sinip je napisao:
Silvio Dante je napisao:
Čiča iz Rogače je napisao:
Ali sasvim sigurno da bi proslavu Dana RSa vratili sa ulica u institucije,tamo gdje i dolikuje.
Ту се слажем. Не знам чему овај циркус са дефилеом и слично. У реду је да се окити град заставама, у реду је да се организује свечана академија у Банском двору или дворани, да се положе венци на спомен-обилежја палих бораца, али ово са парадом некаквих ловаца и риболоваца је озбиљна будалаштина и
беспотребно гурање прста у око јачем од себе (мислим на Запад).
Наравно не треба заборавити моменат да ово парадирање код доста људи још увек изазива огромне симпатија под паролом "Курчимо се до краја."
Де Силвио, буди мало озбиљан.
Оно, Запад је до сада показао да нам не би длака с главе фалила да се нисмо курчили и гурали прст у око истом. Аха, јесте, да... Ако Западу опет буде у интересу да нас сјебе, има да нас сјебе макар ми сви глумили реинкарнацију Гандија на квадрат. Коме то још увијек није јасно, у жестокој је заблуди.
Запад би одавно макнуо Дудека да има начина да ради оно што је радио деведесетих. Срећом, нема више.
Види, потпуно је непотребно говорити да нема потребе да се РС додатно изолује. Да ли треба славити 9. јануар као дан РС? Без сумње да. Да ли је неопходно да се од тога прави циркус и да ту гостују некакви представници Јужне Осетије? Без сумње не.
Ја само кажем да ствар треба држати на земљи и радити тако да не мораш баш свакоме да се замериш чисто јер си утриповао да ти Русија држи леђа, а ја као велики русофил и човек који има сасвим добре контакте у Русији, знам да је та подршка више протоколарна, него реална.
Једноставно нисам заговорник идеје да се сваки пут мора проћи главом кроз зид. Ако већ треба да се прође негде, онда бар кроз врата.