versatile je napisao:
Imam par proverenih informacija o Davidu i slucaju generalno. On jeste duvao travu, ali nije bio klosar, nije krao. Majka je ostavila njega i oca i preudala se u inostranstvu. Ona ima para, a ne Davidov otac. Otac mu je konobarisao i retko je bio kod kuce jer je gledao da skupi koji dinar i obezbedi Davida. David je kroz sve to prolazio dok je bio u pubertetu, nedovoljno zreo je trazio izlaz u travi. Jeste bio drugaciji u smislu dredova, vrste muzike koju je slusao, ili pusenja. Ali lopov nije bio, to je neistina koja je dodana samo da bi se osoba koja ga je ubila zanemarila. Pokusavaju da od mrtve osobe naprave nekog kriminalca, da bi se pocinitelj izvukao. Pogresno jeste sto njegova majka deli svoj ziro racun uprkos tome sto ima para, ali to govori o njoj, nije dzaba David izabrao da ostane uz oca. A da je David bio "normalan" po balkanskim standardima(normalna kosa, ne duvanje trave, izlazazenje na popularna mesta) niko ne bi mogao da mu prikaci titulu "lopova", " klosara", itd. Posto je bio drugaciji, najlakse je okriviti ga. I cudi me da je malo ko primetio da je sva paznja usmerena ka Davidovoj proslosti, njegovoj licnosti i fejsbuku, a retko ko u medijima komentarise cinjenicu da je ono "okliznuo se i pao u vodu" laz. David je bio pretucen kod metalske skole( u dvoristu) od strane vise njih, cistacica iz skole je videla sve. Kad se obratila nadleznima i rekla sve to, nije bilo reakcije. Zena je "iznenada" otisla na bolovanje. Ta cinjenica se zanemarila, jer, "ko jos veruje cistacici". Ne pokusavam da od Davida napravim sveca, niti nevinasce, samo govorim da nije sve tako kao sto izgleda. Pojedinci ce reci "opet teorije zavere" ili "ovo opet neki tinejdzer pise" ali ovo gore sto sam napisala je istina. Nisam Davida licno poznavala, ali moj prijatelj jeste. Verujem mu kad kaze da David nije bezgresan, ali isto mu tako verujem kad kaze da nije ni lopov bio. Moje misljenje je da n-e-k-o pokriva pocinioca. Imam 17 godina i samo napred, recite kako ni ja nisam dovoljno zrela i kako sam pristrasna itd. Iskreno mi je zao nepravde koja je decku ucinjena.
Znaci pricas na osnovu cula-rekla-kazala?! I informacije su provjerene, ok! Vjerujemo, nema sta.