wizzy_bl je napisao:
Nisam previse pisao na ovu temu, ne iz razloga sto nisam imao sta reci, vec iz razloga sto mislim da svako pisanje i pametovanje na internetu, ovaj tragicni dogadjaj pretvara u sapunici, nabija broj klikova raznim portalima, politicarima nekakve poene, ebeni NGO sektor pronazi svrhu svog postojanja, itd..sve u svemu, sranje...to medjutim nije bilo dovoljno da me se ne okarakterise kao budalu i covjek koji treba da se stidi...jer,...kako ja mogu da vjerujem u to da se MOZDA desilo bas ono sto kaze i policija, NESRECAN SLUCAJ ??? Cuj, ti vjerujes policiji, na lomacu sa njim.
Kao sto sam napisao u PRVOM postu, pisem i sada..NEDOSTATAK BILO KAKVOG MOTIVA, bilo za ubistvo,bilo za prikrivanje, mene dovodi do zakljucka da je najrealnija prica o nesretnom slucaju (sto je rekla i policija)...cak ni najveci teoreticati zavjere nisu jos napisali pricu koja bi u sebi sadrzala kvalitetan i opsteprihvacen motiv, malo sam se u i u Vaskovica razocarao.
Nazolost, sve se ovo okrece u drugom smjeru, sa velikim petljanjem opozicije, ali i ebenog NGO sektora ... Pored samog nesretnog i tragicnog dogadjaja (koji se sad vec stavlja u drugi plan)...najveca "politicka" steta (po meni) u citavoj prici je diskreditovanje ministra Lukaca, te izbacivanje njega iz bilo koje kombinatorike za predstojece izborima.
Sent from my MHA-L29 using Tapatalk
+1
I dalje pitam ko kada kako zasto.
I ako nemaju odgovor ni na jedno pitanje, onda bi svako razuman prihvatio da je ovaj izvjestaj policije razuman.