати, реално, вјероватно су и упрскали у овом случају, ал немој брате додавати) и када неки неразумно дају допринос тој хајци, многи препознати и неке скривене намјере. Но и то је већ друга тема.

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2018, 08:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Maj 2018, 09:42
Džontra je napisao:
Što bi neko rekao, kad su se potrudili toliko oko kidnapovanja, mučenja, specijalnog udaranja, ovog onog, sto ga onda nisu samo zakopali negdje...

to su oni namjerno, šalju 1 poruku: možemo kako 'oćemo i možete da nam ga duvate.

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2018, 08:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Još da skontamo ko su ti "oni"...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2018, 08:34 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 29 Mar 2018, 19:26
moze i ovako...

Ne pridavati značaj tom forumu. Taj forum poslednjih dana živi od slučaja David. Inače taj forum posjećuje 10 alkosa i klošara koji ne znaju u životu šta bi sa sobom, pa tu "kradu" Bogu dane i "presipaju iz šupljeg u prazno" po cijeli dan. Ovim su dobili samo na publicitetu pa sad laju kao kerovi tek pušteni sa lanca. Dakle obična klošarija, koja uz pivu sve zna, bez nje su u bedaku, depri i sl. Ne pridavati značaja tom forumu.

Taj Banjaluka forum je rezimsko gnjezdo gnjida i smradova koji se podrzavaju. Ne idite tamo i ne citajte nek smrde jedni drugima. Bojkot!! Zdrav um ne moze shvatiti to sto oni baljezgaju. Dakle jedno bolesno gnjezdo rezimskih hamala. To nije B od Banjaluke , banjalucani pokazuju svaki dan na trgu svoje misljenje. To tamo je je zarazena grupa botova , neizljecivo. Doci ce djavo po svoje !

sa RTVBN sajta

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2018, 08:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pa i jeste tako...mozda čak i gore...

Sa korita Ivanova

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 18654 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 149, 150, 151, 152, 153, 154, 155 ... 933  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]