vlakanje je napisao:
bigman je napisao:
То стварно није навијачки. Мени је Роби исто као Савићевић, Мијатовић, Панчев... Ако се икад буду бавили тренерским послом, нећу их посматрати по националности. Они су толико дали српском фудбалу да је идиотски те људе називати странцима. Односно, дали су више српском фудбалу него фудбалу својих земаља.
О Робију тек могу да причам годинама. Па томе човјеку је Звезда живот. Не мислим да је много квалитетан селектор, биће времена, али њему се не смије качити додатак, странац. Ја то не могу прихватити.
"Један је Роберт Просинечки, сви други су Хрвати!"
oni su dali jugoslovenskom fudbalu a ne srpskom!
to sto je njemu zvezda zivot je dovoljan argument?! jeste, ali da vodi fk cz...
i onda nije navijacki....
Српски клубови су велики, између осталог и због њих, јер ако ништа, живе на старој слави, коју су ови стварали, између осталих.
Аргумент да му је Звезда живот је, паметном-доста, да га не доживљава хрватом. Наравно да није навијачки, јер сам и рекао да он није довољно добар да буде селектор (иако је Капело за неке који су водили Србију), али за овај ниво није, још. Ја сам реаговао на "странац" и то је моје мишљење.
Што се тиче
рЕпУбЛиКа СрПсКа je napisao:
Зашто не Роберт?
- зато што још ништа значајно није урадио у тренерској каријери.
- зато што је таквих тренера пуна ЈСЛ Србије.
- зато што иза себе нема резултате.
- зато што у овом тренутку има барем 5 бољих српских "младих" тренера.
- зато што "серббарселонизацију" као изговор.
То што је Хрват и поштовалаца Туђмана је само детаљ.
Ако већ хоћеш да испаднеш паметан и набрајаш разлоге, нема потребе да пишеш 5 разлога која су у ствари 2. Да нема резултат и да има бољих у Србији.
А ако већ баш хоћеш да аругментујеш своју причу, у шта озбиљно сумњам(јер посљедња цртица говори колика си незналица фудбалска), наведи 5 бољих тренера у ЈСЛ, од Робија.
Ово за поштовалац Туђмана.