Novi "Ficko" se i meni svidja,a to da je Fiat smece,ja to nikada nisam rekao,pre bih si jezik odsekao.Ali surova stvarnost je ta da su Topolina2 napravili talijani,te da ce ga oni i proizvoditi (kao konkurenciju Miniju).
Ono sto sam ja rekao jeste
Zastava nema para da pocne od nule,na to mislim bukvalno,jer da bi se neki proizvod pokrenuo potrebno je da se menja sve zivo,znaci mora sve novo, a to je papreno.ist primer kako stoje stvari jeste "nova" Florida Byznis koja ima elektronske podizace prozora,a mehanicki su ostali (zlu ne trebalo

) sakriveni obicnim komadom plastike koji izgleda u najmanju ruku kao hemoroid.Sad ja tebe pitam,kad su uzeli vec da prave obnavljanje Floride (i jos dali taj zvucni naziv)zasto nisu skupili i nesto para te napravili nove tapacirunge???
Oni mogu samo da crtkaju i od gline da prave makete,ali da ozbiljnije krenu u proizvodnju,to nikako.
Da sam u mogucnosti pokazao bih ti neke od mojih radova (dok sam bio mladji) koji (da ne bi ispalo da se hvalim) ne zaostaju ni trunku za ovima.Opet ne kazem da smo i tu losi,svetli prime su bili pre dve godine dva studenta dizajnerske (ili nekog takvog fakulteta,ne secam se tacnog naziva) koji su uzeli 1. i 3. mesto na zvanicnom Peugeotovom takmicenju u dizajnu,na kojem su ucestvovali ljudi sirom sveta koji su se vec bavili dizajniranjem automobila.