iscitah temu juce od a do z...svakodnevno me uz kafu bombarduju ovom temom,cak i pisanjem na bl forumu.....i iscitah...ako stav starog slagera ikoga uopste zanina,on izgleda ovako nakon svega iscitanog....mislim da ce se 99 % diskutanata za pet godina stidiri onoga sto su pisali ovdje,gdje im je vaznije bilo da “se nesto ne ispolitizuje” nego sudbina djeteta od 21 godine....za ove sto ih poznajem licno,ili sam bar imao ilakvu prepisku sa njima,,sam siguran da su mbogo bolji ljudi nego sto bo neki namjernik koji svrati ovdje pomislio po njihovom pisanju.....tu mislim na krola,zoku,hercoga,shakala,seven,motozelju i ostale...isto mislim za ljude koje licno ne znan,ali za koje meni dragi ljudi kazu da su ok,tipa ferdinand,suoer koza....za ove o kojima ne znam nista,a vjeruju u ovo sranje,tipa neki to vole vruce,wizz bl i ostale ,cu se suzdrzat od komentara jer ne znam ni ko su ni sta su,osim da odvratno pisu....svima nama zajedno zelim samo jedno,da mi koji sad imamo djete tih godina,ili neki koji ce tek imat,da im se ne daj Boze,ne desi nesto ovako,a sa ih tadasnja vlast ubjedjuje da im je djete kriminalac,narkoman,i da se udavio u crkvenoj sa 21 god...i da se javljaju neki novi banjalikadorumasi,koji ce sve one koje stanu uz nas kao podrska nazivat retardima,da treba poslat tenkove na njih,ili bar ih kaznit za odrzavanje neprijavljenog skupa...ne zanima ne sta je povod za takkve stavove..mrznja prema opoziciji...ili da ispadnu kul prema ostalim forumasima....neke jadne stecene pizicije...kukavicluk,po kome je mnogo sigurnije ne doc na trg,da te neko ne snimi i ugrozit svojih par stotona sugavih evra mjesecno...pa je mnogo racionalnije svoj kukavicluk pravdat “retardi su na trgu”...gdje je nestalo ono zadnje zrno ljufskosti kod nas srba??,!!!...da su nasi preci tako racionanolno razmisljali,u se na se i podase,mi danas ni jedan datum ne bi imali!!!...jer vjerovatno je 1992 racionalniije otic u svajcarsku nego poginut na bjelm brdu,svilaju,vlasicu ,krecanama!!!....i za kraj ,samo bih jos rekao da jako cijenim ovog wranglera...ne poznajem covjeka,ali svidja mi se ovo sto je rekao da jako mrzi moj SDS,da je mnogo blizi vlasti...a da je zadrzao ono zrno ljudskosti u sebi i razmislja onako kako bi trebao svako sa imalo ljudskosti u sebi razmislhat
_________________ "Možete da budete najbolji student ili najbolji stručnjak u nekoj oblasti ali ako niste u sistemu vlasti, ako niste dio vlasti, sve je to zabluda''
|