shakal je napisao:
Schlager je napisao:
ljudi kazu da su ok,tipa ferdinand

ferdinand je napisao:
Citiraj:
sam siguran da su mbogo bolji ljudi nego sto bo neki namjernik koji svrati ovdje pomislio po njihovom pisanju.....tu mislim na krola,zoku,hercoga,shakala,seven,motozelju i ostale

Rugala se šerpa loncu...

Šlager, što se tiče ovoga što si napisao za 5 godina...
Da se ne lažemo, ja ovdje ne pišem ništa da bih se nekom ulizao ili svidio. Isto tako ne pišem ništa da bih nekog blatio. Smatram da sve što pišem, pišem iz nekih čestitih i ljudskih pobuda, pišem ono u šta i sam vjerujem.
Sutra ako se ispostavi da nisam bio u pravu, fino ću priznati to, nije nikakav problem. Ali nemojte očekivati da neko svoje mišljenje i ubjeđenje mijenjam zbog toga šta neka Fejsbuk grupa ili neki forum piše i postavlja...
Sa druge strane, ljudi se mijenjaju, odrastaju i razvijaju. Ako me za 5 godina bude bilo sramota onoga što sam ovdje pisao, nadam se da će to biti zato što sam postao stariji i iskusniji, a ne zato što sam bio nečovjek ili beter...
A što se politike tiče, politika je u svakom aspektu života. Samo je pitanje koliko mi to hoćemo da vidimo ili ne. Pod ovim ne smatram isključivo partije i ljude u odijelima koji se bore za fotelje. Ovdje smatram sve od neke lične politike, vlastitog plana za budućnost, pa porodične politike ili nekog usmjerenja za vlastitu porodicu, pa preko politike firmi koje vodite, sve do politika na nivou grada, regiona i države.
Politika je po meni neka vizija kako se stvari trebaju uređivati i izvršavati, određivati prioriteti i usmjerenja, na bilo kojem od navedenih nivoa, bez obzira da li ste u partiji ili ne...
Skupljanje poena na ovakvim tragedijama je glupost, ali ne možete reći da politika nema dodira sa tragedijom. Drugačijom politikom bi se posvetilo više pažnje infrastrukturi, pa bi bile neke ograde oko mostova i korita, ili neke nadzorne kamere. Drugačijom politikom bi ljudi imali više povjerenja u vlast, policiju i tužilaštvo. Drugačijom politikom bi bilo više radnih mjesta. Drugačijom politikom bi bilo manje kriminala i korupcije. Građani su ti koji biraju politiku koja im najviše odgovara, čak i onda kad mislite da niko ne nudi politiku koja vama zaista odgovara. Zato ja malo-malo pišem da je veoma bitno izlaziti na izbore. Tako se pokazuje nezadovoljstvo i tako se mijenjaju stvari, a ne prđenjem po forumu, Fejsbuku, trgu ili šta ja znam već...
I dosadilo mi je da me svrstavaju u vlast ili opoziciju, samo na osnovu toga koga sam taj dan kritikovao...
Dragičević je objavio sliku pored metalske škole, tamo na parkingu, i napisao da je to navodno mjesto zločina. Vasković se opet uhvatio tastature...
Dragičević je navodno uključen u istragu. Na osnovu onoga što sam mogao pročitati, policija ga samo drži u dnevnom kontaktu, ali je on napisao da je u timu koji vodi istragu. Živo me interesuje kakvo je tu zapravo stanje...
EDIT:
Izbija me Dragičevićeva izjava da na onom zadnjem snimku, na kojem momak navodno šepa, ne može biti njegov sin jer je on pričao sa Karanom i Karan mu je navodno rekao da David nije imao nikakve povrede zglobova. Pa zar se šepa samo od povreda zglobova? Ne šepa se od povreda mišića?
Vidim da se svuda hvataju ljudi na tu izjavu, a ona takva kakva jeste, ne znači apsolutno ništa...