banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Avg 2025, 14:39

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 18654 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 148, 149, 150, 151, 152, 153, 154 ... 933  Sledeća

Kome vise vjerujete u vezi smrti Davida Dragicevica
Institucijama 66%  66%  [ 89 ]
Grupi Pravda za Davida 34%  34%  [ 46 ]
Ukupno glasova : 135
Autoru Poruka
PostPoslato: 08 Maj 2018, 23:11 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Maj 2018, 17:52
Volim Borac je napisao:
shakal je napisao:
A Davor ne ruši institucije nego je okružen debilima i bolesnicima i pod čiji je uticaj potpao, a koji bi lagano mogli da budu spremni i na takav scenario. Dovoljno je pogledati najuži krug njuški na trgu oko njega.

Ne vrijedjajte mi ovo malo bistrosti sto mi je ostalo ...

sta tebe to tangira osim ako ne radis u istima?!

To su kao institucije za primjer ? Ne kradu od naroda pare koji jedva prezivljava da bi se obnavljao vozni park, trosili na kurve i ljubavnice, dzet set putovanja i slicno ...

Pa ta ista policija koja treba da je svetinja, specijala pljacka i puca na ljude koji prevoze novac ,inspektori dilaju dorgu dok saobracajac i da ubijes covjeka za cvaju ce te pustiti da prodjes ...da ne spominjen sport , kulture u slicno ...

Sto veci pritisak na njih u tom bolje, ali svjestan sam ja na zalost da se tu radi o tome sjasi kurta da uzjase murta, ali ko ga jebe , i murtu i kurtu pritiskati ...

+1

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2018, 23:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Volim Borac je napisao:
shakal je napisao:
A Davor ne ruši institucije nego je okružen debilima i bolesnicima i pod čiji je uticaj potpao, a koji bi lagano mogli da budu spremni i na takav scenario. Dovoljno je pogledati najuži krug njuški na trgu oko njega.

To su kao institucije za primjer ? Ne kradu od naroda pare koji jedva prezivljava da bi se obnavljao vozni park, trosili na kurve i ljubavnice, dzet set putovanja i slicno ...

Pa ta ista policija koja treba da je svetinja, specijala pljacka i puca na ljude koji prevoze novac ,inspektori dilaju dorgu dok saobracajac i da ubijes covjeka za cvaju ce te pustiti da prodjes ...da ne spominjen sport , kulture u slicno ...

Sto veci pritisak na njih u tom bolje, ali svjestan sam ja na zalost da se tu radi o tome sjasi kurta da uzjase murta, ali ko ga jebe , i murtu i kurtu pritiskati ...

Je l' treba rušiti i paliti grad u kojem živiš, kao oni debili u Federaciji prije par godina? Na to se poziva? Za sad samo stidljivo među redovima ali ne bih se iznenadio da i do tog dođe (opet kažem - zahvaljujući debilima oko Davora koji su tu najmanje zbog Davida i neke pravde)

Ajde malo mućnite glavom osim što se uklapate u profil razularene rulje koja je naložila lomaču i samo traži žrtvu - danima se vrti priča kako se zna šta je bilo, da ga je neko ubio i ko ga je ubio, navodno imena nalogodavaca i ubica, sve... što niko ne izađe sa dokazima i završi ovu šaradu?

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2018, 23:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Okt 2006, 17:20
Volim Borac je napisao:
udaraju botovi dan i noc, stranka racuna na botove , placenici odradjuju posao sa svih strana ...

Ipak je ovo drzava koja zivi od administracije, dijaspore , kredita i korupcije.

spasite institucije , organizujte kontraprotest ...

Ok znaci ovako...ljudi koji su na ovom forumu po 15 godina i znaju se u dusu, imaju po par hiljada postova su stranacki botovi a ti koji si se juce pojavio ovdje i odmah dosao na ovu temu da teoretises, napadas poziciju i pljujes neistomisljenike nisi stranacki bot...ahaaaaaaaa

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2018, 23:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Volim Borac je napisao:
shakal je napisao:

Мени су овакве изјаве већ пра'о фасцинантне. Та немогућност поимања да постоји "50 нијанси сиве" а не само "ако ниси с намана онда си против нас", то ми је врх. Истински. И скоро искључиво резервисан за "антирежимску" екипу.
Volim Borac je napisao:

Нисам ово одавно качио, па морам. :) Значи предсједник општинског одбора СДС-а општине која је у голом курцу и у кредитима да их ни унуцу неће моћи вратити је са платом од 2500 зарадио ОВО - https://www.glassrpske.com/novosti/vije ... 35462.html и ти ми ту дробиш о крађи ових на власти?!?

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2018, 23:29 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

ferdinand je napisao:
Volim Borac je napisao:
udaraju botovi dan i noc, stranka racuna na botove , placenici odradjuju posao sa svih strana ...

Ipak je ovo drzava koja zivi od administracije, dijaspore , kredita i korupcije.

Ok znaci ovako...ljudi koji su na ovom forumu po 15 godina i znaju se u dusu, imaju po par hiljada postova su stranacki botovi a ti koji si se juce pojavio ovdje i odmah dosao na ovu temu da teoretises, napadas poziciju i pljujes neistomisljenike nisi stranacki bot...ahaaaaaaaa

WOOOW Covjek je na forumu od 2011 sa preko 800 postova. :D :D :D Pa ne vjerujem sta upravo citam.Ajde da si to rekao za mene pa da razumijem ali ovo...

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2018, 23:31 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

sinip je napisao:
Volim Borac je napisao:
shakal je napisao:

Мени су овакве изјаве већ пра'о фасцинантне. Та немогућност поимања да постоји "50 нијанси сиве" а не само "ако ниси с намана онда си против нас", то ми је врх. Истински. И скоро искључиво резервисан за "антирежимску" екипу.
Volim Borac je napisao:

Нисам ово одавно качио, па морам. :) Значи предсједник општинског одбора СДС-а општине која је у голом курцу и у кредитима да их ни унуцу неће моћи вратити је са платом од 2500 зарадио ОВО - https://www.glassrpske.com/novosti/vije ... 35462.html и ти ми ту дробиш о крађи ових на власти?!?

To sto ovi iz SDS-a kradu daje neko opravdanje,motiv ili cak amnestiju da bi to isto radili ovi iz SNSD-a?

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2018, 23:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Ima na jednom podforumu, ali tamo neće da piše jer svojim ćutanjem se ka Gandi bori protiv nepravde u Borcu. Možda dočekamo da i ovdje taj nivo bunta dostigne.

Poslednji put menjao danijell dana 08 Maj 2018, 23:33, izmenjena samo jedanput

Vrh

Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Okt 2006, 17:20
NoisyBoy je napisao:
ferdinand je napisao:
Volim Borac je napisao:

WOOOW Covjek je na forumu od 2011 sa preko 800 postova. :D :D :D Pa ne vjerujem sta upravo citam.Ajde da si to rekao za mene pa da razumijem ali ovo...

Sto je najgore ucinilo mi se da si ti i napisao ovo a ne on :) :) :)

Vrh

Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 26 Okt 2014, 07:58
Izgleda da je RS jos dobra muzara cim tako grebu ovi novi
Kako god, ja ne vjerujem da se pok. David samoubio il samoslucajnoupao il samose zadesio, al bez veze je oko tog trositi resurse, pojeo mrak i cao. Nasli bi ga da je neko obican al izgleda nije, nece nista ni naci i ta prica je gotova. Da sam mladji vjerovatno bih i ja podrzavao tu pravdu al u ovim godinama stvarno nema smisla, sve su te price odavno ispricane
Zao mi Davora, em osta bez sina em ce izgubiti ovu svoju borbu, volio bih da dobije, cisto radi njega, lakse bi mu bilo, jebes pravdu

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2018, 23:34 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Prvo skoci pa reci hop.

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2018, 23:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

NoisyBoy je napisao:
To sto ovi iz SDS-a kradu daje neko opravdanje,motiv ili cak amnestiju da bi to isto radili ovi iz SNSD-a?

Апсолутно не, али то овима што пљују по крађи СНСД-а док се залажу да на власт дође СзП/СДС очигледно ич не смета. Само је битно да дође калиф умјесто калифа.

Vladimir RUS je napisao:
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2018, 23:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Avg 2015, 18:05
Šta znači "dobije borbu"? Uzdrma vlast ili sazna "pravu" istinu o smrti sina što je,priznaćeš, već odavno u drugom planu?

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2018, 23:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

А што може да буде и да је момак стварно погинуо несрећним случајем?

Vladimir RUS je napisao:

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2018, 23:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Avg 2015, 18:05
Sad bi te na trgu neko već razapeo. Bogohuliš.

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2018, 23:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Neko je to lijepo rekao ovde, kad bi sutra našli dokaze da je ubistvo i prekosutra našli počinioca, rulja bi opet rekla da je to namještaljka, podmetanje i da oni hoće pravdu. Svoju, jer samo takva im odgovara. Kao što im odgovara i da se cirkus nastavi jer se odavno već ne okupljaju zbog Davida.

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2018, 23:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pošteni Srda je napisao:
Sad bi te na trgu neko već razapeo. Bogohuliš.

Знам. Али то и даље стоји као сасвим равноправна могућност.

Vladimir RUS je napisao:

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2018, 23:44 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Generalno narod je pun predrasuda,evo uzmes mene za primjer.Dodjem na portal napisem nekoliko komentara sa neutralnog stanovista ali ako to jednoj strani ne odgovara automatski te napadaju i okrivljuju za nesto sto apsolutno nije istina.Nista drugo i ne znaju jer ih je tako naucilo.
Ili si sa nama ili protiv nas.Jeste sve ispolitizovano,istina je da Mektic ,Borenovic i SZP pokusavaju ugrabiti poene na ovom slucaju.Ali ko je kriv?Zasto je doslo do ovog?Ko je trenutno na vlasti?Cija je najveca odgovornost za ovo sto se desava?Odgovori na sva ova pitanja su SNSD.
Iako nije tema nekako ne moze bez politike na kraju,veliki broj spavaca bi moglo ovaj put izaci na izbore a onda mislim da se SNSD-u crno pise.Kao sto je neko ranije pomenuo cini mi se da je to bio Schlager trenutno u RS 2/10 ljudi podrzava Dodika.

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2018, 23:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ti si možda novi pa nisi upoznat sa Šlagerovim političkim prognozama...

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2018, 23:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

NoisyBoy je napisao:
Generalno narod je pun predrasuda,evo uzmes mene za primjer.Dodjem na portal napisem nekoliko komentara sa neutralnog stanovista ali ako to jednoj strani ne odgovara automatski te napadaju i okrivljuju za nesto sto apsolutno nije istina.Nista drugo i ne znaju jer ih je tako naucilo.
Ili si sa nama ili protiv nas.Jeste sve ispolitizovano,istina je da Mektic ,Borenovic i SZP pokusavaju ugrabiti poene na ovom slucaju.Ali ko je kriv?Zasto je doslo do ovog?Ko je trenutno na vlasti?Cija je najveca odgovornost za ovo sto se desava?Odgovori na sva ova pitanja su SNSD.
Iako nije tema nekako ne moze bez politike na kraju,veliki broj spavaca bi moglo ovaj put izaci na izbore a onda mislim da se SNSD-u crno pise.Kao sto je neko ranije pomenuo cini mi se da je to bio Schlager trenutno u RS 2/10 ljudi podrzava Dodika.

Ал је проблем да осталих 8 вјероватно не подржава СзП/СДС. Јер би иначе исти били на власти све ове године умјесто СНСД-а. Чиста логика.

Vladimir RUS je napisao:

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2018, 23:48 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

shakal je napisao:
Ti si možda novi pa nisi upoznat sa Šlagerovim političkim prognozama...

Priznajem da nisam,ovo sam procitao njegov komentar nekoliko stranica unazad.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 18654 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 148, 149, 150, 151, 152, 153, 154 ... 933  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]