banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 29 Jun 2025, 00:16

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 18654 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 933  Sledeća

Kome vise vjerujete u vezi smrti Davida Dragicevica
Institucijama 66%  66%  [ 89 ]
Grupi Pravda za Davida 34%  34%  [ 46 ]
Ukupno glasova : 135
Autoru Poruka
PostPoslato: 29 Mar 2018, 20:08 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Iz do sada poznatog i utvrđenog Davida nije neko ubio nego je nastradao nesrećnim slučajem. Zagovornici teorije da policija krije nekoga i nešto nisu ni jedan smislen argument iznijeli, a svaki dan im se osipaju "dokazi" koje nude (Ćulum, masovno prebijanje ispred kafane). Shvatam ja da je svakom roditelju njegovo dijete najbolje, meni mama kaže i da sam najljepši, ali treba dozvoliti i mogućnost da dječak nije bio baš zlatan. Polako se sva priča svodi na zamuckivanje na pres konferenciji i to se navodi kao dokaz koji podupire priču da policija laže. Jbt, u prenosima uživo zamucaju i iskusni voditelji, a da neće jedan drot.
I još jedno pitanje. Koji razlog postoji da policij krije istinu o djelakovoj smrti? Šta postiđe sa time?

Послато са Lenovo K33a48 уз помоћ Тапатока

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2018, 20:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Okt 2015, 08:26
GTK_Marko je napisao:
Je li zna iko na ovom forumu ko zivi u onoj jebenoj kuci? I kakvi su ovo jebeni novinari da niko niti jedno jebeno pitanje nije postavio, samo stoje sa strane i lupaju clickbait naslove. Nisam znao momka i potpuno mi je nebitno pa taman da je kilo koke imao u dzepovima, ovo je jebanje u zdrav mozak. Da sam malo veca budala, upao bih veceras u onu kucu da vidim sta ce me docekati. Kako ti ljudi spavaju sa tim glupiostima nad glavom. Neke stvari mi bas ne idu u glavu... Jeste vidjeli nekog od lesinara da je negdje objavio status ili bio na trgu tamo? A o ovim retardiranim zatucanim komentarima tipa NTVV da ne pricam. Eto nekidan je palo 10 dilera i svi se lijepo zovu na instagramu i fejsbuku da tebi ne zapinju za detektivsku njusku iskusnu. Serem se na normalnu djecu.
Iso bi ti meni na goli otok, tucao kamen od 05 do 21h svaki dan!

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2018, 20:26 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
_зока je napisao:
Iz do sada poznatog i utvrđenog Davida nije neko ubio nego je nastradao nesrećnim slučajem. Zagovornici teorije da policija krije nekoga i nešto nisu ni jedan smislen argument iznijeli, a svaki dan im se osipaju "dokazi" koje nude (Ćulum, masovno prebijanje ispred kafane). Shvatam ja da je svakom roditelju njegovo dijete najbolje, meni mama kaže i da sam najljepši, ali treba dozvoliti i mogućnost da dječak nije bio baš zlatan. Polako se sva priča svodi na zamuckivanje na pres konferenciji i to se navodi kao dokaz koji podupire priču da policija laže. Jbt, u prenosima uživo zamucaju i iskusni voditelji, a da neće jedan drot.
I još jedno pitanje. Koji razlog postoji da policij krije istinu o djelakovoj smrti? Šta postiđe sa time?

Ja ne mislim da oni nesto kriju, nego su nesposobni i htjeli su lagano da zatvore slucaj i to je to...

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2018, 20:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Apr 2011, 20:33
Ili su na neki način direktno umješani. - teorija zavjere još jedna - Tipa neko im javio za pljačku, uhvatili drogiranog lika sa laptopom "pod miškom" i opleti. Ovaj pokuša pobjeći i svi znamo kako završi. Morate priznati da boli i nervira što svi znamo kome je ispala bradavica u Opiumu, a ne znamo šta se desilo sa momkom i što niko ne nudi razumno objašnjenje. I da je 3 puta narkoman, opet je zaslužio.

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2018, 20:41 
Administrator
Korisnikov avatar

Pa na onom snimku ne izgleda kao da David bježi od policije...

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2018, 20:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Apr 2011, 20:33
A kako izgleda? Meni iz onoga ništa nije jasno, volio bih da objave čitav snimak pa taman 6 sati da traje.

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2018, 21:02 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 17 Avg 2011, 13:21
bitno je nek je mama objavila ziro racun...treba kes da se bori za pravdu....

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2018, 21:03 
Administrator
Korisnikov avatar

Eno na Vaskovićevom blogu četiri klipa, originalni snimci nadzorne kamere, dobra rezolucija, slika u boji, datum i vrijeme. Klip na kome David ulazi u kuću, drugi na kome ulazi navodno gazda, treći naa kome ulazi gazdin brat i četvrti na kome David izlazi. Na četvrtom osim ta tri-četiri brža koraka ne čini se kao da David od nečega bježi.
Vjerovatno je u pitanju video nadzor sa senzorom pokreta koji snima samo kada im neko kretanje pa zato nema "cijelog" snimka nego samo ov klipovi.

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2018, 21:17 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
je l' mama objasnila sta je radio u tudjoj kuci u to doba noci?

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2018, 21:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jan 2002, 01:00
Ne shvatam da ljudi i dalje misle da ovde ima neka zavjera.
Volio bih znati na osnovu čega to misle.
Al bože moj, i dalje ima.likova koji misle da je Elvis živ.

Послато са LG-D605 уз помоћ Тапатока

Allow me to introduce first, Makaveli the Don.

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2018, 21:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2008, 17:42
Од свега, најважније је ипак остало неразјашњено - како је момак завршио у Црквеној. Нема доказа а ни индиција да га је неко насилно гурнуо или бацио, сумње ће остати заувијек уколико се неким чудом не појави очевидац.
Чињеница да је лаптоп нађен у води може значити свашта - да му је испао па га покушао извадити или ухватити у лету, да се можда отимао са неким око тога, и свашта нешто друго.
Да ли је уопште могуће пронаћи трагове пада, па одредити тачно мјесто гдје је пао у воду - да ли је можда ударио главом и изгубио свијест итд.
Судећи по снимку изласка из дворишта куће, не дјелује ми као да нема потпуну контролу над собом, односно не дјелује пијан/омамљен.

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2018, 21:42 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 26 Okt 2014, 07:58
Gazda kuce ima savrsen tajming, jbg, ja ne vjerujem u slucajnosti

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2018, 21:43 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Cija je kuca jbt?

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2018, 21:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 17:38
Meni se čini da je brat izašao iz kuće ,a ne onaj prvi .Sličan hod i ostalo...Mada je teško to potvrditi,snimak je los.Uglavnom policija je pronašla tijelo u Crkvenoj sa ukradenim stvarima iz kuće pored Crkvene.Ta noć prijave se poklapa i sa noci nestanka.Sabrali dva i dva i pregledali kamere i vidjeli ovo sve.Izasli na konferenciju i predstavili rezultate. Ono što je nejasno zašto se zadržao toliko u kući i kako je upao u riječicu.Tu je policija samo dala pretpostavke da se krio i slučajno upao, a ostalo su činjenice.Nije mi jasno kako samo još nije utvrđeno vrijeme smrti.Citam kako otac se žali danas na trgu da nisu utvrdili vrijeme smrti.Ne razumijem se u to pa ne znam da li je moguće to utvrditi poslije toliko dana.I to bi dalo možda odgovor na neka pitanja.

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2018, 22:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jan 2011, 19:09
1. Zašto su roditelji otvorili žiro račun da im se uplaćuje pomoć, a nudili su 100 000 maraka za informaciju o Davidu?
2. Ko je autor najveće gluposti svih vremena, priče da se u istragu umiješao FBI?

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2018, 22:33 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 29 Mar 2018, 22:21
1. A šta ti misliš ? I oni nisu baš čisti, majka vodi to sve koliko sam čuo iz priče.
A priča se da su oni razvedeni pa ona živi u drugoj državi pa vi sračunajte.
2. Navodno FBI je tu za konsultacije, to je sve.

Slažem se sa _зока, nema ni jednog dokaza da je ubijen a ovi teoretičari ne prestaju.
Gdje su njihovi dokazi da je on ubijen ?

Nije on zlatan, čuli ste priču nekog momka koji se sreo sa njim tu noć ?
Kaže da je imao sa sobom onaj leptir nož i da ga je pitao za grupu momaka "jel idu vamo? ma neće se on meni kurčiti ovde" tako o nekim crtama je rekao.

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2018, 23:05 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 23 Jan 2002, 01:00
Evo mojih pet para u rasvjetljavanju slucaja :D

1. Momak provaljuje u kucu, u medjuvremenu stizu vlasnici, on se sakrio-primirio tih 50 min. Kad je mislio da je zrak cist, pobjegao. Pod uticajem droga i alkohola nekim slucajem pada u crkvenu. Vani minus, rjecica nabujala...

2. Momak po nekom dogovoru ili zbog provale dolazi u kucu. Dolaze vlasnici. Desi se neki obracun. Jedan od vlasnika se maskira i izlazi glumeci unesrecenog, znajuci da su tu kamere. U toku noci ili neki drugi dan ga bacaju u Crkvenu izbjegavajuci kamere.

Vjerovatno nijedan nije tacan ali zanimljivo je nagadjati kad se vec sve pretvorilo u sapunicu.

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2018, 23:43 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 03 Jan 2012, 12:51
Ljudi niti koga branim niti osudjujem ali dajte malo ljudskosti...stavite se u polozaj Davidovog oca...sta da se ovo desi vasem djetetu ili bratu.
Ko ima dijete ili brata ili sestru samo neka zamisli njega umjesto Davida pa nek onda napise post.

Vrh

PostPoslato: 30 Mar 2018, 00:26 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 26 Okt 2014, 07:58
https://www.fokus.ba/vijesti/bih/tri-os ... o/1058666/

Jbg, ovaj gazda ne zuri a ni brat mu

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 30 Mar 2018, 00:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2008, 17:42
Mislim da policija nije trebala tek tako olako "pustiti" ta dva brata koji su ušli u kuću za Davidom. Praktično, oni su posljednji koji su mogli imati neki kontakt sa njim, ne mora znači da su ga uopšte primjetili, ali takođe možda i jesu.

Takođe - da li je i na koji način urađeno vještačenje DVR-a, da li je snimak ili dijelovi brisan , da li u samoj kući ima tragova krvi, borbe . ..
Gdje se David krio dok su braća gledala po kući . . .

Realno, ima tu mnogo neodgovorenih pitanja, mada ne mora da znači da policija to sve već nije provjerila ali nisu smatrali za shodno da izlažu neke detalje.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 18654 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 933  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]