banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 08 Avg 2025, 09:36

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 993, 994, 995, 996, 997, 998, 999 ... 1122  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 11 Okt 2017, 10:37 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 17 Avg 2011, 13:21
jebo te cega se ti sjecas,bio sam na toj utakmici i sjecam se samo kako su mi spanci djelovali ko arapi..penala i da smo fulali sepet prilika

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2017, 10:40 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
:D

odučili smo ih od fudbala!

da smo samo zicere iskoristili,bilo bi 6-1 za nas,centra nisu prelazili...pixi djelovao kao da je sa druge planete,a dejo dar-mar pravio...a sudija pedersen mi je i sad pred očima koliko nas je masakrirao :angry4:

i na kraju,jedva bod izvukosmo iz penala,mijat ili siniša,ne sjećam se ko je pucao...jedan je iznudio,drugi pucao...najbolja igra naše reprezentacije poslije rata,ubjedljivo!

sjećam se i ovacija pokojnom josipu katalinskom (zbog onog baraža),iako je prošlo samo dve godine od rata...došao škija iz sarajeva na utakmicu,i čitav stadion ga pozdravio

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2017, 10:41 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

edit,sad sam se sjetio...siniša je iznudio penal,ali za njih :lol: :lol:..a mijat je iskoristio penal za nas...

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2017, 10:45 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Ta ekipa samo nije imala srece da napravi veliku stvar, tamo je bio suvi kvalitet, njima i kad se ne igra, protivnik je najebao, ja sam gledao u Bg tu ekipu i njenu generalku pred odlazak na SP, protiv Nigerije koja je tada bila sila, isprasili smo ih sa 3-0 i to sa pola snage i jos su dobro prosli, bilo skoro 75-80k ljudi, kad se zavrsila utakmica, ja prepun emocija, kazem, pa ljudi mi cemo biti svjetski prvaci, niko nam ne moze pruziti otpor, jbg nije se dalo...

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2017, 10:47 
Stara kuka
Stara kuka

jesmo mi tad isli u baraz...sjecam se da sam gledao i protiv madjara koje smo i tamo i vamo natukli ko volove

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2017, 10:48 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Cini se da jesmo, dali im petnaestak golova u dvije utakmice, Spanija isla kao prva iz grupe...

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2017, 10:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Sep 2015, 19:59
Schlager je napisao:
edit,sad sam se sjetio...siniša je iznudio penal,ali za njih :lol: :lol:..a mijat je iskoristio penal za nas...

Kiko prekaljeni foler padao čitavu utakmicu kao da je na staklenim nogama, Pedersen da bi opravdao svoje prezime pokazao na kreč

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2017, 11:00 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

da,išli smo u baraž...(razbili mađare 6-1 i 5-0)...najviše zbog tog što su španci imali 4 boda iz mečeva sa nama,a mi 1...mislim da smo i čehe i slovake,uzeli i tamo i u bg...čehe sigurno,ali možda smo u slovačkoj igrali 1-1,i zaboravio sam više..česi bili viceprvaci evrope,užasno teška grupa...
veliko nam je razočarenje svima bila ta prva utakmica na mestalli...prva ozb,takmičarska utakmica nakon jedno 5 godina...zbog sankcija nam nisu dali da učestvujemo na euro 1992,a ni u kvalifikacijama za usa 1994 i ep u engleskoj 1996...u prvoj kvalifikacionoj smo dali farskim ostrvima jedno 8 golova u gostima,i dolazi taj meč na mestalji,kao da se ssad igra...svi smo bili gladni fudbala...od mijata smo najviše očekivali,igra na svom stadionu,u životnoj formi,real i svi ostali se otimaju za njega...a da ne pominjem sve ostale naše zvijezde...

prelako su nas uzeli 2-0... :( bez ispaljenog metka,gore nego u beču u petak,razočarenje je bilo veliko....ja sam najviše ljut bio na miroslava đukića,tako netipične greške je pravio,od penala do nadalje,da sam ubjeđen bio da je dogovorio to sa svojim španskim lopovima gdje je već godinama igrao,živio :( :( ...čovjek koji je stalno igrao kao sat,bez greške...uvijek mi bio pouzdaniji od gorana đorovića s kojim je igrao u paru..

al,bio sam mlad i još vjerovao u teorije zavjera :D

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2017, 11:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 20:10
Petkovic ne igra standardno za Spartak. On je odlican u napadu, ali jako slab u odbrani. Imamo tu Bastu koji je godinama standardan u Laciju, zatim Lazovica, koji je krilo, ali igra u Djenovi tu poziciju koju igra Rukavina. Steta sto ranije niko nije obratio paznju na Filipa Stojkovica, trenutno kompletnijeg beka nema u Srbiji.
Dalje, mislim da se mogu nametnuti Zivkovic i Nemanja Radonjic. Radonjic, ako popravi kondiciju, a glavu je krenuo da popravlja. Zatim, Krsticic bi mogao opet da zasluzi poziv. Tehnicki pismeniji igrac od njega, sem Matica i Tadica ne postoji, ali je i kod njega losa kondicija. Zasto da ne i Branko Jovicic, kad se oporavi, jer takav tip igraca ne postoji u Srbiji. Momak je u svakom trenutku na drugoj strani terena. Neumoran, brz, odlican zadnji vezni, koji cesto zavrsi u napadu. Nadam se da ce se oporaviti i pokazati da je bolji od Gudelja, Milivojevica...
Dalje, Djordje Ivanovic, iz Spartak Subotice ce biti igracina, bolji je od raznih koji su pozivani u reprezentaciju. Ima tu igraca koji su nepoznati, neafirmisani, a koji su bolji od ispusenih mustikli.

Послато са SM-G800F уз помоћ Тапатока

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2017, 11:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Џаба ви комбинујете, ове играче из квалификација гледаћемо и на СП :-)

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2017, 11:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Успут, онај гол Пријовића је велемајсторски. Онако прецизно погодити вањском из прве, то уопште није лако.

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2017, 11:56 
Stara kuka
Stara kuka

kamo srece da je vanjskim..ono bilo zglobom...vise djeluje slucajno

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2017, 12:01 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Onaj Marusic iz Lacija, i on je crnogorac???

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2017, 12:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 20:10
Jeste. Puno igraca smo im prepustili. Mirko Ivanic je takodje neko koga smo im dali, a za koga bismo se uskoro mogli kajati.

Послато са SM-G800F уз помоћ Тапатока

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2017, 12:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Evo one famozne lige nacija.

http://www.uefa.com/uefanationsleague/n ... 364.html#/

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2017, 13:05 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

imenjače,nemoj to raditi sebi :lol: :lol:

ja triput pokušavao skontat i odustao 8)

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2017, 13:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Зар нисмо мађаре добили 7-1 у првој утакмици :-? у оном чувеном баражу.

Мене је она утакмица против Аустралије 2010 дотукла, тад смо имали зицер зицера да прођемо групу. Нисам сигуран, али мислим да би на италијане ишли послије њих, а та Италија уопште није блистала.

Најслабије карике су Рукавина, и константно мјењање штопера. Ако изумемо да и је и формација погрешна, али то тешко да ће се мјењати.

Писах прије, карлеуша је наш једини штопер који редовно игра, а притом игра добро, и њега би на лијевог штопера у средии би Максимовића јер нема никог бољег и десни штопер Бане. Јебига, за средњег штопера треба неко ко има мозга, Максимовић и нема, али је бар физички моћан.

На СП иде 23 играча....
Стојковић, Јовановић, Рајковић
Обрадовић, Коларов, Вуковић, Тошић, Настасић, Бане, Максимовић, Спајић, С.Митровић, Рукавина
Матић, Миливојевић, Гудељ, Радоја
Љајић, Костић, Тадић, Гаћиновић
Митровић, Павловић

Ово ће бити тих 23....евентуално да отпадну Радоја, Павловић и неко од двојца Стефан Митровић/Спајић. Умјесто њих да се поведе Ђурђевић или Стојиљковић, неки десни фул бек умјесто једног од штопера, и можда поведе СМС-а под притиском јавности умјесто Радоје.
Цијеним да ће Муслин повести оне које су стално ту били.

Објаснио сам ја лигу нација на теми квалификација. Шампиони дивизија иду на ЕП, 4 дивизије, ако се деси да из А дивизије оду сви кроз квалификације иду 2 тима из Б дивизије. У А дивизији су најјачих 12 по раног листи.

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2017, 13:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Nije komplikovano uopšte :)

Četiri lige A, B , C , D
Po četiri grupe u svakoj od njih. Iz svake grupe najbolji napreduje u višu ligu naredne sezone koja počinje 2020. Najlošiji odlazi u nižu. Pobjednici grupa iz lige A igraju završni turnir za pobjednika lige nacija, a iz lige D nema ispadanja.
Vezano za dodatna četiri mjesta za EP 2020, igraće playoff po četiri ekipe iz svake lige. Kreće se od pobjednika grupa, pa ako su se oni već kvalifikovali, onda naredni najbolji rangirani tim iz te lige dobije mjesto. Ako na primjer u ligi A samo tri tima se nisu kvalifikovala, onda se njihova grupa za te dodatne kvalifikacije dopuni najbolje rangiranom reprezentacijom iz lige B koja nije upala u četiri mjesta lige B. Onda svaka ta grupa od četiri ekipe za svaku od liga igra mini turnir i pobjednik se kvalifikuje na EP. Znači iz svake lige po jedan učesnik. Jednostavno :lol:

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2017, 13:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
У принципу, ако остане овако и за СП 2022 и нека наредна такмичења, треба што више побјеђивати, прије свега због одласка на такмичење, ако се већ не може на ЕП, да се иде у дивизју више, јер је лакше.
Истина за вољу, из Д дивизије ће нека Литванија, Косово, Бјелорусија отићи на ЕП, али 24 је репрезентације, нек буде једна, двије козојебске.

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2017, 15:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2011, 16:14
Schlager je napisao:
:D

.jedan je iznudio,drugi pucao...najbolja igra naše reprezentacije poslije rata,ubjedljivo!

sjećam se i ovacija pokojnom josipu katalinskom (zbog onog baraža),iako je prošlo samo dve godine od rata...došao škija iz sarajeva na utakmicu,i čitav stadion ga pozdravio

bio sam na tom mecu protiv Spanije na sjeveru, to je jedan od rijetkih meceva gdje smo igrali takticki mudro,. borbeno, uz nevjerovatnu podrsku publike od samog pocetka. cini mi se da si pomjesao, Katalinski je bio kao gost 1996 , u tim istim kvalifikacijama protiv Ceske( bio sam naravno prisutan), i da dobio je ovacije cijelog stadiona i to pazi samo godinu nakon rata kao gost iz Sarajeva.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 993, 994, 995, 996, 997, 998, 999 ... 1122  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]