banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Avg 2025, 09:48

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 18654 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128 ... 933  Sledeća

Kome vise vjerujete u vezi smrti Davida Dragicevica
Institucijama 66%  66%  [ 89 ]
Grupi Pravda za Davida 34%  34%  [ 46 ]
Ukupno glasova : 135
Autoru Poruka
PostPoslato: 06 Maj 2018, 21:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Feb 2013, 16:31
_Krol_ je napisao:
neko se igra vatrom i mogao bi se lako opeci

Dobro kazes. Bice ovdje svacega. I nema teorije da prodje bez posljedica po nekoga.

Vrh

PostPoslato: 06 Maj 2018, 21:23 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 06 Jul 2009, 21:45
Hertzog je napisao:
markonato je napisao:

Znaci krenulo je, sada ce se svaki njegov pokret skenirati i traziti dlaka u jajetu da ga ocrne, vrlo brzo ce mu marod okrenuti ledja, cim krene prica on se zajebava rostilja a mi se borimo za njegovog sina i doniramo novac.

Naravno, nece se gledati da i on ima pravo na normalan zivot i da bi se trebao vratiti (koliko toliko) u normalu. Masu zeljnu senzacije to ne zanima.

Na kraju ce biti onako kako smo i rekli, narod zeljan krvi, boli ih briga cije, pravda ih apsolutno ne zanima.

Jedino sto ce se utvrditi je da je policija nesposobna i nestrucna da bilo kakav slucaj izvede do kraja, pa je ovde ispalo sve misteriozno, a u stvari su samo traljavo proveli istragu

A inače kada se ne daj Bože ovo nekomr desi sa djetetom on baš ima volje da roštilja i pjeva po trgovima.

Ma ovo meni sve smrdi na fine pare da se ovo ovako sve dogadja.
Znam na žalost neke ljude što su na razne nesrećne slučajeve ostali bez jednog ili više djece i ti ljudi barem godinu dana nili više nisu ličili na sebe niti su se negdje pojavljivali.

Vrh

PostPoslato: 06 Maj 2018, 21:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Avg 2015, 10:35
_зока je napisao:
Pa nemam pojma, neko je par puta to pominjao al ako je na to ciljao fulao je mašala. Pa ovde niko nije mlad.

Послато са Lenovo K33a48 уз помоћ Тапатока

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 06 Maj 2018, 21:32 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 25 Apr 2018, 11:01
Zato sam i postavio pitanje - je li se Davor vratio na posao nakon svega? Od cega zivi? Da ne znam gdje radis, imas 3 placena dana odsustva i nazad na posao. Kao i od cega Vaskovic zivi - ne vjerujem da moze od bloga?

Svi mi oni imaju i previse slobodnog vremena, a boga mi izgleda i novca.

Da ne govorim o onima koji vec 2 mjeseca imaju vremena svako vece u 6 sati da budu na trgu.

Vrh

PostPoslato: 06 Maj 2018, 21:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

_Krol_ je napisao:
uopste me vise ne intetesuje jel ubijen il se ubio il su ga oteli vanzemaljci jer je sve ovo isuvise ispolitizovano i cini mi se sa ogromnim uplivom stranaca i federacije u pokusaju iskoristavanja situacije oko te smrti radi rusenja trenutnog rezima....jebe mi se i za rezim ali neka se ne zanose oni iza paravana koji iskoristavaju tog jadnog i kukavnog Davora da tako mogu srusiti RS i destabilizovati...neko se igra vatrom i mogao bi se lako opeci

+1..
Ovo je previše....

Vrh

PostPoslato: 06 Maj 2018, 21:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:01
Na ovom covjeku se vidi da je i tuzan i bijesan i da ne zna sta bi sa sobom. Svako zali i ispoljava tu tugu na svoj nacin. Sad da ga jos ocrnjuju sto se pojavio na nekom rostilju je glupost. Ne sumnjam da bi on kao i svaki roditelj najradije zamijenio uloge sa svojim djetetom da moze.
E, sad, ja stvarno ne kontam je li ovo obavjestenje Mupa RS istinito ili ne?! A Mekticev huskacki govor na sve to je bas nepotreban i samo izaziva kontraefekat. On kao da priziva otvoreni sukob protestanata i policije.

Vrh

PostPoslato: 06 Maj 2018, 21:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Slika govori više od riječi....

Vrh

PostPoslato: 06 Maj 2018, 21:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

https://www.nezavisne.com/novosti/bih/Cvijanoviceva-naredne-sedmice-vrsi-kadrovsku-promjenu-u-Vladi-Srpske/477137

Ako je ovo...onda previše se popušta

Vrh

PostPoslato: 06 Maj 2018, 21:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2008, 18:33
_Krol_ je napisao:
uopste me vise ne intetesuje jel ubijen il se ubio il su ga oteli vanzemaljci jer je sve ovo isuvise ispolitizovano i cini mi se sa ogromnim uplivom stranaca i federacije u pokusaju iskoristavanja situacije oko te smrti radi rusenja trenutnog rezima....jebe mi se i za rezim ali neka se ne zanose oni iza paravana koji iskoristavaju tog jadnog i kukavnog Davora da tako mogu srusiti RS i destabilizovati...neko se igra vatrom i mogao bi se lako opeci
+1

Sa druge strane, prica o dokszima je glupa da ne moze biti gluplja, imamo dokaze ali ih ne damo...druze,imas dokaze sa kojim mozes osuditi ubice svog najmilijeg...a ti kao ne das...pa da ih imas, podijelio bi sa svima,da svako zna i svako cuje..ko su ubice....STO I TREBA TAKO...ako je murija sta zajebala,trebaju svi odgovarati...ali ako nije, otezavas posao muriji, tj stvar probleme tamo gdje ih nema, potencijalno izazivas velike nerede.

Kao i na pocetku, kad sam pocinjao pisati na ovu temu...NEMA MOTIVA ...i sva daljna prica je bezveze...dok se ne pojavi pravi motiv. A kad nema pravog motiva,onda je najrealnija ona situacija koja se masi cini najglupljom, a to je da se radi o nesrecnom slucaju.

Sent from my MHA-L29 using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 06 Maj 2018, 21:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

mimikrija je napisao:
Nadam se da nije...jer je po meni Lukac najbolji ministar policije koji je ikada bio. Cak sam se nadao da bi mogao ici i dalje od toga, ali jbg...ovo ga sjeba totalno :/

Vrh

PostPoslato: 06 Maj 2018, 21:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Apr 2003, 12:32
wizzy_bl je napisao:
_Krol_ je napisao:
+1

Sa druge strane, prica o dokszima je glupa da ne moze biti gluplja, imamo dokaze ali ih ne damo...druze,imas dokaze sa kojim mozes osuditi ubice svog najmilijeg...a ti kao ne das...pa da ih imas, podijelio bi sa svima,da svako zna i svako cuje..ko su ubice....STO I TREBA TAKO...ako je murija sta zajebala,trebaju svi odgovarati...ali ako nije, otezavas posao muriji, tj stvar probleme tamo gdje ih nema, potencijalno izazivas velike nerede.

Kao i na pocetku, kad sam pocinjao pisati na ovu temu...NEMA MOTIVA ...i sva daljna prica je bezveze...dok se ne pojavi pravi motiv. A kad nema pravog motiva,onda je najrealnija ona situacija koja se masi cini najglupljom, a to je da se radi o nesrecnom slucaju.

A jel mora postojati motiv za ubistvo iz nehata? Momci ga pretukli i bacili usput negdje, i eto igrom slucaja se udavio... I dalje je ubistvo, samo nije sa namjerom... Jel za to potrebno motiv...

Vrh

PostPoslato: 06 Maj 2018, 21:58 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 17 Avg 2011, 13:21
davor je svjesno ili nesvjesno dezavuisao smrt vlastitog djeteta....vjerujem i hocu da vjerujem nesvjesno...upao je u zamku politicara.....zasto nije dodiku odaslao poruku ne dolazi na sahranu mog djeteta,neces moje mrtvo dijete zlouptrebljavati a krivim te za njegovu smrt tj institucije kojima upravljas.....sta znace obe ruke sa mekticem i ovim mejdanskim tutumrakom...jel to znaci jebacemo im mamicu...kome pitam ja njih...izadji na izbore i jebi im mamicu mekticu a ne potpaljivanjem vatre i zloupotrebom mrtvog djecaka...davor je upao u tu zamku

a tek o raznim banjaluckim muskim i zenskim natasama kandic,restartima i startovima,zabrinutoj mladezi socijaldemokrata i federacije i slicnoj bagri...mrsupickumaterinu,da 100x nije policija u pravu kontra ovih dokazanih dusmana sam

i sad mi tu trebamo biti puni pijeteta...ne...trebamo biti na oprezu kod ce ovo odvesti

Vrh

PostPoslato: 06 Maj 2018, 22:00 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Apr 2018, 10:54
Lukac moze biti dobar ministar samo u Ministarstvu istine iz Orvelove 1984.

Vrh

PostPoslato: 06 Maj 2018, 22:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Maj 2018, 09:42
ako sam ja dobro skužio, Davor je ravnopravni član novog istražnog tima i svi dokazi (ili "dokazi") se dijele unutar tog tima. nekako mi je logično da, prema tome, sve što zna policija istovremeno zna i Davor. i obrnuto.
ili mi logika negdje pušta vodu? :(

Vrh

PostPoslato: 06 Maj 2018, 22:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Archangel je napisao:
wizzy_bl je napisao:
_Krol_ je napisao:
+1

A jel mora postojati motiv za ubistvo iz nehata? Momci ga pretukli i bacili usput negdje, i eto igrom slucaja se udavio... I dalje je ubistvo, samo nije sa namjerom... Jel za to potrebno motiv...
Da ga je neko tako pretukao (kao sto je Vaskovic pisa - skola,cistacica), bio bi uhapsen vec odavno,zasto bi policija stitila neke bezvezne likove, klosare, sitne dilere,itd... ako nista, ne bi izasli sa pricom da okliznuo i pao.

Vrh

PostPoslato: 06 Maj 2018, 22:09 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 06 Jul 2009, 21:45
Mirat je napisao:
Zato sam i postavio pitanje - je li se Davor vratio na posao nakon svega? Od cega zivi? Da ne znam gdje radis, imas 3 placena dana odsustva i nazad na posao. Kao i od cega Vaskovic zivi - ne vjerujem da moze od bloga?

Svi mi oni imaju i previse slobodnog vremena, a boga mi izgleda i novca.

Da ne govorim o onima koji vec 2 mjeseca imaju vremena svako vece u 6 sati da budu na trgu.

+1000

Vrh

PostPoslato: 06 Maj 2018, 22:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Feb 2013, 16:31
Dejo: je napisao:
Lukac moze biti dobar ministar samo u Ministarstvu istine iz Orvelove 1984.

Šta, ti se još nisi javio srdi?

Vrh

PostPoslato: 06 Maj 2018, 22:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Dejo čkapi boji se Srde...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 06 Maj 2018, 22:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Okt 2015, 08:26
Srda ce ga napuniti coinsima :)

Vrh

PostPoslato: 06 Maj 2018, 22:13 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2010, 17:13
Meni se pored prozivanja političara i funkcionera prije svega ne sviđa prozivanje ljudi za koje nemaju nikakve dokaze da su nešto učinili (na stranu što i za samu smrt nema konkretnih dokaza da li je ubistvo ili nesrećan slučaj).
Prošao sam nešto slično i nije svejedno kad ti policija dolazi kući, a znaš da nisi baš ništa loše uradio. Ne znaš kojoj budali će šta pasti na pamet kad te označe kao nasilnika ili ubicu, jer dok zec dokaže da nije bik…

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 18654 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128 ... 933  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]