banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Avg 2025, 13:01

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 18654 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122 ... 933  Sledeća

Kome vise vjerujete u vezi smrti Davida Dragicevica
Institucijama 66%  66%  [ 89 ]
Grupi Pravda za Davida 34%  34%  [ 46 ]
Ukupno glasova : 135
Autoru Poruka
PostPoslato: 04 Maj 2018, 20:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Okt 2015, 08:26
Alo advokat. Koliko te placaju?

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2018, 20:55 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Apr 2018, 10:54
Pro bono.

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2018, 21:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Maj 2018, 09:42
Dejo: je napisao:
Evo sad na BN TV Gluvic ponavlja istu pricu - rekli su mu da ne ide protiv drzave jer nece imati lijepu buducnost u Republici Srpskoj i da se okani toga. Mozda su se svi dogovorili da ponavljaju isto.

jbt, odoše mladi u izgnanstvo. evo ga i Blagić, prognalo ga iz RS pa naš'o eksteritorijalnu sigurnu kuću kod Triše u studiju.

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2018, 21:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jul 2009, 13:22
_зока je napisao:
Dejo: je napisao:
Moram da pozdravim policijsku patrolu koja me svako vece ceka kod karanovackog mosta skoro dvije sedmice, takodje moram da im se zahvalim sto su mi ponudili prevoz do kuce iako vrlo dobro znaju da zivim vrlo blizu karanovackog mosta.
A posebno se zahvaljujem SPECIJALCIMA koji su mi dali savjet "DA MI NIJE PAMETNO TO STO RADIM I DA SE SKLONIM SA TRGA"..
Prema tome..... DRAGI MOJI VIDIMO SE U 18h SVAKO VECE!

- citat jedne od organizatorki okupljanja sa trga...ali ovo se zapravo ne desava, nema nikakve opresije...
Moj radni kolega je svaki dan na trgu, više puta je bio i na tv-u snimak sa protesta gdje se on pojavljuje. Visok momak, uočljiv. Niko ga nije kontaktirao od strane vlasti. Je li on šugav možda?

Послато са Lenovo K33a48 уз помоћ Тапатока

Tvoj kolega nije Crna Pantera.

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2018, 21:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 17:38
Citam da Karan ne posjeduje licencu za rad Komore doktora medicine RS. Da je nevjerovatno da on uopste moze da radi bez toga. Sad ne razumijem se bas puno oko toga, da li moze da radi i da li su njegovi nalazi validni?

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2018, 22:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jan 2011, 19:09
Eksem je napisao:
Slika

Bez'povratno

:sad11:

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2018, 22:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2011, 14:43
Dokle misli moderatura da pusti da likovi poput dzontre i slicnih (jako lako su uocljivi) skrnave temu?

Je li se sa ovim forumom desilo isto sto i sa atv televizijom ili se meni cini?!

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2018, 22:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Apr 2012, 12:39
Osim njih, masa je likova registrovanih u zadnjih mjesec dana koji kao po zadatku pisu samo na ovoj temi.

Skrnave svaku raspravu ovdje.

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2018, 22:29 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
@Volim Borac...nije ni ovaj forum ni Dz ta ATV RTRS prica,ako vjerujes meni...on je samo kontras i gleda na kojoj strani kome moze najlakse popusit zivce :D ...priznao je da se vratio na forum samo da mene nervira,vjerujem da mu djelujem kao pogodna meta...zato samo pisi slobodno...i on je na strani pravde,samo malo jede govna :D .....nadam se da se zasad bar svi zajedno na ovoj temi mozemo slozit oko nepobitnih cinjenica...da je momak problematicnog ponasanja nadjen mrtav u crivenoj....da policija tvrdi da se ubio ili udavio u crkvenoj nakon pljacke....da ima njegova poruka “ako mi se nesto desi,kriv je taj i taj”...pri cemu ta poruka djeluje manje dramaticno jer nakon nje stoji”vidimo se sutra,pricacu ti”...mogu li se stari forumasi bar oko ovih cinjenica slozit,ili ce i dalje neki lizat supak lukacu,culumu,dodiku,kaceci svaku i najvecu glupost sa FB,a drugi ovim slucajem “rusit” vlast,pricat kako je momak bio andjeo,pisat o life pubu i sl?...imamo li bar ovaj stepen konsenzusa koji napisah?

Poslednji put menjao Schlager dana 04 Maj 2018, 22:37, izmenjena 2 puta

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2018, 22:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Avg 2015, 10:35
Volim Borac je napisao:
Dokle misli moderatura da pusti da likovi poput dzontre i slicnih (jako lako su uocljivi) skrnave temu?

Je li se sa ovim forumom desilo isto sto i sa atv televizijom ili se meni cini?!

Ne diraj moderatore...i sl...forum ko forum...ako ti ne valja ima ih još,poskoči..poleti...odskakutaj....

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2018, 22:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2008, 17:42
Slika

Sotonica zove u crkvu . . .

Grupa je masivna, 450 postova samo danas. Bilo ko od njih da okači link na neki od sajtova institucija - ima da pukne ko zvečka jer su svi na tankom hardweru. Posle će ispadne da je neko dosovao . . .

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2018, 22:36 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 30 Apr 2018, 05:10
Bio je na BN TV preko telefona Dragicevic ipak da nevjeruje nikom od aktuelnih vlasti u drzavi u kojoj ziv,neznam iz kojeg razloga,nemogu svi bit kriminalci,imas SUP koji treba da istrazi slucaj,neznam dokle vise,jadan covjek u boli razumijem,al sam je prizno da je bio ovisnik o drogama,zbog toga je povecan rizik da nastrada nesretnim slucajem.

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2018, 22:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:
.....nadam se da se zasad bar svi zajedno na ovoj temi mozemo slozit oko nepobitnih cinjenica...

da je momak problematicnog ponasanja nadjen mrtav u crivenoj...

da policija tvrdi da se ubio ili udavio u crkvenoj nakon pljacke....

da ima njegova poruka “ako mi se nesto desi,kriv je taj i taj”...
pri cemu ta poruka djeluje manje dramaticno jer nakon nje stoji”vidimo se sutra,pricacu ti”...

mogu li se stari forumasi bar oko ovih cinjenica slozit,ili ce i dalje neki lizat supak lukacu,culumu,dodiku,a drugi ovim slucajem “rusit” vlast,pricat kako je momak bio andjeo,pisat o life pubu i sl?...imamo li bar ovaj stepen konsenzusa koji napisah?

Sve je tako, uz napomenu da je policija tvrdila da je "nema indicija da se radi o krivičnom djelu"

Dodao bih na ovo i još par činjenica:

- Jedan patolog utvrdio da je tijelo provelo u vodi do sedam dana
- Drugi patolog utvrdio da je tijelo provelo u vodi od dva do četiri dana
- Policija nije forenzički obradila kuću koju je navodno opljačkao David (kažem navodno jer ako je ušao kroz otvorena balkonska vrata onda je u pitanju krađa, ne nasilna provala ili pljačka oružjem)
- Zbog propusta u tom slučaju Policija smijenila šefove i suspendovala inspektora
- Niko do sada nije ponudio nikakve dokaze da je David ubijen/udavljen pa ni motiv - dakle i dalje policija nema nikakvih indicija ni motiva - bez motiva se nema šta istraživati

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2018, 22:59 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

ovo je mozda i prvi put da se ti i ja slozimo oko bilo cega...i drago mi je zbog toga

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2018, 23:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pa nemoj tako, mi smo se uvijek slagali, osim oko SDS-a :D
..

Mislim da bi bilo korisno da neko dopuni moju i Šlagerovu listu činjenica, ukoliko ima nešto što smo propustili. Dalje, bez obzira na ogroman broj idiota na FB grupi i šuma koji prave, da nisu okačili onaj snimak policije koja "vrši uviđaj" te kuće ne vjerujem da bi bilo ikakvih radnji od strane vrha po tom pitanju. Ovako su ih natjerali na još jednu dosta nespretnu reakciju.

Ne znam koliko je David bio fizički spreman, ali čitajući o onoj dvojici nesretnika u Sarajevu što su se utopili spasavajuci jedan drugog, zapamtio sam detalj da Miljacka na tim denivelacijama odnosno "stepenicama" formira specifičan vrtlog (bubanj ?)iz kojeg se nije moguće izvući.

Gledajući one snimke mosta na Crkvenoj i ulaza u prvi veliki propust, čini mi se da i tu postoji denivelacija jer je voda bila dosta dublja kad su SAJ-ovci pretraživali korito.
Korito je uređeno, sigurno glatko od mahovine - ako je pao sa mosta ili u blizini mosta, ne vjerujem da je imao šanse da se izvuče iz "bubnja" koji se sigurno formira pri većem nivou kakav je tih dana bio.

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2018, 23:17 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

ja sam deceniju slavio ovaj 13 maj koji dolazi za koji dan...dan bezbjednosti....obucavan sam za to u ozbiljnoj drzavi...bio dio toga...

nikakav dokaz nemam.....samo filing stecen za tih 10 godina...

uvjeren sam,da se nikad nece nista rasplest...

a ako se nekim cudom rasplete,onda sam uvjeren da ce jedino vazno na ovih 119 stranica...i sveg pametovanja...stranackih ostrascenosti...koristoljublja...botovanja....pisanja "forumasi friendly postova...da ce jedino i odlucujuce biti ovo "ako mi se nesto desi veceras,kriv je taj i taj"!!

kazu prosao poligraf..pa i na tom poligrafu radi covjek :( :(

isto kao i u policiji..tuzilastvu...ministarstvu,vladi :(

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2018, 23:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Полиграф је машина, прилично глупа притом.

Закачи се одређени број електрода на одређене дијелове тијела и прате се одређене физолошке реакције. Нема лажи нема преваре, кад је машина у питању.

Е сад тај запис који се направи чита човјек.

И ако треба може да га чита колико год хоћеш стручњака који су обучени за рад на полиграфу.

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2018, 23:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Samo da iskopiram jedan post sa jednog drugog foruma:

Citiraj:
We are examining an iPhone X recovered from approximately 25 feet depth of sea water. The phone had been in the water for approximately 2 months. This phone belonged to a missing person believed to have been murdered.
...

Telefon sa skoro 8 metara dubine - našli, pojela korozija, traže način kako doći do podataka.

komentar:
Citiraj:
We had a phone found in a shallow grave after a rain storm. The phone had been in the mud about a week. ultimately sent it to xeditovanox (ask for xxx). They were able to get it up and running.

Ovi su našli telefon u grobu, posle pljuska, bio u blatu oko sedmicu, firma koja se bavi tim poslom odradila posao i izvukli podatke.

Zašto ovo pišem - zato što bi policija npr na Floridi prevrnula sve da pronađe žrtvin telefon, nevjerovatno je koliko podataka, korisnih za policiju i istrage, sada telefoni sadrže.

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2018, 23:28 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Apr 2018, 10:54
Ako je tijelo provelo 7 dana u vodi, zar ne bi vise istrulilo ili bi ga vise ostetile zivotinje koje tu zive (pacovi)?
Davor je rekao da tijelo uopste nije imalo smrad trulezi, a i na snimcima koji su objavljeni se vidi da je koza dosta ocuvana, osim sto je pozutila. Ok, druga obdukcija kaze 2-4 dana, sta je onda sa onih preostalih 3-5 dana?
Dalje, Davor kaze da on ni danas ne zna ko je tacno pronasao tijelo. Samo su ga zvali da dodje da bi identifikovao.
Sa onakvim povredama, koje, ok, nisu smrtonosne, ali da li bi osoba mogla normalno da se krece sa onakvim modricama po koljenima, po bubrezima i sa onom razderotinom na ruci, spominju se i povrede glave koje se ne vide jer ti snimci nisu objavljeni.

Poslednji put menjao Dejo: dana 04 Maj 2018, 23:31, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2018, 23:29 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

sinip je napisao:
Полиграф је машина, прилично глупа притом.

Закачи се одређени број електрода на одређене дијелове тијела и прате се одређене физолошке реакције. Нема лажи нема преваре, кад је машина у питању.

Е сад тај запис који се направи чита човјек.

И ако треба може да га чита колико год хоћеш стручњака који су обучени за рад на полиграфу.

tacno...

i ni na jednom sudu poligraf se ne priznaje kao dokaz za bilo sta...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 18654 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122 ... 933  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]