banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Jul 2025, 12:09

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 18654 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 933  Sledeća

Kome vise vjerujete u vezi smrti Davida Dragicevica
Institucijama 66%  66%  [ 89 ]
Grupi Pravda za Davida 34%  34%  [ 46 ]
Ukupno glasova : 135
Autoru Poruka
PostPoslato: 31 Mar 2018, 10:40 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 28 Jan 2007, 09:30
Kako Dodik nezvanično u kafani komentariše slučaj Dragičević

Piše: Buka / Objavljeno: 31.03.2018. u 07:00h

Kako Dodik nezvanično u kafani komentariše slučaj Dragičević
Nakon potpisivanja koalicionog sporazuma sa liderima DNS i SP, predsjednik Republike Srpske i SNSD Milorad Dodik u petak je otišao u baštu hotela "Bosna" da zalije dobro obavljen posao.
Naime, roditelji Davida Dragičevića ne odustaju od borbe za istinu o smrti svoga sina. Objavili su da će angažovati tim advokata koji će im pomoći u rasvjetljavanju okolnosti pod kojima je David izgubio život. U tu svrhu pokrenuli su akciju prikupljanja novca putem društvenih mreža.

Saopštili su i da neće prihvatiti ni nalaz ponovljene obdukcije koju je radio patolog iz Beograda, ukoliko on ne bude sadržavao odgovore na pitanja o vremenu i načinu smrti njihovog sina.

Roditelji Davida Dragičevića ne odustaju od borbe za istinu o smrti svoga sina. Objavili su da će angažovati tim advokata koji će im pomoći u rasvjetljavanju okolnosti pod kojima je David izgubio život. U tu svrhu pokrenuli su akciju prikupljanja novca putem društvenih mreža.

Ovo je očito veoma uznemirilo predsjednika Republike Srpske. Milorad Dodik je burno reagovao na poruke koje je dobio, što se vidi i po njegovom tipkanju na telefon, a nezadovoljstvo nije krio ni pred svojim koalicionim partnerima.

"...Ovo više nije normalno.., onaj dečko... Sad roditelji traže... (govori nerazgovijetno). Doš'o načelnik patologije sa VMA, bog te je*o! Doš'o, mi ga digli u toku noći da dođe..."

Prilog BNTV - komentar Milorada Dodika od 02:04

https://www.youtube.com/watch?v=qJ_CvQ5sSCE

Slika

https://www.blic.rs/vesti/politika/dodi ... im/szjxs4h

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2018, 14:39 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 25 Feb 2018, 18:00
Mene mnogo iritira uljepsavanje realnosti. Pa nije BL Pariz, sve se ovdje zna, tog momka je znao cijeli Laus, pola elektro skole...

Ljudi dragi, momak je bio 1/1 narkoman, momak je imao nekoliko tuca gdje je zapisan u evidenciju i jos 5x toliko gdje se policija nije zvala. Momak je od ranije poznat po kradjama gdje je neprijavljen izasao tako sto bi se nagodio da vrati ono sto je ukrao.

Zar vas ni malo ne zacudjava to da se na trgu okuplja NVO sektor i borci za "ljudska prava", zene sa duplim prezimenima u borbi protiv tiranije rezima i ostali dokon svijet? Svi pricaju o ovome, a na trgu 100 ljudi, pa gdje su ostali? Proculo se.... zna se.... i odmah osjecaj nije isti iako si svjestan da je bilo mutnih stvari u vezi njegove obdukcije.

Sta je ovdje bilo mi ne znamo, nije ovo on nikako zasluzio kao ni bilo ko drugi da je ne znam kakav narkoman. Ali moju blagonaklonost ne moze imati. Zbog narkomanije i zbog pljacke. Sto ne znaci da se okolnosti njegove smrti ne trebaju razjasniti do kraja.

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2018, 15:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2008, 12:59
Ja sam stao kod zena sa duplim prezimenima. To neka posebna sorta?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Mar 2018, 16:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Nije da nisu :lol:

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2018, 16:40 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 25 Feb 2018, 18:00
blaf77 je napisao:
Ja sam stao kod zena sa duplim prezimenima. To neka posebna sorta?

Zna se ko to radi, pa ne radi sigurno ona iz Rekavica. Vecinom obrazovanije zene naseljene u centru grada u zelji da istaknu svoju "emancipovanost".

Ono zeljela bih da zivim seks i grad nacin zivota, ali me malo sramota brata i oca promjeniti 55 partnera pa cemo to ublaziti na ovaj nacin.

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2018, 16:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2008, 12:59
Odavno primitivniju glupost nisam procitao.

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2018, 16:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Okt 2006, 17:20
korisnik je napisao:
Ovdje je wrangler jedan od rijetkih koji je nepristrasan i razmislja sa cisto logickog stanovista, ne simpatisuci ni ubijenog, ni vlast tj, policiju, i njega kao najobjektivnijeg, napadaju. Nas narod bolje ni ne zasluzuje :)
Da smo mi bolji, bila ba bolja i vlast.

Bljuc...

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2018, 16:48 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jul 2009, 10:16
DjoleStarcevica je napisao:
zene sa duplim prezimenima u borbi protiv tiranije rezima

odavno bolju kvalifikaciju nisam cuo, ono pravo u meso :lol:

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2018, 17:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
Argument mu je na visini kao i argumenti vlasti koja pokusava podturiti bajke narodu. Da je to prvi takav slucaj pa mozda bi i povjerovali, nego vec deseti slucaj zataskavanja. A obzirom na nivo korupcije samo naivac moze vjerovati u zakon, ne samo u RS nego u cijeloj BiH.

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2018, 17:17 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Duplim prezimenom? Marko Marković Marković?

Послато са Lenovo K33a48 уз помоћ Тапатока

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2018, 17:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
LOL

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2018, 17:34 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 03 Jan 2012, 12:51
Dce/02 je napisao:

A gde su dokazi da je gurnut u vodu ili ubijen?

Po meni sama cinjenica da je momak najavio svoju smrt i istu noc nastradao je dovoljna da se sve okolnosti podrobno ispitaju jer je tako nesto u naj manju ruku cudno i zahtjeva ozbiljnu istragu a ne dan-dva nakon pronalaska tijela izaci pred javnost sa nekim nagadjanjima tipa da je hematome vjerovatno zadobio u tuci i da je vjerovatno sam pao u potok i ugusio se a pri tom kako su sami rekli vlasnike kuce koji su kako oni tvrde proveli u istoj kuci sa njim punih 40 min ispitaju samo u svojstvu ostecenih.
Vi kako hocete ali po meni je to vrlo povrsno ili namjerno zataskavano.

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2018, 17:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Okt 2006, 17:20
Ako ti tako kazes...

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2018, 18:08 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 26 Okt 2014, 07:58
giometar je napisao:
DjoleStarcevica je napisao:
zene sa duplim prezimenima u borbi protiv tiranije rezima

odavno bolju kvalifikaciju nisam cuo, ono pravo u meso
Ni lijevo, ni desno, vec pravo u meso :)

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2018, 18:28 
Veteran
Veteran

ferdinand je napisao:
Ako ti tako kazes...

Decko ne citiraj me vise...nicim ja ne mogu nadomjestiti manjak sive mase u tvojoj glavi...budi kivan na roditelje koji su ti prenijeli lose gene.

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2018, 18:40 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
posto postoje 2 verzije za sve dogadjaje u ovom slucaju, ne znam koja su objasnjenja za njegov ulazak u tu kucu...
zasto je bio tamo, je l' provalio... sta kazu roditelji? u stvari, istraga je rekla da je provalio pa me interesuje i "druga" strana jer koliko sam shvatio, upravo je majka postavila snimak na kojem se vidi da momak ulazi u tu kucu...

off:
da se pridruzim cestitkama na sjajnoj kvalifikaciji gdinu djoletu sa starcevice :D

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2018, 18:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Wrangler je napisao:
Dce/02 je napisao:

A gde su dokazi da je gurnut u vodu ili ubijen?

Po meni sama cinjenica da je momak najavio svoju smrt i istu noc nastradao je dovoljna da se sve okolnosti podrobno ispitaju jer je tako nesto u naj manju ruku cudno i zahtjeva ozbiljnu istragu a ne dan-dva nakon pronalaska tijela izaci pred javnost sa nekim nagadjanjima tipa da je hematome vjerovatno zadobio u tuci i da je vjerovatno sam pao u potok i ugusio se a pri tom kako su sami rekli vlasnike kuce koji su kako oni tvrde proveli u istoj kuci sa njim punih 40 min ispitaju samo u svojstvu ostecenih.
Vi kako hocete ali po meni je to vrlo povrsno ili namjerno zataskavano.

Ovo je nategnut scenario, kao neki izlizan holivudski kliše

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2018, 19:01 
Veteran
Veteran

Bravo majmune, evo ti banana

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2018, 19:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Okt 2015, 08:26
Ima li BANA?

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2018, 19:25 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 29 Mar 2018, 22:21
korisnik je napisao:
Ovdje je wrangler jedan od rijetkih koji je nepristrasan i razmislja sa cisto logickog stanovista, ne simpatisuci ni ubijenog, ni vlast tj, policiju, i njega kao najobjektivnijeg, napadaju. Nas narod bolje ni ne zasluzuje :)
Da smo mi bolji, bila ba bolja i vlast.

Ovo je amin i .
Jednom sam se uhvatio u situaciji u kojoj su stranci vodili glavnu rijec(nije bitno gdje).
Kako sam se osjecao jadno kad sam posvjedocio tom stavu, majke mi sam pomislio "pa nije ni cudo sto je nama tako, mi smo govna i zasluzujemo ovako da zivimo"

Pa kod nas se jadovi muce oko pravopisa i pojedose se ako napravis gramaticku gresku, to skace kao da je otkrilo tajnu postojanja.
Gledaj na samom forumu ovde, "to" dangubi i podjebava druge, kao da im je to cilj u zivotu.
I onda jasno vidis sto nam je ovako, i treba, neka je.
Ko je pametan otisao je.

U ovom celom slucaju vodi rjec strana koja je vise povrjednjena, znaci po osjecanjima se ide i nikad nece naci ubicu i neka, tako nek i bude.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 18654 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 933  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]