banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 27 Jul 2025, 09:15

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 18654 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57 ... 933  Sledeća

Kome vise vjerujete u vezi smrti Davida Dragicevica
Institucijama 66%  66%  [ 89 ]
Grupi Pravda za Davida 34%  34%  [ 46 ]
Ukupno glasova : 135
Autoru Poruka
PostPoslato: 22 Apr 2018, 09:40 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
wizzy_bl je napisao:
Nisam previse pisao na ovu temu, ne iz razloga sto nisam imao sta reci, vec iz razloga sto mislim da svako pisanje i pametovanje na internetu, ovaj tragicni dogadjaj pretvara u sapunici, nabija broj klikova raznim portalima, politicarima nekakve poene, ebeni NGO sektor pronazi svrhu svog postojanja, itd..sve u svemu, sranje...to medjutim nije bilo dovoljno da me se ne okarakterise kao budalu i covjek koji treba da se stidi...jer,...kako ja mogu da vjerujem u to da se MOZDA desilo bas ono sto kaze i policija, NESRECAN SLUCAJ ??? Cuj, ti vjerujes policiji, na lomacu sa njim.

Kao sto sam napisao u PRVOM postu, pisem i sada..NEDOSTATAK BILO KAKVOG MOTIVA, bilo za ubistvo,bilo za prikrivanje, mene dovodi do zakljucka da je najrealnija prica o nesretnom slucaju (sto je rekla i policija)...cak ni najveci teoreticati zavjere nisu jos napisali pricu koja bi u sebi sadrzala kvalitetan i opsteprihvacen motiv, malo sam se u i u Vaskovica razocarao.

Nazolost, sve se ovo okrece u drugom smjeru, sa velikim petljanjem opozicije, ali i ebenog NGO sektora ... Pored samog nesretnog i tragicnog dogadjaja (koji se sad vec stavlja u drugi plan)...najveca "politicka" steta (po meni) u citavoj prici je diskreditovanje ministra Lukaca, te izbacivanje njega iz bilo koje kombinatorike za predstojece izborima.

Sent from my MHA-L29 using Tapatalk

+1
I dalje pitam ko kada kako zasto.
I ako nemaju odgovor ni na jedno pitanje, onda bi svako razuman prihvatio da je ovaj izvjestaj policije razuman.

Vrh

PostPoslato: 22 Apr 2018, 09:42 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Avg 2015, 00:30
Da se pojavi video na kojem se vidi da je u pitanju nesrećan slučaj, 90% debila iz one grupe ne bi vjerovalo. Halo ba konji, momak se uradio kiselinom, utripovao se, pao u Crkvenu i tjt. Sad ga uzdižu ko boga, mislim komično... Btw šta onom vaskoviću znači sa druge strane? Sa druge strane ludila ili tako nešto?

Vrh

PostPoslato: 22 Apr 2018, 09:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Superkozice, da li si u medjuvremenu shvatio kako tekstovi poput onog na kljiksu pomazu Mili ili ti treba graficki prikaz?

Vrh

PostPoslato: 22 Apr 2018, 09:44 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 19 Apr 2018, 11:24
super_koza je napisao:
Poenta je da je teorija lova praktično nemoguća. Od kuće do Crkvene ima valjda nekih 50 ili 60 metara. Jedna od te dvije kamere ili neka kamera koja vodi prema tim ulicima bi snimila te ljude što su ga gonili, a Lukač je rekao da apsolutno nikoga nije bilo. Jedino ako ga nisu gonili duhovi...

Što se same ljubavnice tiče (dakle bez ovog dijela potjere za Davidom), postoji i ta mogućnost. Mada ja mislim da ona nije baš vjerovatna. Kako bi obrazložio onda ukradene stvari iz kuće?
Trebaš imati na umu da su ti Rađeni u principu niko i ništa, isto kao i David...

Opet, hvala na informacijama. Ako je bilo tako kao što kažeš onda otpadaju obje teorije, pojedinačno ili u kombinaciji i ostaje da je sve zajedno splet okolnosti... Svijet je vidio mnogo čudnijih razvoja događanja od ovog, da parafraziram Dostojevskog - ne može čovjek mišlju doseći čudnovatosti života i razvoje događanja koja se u životu zaista dogode.

Poslano sa mog WAS-LX1 koristeći Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 22 Apr 2018, 09:54 
Početnik
Početnik

Eksem je napisao:
Da se pojavi video na kojem se vidi da je u pitanju nesrećan slučaj, 90% debila iz one grupe ne bi vjerovalo. Halo ba konji, momak se uradio kiselinom, utripovao se, pao u Crkvenu i tjt. Sad ga uzdižu ko boga, mislim komično... Btw šta onom vaskoviću znači sa druge strane? Sa druge strane ludila ili tako nešto?
Spusti malo loptu! Postoje razlozi za animozitet mase i vlasti bilo gdje u BiH, a slučajevi kao ovaj mogu biti okidači... Momak je mogao i sići do rijeke da tamo zapali joint nakon svega, pa se okliznuo i pao. Moguće je! A uzdizanje je simboličko - mali izvrsno simboliše sve izgubljene generacije u Bosni i daje metaforu onoga što nas kao društvo čeka - gubimo svijest i utapamo se u lokvi!

Vrh

PostPoslato: 22 Apr 2018, 09:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ali nikako da odustanes od simbolike.

Vrh

PostPoslato: 22 Apr 2018, 10:09 
Početnik
Početnik

A zašto bih? Za mene je simbolika neupitna, a da je jaka svjedočimo svi ovih dana... Ne borim se za ni za kakvu istinu i pravdu. Smatram to zaludnim i pretencioznim. Sistem nam ne valja, partiokratija vlada...

Vrh

PostPoslato: 22 Apr 2018, 10:18 
Početnik
Početnik

Džontra je napisao:
Ha, narkos, lopov i generalno neugodna i odbojna osoba simbol nečega...
A u isto vrijeme talentirani i omiljeni mladi čovjek... Kao da je joint i sitna krađa dovoljna da se mladić označi narkomanom i lopovom... Većina urbane omladine prođe te faze. Ne znam s kim si ti i kako odrastao ali si beskrupulozan u lešinarenju. Iskreno.

Vrh

PostPoslato: 22 Apr 2018, 10:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Znači u sarajevu je normalno biti narkoman i lopov od rane mladosti

Vrh

PostPoslato: 22 Apr 2018, 10:30 
Početnik
Početnik

Ne znam za Sarajevo, ali u mom gradu onaj koji pušika marihuanu nije narkoman. To omladina radi masovno u svim posljeratnim generacijama. A u BL si narkoman sa jointom???

Vrh

PostPoslato: 22 Apr 2018, 10:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Okt 2006, 17:20
BHeretic78 je napisao:
Džontra je napisao:
A u isto vrijeme talentirani i omiljeni mladi čovjek... Kao da je joint i sitna krađa dovoljna da se mladić označi narkomanom i lopovom... Većina urbane omladine prođe te faze. Ne znam s kim si ti i kako odrastao ali si beskrupulozan u lešinarenju. Iskreno.

Ok kako znas da je omiljen i talentovan?

Vrh

PostPoslato: 22 Apr 2018, 10:39 
Početnik
Početnik

Čuo od njegove raje na TV i čitao na forumu. Evo, i meni je postao drag taj momak, pokoj mu duši... Njegov lik je simbol urbanog utapanja u lokvi pred najezdom korumpiranog mentaliteta pklatova koji mi nekolicina forumaša poput jontre i shakala fenomenalno dočaravaju. Društvo bijesnih pasa - to smo postali mi. Ko bijesni psi se koljemo za mrvice koje padnu sa stola vladajućih. Sve uz kvazireligiozno popovanje korumpiranih (postoji i mentalna korupcija iliti pripadnost kvaziideologiji) bijesnih pasa među nama. Jel vas barem malo stid, vas anonimnih nadobudnih siledžija?

Vrh

PostPoslato: 22 Apr 2018, 10:45 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Avg 2015, 00:30
BHeretic78 je napisao:
shakal je napisao:
Ne znam za Sarajevo, ali u mom gradu onaj koji pušika marihuanu nije narkoman. To omladina radi masovno u svim posljeratnim generacijama. A u BL si narkoman sa jointom???

A oni koji sličice ližu tj. lsd?

Vrh

PostPoslato: 22 Apr 2018, 10:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

BHeretic78 je napisao:
The_new_Statesman je napisao:
Ali nikako da odustanes od simbolike.
A zašto bih? Za mene je simbolika neupitna, a da je jaka svjedočimo svi ovih dana... Ne borim se za ni za kakvu istinu i pravdu. Smatram to zaludnim i pretencioznim. Sistem nam ne valja, partiokratija vlada...

Ne boris se za istinu i pravdu, a sistem ne valja. Ocigledno te ne zanima sistem zasnovan na pravdi, pa me zanima kakav je to sistem koji tebi odgovara.

Ovo drugo za sta se zalazes, a jos nikako da prevalis preko tastaure je pisi propalo jer se u masi vec osjeti miris boraca za jedan jedini tor.

Taj miris u narodu izaziva nevidjenu alergiju.

Vrh

PostPoslato: 22 Apr 2018, 10:53 
Početnik
Početnik

Eksem je napisao:
BHeretic78 je napisao:
shakal je napisao:

Nisam kompetentan da odgovorim. Pripadam generaciji koja se držala boce i gandže. Pušio sam je 15 godina, a ipak završio fax u roku, oženio se, dobio djecu, zaposlio se, stekao ugled... Imaš net, pa se informiši... Za Boga, gdje neki žive kad im je gandža narkomanija? Nije ovo bliski istok. U Evropi ste momci, barem geografski!

Vrh

PostPoslato: 22 Apr 2018, 10:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

BHeretic78 je napisao:
ferdinand je napisao:
BHeretic78 je napisao:
Džontra je napisao:

Ok kako znas da je omiljen i talentovan?
Čuo od njegove raje na TV i čitao na forumu. Evo, i meni je postao drag taj momak, pokoj mu duši... Njegov lik je simbol urbanog utapanja u lokvi pred najezdom korumpiranog mentaliteta pklatova koji mi nekolicina forumaša poput jontre i shakala fenomenalno dočaravaju. Društvo bijesnih pasa - to smo postali mi. Ko bijesni psi se koljemo za mrvice koje padnu sa stola vladajućih. Sve uz kvazireligiozno popovanje korumpiranih (postoji i mentalna korupcija iliti pripadnost kvaziideologiji) bijesnih pasa među nama. Jel vas barem malo stid, vas anonimnih nadobudnih siledžija?

Da me bude stid sto mislim svojom glavom i ne dam da masa misli umjesto mene?

Vrh

PostPoslato: 22 Apr 2018, 10:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ojropejac, da li ces svom djetetu dozvoliti da smota jedan pred tobom u kuci?

Vrh

PostPoslato: 22 Apr 2018, 10:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

BHeretic78 je napisao:
Eksem je napisao:
BHeretic78 je napisao:
shakal je napisao:

Nisam kompetentan da odgovorim. Pripadam generaciji koja se držala boce i gandže. Pušio sam je 15 godina, a ipak završio fax u roku, oženio se, dobio djecu, zaposlio se, stekao ugled... Imaš net, pa se informiši... Za Boga, gdje neki žive kad im je gandža narkomanija? Nije ovo bliski istok. U Evropi ste momci, barem geografski!

Ja sve to bez droge uradio...
Dobro ugled je diskutabilna stvar pa to izostavljam.

Vrh

PostPoslato: 22 Apr 2018, 10:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Fascinantno je kako se rasprava mjenja samo da odgovara narativu. Od početnog "nije on nikad ni blizu droge bio, nije ništa ukrao, nikad ni mrava ne bi zgazio" dolazimo do "pa nek je, sve je to dio mladosti, i to samo potvrđuje da je on anđeo" ako i za šta treba biti simbol, to je za kurs plivanja na Olimpijskom bazenu..

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 22 Apr 2018, 10:59 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:42
BHeretic78 je napisao:
Nisam kompetentan da odgovorim. Pripadam generaciji koja se držala boce i gandže. Pušio sam je 15 godina, a ipak završio fax u roku, oženio se, dobio djecu, zaposlio se, stekao ugled...

A jesi li konzumirao i LSD uz marihuanu?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 18654 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57 ... 933  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]