Ma pusti ga Error...
Što se izlazaka i sigurnosti tiče...
Pa i sad se izlazi u grupicama, jer šta bi sam radio u izlasku?
To ne znači da se odlazi i dolazi čoporativno. Ne idu svi autom ili taksijem, neko ide i pješke. Ako hoćeš drogu, naći ćeš je. Ako hoćeš belaj, naći ćeš ga. Ako nećeš, možda će on ipak naći tebe...
Sve u svemu, ništa posebno. Sve je to normalno... Budala i krivih grana nikad neće faliti, pa tako ima ljudi koji će zapeti za tebe u klubu pa početi belaj...
To, naravno, ne znači da je Banja Luka nesiguran grad...
Evo još jednom izvještaj po pitanju Pab Lajf kafića i svega što se dešavalo tamo:
http://www.banjaluka.rs.ba/%D0%BD%D0%B5 ... %BC%D0%B0/Ovdje možete naći i izvještaje inspekcije sa policijskim nalozima kao i izvještaje komunalne policije...
Rocker je napisao:
Ko zna kakvih sve priča neće biti, bojim se da će sve i ostati na pričama.
Vidi Rocker, ja iskreno mislim da je lakše dokazati ubistvo, nego nesretan slučaj. Ako je riječ o ubistvu, onda se možda nekad nešto pojavili ili otkrije, kad se smijeni vlast ili šta ja znam...
Ali ako nije riječ o ubistvu, onda nema ni novih dokaza, ni novih iskaza, ni ničega. Kako onda dokazati da li je riječ o nesretnom slučaju ili čak samoubistvu? Pa nikako...
Ovaj slučaj se jedino i može stvarno zatvoriti ako se dokaže da je ubistvo i osudi ubica ili ubice. Ali ako nije riječ o tome, onda će svakako ostati teorije i špekulacije, novi spinovi i nove istine...