Archangel je napisao:
wizzy_bl je napisao:
Da ga je neko tako pretukao (kao sto je Vaskovic pisa - skola,cistacica), bio bi uhapsen vec odavno,zasto bi policija stitila neke bezvezne likove, klosare, sitne dilere,itd... ako nista, ne bi izasli sa pricom da okliznuo i pao.
Sent from my MHA-L29 using Tapatalk
Po meni postoje dva moguca scenarija:
- momak se okliznuo i pao u vodu... nasi policajci su nesposobni i umjesto da odrade sve kako treba, preuranjeno su izasli na press sa zakljuckom u minut sta se desilo, sto je diglo sumnju na sve
- momka je pretukao neko, njih 5-6 (ili 20) od kojih je jedan (ili vise) povezan sa vrhom... oni su ga bacili u crkvenu, i nisu ocekivali da ce se udaviti... naravno, kad je nadjeno tijelo, prpa ih uhvatila i taj sa vrha je reagovao za sve ostalo...
Price o svirepom ubistvu i sl su takodje moguce, ali slazem se da je motiv veliki problem (ne kazem da ne postoji, ali ako postoji samo pocinitelh i pokojni David ga znaju)... U svakom slucaju, institucije su zakazale bez obzira na to koji je scenario tacan, jer jednostavno je previse rupa...
Pod 1. se slazem.Mislim da je to najrealniji scenario.
Pod 2. ...tesko da mogu u to vjerovati. TAJ NEKO, sto ga spominjes, bi morao biti BAS BAS neko mocan i bitan, da iza njega stane citav MUP. Ne znam, neko od top 10 ljudi iz drzvae, da su isli i slucajno prebili -ubili lika...ne znam, po svemu sto je do sada napisano, nesrecni mladic nije bio neka krupna roba,ili bitan faktor u sumnjivim poslovima, koji bi ima kontakta sa bitnim i mocnim ljudima...a i iskljucili smo ZENU (STRAST) kao neki od motiva.
Ja jos nisam naisao na odgovarajuci motiv..koji bi se meni ucinio logicnim i realnim, tj da me pokrene u razmisljanje u tom smijeru. Jedino sto mi ima nekog smisla, jeste ovo pod br.1
Sent from my MHA-L29 using Tapatalk