banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Avg 2025, 08:32

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 18654 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126 ... 933  Sledeća

Kome vise vjerujete u vezi smrti Davida Dragicevica
Institucijama 66%  66%  [ 89 ]
Grupi Pravda za Davida 34%  34%  [ 46 ]
Ukupno glasova : 135
Autoru Poruka
PostPoslato: 06 Maj 2018, 16:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Kažu imaju dokaze...zašto ih čuvaju?
Kakva korist od toga?
Ako neko "prijateljski savjetuje" tvoje djete, koji razlog imaš da to čuvas za sebe?

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 06 Maj 2018, 16:38 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Apr 2018, 10:54
Sacekaj malo, pa cemo vidjeti imaju li dokaze i sta ce da bude.

Vrh

PostPoslato: 06 Maj 2018, 16:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

To je sve kupovanje vremena, lažne pretnje, kao i cvjetanje dunja...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 06 Maj 2018, 16:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Okt 2015, 08:26
Dejo: je napisao:
Misli se na ovo sto policija "upozorava" i "prijateljski" svajetuje neke od ucesnika skupa koje su presretali na povratku kuci ili po gradu, zajedno sa njihovom djecom da ne dolaze na trg. Ukoliko MUP podigne tuzbu za klevetu, oni ce podici kontratuzbu za uznemiravanje.
Da da. Nepostojeći likovi

Vrh

PostPoslato: 06 Maj 2018, 16:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jan 2002, 01:00
Dejo: je napisao:
Odgovor:

Na saopstenje Ministarstva unutrasnjih poslova nas odgovor je sledeci:
Niko od grupe Pravda za Davida, ni sam otac Davor Dragicevic nije rekao nikakvu klevetu na racun ovog Ministrastva i pojedinih pripadnika. Za sve receno postoje materijalni dokazi i svjedoci i sve to dokumentovano je i prosljedjeno van granica BiH. Nije nas posao da rjesavamo ono sto treba da rade ljudi iz Ministarstva, mi samo cekamo izvjestaj njihovog rada, da vidimo da li su spremni otkriti istinu. Ako nisu, onda ce ti dokazi biti predati na drugo mjesto, a ne njima .
Ukoliko podignu krivicnu prijavu, a mogu u ovom slucaju samo prijavu za klevetu, jer niko nije napao nikoga fizicki ili ucinio bilo kakvo djelo za ovih 42 dana, mi cemo odgovoriti kontra prijavom, sa slikama i dokazima , za pracenje, uhodjenje, uznemiravanje maloljetne djece i psihicko zlostavljanje. Grupa Pravda za Davida je grupa djece i samohranih roditelja i jedan otac kome je ubijeno dijete, voljela bih vidjeti tuzioca koji bi podigao tuzbu protiv tih ljudi, bez i jedne mrlje u proslosti, samo zato sto je neciji ego povrijedjen. Radite svoj posao , gospodo, podizite optuznice protiv dilera koji nam prijete djeci i rasturaju drogu, protiv ubica koje nam ubijaju djecu, a ne protiv naroda koji vas placa. Toliko!

Ovi još i prijete.
Smiješno.

Послато са LG-D605 уз помоћ Тапатока

Allow me to introduce first, Makaveli the Don.

Vrh

PostPoslato: 06 Maj 2018, 17:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Maj 2018, 09:42
ma MUP puca iz prazne, nisu toliko glupi da podižu prijavu protiv Davora.
s druge strane, odgovor ove FB grupe je idiotski ali to i ne predstavlja neko iznenađenje.

Vrh

PostPoslato: 06 Maj 2018, 17:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Ako je Vasković na blogu napisao

Citiraj:
-Dragan Lukač, ministar unutrašnjih poslova, kojeg je Davor Dragičević javno označio kao Ubicu i dalje je ministar unutrašnjih poslova.

Ovdje je neko trebao već naredni dan biti na informativnom razgovoru.

Vrh

PostPoslato: 06 Maj 2018, 17:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jan 2002, 01:00
Vaskovica treba dobro saslusati
Pod upaljenom lampom

Послато са LG-D605 уз помоћ Тапатока

Allow me to introduce first, Makaveli the Don.

Vrh

PostPoslato: 06 Maj 2018, 17:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Fino je policija rekla, pozivaju ga da iznese dokaze za optužbe koje iznosi. Još su ga i u čitavu istragu ubacili, on opet iznosi svoje fiks ideje. Što ima realno svako pravo.
Ali ako nema dokaza, ima optužnice. Jasno ko dan.

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 06 Maj 2018, 17:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Džontra je napisao:
Fino je policija rekla, pozivaju ga da iznese dokaze za optužbe koje iznosi. Još su ga i u čitavu istragu ubacili, on opet iznosi svoje fiks ideje. Što ima realno svako pravo.
Ali ako nema dokaza, ima optužnice. Jasno ko dan.

u normalnim okolnostima to ide tako ali ovde treba imati izvjestan osjećaj za trenutak. siguran sam da bi to bio pucanj u sopstveno stopalo.

Vrh

PostPoslato: 06 Maj 2018, 17:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Zašto? Zbog FB armije?

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 06 Maj 2018, 17:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

pa ne, mislim da se na određenim mjestima upravo čeka takav jedan potez pa da se pokrene malo ozbiljnija mašinerija. a ta mjesta imaju značajno veće resurse od FB mentola.

Vrh

PostPoslato: 06 Maj 2018, 17:41 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 28 Apr 2018, 18:47
Већ сам то написао, сама смрт младог момка, ма како до ње дошло, и ко год да ју је узроковао, више није важна у овој причи. Апсолутно

Ова прича је исполитизована, испроституисана, ријалитизована, ту су и свакодневни текстове у федералним медијима који на свој начин виде све што се догађа у Српској, БН ТВ и портал "Бука“ су од ове приче направили сапуницу, дошла је прича и у талк-шоу програме, ту је и карамела који се игра детектива (е ако карамела не ријеши овај случај, нико неће), а имамо и свакодневне перфомансе на Тргу Крајине. митинговање гдје отац Давидов праћен лоботомираном руљов истрајава тажећи "истину" и правду. "Истину" коју су они потпомугнути од лешинара који на овој причи настоје профитирати, већ исконтруисали.

И шта би сада требала полиција? Било какви резултати истраге неће задовољити ову инструментализовану свјетину. А и да полиција прихвати ту неку исконтруисану причу, што би задовољило ову безличну, лоботомирану гомилу, и коју гурају блогујући неки смутњивци, је ван сваке памети. Полиција је ту у немогућој ситуацији.

Полиција је, заједно са тужилаштвом, кроз ову причу стигматизована и криминализована. И иначе је она кримнилизована, но овдје је то "болдовано".
Ја сам подоста старији од већине форумаша, и знам како иду овакве приче. И како завршавају.
А полиција на удару бити мора. Увијек је то и била. Чак и онда у временима бивше нам Југе када је кроз медије морала бити глорификована, плебс то тако није гледао, у плебсу би била на злу гласу, и тада су их називали дротовима, кљуновима, муријом, и селективно су се бирале рђаве појаве како би се "подебљала" рђава слика о полицији.

И то је тако. Полицајци у овој причи морају бити лоши момци, од финих, уљудних, који ће стрепити да их стално прозовоте да крше људска права слабе вајде. Они морају бити лоши момци да би испунили своју сврху. А њихова сврха је да држе друге лоше момке даље од врата, истих оних, припросте, доброћудне али и инфантилне свјетине која их стално прозива. Тако то функционише.

Ту је и несрећни јунак ове приче, Давидов отац. Отац ко отац, скрхан болом, лака мета за манипулацију, за сплеткароше који на овој причи настоје профитирати. Добио је и силну медијску пажњу, и погубио се, ови лешинари који су ову причу злоупотребили да би заправо себе промовисали су га ухватили "у машину", и максимално га користе. Но опет, отац је, бол се мора уважити, и да се човјек у таквом стању и погуби, изгуби способност расуђивања.

Што се тиче неких тужби или контратужби за клевету или узнемиравање, од тога нема ништа. Ови лешинари који злоупотребвљавају Давидовог оца знају да закон не санкционише поган језик, и то је тако. Уопште, у том процесу клевету није лако доказати, а погрдне етикете или квалификације, и ријечник који воле користити погани људи, судови неће ни разматрати.
И наравно да нико нормалан у оваквој ситуацији неће покренути тужбу против човјека који је изгубио дијете, из разлога више него очигледних. Сад што Давидов отац ту ситуацију и користи, није до њега, већ сам написао, узели су га лешинари који се настоје окористити на овој причи, под своје.

Несрећно изгубљен живот младог момка више нема важности, чак више није важно ни шта је истина, јер реално, нико од ових што су се расписали, што су предани у овој хајци, што арлаучу и грокчу, и не мари за Давидовом судбином и како је скончао, нити маре да се случај разоткрије.

Када све ово прође, и када то буде плусквамперфект, да ли ће се неки који су хушкали, лешинарили на овој причи, или који су чинили рђаве ствари на било који начин, макар посрамити? Сумњам. Ти срама баш и немају.
Тужно.

Vrh

PostPoslato: 06 Maj 2018, 18:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Само се бојим даови протести не оду предалеко.

Ускоро ће предизборна кампања (званична), могао би неко наХебат, ни крви ни дужан.

Vrh

PostPoslato: 06 Maj 2018, 18:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Feb 2012, 22:52
Evo ovih sto ne znaju uvidjaj napraviti, negdje za slavskim stolom napisase saopstenje. Jos ce neko i pomisliti da rade i nedeljom
Jos jedan auto-gol potez, sa kojim ce samo povecati broj ljudi na trgu, i jos ih vise naprziti.

Vrh

PostPoslato: 06 Maj 2018, 19:14 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 02 Dec 2007, 01:43
Dragicevic vjerovatno blefira sa dokazima (stalno ponavlja da sve ima u svojoj glavi i prijeti stranim faktorom kao da su je nekome od njih predao dokaze), vjerovatno ima kont da neko od ovih lopova iz vlasti izleti pod pritiskom protesta. Vrijeme radi za njega, a Lemi i ekipa su sve nervozniji, koliko vidim prijetili su i krivicnim prijavama.

Vrh

PostPoslato: 06 Maj 2018, 19:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Evo počela se plava bagra oglasavati na forumu :) crvene imamo jos fale borenovic i ekipa pa da čujemo neku pametnu, ako ima neka pametna od politicara

Vrh

PostPoslato: 06 Maj 2018, 19:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Slogan temeSlika

Vrh

PostPoslato: 06 Maj 2018, 19:27 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Apr 2017, 13:52
Neki_to_vole_vruce je napisao:
Evo počela se plava bagra oglasavati na forumu :) crvene imamo jos fale borenovic i ekipa pa da čujemo neku pametnu, ako ima neka pametna od politicara
Brate veceras je kviz na BN-u crveni i plavi u 21h.

Sent from my Nexus 6 using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 06 Maj 2018, 19:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

do sada je SDS uspijevao da drži kakvu-takvu distancu bez pretjeranog potpaljivanja strasti.

ali neobuzdani šef izbornog štaba, naravno, nije izdržao, on je oduvijek tjerao svoju agendu.

m e k t i ć

Citiraj:
"SDS će pozvati članstvo da zaštiti narod od ove brutalne vlasti koja želi silom da uguši ovaj pokret i da na taj način spriječi da se rasvijetli ovaj događaj", kazao je Mektić, koji je i ministar bezbjednosti BiH.

Citiraj:
Prema njegovim riječima, SDS stoji iza svakog poteza koji povlači Davor Dragičević vezano za čitav ovaj događaj oko smrti njegovog sina i u svakom smislu mu daju podršku i staviće sve svoje resurse na raspolaganje.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 18654 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126 ... 933  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]